Sayfa 13 / 65 İlkİlk ... 311121314152363 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Herkese iyi geceler uyku baya bastırdı aceleyle yanlış işler yapmayalım 4.sene için iyi bir hazırlık lazım..

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Tebrik ederim.Serbest kalacak veteran futbolcular ile avrupa'da puan alabiliriz.Genç isimlerle denedim pek bir başarı olmuyor.Ligi çok iyi yerde bitirmişiz.Tebrik eder devamını dilerim.

abi tebrikler akşamları forumda olmuyorum ortalığı yıkmışsın gene, artık çıtayı yükselttin seneye en az 3. lük isteriz
    belki yapıyorsundur bilemiycem de bi önerim olucak. sezon bittiği gibi mayıs sonu, oyunun notebook kısmından kendime not oluşturuyorum. takımın hangi mevkisine kaç oyuncu lazım maximum ne kadar para harcayabilrim, bir de gönderebileceğim oyuncular tahmini satış bedellerini yazıyorum. sağlam bir oyuncu araması yaptıktan takviye gereken mevkiler için aday isimleri o dosyaya ekleyip haftalık hatırlatma koyuyorum. bu sayede transferde ne durumudayım devamlı gözümün önüne geliyor. aniden balıklama yaptığım tekliflerle (eskiden çok yapıyorudum ) kadronun şişmesini önlüyorum. takımnın için tam geçiş yılı olucak kaliteli transferler isteriz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim abi 55 puan gibi bir şey düşünmüştüm ben ama sen 60'ı da devirmişsin Avrupa Ligi'nde gruplara kalsak mükemmel olur. Zor evet, ama neden olmasın İnşallah biraz bütçe verir yönetim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Tebrik ederim abi 55 puan gibi bir şey düşünmüştüm ben ama sen 60'ı da devirmişsin Avrupa Ligi'nde gruplara kalsak mükemmel olur. Zor evet, ama neden olmasın İnşallah biraz bütçe verir yönetim.
    Bütçenin fotosunu yayınladım kardeşim fena değil gibi yine free lerden gidicez bütçeyi sıfırlayıp maaşa mı kaydırsam diye düşünüyorum..

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Tebrik ederim.Serbest kalacak veteran futbolcular ile avrupa'da puan alabiliriz.Genç isimlerle denedim pek bir başarı olmuyor.Ligi çok iyi yerde bitirmişiz.Tebrik eder devamını dilerim.
    Bakıcaz Afrika pazarından biraz kopup G.amerika ya yönlenicem biraz zaten 1 veya 2 tane iyi yabancı alıcam gerisi Türk takviye olacak bir de zaten sezon ortası anlaştığım isimler var Çok transfer olmayacak yani..

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    abi tebrikler akşamları forumda olmuyorum ortalığı yıkmışsın gene, artık çıtayı yükselttin seneye en az 3. lük isteriz
    belki yapıyorsundur bilemiycem de bi önerim olucak. sezon bittiği gibi mayıs sonu, oyunun notebook kısmından kendime not oluşturuyorum. takımın hangi mevkisine kaç oyuncu lazım maximum ne kadar para harcayabilrim, bir de gönderebileceğim oyuncular tahmini satış bedellerini yazıyorum. sağlam bir oyuncu araması yaptıktan takviye gereken mevkiler için aday isimleri o dosyaya ekleyip haftalık hatırlatma koyuyorum. bu sayede transferde ne durumudayım devamlı gözümün önüne geliyor. aniden balıklama yaptığım tekliflerle (eskiden çok yapıyorudum ) kadronun şişmesini önlüyorum. takımnın için tam geçiş yılı olucak kaliteli transferler isteriz
    Güzel taktik kardeşim çöplük konusunda haklısın orta saha çok şişmiş elimde

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Seneye Şampiyonuz inşallah abi

Maaşa kaydır abi.

Yeni sezon yeni heyecan, transferde nokta atışları lazım, artık çıta yükseldi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ziege View Post
    Seneye Şampiyonuz inşallah abi
    Büyük hedef koymuyoruz hiçbir zaman kardeşim spontane gelişmeler sonrası yol alıyoruz

İyi dileklerin için çok sağol ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kingmajesty700 View Post
    Yeni sezon yeni heyecan, transferde nokta atışları lazım, artık çıta yükseldi
    Çok güzel free transferlerim var Türk birde gözlemcilerin bulduğu müthiş oyuncular var..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Bir SORU !

Hem Ömer Kahveci hemde Aykut Özer ile sözleşmeleri bittiği için sezon ortası anlaştım.Altta da geçen sene kalemizi koruyan Hermosilla var.

Acaba Paraguaylıyı gönderip 2 türk kaleci ile mi devam etsek yabancı kontenjanı için de yer açmış oluruz ilk 11 de..

Görüşleriniz çok önemli bekliyorum..

