Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

21 56.76%
  • Berabere

7 18.92%
  • Orduspor

9 24.32%
Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 404 sonuç

Konu: Galatasaray - Orduspor | STSL 23. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktik verebiliyor olması lazımtribüne gönderilen hocanın. Sacmalamayın arkadaslar. Basın yine yıpratmaya çalışıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Daha önce hiç bir teknik adamın almadığı bir ceza gelebilirmiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Taktik verebiliyor olması lazımtribüne gönderilen hocanın. Sacmalamayın arkadaslar. Basın yine yıpratmaya çalışıyor.
    Kuralları basın değil TFF koyuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Amatör lig teknik direktörü değil herhalde öyle bir kural varsa bunu herkesden önce Fatih Terim'in bilmesi gerek.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Amatör lig teknik direktörü değil herhalde öyle bir kural varsa bunu herkesden önce Fatih Terim'in bilmesi gerek.
    Demek ki bilmiyormuş ya da o an işine gelmemiş. Zaten arkadan müdahale ettikten sonra tribüne gönderme işinin espirisi kalmıyor ki. Ha tribünden yönlendirmişsin ha kulübenin önünden.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Bu konuda daha net bilgisi olan var mı ?
    Biraz araştırdım, bu resimde eklenen eski talimatname.

Yenisi;

https://docs.google.com/viewer?url=h...n-Talimati.pdf

Sporx yani Tahir Kum haberi doğru. En kötü 9 maç ceza gelecekmiş gibi duruyor. Maça müdahalenin yasak olması mantıklı olandır, atılmasının bir esprisi kalmıyor öteki türlü. Hatta avantaj bile oluyor sahayı daha iyi gördüğü için. Hoca burada hatalı, o anki heyecan ve stresten dolayı kendisini suçlayamam ama.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Avantaj oluyorsa Alex Ferguson her maç avantajlı oluyor o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Avantaj oluyorsa Alex Ferguson her maç avantajlı oluyor o zaman
    İyi de adamların stadı öyle. Misafir takım yedek kulübesi de aynı değil mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İyi de adamların stadı öyle. Misafir takım yedek kulübesi de aynı değil mi ?
    O zaman avantajlı bir stad yapmışlar her iki takım için bencede mantıklı olan yüksekte oturup izlemek

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir günümüz sakin geçmiyor arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Terim'in ceza alması bir şeyi değiştirmez. Her türlü şampiyonuz. Kimse bundan beklentiye girmesin. Okuduğum yorumlarda fazla miktarda beklenti var. Tribünden de her teknik adam taktik vermiştir, verecektir. Dünyanın her yerinde böyledir. Böyle kurallar uygulanırsa sadece Fatih Terim'e özel uygulanmış olacak. Eski köye yeni adet getirmeyelim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Terim'in ceza alması bir şeyi değiştirmez. Her türlü şampiyonuz. Kimse bundan beklentiye girmesin. Okuduğum yorumlarda fazla miktarda beklenti var. Tribünden de her teknik adam taktik vermiştir, verecektir. Dünyanın her yerinde böyledir. Böyle kurallar uygulanırsa sadece Fatih Terim'e özel uygulanmış olacak. Eski köye yeni adet getirmeyelim.
    O zaman tribüne yollama cezası kalksın boşu boşuna tribüne yollanıyor yani TDler. Eski köye yeni adet getirmek bunu cezasız bırakmak olur.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Versinler en büyük cezayı,bu sadece bizi birbirimize sıkıca bağlar,Fatih Terim'in kendisinin olmaması onun mücadele ruhu ve hırsının olmayacağı anlamına gelmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen öyle yine şampiyon Galatasaray olacaktır,hoca için oynanır gerekirse
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Daha neler uygulandı da renkli medyamız çok fazla üstünde durmuyor nedense.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Dünyada ne örnekleri var tribünden taktik verme konusunda büyük ihtimalle ceza gelirse fatih terim ister telefondan ya da bağırarak en kötü taraftara söyler onlar bağırarak söyler olur böyle şeyler bence 4 maç ceza gelir itirazla yine 2 maça inebilir gibi 2si bu sene 2si tekrarında

