Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Atma ayarlanabiliyor ancak atarken 1-20 gibi azdan çoğa doğru atar şeklinde ayarlanmıyor sanırım sadece bunu da yapar diye seçilmişler eğer yanlış anlamadıysam.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Atma ayarlanabiliyor ancak atarken 1-20 gibi azdan çoğa doğru atar şeklinde ayarlanmıyor sanırım sadece bunu da yapar diye seçilmişler eğer yanlış anlamadıysam.
    Evet, aynen öyle.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Türkiye'de ki her takımda olabilir mi böyle görüntüler,oyunda?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ama ileride sanırım azdan çoğa doğru bir değer atayabilirler gibi duruyor. Atanırsa daha iyi olabilir hatta bu şovlara daha farklı şeyler de eklenebilir belki, kartonlarla takımın arması ya da ismi vs. oluşturulabilir eklenen logolardan çekerek vs. sonuçta gayet güzel bir eklenti, ileride bu daha da gelişirse daha şık olur.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Türkiye'de ki her takımda olabilir mi böyle görüntüler,oyunda?
    Evet olabilir

maç içi atmosferi geliştirmek adına güzel eklenti bence.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Taraftar yaksın meşaleleri 3-0'dan maç çevirmezsem

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon ne zaman adet edindi demen yanlis, bu bukadar yakti su sukadar yaktida demedim, senin onerin guzel. Bencede oyle olmasi lazim, ozelikle derbi maclarinda bunu daha cok gormeliyiz

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sırf bu etkinlikler için Sırbistan Ligi oynanır. Bekle beni Partizan.

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

iyi olmuş iyi editörden bunların hepsini 20 yapar kariyer açarım

10. Default

Önceki oyunlarda da editörde görünüyordu taraftarlarla ilgili bir bölüm. Yanlış hatırlamıyorsam kulüp taraftarlarının % üzerinden ne kadarlık bir kısmının daha sıkı, tabiri caizse ateşli taraftar olduğuydu Ama pek bir etkisini görememiştim ben, ya da varsa bile farketmemişim. Göze hoş gelen güzel bir ayrıntı olmuş hakikaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir eklenti olmuş. 3D maç motoru sonunda sıradanlıktan çıkmaya başladı. Daha renklendi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mükemmel bi özellik olmuş bu yahu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2d de oynayan kalmicak yakinda bence bu eklentilerde ilerki yillarda 2d yi komple oyundan cikaracaklari sinyali veriliyor

Meşale olayı çok güzel ya. Biraz daha büyük ve dumanlı olsa gerçeği yansıtır.

Editor kullanarak nasıl yeni ligler ekleyebiliriz? ve en önemlisi fm 12 demosu için editor'u nerden bulabilirim?

Kardeşim çıkmasına 5 gün kalmış şurda demonun editörünü ne yapacaksın ?

17. Default

Zaten Demo'nun Editörü'de Yok

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Bu yıl PA'lar değişken mi olacak?

''Football Manager oynayanlar, oyuncu raporlarına aşikardır. Oyun başında 3 yıldız potansiyeli ve 3 yıldız mevcut yeteneği olan Mustafa Pektemek, bir sene düzenli futbol oynayıp düzgün antrenman yapınca 4 yıldız potansiyel ve 4 yıldız mevcut yetenek kazandı. Değişken potansiyeller daha önce yoktu oyunda. Tabii hala emin değilim, acaba potansiyeli değişmedi de asistanımın raporu mu değişti diye. Bunu tekrar test edeceğim. Fakat eğer dediğim gibiyse oyuna gerçeklik katacaktır.''

Teknokulis.com'un incelemesinde geçiyor bu bölüm. Acaba böyle bir şey var mı ?

kaynak: http://www.teknokulis.com/Yazarlar/g...u-izlenimlerim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    ''Football Manager oynayanlar, oyuncu raporlarına aşikardır. Oyun başında 3 yıldız potansiyeli ve 3 yıldız mevcut yeteneği olan Mustafa Pektemek, bir sene düzenli futbol oynayıp düzgün antrenman yapınca 4 yıldız potansiyel ve 4 yıldız mevcut yetenek kazandı. Değişken potansiyeller daha önce yoktu oyunda. Tabii hala emin değilim, acaba potansiyeli değişmedi de asistanımın raporu mu değişti diye. Bunu tekrar test edeceğim. Fakat eğer dediğim gibiyse oyuna gerçeklik katacaktır.''

