Anket Sonuçlarını Görüntüle: Korsanlar, Şampiyonlar Ligi Okyanusunda Dev Dalgarla Mücadele Edebilecek Mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)

6 19.35%
  • Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)

14 45.16%
  • Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)

2 6.45%
  • Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)

9 29.03%
Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 402 sonuç

Konu: Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby

Chelseamaçına gazoz kapağı demiştim ama farklı olmuş Vigo ya elenmek de garip olmuş finale çıkacağımızı düşünüyodum eşleşmelerden sonra Neyse sağlık olsun

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

vigo ya ilk maçı deplasmanda kazanıp elenmek yazık olmuş neyse ligi kazanalım bare

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ehuhe Celta acımaz kıvranın orda sizi gidi Vikingler

Hocam helal olsun ya çok büyük işler başardın. Devamı gelebilirmiydi kesinlikle gelirdi ama şansızlık olmadı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    rakibi küçük gördük diye mi oldu acaba
    O kadar porto'yu chelseayi yen gel vigoya elen off
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Chelseamaçına gazoz kapağı demiştim ama farklı olmuş Vigo ya elenmek de garip olmuş finale çıkacağımızı düşünüyodum eşleşmelerden sonra Neyse sağlık olsun
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    vigo ya ilk maçı deplasmanda kazanıp elenmek yazık olmuş neyse ligi kazanalım bare
    Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    Hocam helal olsun ya çok büyük işler başardın. Devamı gelebilirmiydi kesinlikle gelirdi ama şansızlık olmadı.
    Kuradan sonra demiştim şans eseri orda değiller kadroları güzel. Daha iyi isimleri eleyip celtaya elenme korkusu vardı ama ilk maç avantaj elde etmiştik ama 2. maç benim heyecanlanıp kriz yönetememden ötürü elendik. Yeterince başarı ve puan elde ettik. Önümüzdeki seneler üstüne koymaya çalışacağız.
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ehuhe Celta acımaz kıvranın orda sizi gidi Vikingler
    Sıkıntı yok biz haddimizi bilerek oynadık ve çeyrek final şu aşamada bize fazlasıyla yeter (: sen yörük gibi olanadur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Elendikten sonra o hüzünle sezonun geri kalanını oynayıp toplu paylaşım yapmayı uygun gördüm. Zaten ligde pek rakibimiz yok. Lig ve kupayı yine aldık. Sezon bitince devam edip etmeme konusunda kararsızdım ama avrupada kupa kazanmadan bırakmamaya karar kıldım umarım bunu başarırız.

Puan Durumu

Oyuncu Verileri

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa Ligi Genel Bakış

Şampiyonlar Ligi Genel Bakış

Danimarka Kupası Genel Bakış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yılın Takımı