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ceza verirler umarim fatih terime.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sen maçı katledip bir sürü eyyam yapmışsın ilk yarıda. Muhtemelen karşı tarafın haklı tepkisine karşılık olarak tribüne yollamışsın. Sonra tutupta kurala uyacaklar, yok taktik veremez, yok öyle bir dünya.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Dünyada ne örnekleri var tribünden taktik verme konusunda büyük ihtimalle ceza gelirse fatih terim ister telefondan ya da bağırarak en kötü taraftara söyler onlar bağırarak söyler olur böyle şeyler bence 4 maç ceza gelir itirazla yine 2 maça inebilir gibi 2si bu sene 2si tekrarında
    Geçen seneden ertelenen cezası olduğu için indirim söz konusu olmuyormuş. Disiplin kurallarında böyle bir durum var. Ve zaten ertelenmiş bir ceza olduğu için tekrar ertelenme gibi bir durum da yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakem raporu çıkmış ortaya;

https://pbs.twimg.com/media/BEGK9UUCUAEADGj.jpg:large

Bu rapordan hakaret diye ceza vermeleri komedi olur. Sportmenlik Dışı davranıştan ceza gelir, bu durumda aynı hareketin tekrarı olmayacağı için erteleme cezasını ekleyemezler.

Tabii bu yazdıklarım bizim için geçerli olur mu orasından şüpheliyim, elbette bir ceza gelmeli, kural dışı hareketler ve söylemler cezasız kalmamalı ama adaletin yerini bulamadığı bir durum var ortada, geçmiş örnekler bunu gösteriyor.

Fenerbahçe'liler alınmasın, vereceğim örnek tamamen TFF'nin tutumu ile ilgili olacak;

https://pbs.twimg.com/media/BEGdcqGCAAAM4oP.jpg:large

Hatırlarsınız bu maçta sahaya da girip hakemle konuşmuştu Aykut Kocaman, kırmızı kart haksızdı ve tepki vermekte haklıydı belki ama sonuçta bu da kural dışıydı ve sonrasında yaptığı açıklamalar ile birlikte 1 maç ceza aldı o da paraya çevrildi zaten.

Ben demiyorum ki Fatih Terim'e de para cezası verilsin, muhakkak men cezası gelmeli, ne imtiyaz istiyorum ne de haksızlık. İnşallah Melo olayındaki gibi saçmalamaz PFDK ve Tahkim.
    Last edited by uAburak89 : 27.Şubat.2013 at 14:04

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yani en fazla para cezasi verilir. ama ben ceza verilmesinden yanayim 2-3 maç

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakem raporu çıkmış ortaya;

https://pbs.twimg.com/media/BEGK9UUCUAEADGj.jpg:large

Bu rapordan hakaret diye ceza vermeleri komedi olur. Sportmenlik Dışı davranıştan ceza gelir, bu durumda aynı hareketin tekrarı olmayacağı için erteleme cezasını ekleyemezler.

Tabii bu yazdıklarım bizim için geçerli olur mu orasından şüpheliyim, elbette bir ceza gelmeli, kural dışı hareketler ve söylemler cezasız kalmamalı ama adaletin yerini bulamadığı bir durum var ortada, geçmiş örnekler bunu gösteriyor.

Fenerbahçe'liler alınmasın, vereceğim örnek tamamen TFF'nin tutumu ile ilgili olacak;

https://pbs.twimg.com/media/BEGdcqGCAAAM4oP.jpg:large

Hatırlarsınız bu maçta sahaya da girip hakemle konuşmuştu Aykut Kocaman, kırmızı kart haksızdı ve tepki vermekte haklıydı belki ama sonuçta bu da kural dışıydı ve sonrasında yaptığı açıklamalar ile birlikte 1 maç ceza aldı o da paraya çevrildi zaten.

Ben demiyorum ki Fatih Terim'e de para cezası verilsin, muhakkak men cezası gelmeli, ne imtiyaz istiyorum ne de haksızlık. İnşallah Melo olayındaki gibi saçmalamaz PFDK ve Tahkim.
    Açıkçası hiçbir karar beni şaşırtmaz ve her kararı eleştirecek birisi mutlak çıkacaktır. Son iki federasyonun aldığı saçma kararlar ortadayken mantıklı birşey beklemek zor geliyor bana. 2 yıldır MHK, Tahkim ve PFDK inanılmaz kötü uygulamalar sergiliyor. Her türlü karara hazırlıklı olmak lazım.

Aykut konusunu da ben şöyle birşeye benzetiyorum; maç içerisinde bir hakem bariz bir penaltıyı vermez sonra da çok büyük hata yaptığını anlar, ondan sonra da hatasını telafi etmek için saçma bir penaltı verir. İşte durum buna çok benziyor, sıvama işi gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Açıkçası hiçbir karar beni şaşırtmaz ve her kararı eleştirecek birisi mutlak çıkacaktır. Son iki federasyonun aldığı saçma kararlar ortadayken mantıklı birşey beklemek zor geliyor bana. 2 yıldır MHK, Tahkim ve PFDK inanılmaz kötü uygulamalar sergiliyor. Her türlü karara hazırlıklı olmak lazım.

