Sayfa 13 / 30 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İnanılmaz işler çıkarmışssın . O Yarı Final 2.maçı tam bir talihsizlik olmuş . Ama herşeye rağmen destan yazmışsın. ŞL'den gelen paralara gelecek sene bomba gibi bir kadro oluşturup bu sefer kupayı kaldırabilirsin .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    İnanılmaz işler çıkarmışssın . O Yarı Final 2.maçı tam bir talihsizlik olmuş . Ama herşeye rağmen destan yazmışsın. ŞL'den gelen paralara gelecek sene bomba gibi bir kadro oluşturup bu sefer kupayı kaldırabilirsin .
    Teşekkür ederim , dedigin gibi çok sağlam bi kadro kurulması şart.
    Quote Originally Posted by dasman View Post
    tabi bu cocugu ben gecen yıl sene başında aldım biraz gelişmiş olabilir
    Dediğin adama bakacağım mutlaka
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu arada Tomas Ujfalusi'nin sözleşmesi bitmişti ancak yine aramızda tutmaya karar verdik kulübümüzde Coach olarak görev yapacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

2013-2014 sezonuna girerken , öncelikle hedefimiz kadromuzdaki demirbaşları takımdan bırakmamak , takviye olarak yerli ve milli takımın yeni yeni gözdeleri olan oyunculara yöneleceğiz.

Yabancı olarak çok kaliteli bir stoper alacağız.

Engin'i serbest bıraktık , Aykut'u da geçen sene bize hiç bir yararları olmadı Kazım ile 4 yıllık sözleşme yeniledik keza Hakan Balta ile de 2 yıllık bir anlaşma yaptık , Servet ile henüz masaya oturmadık.Ufukla da 4 yıllık bir mukavele yaptık.

Riera ve Eboue'ye teklifler gelebilirse satabilirim kaldı ki Riera ve Eboue geçen sezonun neredeyse tamamını sakat geçirdi ve toparlanması hayli zaman alacağı benziyor bu iki oyuncu içinde her teklife açıgım.

Dedigim gibi yerli ve milli takıma yeni yeni alınan oyuncuları kadromuza katacağız , 5-6 tane yerli olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Hakan Balta'yı neden takımda tuttuğunu anlayamadım ? Transfer bütçen ne kadar merak ettim ...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

alican bak palmeirasta bi sol bek var bendeki araujo kadar etkili eger araujo satılmıssa bunu al tabi adam 2 sene icinde ilk sene basel sonra santosa gecmis herneyse klübü palmeiras ama

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Hakan Balta'yı neden takımda tuttuğunu anlayamadım ? Transfer bütçen ne kadar merak ettim ...
    alican bak palmeirasta bi sol bek var bendeki araujo kadar etkili eger araujo satılmıssa bunu al tabi adam 2 sene icinde ilk sene basel sonra santosa gecmis herneyse klübü palmeiras ama
    Bakacagım hemen

Bu arada Hakan Balta solda gayet istirarlı bir grafik çiziyor hiç fena oynamadı bu senede ondan yararlanacağımı düşünüoyurm.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray İle Yollarını Ayıran Futbolcular

Aykut ve Engin dışında 4 genç isim ile kontratlarını karşılıklı olarak fesh ettik , Eray'ı Karşıyaka'ya verdik , bir kaç oyuncu ilede yollarımızı ayırabiliriz.

Eyong Enoh : Enoh'un ısrarı üzerine Lecce'ye satışını engellemiyoruz ve Enoh ile yollarımızı ayırıyoruz bu transfer için toplam 4.300.000 Milyon € kasamıza giriyor.

Albert Riera : Geçen senenin neredeyse tamamını sakat geçirmişti toparlanması yarım sezonu bulur kanaatindeydik zaten fiziksel olarak bir çöküntü içindeydi bizde gelen ilk teklifi kabul ettik ve Riera'yı 2.100.000 € karşılığında Fransanın Lille takımına yolladık.

