Bizim spikerler ölüyü diriltir valla
Öyle bir bağırdıki Kerem Tunçeri diye !!
Bravo beyler hadi sonunu getirelim şu işin.
Bizim spikerler ölüyü diriltir valla
Öyle bir bağırdıki Kerem Tunçeri diye !!
Bravo beyler hadi sonunu getirelim şu işin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O kadar fark yaptık ama çabuk rehavete kapıldık.Alacağız maçı inşAllah Farmar yazacak son saniyede.
Edit : Olmadı işte bu 3lük yememeliydik.![]()
Bu ne be arkadaş her kritik anda buldular 3'lüğü...
Adamlar kritik dediğimiz her hücumda çok rahat sayıya ulaştılar. Siniri bozucu olan bu.
Bakalım bir mucize daha olacak mı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yazık oldu her alanda oldugu gibi hemen rehavet ve sonuç budur.
Geçmiş olsun sen o farktan maçı verirsen katılma zaten Final-Four'a.Mahmuti gibi bir hocayla da rehavete kapılıyorsak zaten sorun oyunculardadır.
O farktan maç mı verilir arkadaş yahu.Rehavet gerçekten berbat bir şey.
Spanoulis... tam bir lider.
15 sayı öne geçip,en azından ben en fazla onu gördüm,10 sayı farkla yenilmek tam bir amatör işi.Geçmiş olsun.
Tebrikler Olympiakos'a.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
15 sayıymış 10 sayıymış böyle saçma şeylere takılmamak gerekir.
Sonuna kadar mücadele ettik ama olmadı. Yine de hepsine helal olsun.
Yunan basketbolu bir ekol zaten. Önceki maçtada son anda kurtarmıştık paçayı. Zaten final hastalığı olan bir ülke için bu tip maçları kazanmak çok zor. 15 sayıdan maç veriyorsan otur hatalarına yan. Geçmiş olsun.
Spanoluis bu adama bayiliyorum 4/4 luk basketbolcu aga umarim takimimizda goruruz. geçmis olsun efesede
Yunanistanda birinci spor her zaman basketboldur bunun etkisi ile dün yenildik biz. Ama asıl olması gereken Türkiye Liginin kalitesinin artmasıdır. Bu yıl ilk defa bir 4-5 takım zirveye oynar duruma geldi bunun meyvesini seneye alacağız.
Ne çektin be CSKA![]()
Final olimpiakos real oldu. Şampiyonlar ligindeki gibi süprizler oldu diyebiliriz Euroleague'de de.
Rudy-Spanoulis
Finalde Madrid biraz daha ağır basıyordu.Şimdi açtım 33-24 Madrid önde.Oly finale kadar karakter koyup gelsede bu sefer başaramayacaklar bence.Ancak nedense Oly'i tutuyorum.İnşallah maç sonu iyi geçer.
55-51 Oly önde.Bu Yunanlıları sevmesemde Türklere benzer bir yanları var.Hırs,karakter,ortaya yürek koyma.Bastır Oly al şu maçı.
edit::56-55 Madrid öne geçti.
editt:::
Vay be Oly ilk çeyreği 27-10 geride kapamış.Adamlar öyle bir takımki kene gibi yapıştınmı bırakmıyorlar.
84-70 Oly önde.Madrid dağıldı.Bu adamlar takım olmak nedir gösteriyor.Geçen seneden 9 oyuncu var.İstikrar ve başarı.
Last edited by C h A o S : 13.Mayıs.2013 at 00:51
Adamlar yıllardır pick&roll oynaya oynaya şampiyon oluyor. Çok ilginç ya.
İlk çeyrek 10 sayı bulan Oly maçı 100 sayı ile tamamladı.Oly harika iş çıkarıttı 2 senedir.
yunanistan savunma ulkesi olup cikti hepten. futbolda avrupa sampiyonu oldular, iki senedir de basketbolda avrupa sampiyonu oluyorlar savunmalariyla. 100 sayi atmalari aldatmasin, oyle aman aman bir hucum performansi yoktu olympiakosun. ama topu cok iyi paylasiyorlar hucumda, en uygun suta kadar top ceviriyorlar. sade, gosterissiz bir oyunla yine kazandilar. madrid duvara carpmanin etkisiyle son ceyrek iyice zivanadan cikti, cok aciz durumlara dustuler. spanoulis bu takimin herseyi, herkesi gondersin bir sey olmaz ama onsuz yapamazlar bence.
spanoluis keske bize gelse diye hep hayal kurardim ergin hoca gerek yok dedi arrayo daha iyi dedi çikti isin icindentebrikler oly spanoluis buyuk oyuncusun vesselam.
Gerçekçiliği olmayan bir hayal kurmuşsunuz.
Spanoulis net 2.7 Milyon Euro (vergi dahil 4 Milyon Euro) alıyor Olympiakos'tan yıllık. Galatasaray'ın bir oyuncu için bu kadar yüksek rakamları vermesi imkansız. Ülker desteği olmasa Fenerbahçe de ayıramaz bu bütçeyi. Sadece Efes'in müessese olduğu için maddi kuvveti var. Efes ve Fenerbahçe dışında tek kalemde çıkarıp bu parayı verebilecek büyük bütçeli takım yok. Galatasaray'ın bütçesi 5-6 Milyon Euro'yu geçmez. Bütçenin yarısını tek oyuncuya vererek yola çıkamazsın.