Aykut konusunu da ben şöyle birşeye benzetiyorum; maç içerisinde bir hakem bariz bir penaltıyı vermez sonra da çok büyük hata yaptığını anlar, ondan sonra da hatasını telafi etmek için saçma bir penaltı verir. İşte durum buna çok benziyor, sıvama işi gibi.
    Katılıyorum, Tahkim'in kararından sonra ya Galatasaray'lılar isyan edecek ya da diğer takım taraftarları bu zaten her konuda aynı oluyor, başka takım olduğunda da değişmiyor yani ama bu adalet sağlansa da aynı olacak çünkü herkesin ayrı da bir adalet anlayışı var kendine göre, kendine olunca ceza olmasın başkasına olunca 3'er 5'er verilsin demek en kolayı, kurallardan bile habersiz olanlar yorum yapabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyi de Aykut Kocaman o maçta tribüne yollanmadı ki? Maç sonu açıklamalarından sonra Sportmenliğe aykırı söylemden dolayı 1 maç ceza aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakemin yüzüne söylemekle, basın toplantısında söylemek arasındaki fark ne ? İçerik de benziyor.

Yazdıklarım çok açıktı bence.. Ayrıca yollanmalıydı ama hakem Caner'de yaptığı hatadan dolayı yollayamadı, normal şartlarda sahaya girersen tribüne yollanırsın. Orada eyyam vardı ama asıl konu o değil.

Fatih Terim Sportmenlik dışı davranış 1 maç, tedbire uymama 4 maç, Hasan Şaş aynı şekilde, Ümit Davala da tedbirden dolayı 4 maç ceza almalı. PFDK bu cezaları verirse kulüp itiraz bile etmemelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Orada hakemin yüzüne "Bize oyun oynanıyor" demesi ne derece mantıklı olurdu ki? Ki Fatih Terim'in durumuyla benzerlik taşımıyor bence. Fatih Terim tedbirliyken tedbire uymadı. Ancak Kocaman'ın olayında böyle bir durum yok.

Ha tribüne yollasaydı, sonra o da sahaya girseydi maçtan sonra vs eyvallah dediğiniz olurdu. Lakin elma ile armutu toplamaya çalışmışsın gibi geldi bana.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam diyor ki ''İkisi de sportmenlik dışı hareket,Aykut Kocaman sözleri yüzünden 1 maç aldı,Fatih Terim'de 1 maç almalı''

İdari tedbir'e uymamasının cezası ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Orada hakemin yüzüne "Bize oyun oynanıyor" demesi ne derece mantıklı olurdu ki? Ki Fatih Terim'in durumuyla benzerlik taşımıyor bence. Fatih Terim tedbirliyken tedbire uymadı. Ancak Kocaman'ın olayında böyle bir durum yok.

Ha tribüne yollasaydı, sonra o da sahaya girseydi maçtan sonra vs eyvallah dediğiniz olurdu. Lakin elma ile armutu toplamaya çalışmışsın gibi geldi bana.
    Sadece bunu mu demiş ? Bence sen eklediğim 2. resme bir daha göz at.

Tedbir cezası almasın demiyorum ki zaten. Bana da sen Aykut Kocaman lafını görünce bir hışımla yazmışsın gibi geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tamam, aslında ikimiz de aynı şeyleri söylüyoruz. Sahaya girmiş yazınca ben sanki ona da tedbire uymadan ceza verilsin demişsin gibi geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tamam, aslında ikimiz de aynı şeyleri söylüyoruz. Sahaya girmiş yazınca ben sanki ona da tedbire uymadan ceza verilsin demişsin gibi geldi.
    Ben sadece tribüne yollanmalıydı diyorum, tedbiri karıştırmıyorum ona. Orada bir anlam karmaşası yaratmış olabilirim, Aykut Kocaman'ın cezasıyla bir sorunum da yok zaten, sadece en yakın örnek bu, açıklamaları ben benzettim, hakaretten değil, sportmenlik dışı davranıştan ceza almalı Fatih Terim diyorum + tedbir uymama zaten. İddaa mantığıyla bakarsak kuponumuzda tedbir banko oluyor.

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri