Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 68.75%
  • Eskişehirspor

5 31.25%
Sayfa 13 / 31 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 916 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2013-2014

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizimkiler şu anda oyunu gereksiz çirkinleştiriyorlar. Birşeye mi kızdılar acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

riera devam ediyor gene, bu adamın pisikolojik sorunlarımı var, durup dururken pislik yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı oyuncuların rakipleri tekmeleme serbestliği mi var ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hala kırmızı çıkmaması şaşırtıcı.Ne gerek var bu hareketlere töbe töbe.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü oyunun sistemle alakası yok. Tamamen Chedjou ile, Eray ile, Drogba ile alakası var.
    Riera'nın tekmesini hakem göremedi, uyaracak bir hakemin olmaması onun için şanssızlık tamamen. 5.hakem olması şart.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şaka gibi yahu önce Sneijder sonra Riera maşallah harika tekmeler salladılar ama kart yok.Bundan ayrı olarak Melo net faul yaptı kart verse bile kimse birşey diyemez hakeme faule 1 dakika itiraz etti Gsli futbolculara maçtan önce ölümüne girin dediler heralde.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Kötü oyunun sistemle alakası yok. Tamamen Chedjou ile, Eray ile, Drogba ile alakası var.
    Riera'nın tekmesini hakem göremedi, uyaracak bir hakemin olmaması onun için şanssızlık tamamen. 5.hakem olması şart.
    Ne ile alakası var ? kişiselleştirmekte hata olur. Takım olarak iyi değiliz bireysel olarak öne çıkan bir futbolcumuz yok, böyle bir durumda sistemin değişmemesi hala düşündürücü olması gerekiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Melo'ya da kart çıkmadı. Ne hakemmis be ilk defa iki süper lig takımının maçını yönetiyormus son olur insallah böyle korkak bir hakem olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı net. Tabanla giriyor adam.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok enteresan bir penaltı kararı. hakem hakkında büyüklerinin gelecekte çok şey beklediklerini söylemişti spiker. bundan mı çok iey bekliyorlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakem rezalet yalnız. Antalyaspor'u açık açık doğruyor. Şu maçta daha kart olmadı.

Bu maçı kazansak da içime sinmeyecek. Çok açık utanç duyuyorum şu anda sahada olanlardan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Ne ile alakası var ? kişiselleştirmekte hata olur. Takım olarak iyi değiliz bireysel olarak öne çıkan bir futbolcumuz yok, böyle bir durumda sistemin değişmemesi hala düşündürücü olması gerekiyor.
    Takım olarak iyi olmayabiliriz fakat bana olası diğer sistemleri söylersen çok mutlu olurum. Hadi 4-4-2 oynasın demek kolay. Sneijder oynamasın hatta öyle şeyler istiyoruz ki. Ya da ya da Aydın ve Amrabat oynasın ki 4-5-1 oynayalım. Mantıksız mantıksız konuşmayın lütfen. Eldeki oyuncularla oynanabilecek en doğru sistem 3-5-2. Hücum varyasyonları arttırmak kaliteli beklerle olur. Eboue ve Riera o bekler değil ne yazık ki. Telles bir nebze arttıracaktır verimliiliği. Cafu gibi Roberto Carlos gibi ciğersiz adamlara ihtiyacı var kanatların. Sabri-Telles ikilisi mesela daha fazla etkinlik katacaktır. Zira Chedjou gibi bir saatli bombanın oynamaması da hayırlı olur.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Takımı sahadan çekecek bir teknik direktör olsa keşke kenarda olacak iş degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hakem çok kötü kırmızıları çıkarmadı o ayrı ama bence penaltı kararı doğru bilmiyorum yanlış mı gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    çok enteresan bir penaltı kararı. hakem hakkında büyüklerinin gelecekte çok şey beklediklerini söylemişti spiker. bundan mı çok iey bekliyorlar ?
    Nesi enteresan anlayamadım. Adamın 'gelişi faul' bir kere ki darbesi de direk Sneijder'e. Tabanla bileğe giriyor. Nesi tartışılabilir ki bunun. Hakemin Sneijder'in tekmesine kart çıkarmaması bir hata. Sarı hatta kırmızı bile çıkabilirdi o harekete fakat o ana kadar Sneijder'e yapılan faul sayısı 6-7. Hakem de bunun farkındaydı ve o nedenle anlayışlı davrandı. Bence o konuda sıkıntı yok. Fakat Riera'nın atılması lazımdı. Gören bir hakemin olmaması şanssızlık tamamen.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007

Hakemle beraber 12 kişi oynuyoruz. Çok kötü hakem, ben olsam Sneijder, Riera ve Melo'ya(ikinci sarıdan) kırmızıyı basmıştım. Penaltı da tartışılabilir gibi ama tabanla da girmiş olabilir, net değil; tam göremedim.