Olympiakos yıllık vergi dahil 10 Milyon Euro ayırıyor. Yüzde 40'ını Spanoulis alıyor. Sözleşmesi bitti. Yalnız yarı yarıya düşürmek istiyorlar. Ayrılabilir. Spanoulis paragözdür. Tek kuruş bile aşağıya inmez.
İstediği parayı vermezsen asla transferi düşünmez. Euroleague'de iddialı bir takım kurmazsanız ve ilk 5 garantisi vermezseniz asla görüşmez. Maaş olarak ikna olmazsa ancak koparabilirsin. Aksi taktirde hiç bir koşulda Olympiakos'tan ayrılmaz. Ayrıca tanıtığı koçlar Ivkovic ya da Obradovic ile oynamayı da tercih edecektir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
............A Grubu: Barcelona, CSKA Moskova, FENERBAHÇE ÜLKER, Budivelnik Kiev, Partizan, Nanterre
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bayern Münih nedir la![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
A grubunda olmak daha iyi. CSKA ve Barca sezona formda başlamayabilir. 3.lük garanti, grubun gerisi çok zayıf. Takımın gücünü erken test etme ve takım olma konusunda avantaj sağlar. 2. turda bu takımlar ile aynı grupta olmayacağız![]()
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok güzel kura çektik bir de Spanoulis gelse tadından yenmez
Efes zor grup çekti brose son topa kadar oynayan bir takım milano ve zalgris de çok zorlayacaklar
Fenerbahçenin işi çok zor eğer uyum sürece uzun sürerse zorlanırlar partizan deplasmanı da zor olur kiev hakkında bir yorumum yok bakıp göreceğiz inşallah güçlü bir takım değildir
En zor gruo bu arada d grubu ölüm grubu çok güzel maçlar olacaktır
Fenerbahçe'nin işi zor değil. Gerekli yatırım yapılırsa Obradovic ile 3. garanti. Diğer 3 takım CSKA ve Barcelona'dan toplamda en fazla 1 galibiyet alabilir belki. Grubun diğer takımlarını daha yakında inceleyin.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ölü toprağı atması lazım fenerbahçenin ve obradovic ne kadar büyük koç olsa da itoudis gibi savunma konusunda çok başarılı bir yardımcı koç vardı o olmadan neler olacak göreceğiz ama fenerbahçe savunmayı yukarıya çekerse çok başarılı olur bir de pao'dan farklı olarak ne yazık ki ülkemizde basketbol kültürü o kadar iyi değil ve maç giderken takımı ateşleyecek bir taraftar oluşumu da yok son 1-2 yılı saymazsak paonun mali gücüden fenerbahçeden yüksek ama ben de fenerbahçenin 3. olacağını düşünüyorum Obradovic gençler üzerinde büyük katkı sağlayacaktır bu sezon Can Maxim'in büyük oranda gelişeceğini düşünüyorum
Kısaca Pao'unun şartları>Fenerbahçe'nin şartları
Efes'in durumu Farmar ve Barac'a bağlı farmar gelir barac giderse yerine iyi bir pivot ve yerli rotasyonu için iyi oyuncular gelirse veya alt yapıdan çıkan oyuncular iyi performans sergilerse Efes için sezon iyi geçer
Bu arada Galatasaray'ın avantajlı olmasının sebebi Spa'nın ayrılacak olması Siena'nın koçunun değişmiş olması ve her sene küçülüyorlar olmaları ama tabi adamlarda gelenek var ben Siena maçlarında Ergin Hoca'ya güveniyorum çünkü kendisi rakibi çok iyi analiz eden bir koç
Tek sorun D-Smart'tan maçların yayınlanacak olması.Adamın hevesini kursağında bırakıyorlar.
Neye göre Pao'nun şartları daha büyük?
Obradovic'in başarısı Itoudis'e ait değil. Partizan'ı ilk yılında Euroleague şampiyonu yaptı Obradovic.
Geçen sene kulüp bütçeyi 30 Milyon Euro'ya kadar yükseltebilecekti Fenerbahçe'de. Pao'nun bütçesi daha yüksek değil. Yunanistan krizde.
Böyle bir kadro olmaması için hiç bir sebep yok.
Bo - Barış - Kenan
Hairston - Serhat - Maxim Can - Ömer
Hido - Emir - Bojan
Bjelica - İlkan - Kaya
Krstic - Dorsey - Oğuz
Spanoulis için önce Olympiakos ile anlaşmak için görüşeceklerini, daha sonra diğer teklifleri değerlendireceklerini söyledi menajeri.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Pao'nun yazdığım gibi taraftar desteği basketbol kültürü hakemler üzerindeki etkisi bir yunan ekolü olması çok önemli ve yine yazdığım gibi son 1-2 da pao bütçeyi kıstı ama obradovic şampiyonluklar kazandığı dönemde kadro ve bütçe daha iyiydi
tabi bu sezonki kadrosu bile pao'nun fenerbahçe'den daha iyi
Pana'nın şampiyon kadrolarını inceleyin derim çünkü o takımlarda cidden her oyuncu ayrı ayrı birer yıldız