Bebeğim Finne yılın takımına giremese de başka bir ödülü kaptı

Avrupada geçirdiğimiz güzel sezonla avrupanın flash ekibi olduk

Kopenhag ve bizim geçirdğimiz güzel sezonun meyvesini aldık

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bizim boynuzlu küme düşmüş gözümüz aydın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bizim boynuzlu küme düşmüş gözümüz aydın
    Garip oldu çıktıkları sene nerdeyse Cl'ye gideceklerdi sonraki sene küme düştüler (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon bitmiş tatilimi yapıyordum. Bir sonraki sezon kısa süre içinde başlıyordu. Tatil süresi kısaydı bu yüzden ülkeme gitmiyor vaktimi İsabella ile geçiriyordum. Gündüz sıcaktan ötürü fazla dışarı çıkmadan evde kalıyor gece dışarı çıkıyorduk. Yine böyle bir gün gece geç vakit eve gelmiştik. Ev telefonunun çaldığını duyup hemen koştum ama yetişememiştim. Ertesi sabah telefon yine çalıyordu. Açıp konuşuyordum arayan Hull City klübü idi Finne için konuşmak istiyorlarmış. Oyuncumun satılık olmadığını söyleyip telefonu kapatıyordum. Fakat çok geçmeden bu sefer cep telefonum çalıyordu. Sonra yine bir telefon..Ev-Cep arka arkaya çalıyordu Avrupada boy gösteren takımımızın beklenmedik çıkışı ile oyuncularım taliplerini artırmıştı. Sürekli telefon geliyordu. Hemen asistanımı arayıp oyuncularımın geçen sezon oynadıkları maçlarıi gördükleri kartları attıkları gol ve asistleri kısaca kapsamlı bir veri dosyası istiyordum. Ek olarak hangi oyuncularımla hangi klüpler ilgileniyor bunu da rapora eklemesini istemiştim. 3-4 gün içerisinde asistanımdan raporu alıp klüpteki ofisime giderek önümüzdeki yıl ve yılların planını çıkarmaya koyulmuştum. İşimi bitirdiğimde ise yine aistanıma söyleyip birkaç gün sonra bir basın toplantısı yapacağımı ülkeye ve basına duyurmasını istedim.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hikayeler geri döndü toplantıda neler çıkcak neler bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Juan Diaz'ın bu sözlerinden anlaşılacağı üzere takımdan birçok oyuncu hatta yıldız ayrılacak gözüküyor. Bakalım ilerleyen günlerde Lynbgy klününde nasıl gelişmeler olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

müthiş kar yapmışsın avrupa kupası da baya iddialı olmuş ama bu yılı gördükten sonra avrupa ligini alabilirsin

Çok heycanlı senin kariyer ya

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

finne'yi bırakma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

müthiş kar yapmışsın avrupa kupası da baya iddialı olmuş ama bu yılı gördükten sonra avrupa ligini alabilirsin
    Avrupada iyi bir sezon geçirince kasa parayla doldu taştı (:
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Çok heycanlı senin kariyer ya
    eyv (:
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    finne'yi bırakma
    Göze gönle hoş gelen teklif gelirse Finne falan gözünün yaşına bakmam Gider yeni Finneler buluruz

Çok ciddi bir transfer sirkulasyonu olacağını burdan duyurabilirim. Takımda birçok oyuncuya teklif var ve çok ciddi rakamlar dönüyor. para para para

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Merakla bekliyoruz şu transferleri

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

takımda finne dışında mükemmel olan birkaç genç daha varmı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Merakla bekliyoruz şu transferleri
    Yoğun bir dönem geçiriyoruz hepsi bitsin komple paylaşıcam transferleri..şu kadarını söyleyebilrim ki Lygby tarihinin en pahalı transfer dönemi oluyor (:
    takımda finne dışında mükemmel olan birkaç genç daha varmı
    Olma mı (: transferleri bitireyim gençlerin profilide paylaşırım 21 yaş altındakileri yoksa takımda 22-23 -24 yaşlarında genç sayılabilecek iyi oyuncularda mevcut. Hatta şuan görüşme aşamasında olduklarımdanda birkaç bebe var..genciz güzeliz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

25 den altını paylaş sen bu arada kulüp tarihinin en pahalı transfer dönemi olması gayet doğal

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferleride bekliyoruz

geçen sezon harika geçmiş, transferde yer yerinden oynuycak. aldığım duyumlara göre afrikalı stoper ve forvetler vamış gündemde doğru mudur

