"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
http://www.youtube.com/watch?v=e2oBs2Tm86k
Zokora baya konuştu tvde yabancı oyuncuların konuşmalarını kesip de veriyorlar buyur burda videosu var
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tebrikler Fenerbahçe, güzel oynadı Fenerbahçe.
Yanlız Emre'yle kim uğraşıyor ki bende onu anlamıyorum.
Adamın yaptığı hareketler ortada. Yaptıklarıyla Beşiktaş'lısından Galatasaray'lısına hatta tanıdığım fanatik Fenerbahçe'li arkadaşlarımın gözünde bile antipati topluyor.
Dün yaptığı harekette çok gereksizdi. İngiltere örneği var, aynı muamele neredeyse. Orada verilen cezalar ortada yaptırımlar ortada. Burdada görücez bakalım neler olucak.
açık açık yazabilelim bence sonuçta her yerde bu konuşuluyor "fucking nigga".Bu söz "pis zenci" demeye benzemez çünkü bizim toplumumuz kızınca pis der unutur gider, misal cristiano ronaldo'ya kızarsın "pis apaçi" dersin ama ırkçılık olsun diye değil,ırkçılık kanımızda yok bizim. Yani varda ülkedeki azınlıklarla alakalı o siyasi bir mevzu,burada konuşulmaz.
Sözün özü eğer "fucking nigga" demişse bu ırkçı bir ithamdır,tartışılmaz bile ve disiplin talimatına göre 4-8 maç arası ceza alır.Sonrasında da ülkede barındırmaz hiç bir takım emre'yi diye düşünüyorum ama "fucking prick" demişse karşılıklı küfürleşmişler denir ceza verilmez. Linç politikasını bırakıp kuralların ne dediğiyle ilgilenelim bana kalırsa.
Her yerde Emre'nin alacağı ceza konuşuluyor,yavaş gelin beyler bir incelensin görüntüler,sonra maç oynanırken bu gösterilmiş mi ona bakılsın sonrasında cezayı tartışırsınız.
http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf
Prick dediyse ağzından neden "Pr" gibi bir vurgu çıkmıyor ? Ben ikna olmadım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O zaman Yobo'nun açıklamaları ikna etmeli seni. Yobo Emre'nin ırkçılık yaptığını düşünse neden çıksın basın toplantısına? Neden Emre öyle bir şey yapmaz desin?
Zokora ile görüştük böyle bir şey olsa bana söylerdi dedi. Olayı çok abarttılar dedi.
Hatta Newcastle zamanı olan olayları da anlattı. Aklandığını söyledi. Emre ile sorunum devam etse Fenerbahçe'ye gelmezdim dedi.
...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre ağzını kapatmadan "P" diyebiliyormuş. Basın toplantısından çıkan tek sonuç budur. Haydi geçmiş ola.
Emre'nin söylediklerinden anladığım kadarıyla böyle bir olay olmadı, biz küfürleştik ve saha içinde barıştık diyor. Zokora'nın kendi iradesiyle sonradan böyle bir açıklama yapması mantıksız olur. Bunu söylemesini ondan kim istedi. Öyle bir durumdayız ki bu olmamıştır diyemiyorum.
http://video.fanatik.com.tr/Emre-hak...968.htm?auto=1
buyrun konuşma burada sıkıntınız neyse dinleyin Rıdvan Dilmen ile iligi.![]()
emre değilde yobo beni ikna etti
Zokora'nın menajeri: "Emre ve Zokora maç sonu sarıldı barıştı ama ts yönetimi bu olayı duyunca Zokora'ya baskı yaptı."
Zaten böyle de bir şey var, Emre dün de söyledi, maç içerisinde sarıldık özür diledik birbirimizden maç sonu yine sarıldık, sorun yoktu diye.
Hatta öğrendiğimde şok oldum hemen aradım Burak hastanedeymiş, Şenol Güneş'i arayacağım Zokora ile konuşmak için dedi.
Ama bunlar gündeme gelmedi ya da bunların bilinmesi işlerine gelmedi.
"YÜCE ATATÜRK"
Su mesele hakkinda ufak bir not dusmek istiyorum.
Biliyorsunuz bu basliklar Google vs. aramasinda cikiyor. Ozellikle n***er sozcugu gercekten cok kotu bir sozcuk ve birisi bu sozcugu arattiginda bu forumlarin cikmasi hic hos olmaz. Hatta pr**k de oyle. Sunlari tam haliyle yazmasaniz daha iyi olmaz mi? Turkce kufur yazilsa forumda mesajlar silinir, kisiler uyari/ceza alir. Sadece ingilizce diye ayirim yapmamak lazim bence. Ayrica buralari okuyan her yasta arkadas var sonucta.
Ozellikle bolumle ilgilenen moderator arkadaslardan bu konuda duzenleme yapmalarini rica ediyorum.
Yahu bu kadar tartışmaya da gerek yok, Zokora savcılığa suç duyurusunda bulundu mu? Önemli olan bu.
Maç içerisinde özrünü kabul edeceksin, sonra kaybedince böyle demiş olabilir, şöyleydi, böyleydi diyeceksin. Madem ki bu kadar çirkin, iğrenç bir şey, maç içerisinde adama neden sarılıyorsun?
Demiştir ya da dememiştir bilmiyorum ama Zokora'nın maç sonu çıkıp konuşması tamamen art niyetli bir yaklaşım, eğer saha içinde de Emre ile sarılmasalar gerçekten içerlemiş derdim.
"YÜCE ATATÜRK"
Bunun görüntüleri de var zaten, sarılıyorlar konuşuyorlar. Zokora gerçekten bu lafa takmış olsa sarılır mıydı?
Ben hala suç duyurusunda bulunup bulunmayacağını merak ediyorum. Çünkü adli yönden de cezası var, eğer Emre dediyse.
Ha bir de taraftar ile sahadaki oyuncu bir tutulmaz söylemleri var, evet tutulmaz, sahadaki oyuncu yaptıysa kendisi ceza alır ama taraftar yaptıysa seyircisiz oynama, puan silme hatta küme düşmeye kadar uzanır işin ucu ve oyuncunun yaptığı bireyi bağlar, taraftar yapıyorsa toplumsal sıkıntı vardır ve daha büyük tepki gösterilmelidir.
Olaya bakış açısı bile objektifliğin olmadığının göstergesi, insanlık suçu varsa bunun taraftarı oyuncusu olmaz.
"YÜCE ATATÜRK"