Teknokulis.com'un incelemesinde geçiyor bu bölüm. Acaba böyle bir şey var mı ?

kaynak: http://www.teknokulis.com/Yazarlar/g...u-izlenimlerim
    PA'lar degisken degil.

Gozlemciler, kendi goruslerini soyluyor. Kaportanin altindaki gercekleri degil. Bugun 3 yildiz olan oyuncu hakkinda yarin 4 yildiz da dusunebilir. Bugun 4 yildiz gordugunu, yarin 3 yildiz da gorebilir.

Gozlemciden gozlemciye de degisiyor zaten bu gorusler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    PA'lar degisken degil.

Gozlemciler, kendi goruslerini soyluyor. Kaportanin altindaki gercekleri degil. Bugun 3 yildiz olan oyuncu hakkinda yarin 4 yildiz da dusunebilir. Bugun 4 yildiz gordugunu, yarin 3 yildiz da gorebilir.

Gozlemciden gozlemciye de degisiyor zaten bu gorusler.
    Peki ben genelde CA ve PA öngörme yeteneği çok yüksek olan ve vasat olan iki gözlemciden aynı oyuncu hakkında aynı ya da benzer raporlar alıyorum, bunun sebebi nedir?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Peki ben genelde CA ve PA öngörme yeteneği çok yüksek olan ve vasat olan iki gözlemciden aynı oyuncu hakkında aynı ya da benzer raporlar alıyorum, bunun sebebi nedir?
    En iyisi 100 oyuncu analiz edip, bunlardan 50 tanesini dogru yansitiyorsa, en kotusu de 100 oyuncu analiz edip 30 tanesini dogru yansitiyordur. Belki oran daha yuksektir, belki daha dusuktur ama mantigi asagi yukari bu bildigim kadariyla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben gözlemcilerin özelliklerinin farklarını sadece oyuncu aratmak için bir kıtaya gönderdiğimizde görebiliyorum, takımdaki oyuncu ya da dışardan bir oyuncuyu incelettiğimde çıkan sonuçlar neredeyse aynı oluyor.

Default kaç lig açabilirim

sırf bu oyun için 2gb ram aldım önceki 1gb idi sizce çok kasar mı kaç lig açabilirim logo falan yükleyebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Logo falan sorun olmaz, lig seçimini de kurulum ekranında altta verilen yıldızlara bakarak tahmin yürütebilirsin. Birçok farklı kombinasyon mevcut, yorum yapmak zor o yüzden

Tam olarak işlemcinin ve ram'inin diğer özelliklerini de söylersen daha iyi olur.

Ama 2 gb ram yeterlidir, 4gb olsa daha iyi olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Default STEAM'e yeni bir özellik.

İş yerimde oyunu oynadım evime gittim ve oradan devam ettim.

STEAM'in kayıtlı oyunu bize bir başka bilgisayarda sunması.
    Olsa ne güzel olurdu değil mi. Bunun için Miles Jacobson ile özel bir görüşme(Sİ ile) sağlama çabasındayım. Burada da paylaşmak istedim.

Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Save dosyalarının büyüklüğü düşünülürse bi usb stick almak daha mantıklı olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by burak434 View Post
    Save dosyalarının büyüklüğü düşünülürse bi usb stick almak daha mantıklı olabilir.
    Arz-talep meselesi. Biz isteyeceğiz onlar uygun görürse yapacaklar. Dosya yükleme şirketleriyle anlaşabilirler.

Nesil
    2006

Benimde aklıma gelmişti. Ama zor bir teknoloji çünkü oyunda yıllar ilerledikçe kayıt dosyaları inanılmaz büyüyor, arkadaşın dediği gibi ufak bir usb bu sorunu halledecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Miles'ten cevap geldi.

yes - but you have to transfer the saved game via a network or a USB key.

Diyor. Ama yanlış anlamış beni. Sanmış ki başka bir yerde kayırlı oyunumu oynayabilir miyim diye anlamış. Şimdi daha açıklayıcı bir yazı yazdım.

Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri