Bian anons duyar gibi oldum , akhisar maçı 2-2 diye biri çığırdı ama , gene yanlış anosnmuş![]()
Issaac Kabze webo coşmuşYatıyorum hocama iii gecler allah a emanet olun transferlere yarın bakarım artık
![]()
İyi Transfer)
transfer iyi gs sampiyon oldu cok cekismeli olmus tebrikler ..![]()
Burak abi plakamızı almıştın sezon sonunda görüşcektik ne oldu o iş ?![]()
2miz de çok iyi oynadınız tebrik ederim
Fenerbahçe 'ye orta saha önere bilecek var mı ? arkadaşlar
Alabiliyorsan Alper Potuk u al hocam hem yerli oyuncu hemde çok iyi gerçekten
jem karacan hem türk hemde iyi oyuncu
belaruslu sanırım bressan var onu alabilirsin..
benzema35 hocam tebrik ederimztn beklenen bişeydi ya şampiyonluk biz daha sezon başında söylemiştik bunu
![]()
burak abi senide tebrik ediyorum transfer sezonuna yine harika bi giriş yapmşsın bu yıl ikinizdende avrupada başarı bekliyoruz
![]()
Tebrikler Galatasaray.![]()
Last edited by Burak Akmanoğlu : 29.Aralık.2012 at 17:58
Çok renkli bir kariyer olacak gibi beşiktaşın hoca transferiyleve akhisara atılan 9 gol sadece onlara atılmamış
![]()
oo yeni gördüm kariyerinizi 11.sınıfım malum proje ödevler sınav falan vardı kariyerinizi baştan sona okudum süperben Fenerbahçeliyim Fenerbahçeyi destekliyorum beşiktaşı alan arkadaşında işi zor
hepinize başarılar
![]()
![]()
Transferleri bekliyoruz.
Last edited by Burak Akmanoğlu : 29.Aralık.2012 at 17:59
Hobaa şimdi artık Gs yi bırakıyorumm Beşiktaşı kendi takımımı destekliyorum tabii ki Sonuna Kadar Beşiktaş '' F E D A '' . .
Bjk'nin de katılmasıyla kariyer güzel bir hal alır. Transferleri merak ediyorum. Diyecektim Bjk yalan olmuş neyse transferleri yine de merak ediyorum![]()