hocam ne zamandır siteye girmiyodum neler yapmışsın öyle umarım devam eder

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    hocam ne zamandır siteye girmiyodum neler yapmışsın öyle umarım devam eder
    Çıta bir anda yükselince bu sezon beklentide arttı (:
    Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    geçen sezon harika geçmiş, transferde yer yerinden oynuycak. aldığım duyumlara göre afrikalı stoper ve forvetler vamış gündemde doğru mudur
    Doğrudur haketten stoper ve forvet aldık (:
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Transferleride bekliyoruz
    25 den altını paylaş sen bu arada kulüp tarihinin en pahalı transfer dönemi olması gayet doğal
    Fazla oynayıp güncelleme fırsatım olmadı bugün biraz ilerleriz oyunda (: 25 yaş altı değilde biz gençleri paylaşalım zira takımda nerdeyse tüm oyuncular 25 altı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu sezon yaptığım transferlerin SS'ini koyduktan sonra bir konuya açıklık getirmek istiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Birde gelenlerin profilleri koysan hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Her ne kadar avrupadan kupa getirmeden veda etmeyeceğimi bildirsemde kariyeri sonlandırmayı ciddi ciddi düşünür hale geldim. Yaptığım son transferlerle Danimarka'nın çok çok üstünde bir kadromuz oldu. Gönül isterdi ki bu kadroyla şu durumda daha zor liglerde oynayalım. Artık iş öyle bir hal aldıki sadece avrupa maçlarını için oynar oldum ve ligin hiç bir önemi kalmadı. İşte en büyük sorun da bu hiç bir zevk alamaz oldum. Dediğim gibi fabrikayı açtık. Daha uzun sürede bu durumda oluruz diyordum ama kısa sürede fabrikayı açınca kariyer biraz kısa sürdü Oyuncular gelişti gelişiyor gelişir..Ligde her sene lig ve kupa büyük mucize olmazsa bizim oluyor. Ve sürekli şampiyonlar ligine gidip para alıyoruz. orantısız bir şekilde güçlenmemize sebebp oldu bu durum.

Dedim ki kupa almadan veda etmeyecem ama şu aşamada bu biraz tuhaf hal aldı. Şöyle ki Cl bizim için nirvana en fazla ceyrek belki yarı fina lgörebilriz. Alabilirsek Avrupa Ligi olur ama Clde üst tura çıkarsak ki bunu yapabilirz. O zaman avrupa ligine katılamamış olucaz. ve her sene şampiyon olmamdan ötürü Al'ye hiç gitmiyoruz gitmek için tek şart grupta 3.olmak. Ama Cl'ye gidip bilerek 3. olunur mu ? elbette olunmaz gruptan çıkma durumum varsa neden 3. olayım ki ? Bu yüzden Lyngby kariyerine nokta koyuyorum. Daha zorlu bir lige gidip oyundan zevk almak istiyorum. Avrupada çeşitli mecralarda bulunarak ülke ve oyuncu pörtföyümüzü artırdık simdi zor bir lige gidip zevkli kariyer olsun istiyorum. Zor lige gidince zor ve güçlü takımlar olucak. ve Cl'ye katılmak için büyük efor sarfetmek gerekecek. Yoksa Al'ye gidip ordaki kupayı almaya çalışırız ama Cl'ye gidersek oranında hakkını vermeye çalışırız. Lyngbyde banko Cl banko Cl tadı tuzu kalmadı. Ligin hiç önemi yok oysa önemi olmalı ki zevki olsun avrupaya katılmak için kıyasıya mücadele edelim. Bu yüzden adresimiz az çok belli. italya ve almanya'yı çok zorlu bulmuyorum. Ya ispanya ya ingiltere.. Ama takımlara bakacak olursak kuşkusuz en zor ve en zevkli lig premier lig. ve ne zamandır premier ligde oynamak istiyordum.

Yazı epey uzun oldu okuyan arkadaşlar k.bakmayın. Umarım anlayış gösterir ve yeni kariyerimde yine eşlik edersiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

8.5 lar falan ödemeyi başlamışsın zaten ama hiç teklif gelmedi mi büyük liglerden

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Birde gelenlerin profilleri koysan hocam
    Koyucam gelenleride şimdiye dek müthiş gelişim gösteren 2-3 oyuncumunda eski-yeni profillerini koyucam oyuncu tavsiyelerinde bulunup kariyere nokta koyucaz. Hatta oyuncu tavsiyelerini açacağm kariyerdeki takımda görebilirsiniz. birkaç ismi Lybngy alamamıştık daha ilk sezonda başka takımlara gitmişti biz henüz premier ligde bile degildik. İskandinav ülkelerinde boşuna gezmedik. Finne yine bizlerle olucak (:

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri