Herkese iyi geceler uyku baya bastırdı aceleyle yanlış işler yapmayalım 4.sene için iyi bir hazırlık lazım..
Tebrik ederim.Serbest kalacak veteran futbolcular ile avrupa'da puan alabiliriz.Genç isimlerle denedim pek bir başarı olmuyor.Ligi çok iyi yerde bitirmişiz.Tebrik eder devamını dilerim.
abi tebrikler akşamları forumda olmuyorum ortalığı yıkmışsın gene, artık çıtayı yükselttin seneye en az 3. lük isteriz
belki yapıyorsundur bilemiycem de bi önerim olucak. sezon bittiği gibi mayıs sonu, oyunun notebook kısmından kendime not oluşturuyorum. takımın hangi mevkisine kaç oyuncu lazım maximum ne kadar para harcayabilrim, bir de gönderebileceğim oyuncular tahmini satış bedellerini yazıyorum. sağlam bir oyuncu araması yaptıktan takviye gereken mevkiler için aday isimleri o dosyaya ekleyip haftalık hatırlatma koyuyorum. bu sayede transferde ne durumudayım devamlı gözümün önüne geliyor. aniden balıklama yaptığım tekliflerle (eskiden çok yapıyorudum) kadronun şişmesini önlüyorum. takımnın için tam geçiş yılı olucak kaliteli transferler isteriz
![]()
Tebrik ederim abi 55 puan gibi bir şey düşünmüştüm ben ama sen 60'ı da devirmişsinAvrupa Ligi'nde gruplara kalsak mükemmel olur. Zor evet, ama neden olmasın
İnşallah biraz bütçe verir yönetim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bütçenin fotosunu yayınladım kardeşim fena değil gibi yine free lerden gidicez bütçeyi sıfırlayıp maaşa mı kaydırsam diye düşünüyorum..
Bakıcaz Afrika pazarından biraz kopup G.amerika ya yönlenicem biraz zaten 1 veya 2 tane iyi yabancı alıcam gerisi Türk takviye olacak bir de zaten sezon ortası anlaştığım isimler var Çok transfer olmayacak yani..
Güzel taktik kardeşim çöplük konusunda haklısın orta saha çok şişmiş elimde![]()
Seneye Şampiyonuz inşallah abi![]()
Maaşa kaydır abi.![]()
Yeni sezon yeni heyecan, transferde nokta atışları lazım, artık çıta yükseldi![]()
Kaleciler fena değil, Türkiye'de benim tercihim genelde yerli kaleci olmuştur, bencede kaleciyi yerli yapıp kontenjanı diğer bölgelere vermen daha iyi olur gibi.
Abi bence de yerli kalecileri alıp yabancıyı yolla. Kalede kullanma yabancı hakkını.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Abi 2 gündür internet yoktu takip edemedim şimdi baktım da Avrupa'da gitmişsin hayırlı olsun.Kaleci olarak da Ömer Kahveci'yi kullan bence de.Yine kaliteli yabancı transferleri bekliyorum senden.
yabancı kaleci diğerlerinden daha iyi.Takım biraz zayıf olduğu için kaleci takımın en önemli bölgesi.Bu yüzden kaleye önem verip yabancıyı tutmak lazım.
Hocam baştan beri takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş gayet güzel ve heyecanlı bir kariyer Avrupada başarılar dilerim . 6 yabancı oynatabildiğimiz düşünülürse kaleciyi yerliden yana kullanmak mantıklı olan
Yerli kalecileri al abi faydası olur.
VOLKAN YAMAN
Eski Galatasaray kökenli oyuncuyla bir türlü istikrar sağlayamadığımız geri dörtlünün solunda onun büyük tecrübesinden faydalanıcaz..
AYKUT ÖZER
Geleceğin en iyi Türk Kalecileri arasında gösteriliyor gurbetçi oyuncumuza da bonservis ödemedik..
ÖMER KAHVECİ
Bucaspor ve Ümit Milli takımdan tanıdığımız başarılı file bekçisi Ömer'in de sözleşmesi bitiyordu sene içinde karşılıklı anlaştık..
Bu transferlerle 10 yıl Kaleyi kapattık..
Transferler güzel olmuş.Devamını bekliyoruz![]()
Güzel transferler abi ömer çok iyi şuanda
Meraktan çatlatma bizi hocam![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transferler güzel yenilerini bekliyorum sabırsızlıkla.![]()
Abi nerde kaldı transferler?![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Neden olduğunu anlamadığım bir şekilde ben yapmamama rağmen Volkan Yaman serbest kalmış ilk defa başıma geliyor. Ama sorun yok alternatiflerimiz hazır..
SEMİH ESEN
Oyuncuya Bonservis ücreti verilmemiştir.
OKAY YOKUŞLU
SALİH UÇAN
YİĞİT GÖKOĞLAN
ATINÇ NUKAN
İBRAHİM KAŞ
CEYHUN GÜLSELAM
ŞENOL CAN
FERHAT ÖZTORUN
SERKAN KURTULUŞ
VEEEEEEEEEEEE BU SENENİN BOMBA TRANSFERİİİİİ
CANER ERKİN
BU TRANSFER DÖNEMİ GELENLER-GİDENLER