Kaleciler fena değil, Türkiye'de benim tercihim genelde yerli kaleci olmuştur, bencede kaleciyi yerli yapıp kontenjanı diğer bölgelere vermen daha iyi olur gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Abi bence de yerli kalecileri alıp yabancıyı yolla. Kalede kullanma yabancı hakkını.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Abi 2 gündür internet yoktu takip edemedim şimdi baktım da Avrupa'da gitmişsin hayırlı olsun.Kaleci olarak da Ömer Kahveci'yi kullan bence de.Yine kaliteli yabancı transferleri bekliyorum senden.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

yabancı kaleci diğerlerinden daha iyi.Takım biraz zayıf olduğu için kaleci takımın en önemli bölgesi.Bu yüzden kaleye önem verip yabancıyı tutmak lazım.

Hocam baştan beri takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş gayet güzel ve heyecanlı bir kariyer Avrupada başarılar dilerim . 6 yabancı oynatabildiğimiz düşünülürse kaleciyi yerliden yana kullanmak mantıklı olan

Yerli kalecileri al abi faydası olur.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kingmajesty700 View Post
    Kaleciler fena değil, Türkiye'de benim tercihim genelde yerli kaleci olmuştur, bencede kaleciyi yerli yapıp kontenjanı diğer bölgelere vermen daha iyi olur gibi.
    Quote Originally Posted by futureless View Post
    Abi bence de yerli kalecileri alıp yabancıyı yolla. Kalede kullanma yabancı hakkını.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Abi 2 gündür internet yoktu takip edemedim şimdi baktım da Avrupa'da gitmişsin hayırlı olsun.Kaleci olarak da Ömer Kahveci'yi kullan bence de.Yine kaliteli yabancı transferleri bekliyorum senden.
    Quote Originally Posted by mumya71 View Post
    Hocam baştan beri takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş gayet güzel ve heyecanlı bir kariyer Avrupada başarılar dilerim . 6 yabancı oynatabildiğimiz düşünülürse kaleciyi yerliden yana kullanmak mantıklı olan

Dediğiniz gibi yerli olmasını bende çok istiyorum ama tam anlamıyla yetişmeleri için biraz daha zaman var. Kararsız kaldım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    yabancı kaleci diğerlerinden daha iyi.Takım biraz zayıf olduğu için kaleci takımın en önemli bölgesi.Bu yüzden kaleye önem verip yabancıyı tutmak lazım.
    Evet şuan için daha iyi ama ilerde ikisi de daha iyi olucak Paraguaylıya nazaran..

Sonuçta çok büyük hedeflerimiz yok üzerimizde baskı yok Türk Kaleciliğine katkıda bulunmamız lazım diye düşünüyorum onlara şans vererek ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Transferler

VOLKAN YAMAN

Eski Galatasaray kökenli oyuncuyla bir türlü istikrar sağlayamadığımız geri dörtlünün solunda onun büyük tecrübesinden faydalanıcaz..

AYKUT ÖZER

Geleceğin en iyi Türk Kalecileri arasında gösteriliyor gurbetçi oyuncumuza da bonservis ödemedik..

ÖMER KAHVECİ

Bucaspor ve Ümit Milli takımdan tanıdığımız başarılı file bekçisi Ömer'in de sözleşmesi bitiyordu sene içinde karşılıklı anlaştık..

Bu transferlerle 10 yıl Kaleyi kapattık..

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler güzel olmuş.Devamını bekliyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler güzel olmuş.Devamını bekliyoruz
    Sağol Kardeşim devamı var Yerli ağırlıklı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Güzel transferler abi ömer çok iyi şuanda

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ziege View Post
    Güzel transferler abi ömer çok iyi şuanda
    Çok sağol teşekkür ederim ama Aykut ilk 11 olacak gibi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

çok Güzel Transferler Var çoookkkk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Meraktan çatlatma bizi hocam
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferler güzel yenilerini bekliyorum sabırsızlıkla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi nerde kaldı transferler?
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayın biraz ara verdim tekrardan geldim

Az sonra son transferleri açıklıycaz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Transferlerimiz

Neden olduğunu anlamadığım bir şekilde ben yapmamama rağmen Volkan Yaman serbest kalmış ilk defa başıma geliyor. Ama sorun yok alternatiflerimiz hazır..

SEMİH ESEN

Oyuncuya Bonservis ücreti verilmemiştir.

OKAY YOKUŞLU

SALİH UÇAN

YİĞİT GÖKOĞLAN

ATINÇ NUKAN

İBRAHİM KAŞ

CEYHUN GÜLSELAM

ŞENOL CAN

FERHAT ÖZTORUN

SERKAN KURTULUŞ

VEEEEEEEEEEEE BU SENENİN BOMBA TRANSFERİİİİİ

CANER ERKİN

BU TRANSFER DÖNEMİ GELENLER-GİDENLER