Tüh, Antalya maçını kazansaymışız 3.lük için bayağı bir şansımız olurmuş.. Gerçi daha 8 hafta var ne olur ne biter bilinmez fakat Bursa kolay kolay puan kaybetmiyor malesef![]()
Tüh, Antalya maçını kazansaymışız 3.lük için bayağı bir şansımız olurmuş.. Gerçi daha 8 hafta var ne olur ne biter bilinmez fakat Bursa kolay kolay puan kaybetmiyor malesef![]()
Diego Costa da iyi olmuş valla![]()
Hep takipteyim dostum, ayıpsın![]()
Çeyrek Final
Maçta toplam 2 şut kaleyi bulmuş , 1'i gol zaten..
Bu maçı paylaşmayı unuttuğum için , yeni paylaşıyorum kusura bakmayın..
Yarı Finaldeki rakibimiz geçen yılki kupa şampiyonu Fenerbahçe , hadi hayırlısı..
27. Hafta
İlk yarı 2-2 bitmişti , ne olduysa o devre arasında oldu..
Bu arada isabetli 2 şutumuz var 2'si de gol olmuş , bu sorunu da bir an önce halletmeliyiz..
28. Hafta
Geçen sezon öğrencilerim hiç kırmızı kart görmemişti , bu maçta 2 tane gördüler..
Galatasaray maçı oyuncuların psikolojini bozmuş anlaşılan , moraller baya düştü..
Puan Durumu
2 hafta tökezleyinde 5.'liğe düştük , toparlanmalıyız..
Pek bir fark yok, 6 haftada 4 galibiyet alırsak 4.sırayı geri alırız![]()
Raul'un profilini koyar mısın senin forvet bir de geçmişini![]()
Oyun ayarlıyor zaten.Ne zaman birisi tam form yakalasa en az 1.5 ay gidiyor.
4.lükten şüphem yok takım konuşması yap olmazsa.
Arkadaşlar dün gece oyunda ligi bitirmiştim , transfer dönemine girilirken elektrikler kesildi , 3'lü kayıt sistemiyle önceki save dosyasını kurtardım.Şuan önümde 6 maç var oynadığım maçları tekrardan oynamak istemiyorum , asistan'a bıraksam aldığım sonuçları alamayacak.Bu kariyeri burada sonlandırıyorum , takip eden herkese teşekkür ederim..
Yabancı takımlarla pek başarılı olamıyorum ama deneyebilirim..
Çaykur Rize'yi iyi yerlere getirdik ama çok çok iyi kadromuz vardı ligi en kötü 3. olarak bitirmeliydik.Başarısızdık aslında , regenler çoğaldıkça da oyundan sıkıldım..
Yakın zamanda yeni kariyer açabilirim , bu kariyerde sunum nasıldı ? Eksik yönlerim nelerdi ?
Konu kapanana kadar yorum yapabilirsiniz..
Tüh 6 maç için bitirmeseydin keşke:/
Her şeyi güzel ya.Biraz eğlence katmalısın bence.Gerçi benim hikayede hiç yok sana diyorum.
Güzel güzel=) Biraz daha biz takip edenler capslarla katılsaydık daha iyi olurdu=)
Güzel kariyerdi Allah rahmet elesin dostlar sağolsun 1 2 don istiyorum hapisteyim izin aldım yazıyorum burdan lütfen