Sejad Salihovic : Geçen sezonun başında büyük umutlar ile transfer etmiştik aslında çoğu maçımızda çok iyi bir performans sergilemesede çok kötü maçlarda çıkarmadı istakrarlıydı ancak yaşadığı sakatlıklardan ötürü şüphe içine düştük ve gelen teklifleri değerlendirmeye başladık , onun da niyeti ayrılmak olunca 2.200.000 € karşılığında İngiltere'nin Porstmouth takıma transfer oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hatta bu adam benim araoujodan daha iyiymis be

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Türkiye ligi konusunda yorumları okumadan önce alt liglerden bir takım almayı düşünmüştüm.Fakat sonra yapılan yorumlarda özellikle ligi domine etmenin kolaylığı ve play off'lardan nefret etmemden dolayı o fikrimden vazgeçtim. Türkiye liginde takım yönetirken lig maçları eziyet halini alıyor 2 ya da bilemedin 3 maç sonra. Her maç bitse de gitsek,bir an önce avrupa maçlarına çıksak demeye başlıyor insan çünkü asıl rakipleri oralarda görüyor. Yani asıl sahnede yarı finale kadar çıkıp şanssız bir şekilde elenmişsin Seneye alırsın inşallah kupayı. Ama işte dediğim gibi Türkiye ligi benim gibi uzun yıllar kariyeri devam ettirmeyi planlayan biri için uygun değil. Fakat Avrupa'da zirveye gidene kadar devam etmeni tavsiye ederim Başarılarının devamını dilerim.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

hatta bu adam benim araoujodan daha iyiymis be

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Türkiye ligi konusunda yorumları okumadan önce alt liglerden bir takım almayı düşünmüştüm.Fakat sonra yapılan yorumlarda özellikle ligi domine etmenin kolaylığı ve play off'lardan nefret etmemden dolayı o fikrimden vazgeçtim. Türkiye liginde takım yönetirken lig maçları eziyet halini alıyor 2 ya da bilemedin 3 maç sonra. Her maç bitse de gitsek,bir an önce avrupa maçlarına çıksak demeye başlıyor insan çünkü asıl rakipleri oralarda görüyor. Yani asıl sahnede yarı finale kadar çıkıp şanssız bir şekilde elenmişsin Seneye alırsın inşallah kupayı. Ama işte dediğim gibi Türkiye ligi benim gibi uzun yıllar kariyeri devam ettirmeyi planlayan biri için uygun değil. Fakat Avrupa'da zirveye gidene kadar devam etmeni tavsiye ederim Başarılarının devamını dilerim.
    Teşekkürler hocam dedigin gibi belli bir seviyeden sonra lig açıkcası kolay geliyor çünkü önümüze gelene 3-5 tane atıyoruz ama yinede zevk alıyorum ben açıkcası play-off lara kalabilirsen anlarsın abi herkes orada eşit kimse kimseden güçlü degil oyunun mantıgına göre söylüyorum ligde cok rahat yendigin adamı play offlarda yenilebiilirsin bile

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Galatasaray'da Yerli Avı

2013-2014 sezonuna girerken Galatasaray Yönetiminin sık sık yerli oyuncular alacağız açıklamaları boşa çıkmadı , bugün İstanbul'a gelen 4 Türk oyuncu Galatasaray ile sözleşmeler imzaladı , işte o 4 yeni isim;

Sinan Bolat

Milli Takıma yeni yeni katılacak oyuncuların başında geliyor , kendisini Standard Liege'den tanıyoruz , Belçikalı taraftarlar onu çok seviyordu , bu transfere girişirken kulübümüzün ve onun geleceği adına en iyi sözleşmeyi önerdik oda kabul etti , bizimle 4 yıllık sözleşme imzaladı , yıllık 1.000.000 € alacak , Muslera'nın yoğun tempoda , sakatlandıgı yada formsuz olduğu anlarda Sinan Bolat'a güvenebiliriz.

-------------

Hasan Ali Kaldırım

Hakan Balta'nın yaşı ve Çağlar'ın istikrarsız formu nedeniyle sol beke bir yerli oyuncu aldık , Hasan Ali'de yavaş yavaş Milli Takıma adapte olabilecek isimlerden , özellikle ondan bu sene çok şey bekliyoruz , Kayserispor'a bu transfer için 4.200.000 € bonservis bedeli ödedik , Hasan Ali ile de 4 senelik sözleşme imzaladık , Hasan Ali Kadırım bizden yıllık 475.000 € alacak.

--------------

Serdar Aziz

Scout ekibimiz Serdar'ı iki seneden beri izliyordu , Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra İspanya'nın Granada takımında pek fazla forma şansı bulamadı , Türkiye'ye tekrar dönmek istediğini öğrendik ve Serdar'ı kadromuza kattık , Serdar Aziz ise Milli Takımın en iyi 3-4 stoperinde biridir , bu transfer için Granada'ya 1.800.000 € bonservis bedeli ödüyoruz , Serdar ile 3 senelik sözleşme yapıyoruz , Serdar bizden yıllık 1.800.000 € alacak.

---------------

Mevlüt Erdinç

26 yaşında ki Türk futbolcu Milli Takımın değişilmez forvetlerinden biriydi , onu takımda görmek çok istiyorduk forvet mevkisinde Fierro ve Gignac olmasına rağmen Mevlüt'ün sık sık forma şansı bulacağına inanıyorum , bu transfer için Paris Saint-Germain kulübüne 2.800.000 € bonservis bedeli ödedik , Mevlüt ilede 5 yıllık mukavale imzaladık , Mevlüt bizden yıllık 1.600.000 € alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    A Grubu -2.Hafta-

Maçın Adamı : Simon Vukcevic [7.9]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    7.Hafta

Maçın Adamı : Ceyhun Gülselam [7.7]

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam tebrikler. Transferler süper olmuş.
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam tebrikler. Transferler süper olmuş.
    Teşekkürler , dostum 2 tane de yabancı aldık ama saglam

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Scott Dann Galatasaray'da

İngiliz stoper Galatasaray'da , Blackburn'de oynayan İnginiz oyuncuyu bir çok kulüp takım ediyordu , Avrupa'nın dev kulüplerinden teklifler alıyordu geleceğin Ferdinand'ı diyorlar kendisi için , İngiltere Milli Takımı'nın değişilmez isimlerinden biri olacağı kesin bu transfer için Blackburn kulübüne 7.000.000 € bonservis bedeli ödedik , Dann ilede 4 yıllık sözleşme imzaladık , Scott Dann yıllık 2.100.000 € alacak.

--------------------------------------

Ramus Elm Galatasaray'da

İsveç'in futbol arenasına sunduğu en büyük yeteneklerden biri kuşkusuz , Rasmus Elm'i de Blackburn'den 9.000.000 € karşılığında kadromuza katıyoruz , 25 yaşında ki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz , Rasmus bizden yıllık 2.000.000 € alacak , yaptıgımız iki transferler ile geleceğe çok büyük yatırımlar yapmıs olduk

-----------------------------------

2013-2014 Galatasaray
    Transfer Durumu

Transfer bitmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sezon başında 2-3 hazırlık maçı yapalım dedik Liverpool ve Psv ile sağolsunlar Kazım ve Dann'ı sakatladılar Dann 1.5 ay Kazım ise 3 ay yok

Süper Kupa finalinde rakibimizi her zamanki gibi Trabzon

Akşama finali oynayıp yeni ss leri ekleyeceğim arkadaşlar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Transferler fevkaladenin fevkinde olmuş Alican...Bu sene ŞL'yi istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yerli transferler muthis

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yerli transferler anca bu kadar sağlam yapılabilirdi...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Transferler çok yerinde olmuş.Bu sezon Şampiyonlar Ligi kupasını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Transferler fevkaladenin fevkinde olmuş Alican...Bu sene ŞL'yi istiyoruz
    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yerli transferler muthis
    Quote Originally Posted by SsX View Post
    Transferler çok yerinde olmuş.Bu sezon Şampiyonlar Ligi kupasını bekliyoruz
    Çok teşekkürler , arkadaşlar bu sene hem kaliteli hemde bol bol alternatif dolu bir kadromuz oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

2013-2014 Süper Kupa
    Şampiyonu Galatasaray

Süper Kupa
    Final

Maçın Adamı : Fernando Muslera [8.3]

Süper Kupa finalini yine kazanıyoruz ve sezona bomba gibi bir giriş yapıyoruz , Trabzon'un net gol pozisyonu olmasada Muslera'nın maçın adamı seçilmesi ayrı bir komedi , Trabzon harbinde sakatlanan Ozan 2 Hafta , Gignac ise 2 ay takımdan uzak kalacak ayrıca bu maçın 70.dakikasından itibaren 10 kişi oynadık , oyuncu değiştirme hakkımız dolmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    Grupları Belli Oldu

Çok zor bir gruba düşüyoruz , geçen sezonun finalisti Porto , geçen sene elemelerde karşılaştıgımız Cska , ve her zaman bir Avrupa lobisi olan Celtic , ama evimizde oynayacağımız maçlar kaderimizi belli eder.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

2013-2014 Sezonu başlıyor , arkadaşlar ssleri hemen ekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Transferler güzel ve lige iyi baslamissin bende ilk sezonda Galatasaray'i 6-0 yenmistim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Transferler güzel ve lige iyi baslamissin bende ilk sezonda Galatasaray'i 6-0 yenmistim
    İroni olmus o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    2.Hafta

Maçın Adamı : Carlos Fierro [8.8]

Tarihi farkı birde penaltı kaçırdıgımız maçta 2 farkla yetiniyoruz