Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar
Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler
Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Devlerin Devi
Seri B
42. Hafta
Bu iş bu kadar !!!! Seri-A dayız artık. Hemde şampiyon olarak çıktık. Genç arkadaşlarımla bir kez daha gurur duydum. Çok kötü bir gidişatın ardından tekrar şahlandı takım. Şimdi gelsin paralaaarr
Şampiyonluk için tebrikler.
Tebrikler tebrikler peri masalı gibi kariyer oluyor![]()
Sezon sonu playofflardan sonra oluşan durum
Oyuncu Verileri
Başarımızı bu tabloya borçluyuz
Kusura bakmayın tekliflere gapalıyık
Hocam tebrik ediyorum , Seria A bakalım nasıl olacak![]()
Bu arada bu seneki genç takımı paylaşmayı unutmusum buda genç adaylarımız
Zor bi transfer dönemi bekliyor San Marino'yu ama hepimiz heyecanlıyız, her transfer haberini duymak için kulaklarımızı kabarttık, müthiş bir heyecanla bekliyoruz!
SAN MARİNOOOO OLEEEEEY BİZ İNANDIK BİR GÜN GOL ATACAKSIN OLEEY!
Eveeet Aslan Parçalarımız bunlar
Özellikle defans 2'limiz Zdrahal ve Suru + kaleci Scarzenella müthişler Kanatlarda Hansen ve Sairenen takdire şayan oyuncularımız aslında tüm gençlerimiz birbirinden özel sahada hepsi elinden geleni yapıyor
Takım çok iyi.Milli takım ne alemde ?
Yalnız takımdaki San Marino'lu gençlerin hepsi birer pırlanta milli takım için ehehe
şampiyonluk için tebrikler
Zdrahal ve Suru gibi kayaların yanına 2 dev kaya daha katmak üzereyiz defans ve kale hattımız cok zor gecilecek inşAllah. Tam bir italyan takımı havasına bürünüyoruzHerkes Milli Takım gibi 3-5 atacagını sanadursun, biz İtalya gibi savunup artık hangi ırk gibi hücum yaparız bilmiyom ama önemli de degil zaten yeterki gol atalım
![]()
Türk Hücumu.
" Allah allah dalın beyler allah allah allah "
Vay be ülkeyi futbol fabrikasına dönüştürüyorsun hocam onlar ne özellikler 16lar 17ler 18ler![]()
![]()
Zaten San Marino kulüplerine gidiyorsun, sana pas atıyorlar, tutabilirsen takıma alıyorlar.![]()
"-DI"
Artik devir değişti, San Marino'lular da birer yıldız olabilecek.![]()
2013'de San Marino Liginde 24 sene sonra La Fioritia'ya şampiyonluk tattıran teknik direktör olarak, başarılar diliyorum, takipteyim.![]()
![]()
Şampiyonluk için tebrikler. Gençler çok iyiymiş yalnız. Serie A'da tutar bu gençler.![]()
TariboWest
Helal olsun kardeşim güzel bir şampiyonluk olmuş.
Seri A'nın heyecanı hala geçmemiş olacak ki hiçbir cevap yok![]()
Hocam bikaç gün yoktuk, neler olmuşİyi olmuş çok güzel iyi olmuş. Gençler sayesinde Seri A'ya tutunacağımızı düşünüyorum, merak ediyorum da gençlere sulanan takımlar olmuyor mu ?
![]()
Hocam tebrıklerne güzel bir şampiyonluk gelmiş
bence
tecrubeli oyunculara yönelmelisin 1 senelık kontratlarla
lıgde kalmak ıcın
cok bosta adam vardır
tabı maas butcende onemlı
neyse merakla beklıyorum
![]()