14 te mail atmıştım az önce yolladı d&r keyimi.
Ben de Vatan bilgisayardan aldim oyunu,az once hem mail ile hem de mesaj ile key gonderdiler.
eet key banada geldi vatandan vatanın göndermediği de bi hurafeymiş![]()
Bunu sağlayan yapımcı, o nedenle ön sipariş veren herkes betayı oynayacak, nereden almış olursanız olun oyunu, hiç fark etmez.
"YÜCE ATATÜRK"
arkadaşlar steamden alın bu gıbı dertlerle ugrasmayın 3. yılıma gırıyorum orjınalde sanırım ben ve benım gıbı alanların sayesınde epey bı turkce agırlıgı verıldı.. lutfen orjınalden vazgecmeyelım..
Betasını oynamak için sabırsızlanıyorum.
Green Man Gaming'den satın almıştım 47 liraya. Key geldi an itibariyle mailime. Betayı bekleyiş..
Beta ne zaman?
Vatandan aldım ben de key geldi.
Miles Jacobson : It's just been confirmed to me that, barring any major mishaps, the #FM13 beta will be live tonight.
Büyük bir aksilik olmazsa, beta bu gece yayınlanacak.
Hadi hayırlısı![]()
miles jacobson az önce betanın aktif olduğunu belirten bi tweet gönderdi ama steamde hala aktif değil sanki? indirebilen var mı şu an?
ilgili tweet: https://twitter.com/milesSI/status/258978408854343680
http://www.sigames.com/news/14180/Pl...nager+2013+Now
Dalga mı geçiyorlar ? Steam'de hiç bir şey yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yeniden başlatmayı deneyin Steam'i.
Steam'i acip kapattim su an indiriyorum oyunu
100 oldu kapatıp açıyorum hala daha hasnt been released cannot be activated?
ya facedende football manager 2013 e bakıyorum herkez indiriyor indirmeye hazır diyor. ama ne hikmetse biz indiremiyoruz.
Kapatıp açtım, logout login yaptım ama bende de bir numara yok daha... Türkiye'den bağlanıyorum bu arada.
türkiyede olupta indirebilen var mı?
5. denememden sonra kapatıp açınca başladı download... 2012'yi gönül rahatlıyla silebiliriz artık.![]()
21.00 itibariyle atış serbest, hayırlı olsun.![]()
Hayırlısı hemen inse bari![]()
Oyunu steamden almayanlar nasıl indirecek? Elimizdeki key ile neler yapacağız adım adım yönlendirecek arkadaşlar var mı..
Sonunda bende de başladı indirme.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sonunda! Fm 2013 kariyeri geliyooooooorrrrr![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva