Yine tuncay yine Galatasaray. Ne olucak senin bu halin Ümit?
Ooo abi internetten yoksun kaldım biraz hemen Tevezler falan gelmişNeler oldu bi özet geçer misin abi ?
Transfer döneminde takımdan ayrılmak isteyenler vardı. Benim göndermek istediklerim vardı. 7 tane kilit oyuncumuzu yolladık. Yerlerine birkaç yıldız isim aldık. Uyum sorunu baş gösterince Türkiye Süper Kupası'nı kaybederek sezona başladık. Tevez Türkiye'deki hayata alışamadığını söyledi. 1 ay tatile yolladım. Daha sonra yanına vatandaşı bir isim istedi. Ben de oyuna konsantre ol dedim ama nafile. Sonuç olarak 15m € ya Barcelona'ya sattık Tevez'i.
TariboWest
Tevez'in gitmesi güzel olmuş.![]()
STSL 8-9-10-11-12-13. Hafta
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 3-4-5. Maç
Puan Durumu
Trabzon Şampiyonlar Ligi'nde Estiriyor !
Son maç Benfica deplasmanındalar. İçerdeki maçı 3-0 kazanmıştı Trabzon. Eğer 3 farklı yenilmezse dahi gruptan çıkmayı başaracak.
TariboWest
Maçlar çok iyi,Chelsea'dan biraz fark yemişiz ama olsun.![]()
keşke abi adamın dediği gibi memleketinden bir genç yetenek alsaydın tevez kulüpten değerli değil ama iyi yetenektir sonuçta![]()
Yavaş yavaş eski düzeye çıkıyoruz gibi hissediyorum. Chelsea maçı kıran kırana bir maçtı fakat duran toptan çok gol yediğimiz için fark oldu.
Onun yüzünden takım da oynamıyordu İso. Valla aldığıma bin pişman oldum. Her zaman karakterli yabancı oyuncu almaya çalışıyordum. Bu sefer yıldız olsun sorun çıkarsın dedim ama pişman oldum. 6.75 m € luk maaşından kurtulacağız. Bir de bedavaya aldığımız adamı 15 m € ya sattık.![]()
TariboWest
En iyisi Doumbia idi.Eski kariyerlerimden kendime çıkardığım bir ders var.Para yı korumaya çalışıyoruz ama 6-7 senede bitiriyoruz oynamayı.Ondan harca gitsin![]()
Dedik abi dinlemedin. :P Kimi almayı planlıyorsun yerine?![]()
Keşke alsaymışım Doumbia'yı. Sağlık olsun. Yapacak birşey yok.
Leandorda Damiao'yu düşünüyorum ama Mevlüt Erdinç kafamı karıştırıyor. Aynı Semih gibi oldu. Adam ne zaman forma giyse iyi oynuyor golü yazıyor ama yine yabancı forvet geliyor.O yüzden kararsızım.
TariboWest
STSL 14-15-16. Hafta
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 6. Maç
Ajax'ı yendik ve grubu 2. sırada tamamlayarak üst tura çıkmayı başardık.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Atl. Madrid
Milli Takımımız 2 Basamak Daha Yükselerek 4. Sıraya Yerleşti.
4. Sıraya Yükselmemiz Yeni Bir Rekor Getirdi. Şu anda en yüksek sıralamamıza eriştik.
Bugünlük bu kadar. Herkese iyi geceler...
TariboWest
Atletico'yu geçeriz,Türkiye'nin yükselişi çok iyi olmuş.![]()
Trabzon çıkmış![]()
Derbi kötü değil.![]()
Damiao çok fena bir ücrete patlamış. :S
Olabilir etki yaratmaz inşallah.![]()
TariboWest
Leo hayırlı olsun