Birde Şampiyonlar Liginde takımı taşıyacak bi yıldız lazım.
Birde Şampiyonlar Liginde takımı taşıyacak bi yıldız lazım.
eto'o bitmiş.
TariboWest
Damiao tarzında hem takımı sırtlayacak hemde geleceğe dönük bi adam bulup alabilirsen süper olur![]()
eto'o bitmiş.
2 oyuncu daha alarak transfere nokta koyduk.
Abdou Sissoko ( 3.9 m € )
Shkodran Mustafi ( 1.2 m € )
Transfer Özeti
TariboWest
Transferler iyi sayılır fakat ter Stegen'i satman olmamış.
Almanya Kupası 1. Tur
Turu geçmek için ne yapmalıydım anlamadım. Penaltı özürlü olduğumuz da ortaya çıktı. Yine erken veda ettik kupaya...
Bundesliga 1. Hafta
Bundesliga 2. Hafta
Bundesliga 3. Hafta
Bundesliga 4. Hafta
Bundesliga 5. Hafta
Şampiyonlar Ligi'nde Rakiplerimiz Belli Oldu !
TariboWest
Maçlar güzel.Aşırı zor bir grup gelmiş.
Bundesliga 6-7-8-9-10. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maç
Yenilmemize rağmen maçın hakkının en kötü beraberlik olduğunu düşünüyorum. Tecrübesizliğimize yenildik aslında...
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç
Avrupa'da İlk Zafer !
Maça iyi başladık. Ama bir türlü golü bulamadık. İlk yarının sonlarında kornerden yediğimiz golle yıkıldık. Golden 2 dakika sonra PSG 10 kişi kalınca ikinci yarıda ofansif oynadık ve galibiyete ulaştık.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Maç
Maçın hakkı beraberlikti...
Yönetim stadyumdaki inşaatın bittiğini duyurdu. Stadımızın kapasitesi artık 54057
TariboWest
Stad süper olmuş.Lig ve ŞL'de de gayet iyisin.
Kariyerini baştan sona kadar okudum Ümit, klasik bir Ümit Boğa kariyeri izliyoruz, Fenerbahçe'yle başlangıç, 4. ya da 5. sezonda istifa ve sonraki takımda yakalanılan müthiş başarıCidden Gladbach'ta yaptığın işler muhteşem. Çok tanınmamış transferler yaparak kariyerini daha da eğlenceli kılıyorsun. Takipte kalacağım kardeşim, başarılar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Yeni kalecilerden memnun musun ?
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Maç
Grubu 3. bitirdik ve yolumuza Avrupa Ligi'nden devam edeceğiz.
Rakip Arsenal
Bundesliga 11-12-13-14-15-16-17. Hafta
TariboWest
Ligde mükemmel gidiyorsun kardeşim , tebrik ederim.Bu arada o gruptan 3. lükte başarıdır.Ve nedir senin bu kura şanssızlığın be abi.![]()
Çok kötü bir kura olmuş.Arsenal'i geçsen bile muhtemel rakiplerin bile aşırı zorlu.Baba çoşmuş yine ligdeMaçlar güzel.
Devre arasında kadromuza 1 oyuncu kattık.
Ryo Miyaichi ( Roma - 3.6 m € )
3 oyuncu ile de yolları ayırdık.
Felipe Santana ( Sao Paulo - 5 m € )
Yaşı ilerlediği için eski formundan uzak görüntü çizen Felipe'yi iyi miktara yolladık.
Marco D'Alessandro ( Espanyol - 4.6 m € )
Miyaichi'nin gelmesiyle forma şansı bulamayacak Marco ile de yollarımızı ayırdık.
Damien Le Tallec ( Dinamo Moskova - 4.6 m € )
Üst üste yaşadıkları sakatlıklardan dolayı büyük düşüş yaşadı. Teklif iyi olunca kabul ettik.
TariboWest
Miyaichi güzel olmuş.Yine iyi kazanmışsın transferlerden![]()
Defansa alternatif olması için Granada'dan Petrov'u sezon sonuna kadar kiraladık.
TariboWest
Bundesliga 18. Hafta
Bundesliga 19. Hafta
Bundesliga 20. Hafta
Galibiyete sevinemedik. Kaptan Edgar Prib sakatlandı ve 3 ay sahalardan uzak kalacak. Takımın beyni gitti. Bakalım ne yapacağız ?
Bundesliga 21. Hafta
Ligde 33 maç aradan sonra kaybettik. Namağlup ünvanımızı kaybettik. Dortmund ile aradaki puan farkı eridi.
TariboWest
Ligde şampiyon olursak efsanevi bir iş başarmış oluruz Ümit, geçen sene de averajla kaybetmiştik sanırsam. Avrupa Ligi'nde ise oyunda gerçeğin aksine çılgın transferler yapan bir Arsenal var. Zor kura ama bir sürpriz bekliyorum senden![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur 1. Maç
Harikasınız Çocuklar !
Arsenal'e futbolun nasıl oynanacağını öğrettik resmen. Daha da farklı olabilirdi. Gerçekten harika bir futbol sergiledik. Artık deplasmanda defansif ve kontra futbol anlayışımızla turu geçmeye çalışacağız.
TariboWest