Sayfa 13 / 28 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 826 sonuç

Konu: Ada'yı sallayan yeşil dev 2015-2016

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Q.P.R hakkında rapor isteyeceğim senden benimde maçım onlarla ilk maçı kaybettim napıp edip gol atıyorlar adamlar...
    Benim vericeğim rapor seni yanıltır diye düşünüyorum ben senden 3 sezon öndeyim kadroları dahada güçlendi bu zaman zarfında

Öneri olarak şunu söyleye bilirim Cisse çok etkili onun zayıf ayağını kullanmaya zorla derim diziliş olarak 4--4-2 oynuyorlar sol kanadı çok etkili kullanıyorlar yani sıkıntılı bir sistem heran dağıta bilirlerde dağıla bilirlerde başarılar .

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

CL Apoel - Newcastle

Büyük çoğunluğu yedek takımdan kurulu bir takımla maça çıktık kolay bir galibiyet aldık.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 15. Hafta

As takımı şampiyonlar liginde oynatmadık dinlendirdik genede yaranamadık .

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 16 .Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Premier Lig Puan Tablosu

Süper Lig 'de ilginç istatistik Nağmağlup Gençlerbirliği

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Anladığım kadarıyla kulübün yeni yönetimi kulübü satın almaya çalışıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 17. Hafta

Hulk'un sakatlığında Demba ba ile oyuna başladık fakat oda 20. dakika'da sakatlanınca forvete Ben arfa'yı çektim forvetsiz yendik. Allah'tan Hulk 10 gün sonraki manu maçına yetişiyor. Demba Ba 5 hafta yok.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Yeni yönetim geldi bu kadar istikrarsız yönetim mi olurya 7 ayda üç tane başkan
    gördüm.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Yeni yönetim geldi bu kadar istikrarsız yönetim mi olurya 7 ayda üç tane başkan
    gördüm.

Mangır var mı mangır Başkanı boşkoy

United ne yapmış öyle ya hemen çıkışta işini bitirelim Teknik Direktörün
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Mangır var mı mangır Başkanı boşkoy

United ne yapmış öyle ya hemen çıkışta işini bitirelim Teknik Direktörün
    Ya bizim başkanlar hep yiyici , daha kuruş koklatmadılar, manchester maçı yüreğimde kanayan bir yara ona hiç girmiyom

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Şampiyonlar Ligi Sonraki Tur Eşleşme

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

18.Hafta M.United - N.United

Manu çok kötü bir sezon geçiriyor olası bir mağlubiyetle teknikdirektörlerinin ipi çekileceği kesin gibi

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Defans'dan çıkarken kaybettiğimiz top bize gol olarak geri döndü Manu aşırı baskılı oynuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

2-0 Teknik direktörleri hedef maçı olarak anlaşılan bu maçı seçmiş

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

3-0

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Şaka gibi geleni aldık 4-0

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

öff 5-0

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 18. Hafta Maç Sonu

Allah'tan Neymar bu maçta cezalıymış sekizi tamamlarlardı yoksa

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

United maçı tam bir hezimet olmuş bu aralar ligde inişli çıkılısınız umarım bi istikrar yakalayıp şampiyon olursun

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furdun View Post
    United maçı tam bir hezimet olmuş bu aralar ligde inişli çıkılısınız umarım bi istikrar yakalayıp şampiyon olursun
    Valla şampiyonluk için tam umutlanıyorum biri gelip böyle bir mağlubiyet tattırıyor şampiyonluk ümitlerimizi yıkıyor sanki yerini bil dercesine

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 19. Hafta

İlk yarı 3 gol bulduğumuz rakibimize 2 .yarı daha açık bir oyun oynadık kaleci ve direkler hezimete engel oldu

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Şok sakatlık Demba ba'nın ardından takımın diğer yıldızı Ben arfa en az 1 ay yok .

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 20.Hafta

Kim gol atsa onun kazanacağı bir maç oldu biz attık ve kazandık

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Newcastle 'dan ara transfer bombası

Jetro 'yu satmayı planlıyorum 1 orta saha da almam lazım en kötü ihtimal kiralıycaz

Hocam rica etsem kadronu koyabilir misin? As kadron ve yedekleri. Sayfalara baktım ya koymamışsın ya da ben göremedim. Bu arada şampiyonlar liginde çekilen kura çok iyi dişine göre. Dinamo ilgimi çekti nasıl tur atladıysa Barcelona kevgire çevirir herhalde.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Hocam rica etsem kadronu koyabilir misin? As kadron ve yedekleri. Sayfalara baktım ya koymamışsın ya da ben göremedim. Bu arada şampiyonlar liginde çekilen kura çok iyi dişine göre. Dinamo ilgimi çekti nasıl tur atladıysa Barcelona kevgire çevirir herhalde.
    Kodrom aşşağıdaki gibi biraz sakatlık problemimiz var ama yoğun maç trafiğinde ingiltere gibi bir ligde normal karşılıyorum artık, dinamo'nun kadrosu fena değil çıktığı grup'da celtic ve hannover varmış çok süpriz olmamış yani çıkması ama seninde dediğin gibi barcelona kevgire çevirir messi ile falcao form'da olursa.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Kodrom aşşağıdaki gibi biraz sakatlık problemimiz var ama yoğun maç trafiğinde ingiltere gibi bir ligde normal karşılıyorum artık, dinamo'nun kadrosu fena değil çıktığı grup'da celtic ve hannover varmış çok süpriz olmamış yani çıkması ama seninde dediğin gibi barcelona kevgire çevirir messi ile falcao form'da olursa.

Sanki geri 5'li hatta kale dahil 6'lı değişmesi gerekiyor gibi. Patlamaya hazır bomba duruyor orada. Hani Arsenal yenilgisi, Juventus yenilgisi ve Man Utd yenilgisi bunlara bağlı gibi. Durum şöyle ileri 5'li Barcelona geri 6'lı Granada takımı gibi. Tabi bütçe durumu sıkıntılı sanırım kulübün el değiştirmesi filan derken. Alaba transferi iyi olmuş sol bek mevkisi için. Sağlam stoperlerde bekliyoruz. Matt Hummels kapabilirsen Madrid'den Varane filan.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Sanki geri 5'li hatta kale dahil 6'lı değişmesi gerekiyor gibi. Patlamaya hazır bomba duruyor orada. Hani Arsenal yenilgisi, Juventus yenilgisi ve Man Utd yenilgisi bunlara bağlı gibi. Durum şöyle ileri 5'li Barcelona geri 6'lı Granada takımı gibi. Tabi bütçe durumu sıkıntılı sanırım kulübün el değiştirmesi filan derken. Alaba transferi iyi olmuş sol bek mevkisi için. Sağlam stoperlerde bekliyoruz. Matt Hummels kapabilirsen Madrid'den Varane filan.
    Güzel örnek vermişsin ileri 5 'li Barça geri 6 'li grana'da fikrine saygı duyuyorum ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum ligin şuan Cİty ile 16 golle en az gol yiyen takımıyız yediğimiz goller M united hariç juve ve arsenal maçları hava hakimiyetinden yediğimiz goller o kısııma daha çok önem veriyorum şuan shawcroos ile birlikte oynayan genç stoper emin ol 1-2 yıla matt hummels ayarında bi stoper olacak biraz şans vermek lazım madrideki varan'da o yaşlarda ve harikalar yaratıyor bir diğer konu mali durum az önce baktım alaba'dan sonra bırak transferi sezon sonuna kadar kiralık oyuncu dahi alamıyoruz Krul ise Fm 2012 'deki gib kova değil aksine çok maç kazandırdı bize alaba ile defansın çok daha güçlü olacağını düşünüyorum ama sezon sonu transfer bütçemiz açılınca hem orta sahaya hem stopere takviye yapacağım fikirlerin için teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kadronun bazı bölgeleri gençleşmesi gerekiyor gibi

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    kadronun bazı bölgeleri gençleşmesi gerekiyor gibi
    Essien benim yaptığım yanlış transferlerden biri malesef ve 2016 yılına kadar'da kontratı var yüksek ücreti olduğu içinde kimseye satamıyorum haliyle düşük özellikli ve yaşlı bir oyuncuya kimse para vermiyor onuda anita'nın yedeği olarak tutuyorum genelde yedek takım için 45 dakika form'dan düşmesin diye oynatıyorum diğer yaşlıdan kastın sagna ise 1 sezon daha oranın yükünü çeker özelliklerinde henüz bir düşüş yok sakatlık problemi yaşamadı şuana kadar her maç 90 dakika'yı çok rahat çıkartıyor veriminden de memnunum ama her zaman takımımda tecrübeli bir kaç oyuncu bulundururum takımın şuan tek sıkıntısı orta saha'da gerekli rotasyonu yapamıyoruz Jetro'dan iyi bir para gelirse o bölgeye transfer şart.

Meksika liginde şöyle bir oyuncu var ama kulübü sıradışı fiyat çekiyor kabul etsekde o fiyatı çalışma izni aldıramıyoruz, şuanda çalışma izni şartlarını karşılamıyor.

Sayfa 13 / 28 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri