öncelikle sonuçlar mükemmel.
bu infusse skin maç ekranında crash dumps veriyor bende.var mı bir bilgin ?
Şampiyonluk için tebrikler.Brezilya Kupası'nı da alalım tam olsun![]()
Tebrikler Mustafa şampiyonluk iyi oldu ama hadi dön artık Avrupa'ya.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Teşekkürler abi.
Sesler açıktır kapat onu ben 2D'de oynuyorum.3D izlesemde sorun vermiyo sesi kapattığında.Ayrıca pencere modunda hata vermez ama oyun ilerlerken yaıt vermemezlik yapar.Benim tavsiyem CM 03-04 gibi tam ekran 2D oynamandır.
İstiyoruz talibiz hocam.
Bende istiyorum Avrupa'ya dönmeyi eğer sezon bitene kadar bir teklif gelmezsesezon bitince istifa edebilirim hocam Brezilya bize biraz ters.
Bence Palmeiras'ta bi sezon daha kal olmadı Arjantin Ligi'ne git , başarılar hocam.![]()
Şampiyonluğu tebrik ederim, kupayıda aldıkmı tamam.
Avrupa'ya dönene kadar ben rahat bırakmam Mustafa.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Artık tüm kupaları topla da Avrupa'ya dön![]()
Üzülerek söylüyorum ki istifa ettim.
Keşke sezon sonunda istifa etseydin.Gidebilirsin bence Leicester iyi takım.
LEİCESTER CİTY
Leicester City Football Club (The Foxes (Tilkiler) olarak da bilinir) bir İngiliz profesyonel futbol kulübüdür. Maçlarını Leicester şehrindeki King Power Stadı'nda oynamaktadır. Football League Championship'te mücadele eden takım 2008–09 sezonunda bu seviyeye yükselmiştir.
Kulüp 1884 yılında Leicester Fosse adıyla kurulmuş ve maçlarını Fosse Road yakınlarında oynamıştır. 1891 yılında Filbert Street'e taşınmış ve 2002 yılında Walkers Stadyumu'na taşınana kadar 110 yıl boyunca burada maçlarını oynamışlardır.
Leicester 1894 yılında o zamanki adıyla İngiltere Futbol Ligi'ne seçilmiştir. Bu ligdeki en yüksek derecesi 1928-29 sezonundaki ikincliktir. Kulüp 6 kez 1. Lig şampiyonluğu ve 1 kez de 2. Lig şampiyonluğu yaşamıştır. Lig Kupası'nı üç kez müzesine götüren kulübün beş tane FA Cup ikinciliği bulunmaktadır.
King Power Stadyumu
Kadro
Başarılar dilerim. Fıstık gibi kadro ve bütçe var, hem de Premier Lig'desin hocamÇok eğlenceli bir sezon olacağı aşikar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bütçe sağlam başarılar dilerim![]()