Atma ayarlanabiliyor ancak atarken 1-20 gibi azdan çoğa doğru atar şeklinde ayarlanmıyor sanırım sadece bunu da yapar diye seçilmişler eğer yanlış anlamadıysam.
Atma ayarlanabiliyor ancak atarken 1-20 gibi azdan çoğa doğru atar şeklinde ayarlanmıyor sanırım sadece bunu da yapar diye seçilmişler eğer yanlış anlamadıysam.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Türkiye'de ki her takımda olabilir mi böyle görüntüler,oyunda?
Ama ileride sanırım azdan çoğa doğru bir değer atayabilirler gibi duruyor. Atanırsa daha iyi olabilir hatta bu şovlara daha farklı şeyler de eklenebilir belki, kartonlarla takımın arması ya da ismi vs. oluşturulabilir eklenen logolardan çekerek vs. sonuçta gayet güzel bir eklenti, ileride bu daha da gelişirse daha şık olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Taraftar yaksın meşaleleri 3-0'dan maç çevirmezsem![]()
Trabzon ne zaman adet edindi demen yanlis, bu bukadar yakti su sukadar yaktida demedim, senin onerin guzel. Bencede oyle olmasi lazim, ozelikle derbi maclarinda bunu daha cok gormeliyiz
Sırf bu etkinlikler için Sırbistan Ligi oynanır. Bekle beni Partizan.
iyi olmuş iyi editörden bunların hepsini 20 yapar kariyer açarım![]()
Önceki oyunlarda da editörde görünüyordu taraftarlarla ilgili bir bölüm. Yanlış hatırlamıyorsam kulüp taraftarlarının % üzerinden ne kadarlık bir kısmının daha sıkı, tabiri caizse ateşli taraftar olduğuyduAma pek bir etkisini görememiştim ben, ya da varsa bile farketmemişim. Göze hoş gelen güzel bir ayrıntı olmuş hakikaten
![]()
Çok iyi bir eklenti olmuş. 3D maç motoru sonunda sıradanlıktan çıkmaya başladı. Daha renklendi.
FM Gazetesi
Mükemmel bi özellik olmuş bu yahu
2d de oynayan kalmicak yakindabence bu eklentilerde ilerki yillarda 2d yi komple oyundan cikaracaklari sinyali veriliyor
Meşale olayı çok güzel ya. Biraz daha büyük ve dumanlı olsa gerçeği yansıtır.![]()
Editor kullanarak nasıl yeni ligler ekleyebiliriz? ve en önemlisi fm 12 demosu için editor'u nerden bulabilirim?
Kardeşim çıkmasına 5 gün kalmış şurda demonun editörünü ne yapacaksın ?![]()
Zaten Demo'nun Editörü'de Yok![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
''Football Manager oynayanlar, oyuncu raporlarına aşikardır. Oyun başında 3 yıldız potansiyeli ve 3 yıldız mevcut yeteneği olan Mustafa Pektemek, bir sene düzenli futbol oynayıp düzgün antrenman yapınca 4 yıldız potansiyel ve 4 yıldız mevcut yetenek kazandı. Değişken potansiyeller daha önce yoktu oyunda. Tabii hala emin değilim, acaba potansiyeli değişmedi de asistanımın raporu mu değişti diye. Bunu tekrar test edeceğim. Fakat eğer dediğim gibiyse oyuna gerçeklik katacaktır.''
Teknokulis.com'un incelemesinde geçiyor bu bölüm. Acaba böyle bir şey var mı ?
kaynak: http://www.teknokulis.com/Yazarlar/g...u-izlenimlerim
PA'lar degisken degil.
Gozlemciler, kendi goruslerini soyluyor. Kaportanin altindaki gercekleri degil. Bugun 3 yildiz olan oyuncu hakkinda yarin 4 yildiz da dusunebilir. Bugun 4 yildiz gordugunu, yarin 3 yildiz da gorebilir.
Gozlemciden gozlemciye de degisiyor zaten bu gorusler.
Ben gözlemcilerin özelliklerinin farklarını sadece oyuncu aratmak için bir kıtaya gönderdiğimizde görebiliyorum, takımdaki oyuncu ya da dışardan bir oyuncuyu incelettiğimde çıkan sonuçlar neredeyse aynı oluyor.
sırf bu oyun için 2gb ram aldım önceki 1gb idi sizce çok kasar mı kaç lig açabilirim logo falan yükleyebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim![]()
![]()
Logo falan sorun olmaz, lig seçimini de kurulum ekranında altta verilen yıldızlara bakarak tahmin yürütebilirsin. Birçok farklı kombinasyon mevcut, yorum yapmak zor o yüzden![]()
Tam olarak işlemcinin ve ram'inin diğer özelliklerini de söylersen daha iyi olur.
Ama 2 gb ram yeterlidir, 4gb olsa daha iyi olurdu.
İş yerimde oyunu oynadım evime gittim ve oradan devam ettim.
STEAM'in kayıtlı oyunu bize bir başka bilgisayarda sunması. Olsa ne güzel olurdu değil mi. Bunun için Miles Jacobson ile özel bir görüşme(Sİ ile) sağlama çabasındayım. Burada da paylaşmak istedim.
Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Save dosyalarının büyüklüğü düşünülürse bi usb stick almak daha mantıklı olabilir.
Benimde aklıma gelmişti. Ama zor bir teknoloji çünkü oyunda yıllar ilerledikçe kayıt dosyaları inanılmaz büyüyor, arkadaşın dediği gibi ufak bir usb bu sorunu halledecektir.![]()
Miles'ten cevap geldi.
yes - but you have to transfer the saved game via a network or a USB key.
Diyor. Ama yanlış anlamış beni. Sanmış ki başka bir yerde kayırlı oyunumu oynayabilir miyim diye anlamış. Şimdi daha açıklayıcı bir yazı yazdım.![]()