puan farkı 7 değilde 3 olsaydı çok komik bi durum oluşucaktı![]()
puan farkı 7 değilde 3 olsaydı çok komik bi durum oluşucaktı![]()
Maçtan önce de yazdığım gibi kazanmamamız hayrımıza olacaktı. Berabere kalsak diyordum, olmadı canları sağ olsunMaça hakem yine damga vursa da biz hiçbir şey oynamadığımız için hakemi yerecek halim yok. Tebrikler iki takıma da. Keşke Sabri ve Volkan da kapışmasaydı da adam gibi maç bitseydi.
Emre Belözoğlu Türkiye'nin en bilinçli taraftarı Fener bahçe'de derken bundan bahsediyordu polis vs karışmasaydı geçen senede bu seneki gibi Galatasaray futbolcuları bir kutlamadan sonra giderlerdi kimse kusura bakmasın ama fener bahçe şampiyonluğu Galatasarasay'sa psikolojik üstünlüğü el alma fırsatını kaçırdı
böyle bir resim var ama hangisi daha önce bilmiyorum , yorum yapamıycam bence iki oyuncu da haksız , ayrıca bir muz olayı var umarım o taraftar bulunur ve ömür boyu men cezası alır .
edit: emre'yi çoğu kişi sevmiyor biliyorum ancak oyun ve yetenek olarak Türkiye'nin en iyisi hala kendisi bence.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bırakın iki taraf da sevinsin ;
Biri;
Ezeli rakibimizi,şampiyonu yendik ve ŞL biletini kaptık diye kutlar.
Diğeri;
2. kez Kadıköy'den şampiyon olarak ayrılmasını kutlar.
Ayrıca şampiyonluk sadece 1 gün kutlanmaz,tıpkı 1 sezonun emeğinin 1 maçla ölçülmeyeceği gibi.Karşınızdakine saygılı olun ki,o da sizin fikrinize saygı duysun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray'ın yenildikten sonra kutlama yapması hem Fenerbahçe kompleksini hem de aradaki ezeli rekabeti iyi özetledi.
Volkan: Sabri tırnaklarını uzatmış herhalde. Buraya takım olarak bizi tahrik etmeye gelmişler. Oyuna da provoke etmek için girdi.
Volkan: Yayıncı kuruluş da Sabri ile yaşadığımız pozisyonu ve haklı olduğumu gösterir umarım! Takımımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum.
Volkan: Galibiyeti tüm annelere ve Fenerbahçeli annelere armağan ediyorum.
Volkan: "Biz Gönüllerin, Sevginin, İnancın takımıyız."
Kupalar alınır, sezonlar biter ama FENERBAHÇELİLİK ASLA SON BULMAYACAK
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hayret Volkan bu sefer anneler günü yerine babalar gününü kutlamamış.Cumhuriyet,zafer bayramı misali![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Semih Kaya: "Mağlup olduk ama evimize şampiyon olarak dönüyoruz. F.Bahçe'yi de tebrik etmek gerekir, sonuçta şampiyon bir takımı yendiler."
Volkan kendini saha icinde Pablo Escobar saniyor herhalde, her pozisyonda onune gelene diklenip yabancilara Turkce kufur edip duruyor. Bunlar sadece bu macla sinirli degil. Klasmaninda Emre Belozoglu'nu da gecti.
orda sabri yoboya laf atsa yeridir orda ona ayak uzatan yoboydu sanırım gidip volkana laf atıyor![]()
Last edited by Kaka Leite : 13.Mayıs.2013 at 00:04 Reason: SAKİN
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Hahaha Riera![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Ne güzel yorumlar var![]()
![]()
![]()
Volkan cokk guzel oynuyor tribune. Hemde öyle böyle degil. Futboldan sonra ac kalmaz bu adam.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sabri auta giden topa itiraz falan etmiyor... Volkan kolu ile sert bir sekilde vurdu(?) sanki, yine vurdu diyemem hizli gelisti o olay. Ama Volkanin kolu birden Sabrinin gögusunde. Sabride ne gerek var der gibi kollarini acar acmaz volkan saldirmaya basladi, hem o resimden önce volkanin sabrinin bogazini sikmasi var.
Dirk Kuyt:Yenilip saha içinde sevinen takımı ilk kez görüyorum..Şampiyon, şampiyon gibi davranmalı..Provoke etmemeli..
Budur abi bu işte
Iki takimda kutluyor ama kazanan kimse yok![]()
Dirk Kuyt: "Hayatımda maç kaybettikten sonra kutlama yapan bir takım ilk kez görüyorum."
Adam Hollanda'da İngiltere'de senelerce oynamış böylesini görmemişNormal bizde görmedik daha önce
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Siz galibiyeti,biz şampiyonluğu kutluyoruz zaten fark burada.Kuyt bu farkı görememiş Allah akıl fikir versin![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Johan Elmander: "Bugün bu taraftarları görünce bir kere daha Galatasaray taraftarının ne kadar kaliteli olduğunu anladım. Provokasyondan başka bir işleri yok Kadıköydeki taraftarların."
Hay ağzını öpeyim senin Elmander.
Yalnız tamam Fenerbahçe'li arkadaşlar derbiyi yendiniz sevininde ama bir gerçek varki şampiyon Galatasaray.Bu kadar seviniyorsunuz sanıyorum şampiyon oldular.Biraz abartmadınız mı?Tura çıkıcak mısınız birazdan?
Haftaya siz Karabük maçında sezonun kapanışını yaparken biz maç sonu kutlamalar yapacağız.Böyle devam...