Taktik verebiliyor olması lazımtribüne gönderilen hocanın. Sacmalamayın arkadaslar. Basın yine yıpratmaya çalışıyor.
Taktik verebiliyor olması lazımtribüne gönderilen hocanın. Sacmalamayın arkadaslar. Basın yine yıpratmaya çalışıyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daha önce hiç bir teknik adamın almadığı bir ceza gelebilirmiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Amatör lig teknik direktörü değil herhalde öyle bir kural varsa bunu herkesden önce Fatih Terim'in bilmesi gerek.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Biraz araştırdım, bu resimde eklenen eski talimatname.
Yenisi;
https://docs.google.com/viewer?url=h...n-Talimati.pdf
Sporx yani Tahir Kum haberi doğru. En kötü 9 maç ceza gelecekmiş gibi duruyor. Maça müdahalenin yasak olması mantıklı olandır, atılmasının bir esprisi kalmıyor öteki türlü. Hatta avantaj bile oluyor sahayı daha iyi gördüğü için. Hoca burada hatalı, o anki heyecan ve stresten dolayı kendisini suçlayamam ama.
Avantaj oluyorsa Alex Ferguson her maç avantajlı oluyor o zaman
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bir günümüz sakin geçmiyor arkadaş.
Terim'in ceza alması bir şeyi değiştirmez. Her türlü şampiyonuz. Kimse bundan beklentiye girmesin. Okuduğum yorumlarda fazla miktarda beklenti var. Tribünden de her teknik adam taktik vermiştir, verecektir. Dünyanın her yerinde böyledir. Böyle kurallar uygulanırsa sadece Fatih Terim'e özel uygulanmış olacak. Eski köye yeni adet getirmeyelim.
Versinler en büyük cezayı,bu sadece bizi birbirimize sıkıca bağlar,Fatih Terim'in kendisinin olmaması onun mücadele ruhu ve hırsının olmayacağı anlamına gelmez.
Aynen öyle yine şampiyon Galatasaray olacaktır,hoca için oynanır gerekirse![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dünyada ne örnekleri var tribünden taktik verme konusunda büyük ihtimalle ceza gelirse fatih terim ister telefondan ya da bağırarak en kötü taraftara söyler onlar bağırarak söyler olur böyle şeyler bence 4 maç ceza gelir itirazla yine 2 maça inebilir gibi 2si bu sene 2si tekrarında
ceza verirler umarim fatih terime.
Sen maçı katledip bir sürü eyyam yapmışsın ilk yarıda. Muhtemelen karşı tarafın haklı tepkisine karşılık olarak tribüne yollamışsın. Sonra tutupta kurala uyacaklar, yok taktik veremez, yok öyle bir dünya.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hakem raporu çıkmış ortaya;
https://pbs.twimg.com/media/BEGK9UUCUAEADGj.jpg:large
Bu rapordan hakaret diye ceza vermeleri komedi olur. Sportmenlik Dışı davranıştan ceza gelir, bu durumda aynı hareketin tekrarı olmayacağı için erteleme cezasını ekleyemezler.
Tabii bu yazdıklarım bizim için geçerli olur mu orasından şüpheliyim, elbette bir ceza gelmeli, kural dışı hareketler ve söylemler cezasız kalmamalı ama adaletin yerini bulamadığı bir durum var ortada, geçmiş örnekler bunu gösteriyor.
Fenerbahçe'liler alınmasın, vereceğim örnek tamamen TFF'nin tutumu ile ilgili olacak;
https://pbs.twimg.com/media/BEGdcqGCAAAM4oP.jpg:large
Hatırlarsınız bu maçta sahaya da girip hakemle konuşmuştu Aykut Kocaman, kırmızı kart haksızdı ve tepki vermekte haklıydı belki ama sonuçta bu da kural dışıydı ve sonrasında yaptığı açıklamalar ile birlikte 1 maç ceza aldı o da paraya çevrildi zaten.
Ben demiyorum ki Fatih Terim'e de para cezası verilsin, muhakkak men cezası gelmeli, ne imtiyaz istiyorum ne de haksızlık. İnşallah Melo olayındaki gibi saçmalamaz PFDK ve Tahkim.
Last edited by uAburak89 : 27.Şubat.2013 at 14:04
yani en fazla para cezasi verilir. ama ben ceza verilmesinden yanayim 2-3 maç![]()
Açıkçası hiçbir karar beni şaşırtmaz ve her kararı eleştirecek birisi mutlak çıkacaktır. Son iki federasyonun aldığı saçma kararlar ortadayken mantıklı birşey beklemek zor geliyor bana. 2 yıldır MHK, Tahkim ve PFDK inanılmaz kötü uygulamalar sergiliyor. Her türlü karara hazırlıklı olmak lazım.
Aykut konusunu da ben şöyle birşeye benzetiyorum; maç içerisinde bir hakem bariz bir penaltıyı vermez sonra da çok büyük hata yaptığını anlar, ondan sonra da hatasını telafi etmek için saçma bir penaltı verir. İşte durum buna çok benziyor, sıvama işi gibi.
Katılıyorum, Tahkim'in kararından sonra ya Galatasaray'lılar isyan edecek ya da diğer takım taraftarları bu zaten her konuda aynı oluyor, başka takım olduğunda da değişmiyor yani ama bu adalet sağlansa da aynı olacak çünkü herkesin ayrı da bir adalet anlayışı var kendine göre, kendine olunca ceza olmasın başkasına olunca 3'er 5'er verilsin demek en kolayı, kurallardan bile habersiz olanlar yorum yapabiliyor.![]()
İyi de Aykut Kocaman o maçta tribüne yollanmadı ki? Maç sonu açıklamalarından sonra Sportmenliğe aykırı söylemden dolayı 1 maç ceza aldı.
Hakemin yüzüne söylemekle, basın toplantısında söylemek arasındaki fark ne ? İçerik de benziyor.
Yazdıklarım çok açıktı bence.. Ayrıca yollanmalıydı ama hakem Caner'de yaptığı hatadan dolayı yollayamadı, normal şartlarda sahaya girersen tribüne yollanırsın. Orada eyyam vardı ama asıl konu o değil.
Fatih Terim Sportmenlik dışı davranış 1 maç, tedbire uymama 4 maç, Hasan Şaş aynı şekilde, Ümit Davala da tedbirden dolayı 4 maç ceza almalı. PFDK bu cezaları verirse kulüp itiraz bile etmemelidir.
Orada hakemin yüzüne "Bize oyun oynanıyor" demesi ne derece mantıklı olurdu ki? Ki Fatih Terim'in durumuyla benzerlik taşımıyor bence. Fatih Terim tedbirliyken tedbire uymadı. Ancak Kocaman'ın olayında böyle bir durum yok.
Ha tribüne yollasaydı, sonra o da sahaya girseydi maçtan sonra vs eyvallah dediğiniz olurdu. Lakin elma ile armutu toplamaya çalışmışsın gibi geldi bana.
Adam diyor ki ''İkisi de sportmenlik dışı hareket,Aykut Kocaman sözleri yüzünden 1 maç aldı,Fatih Terim'de 1 maç almalı''
İdari tedbir'e uymamasının cezası ayrı.
Tamam, aslında ikimiz de aynı şeyleri söylüyoruz. Sahaya girmiş yazınca ben sanki ona da tedbire uymadan ceza verilsin demişsin gibi geldi.
Ben sadece tribüne yollanmalıydı diyorum, tedbiri karıştırmıyorum ona. Orada bir anlam karmaşası yaratmış olabilirim, Aykut Kocaman'ın cezasıyla bir sorunum da yok zaten, sadece en yakın örnek bu, açıklamaları ben benzettim, hakaretten değil, sportmenlik dışı davranıştan ceza almalı Fatih Terim diyorum + tedbir uymama zaten. İddaa mantığıyla bakarsak kuponumuzda tedbir banko oluyor.![]()