Sezonun geri kalan maçları
![]()
Sezonun geri kalan maçları
![]()
Hocam fenerbahçe maçı tam bir skandalmış ama sivas maçı da kafamda biraz şüphe uyandırdı o maç için Savcılar soruşturma başlata bilir, şaka bir yana güzel bir strateji fenerbahçeyi gruptan çıkarmamışsın
![]()
Şimdiki maç GS ile TT arenaya gidiyoruz
Arena'da başarılar hocam
GS'yi geçersen süper olur.Kupada ki rakibin sanırım Çaykur Rize rahat geçersin![]()
Muhammed Demir in kiralık anlaşması feshedilmiştir, boşa maaş almasın dedik kimse bu forma altında yattığı yerden para kazanamaz
A.Madrid maçı öncesi:Kader Ouslati Tunus milli takımında (DR), Jaume sakat(AMR), ve Alper(AML) 2 gün önce sakatlandı
Hocam GS maçı temiz geçti ya ona bak sen.Bu arada yaş ortalamasına nasıl bakılır ?
Fark bekliyordum açıkçası ama beklediğim gibi olmadı şükür. Falcao hayvanı başta olmak üzere hepsi çok sert oynadılar benimkileri biçtiler adeta, ilk dakikalarda sistemimizin kilit oyuncusu olan Cehyun u ezdi Falcao sonra gözbebeğimiz olan Santi de gitti oyun kuramadık, ikinci yarıda Vedat girdi koydu etkisini ama Mevlit hiç yoktu nerdeyse diğerleri yeterli katkıyı yapamadı. İkinci maça eğer bi salgın hastalık gelip yatağa düşmezse Madrid bu iş burda biter
Temsilcilerimizi maçlar
Tur kapısını aralamışlar
[QUOTE=burhankemal;2431528][CENTER]Fark bekliyordum açıkçası ama beklediğim gibi olmadı şükür. Falcao hayvanı başta olmak üzere hepsi çok sert oynadılar benimkileri biçtiler adeta, ilk dakikalarda sistemimizin kilit oyuncusu olan Cehyun u ezdi Falcao sonra gözbebeğimiz olan Santi de gitti oyun kuramadık, ikinci yarıda Vedat girdi koydu etkisini ama Mevlit hiç yoktu nerdeyse diğerleri yeterli katkıyı yapamadı. İkinci maça eğer bi salgın hastalık gelip yatağa düşmezse Madrid bu iş burda biter
Hocam biraz ağır olmamışmı hayvanDiğer maçta kazanırsın inşallah
Hocam biraz ağır olmamışmı hayvanDiğer maçta kazanırsın inşallah[/quote]
Maçta omuz omuza kimle mücadele ettisye yıktı geçti kül eyledi![]()
Last edited by burhankemal : 08.Mart.2013 at 01:08
Atl.Madrid beklendiği gibi olmuş dediğin gibi fark olmamış , en azından diğer türk takımları ülke puanı kazandırmış
Bursa GS yi yendi lideriz la heyya![]()
Hocam Madrid maçları açıkçası şanssız olmuş. turu geçebilme şansın varmıştı Falcao hayvanı olmasaymış![]()
Kasımpaşa maçına ise üzüldüm. Böyle maçlarda puan kaybedince sinirden kuduruyorum. Genelde oyuncuları soyunma odasına kilitliyorum![]()
Kaleci ve Forvet haric yedeklerle çıktık şu an bizim için lig daha elzem, ama rönavşta aksilik olmazsa geçeriz diye düşünüyorum
Bu arada Yaş ortalaması için Takım için rapor istediğin ekranda "Karşılaştır" gibi bi seçenek olması lazım. Ligin genel durumunu gösteriyor orada. baya güzel detaylar var orda![]()
Liderliği aldıktan sonra kasımpaşa'yıda yeneydik iyiydi![]()
hocam öncelikle tebrikler
ayrıca bu sorunu kariyerine bakan herkese soruyorum cidden hiçbir yerde bulamadım windows 8 de steam çalışıyor mu yada nasıl çalışıyor hafta sonu yurt dışına çıkacağım ve acil çözmem lazım ???