Oyun da hiç iç açıcı değil. Antalyaspor çok kapalı oynuyor ama artık bu bahane olamaz. Hali hazırda son derece düşük olan şampiyonluk umutlarımızı devam ettirmek istiyorsak bu tip takımları açmamız gerek. Hala tıngır mıngır pozisyonsuz maçlar izliyoruz. Eboue maçta mı değil mi belli değil. Chedjou zaten Fransa Ligi'nde nasıl yılın stoperi olmuş bizi mi kandırıyor millet çözemedim gitti. Umut yine umut vermiyor. Gerçi iyi oynayan da yok da bunlar bayağı göze batanlar. Emre ve Sneijder'in pas şovları da olmasa maç izlenmez, ha bir de ara sıra Riera, Selçuk ve Drogba parlıyor.

Kısaca Hakem 1-0 Antalyaspor ilk yarı özeti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesi enteresan anlayamadım. Adamın 'gelişi faul' bir kere ki darbesi de direk Sneijder'e. Tabanla bileğe giriyor. Nesi tartışılabilir ki bunun. Hakemin Sneijder'in tekmesine kart çıkarmaması bir hata. Sarı hatta kırmızı bile çıkabilirdi o harekete fakat o ana kadar Sneijder'e yapılan faul sayısı 6-7. Hakem de bunun farkındaydı ve o nedenle anlayışlı davrandı. Bence o konuda sıkıntı yok. Fakat Riera'nın atılması lazımdı. Gören bir hakemin olmaması şanssızlık tamamen.
    adam ayaklarını bilerek kendine doğru çekiyor taylan. kaldı ki sneijder'e müdahalesi de topa dokunduktan sonra oluyor. pozisyonun devamlılığı konusunda ülkemizde 1 gram standart olmadığı için ben penaltı değil diyorum. tabii ki kişisel görüşüm.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Atv spikerleri,Antalya taraftarları,Sneijder ve Riera beni çıldırttılar.

Hakeme diyecek bir sözüm yok adam yanlış mesleği seçmiş.Özellikle Riera konusunda çok müsamaha tanıdı.

Edit:

Sneijder'in pozisyon %100 penaltı.Adamın müdahalesi değil,gelişi penaltı.Mesela Beşiktaş-Galatasaray maçında Melo'nun Motta'ya yaptığı faulde de önce topaydı müdahale.Senin görüşüne göre o da faul değil Anıl abi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı izleyemiyorum, hakem gördü de mi vermedi o kırmızıları yoksa görmedi mi?

Ayrıca Riera gaddar bir futbolcu ne yazık ki, hakemi sürekli kolluyor ve görmediği anlarda pislik yapmaktan kaçınmıyor.

Futbol eleştirilerinizi de pek anlamıyorum açıkçası, Mancini bunları hazırlık maçı olarak görüyor, deneme yapıyor. Belki Chelsea maçları için stoper düşünüyor Melo'yu, bilemeyiz. Her kulvarın motivasyonu ayrıdır, bu gruptan çok büyük ihtimalle çıkarız zaten. Bu maçlar ölçü olmamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    adam ayaklarını bilerek kendine doğru çekiyor taylan. kaldı ki sneijder'e müdahalesi de topa dokunduktan sonra oluyor. pozisyonun devamlılığı konusunda ülkemizde 1 gram standart olmadığı için ben penaltı değil diyorum. tabii ki kişisel görüşüm.
    açık olan bacağı direk adamın bileğine giriyo sen gelmiş topa dokunuyo diyosun top çarpmış olmasın kapalı bacağına ?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Takım olarak iyi olmayabiliriz fakat bana olası diğer sistemleri söylersen çok mutlu olurum. Hadi 4-4-2 oynasın demek kolay. Sneijder oynamasın hatta öyle şeyler istiyoruz ki. Ya da ya da Aydın ve Amrabat oynasın ki 4-5-1 oynayalım. Mantıksız mantıksız konuşmayın lütfen. Eldeki oyuncularla oynanabilecek en doğru sistem 3-5-2. Hücum varyasyonları arttırmak kaliteli beklerle olur. Eboue ve Riera o bekler değil ne yazık ki. Telles bir nebze arttıracaktır verimliiliği. Cafu gibi Roberto Carlos gibi ciğersiz adamlara ihtiyacı var kanatların. Sabri-Telles ikilisi mesela daha fazla etkinlik katacaktır. Zira Chedjou gibi bir saatli bombanın oynamaması da hayırlı olur.
    Eldeki oyuncularla oynanabilecek en doğru sistem 3-5-2 diyorsun, futbolu da gözler önünde. Demek ki en doğru sistem bu değilmiş. Sen bana Drogba ve Sneijder illaki oynayacak dediğin için en doğru sistem bu oluyor. Böyle bir şey yok. Bazen ödün vereceksin bazı şeylerden bu kadar kıt olmamıza gerek yok. Doymamışız bu tür şeylere yarın Beckham gelir biz tam bozarız futbolu.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Riera ne kadar antipatik bir oyuncu yahu geldiğinden beri kaçıncı tekmesi bir tane hakemde görmedi işin ilginç tarafı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    açık olan bacağı direk adamın bileğine giriyo sen gelmiş topa dokunuyo diyosun top çarpmış olmasın kapalı bacağına ?
    O da bir bakış açısı tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

riera sarı kart gördü ve itiraz ediyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Umarım GS'nin devre arasında kontenjanı açmak için yollayacağı ilk yabancı Riera olur. Oldukça art niyetli bir futbolcu.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Penaltı inşallah kaçar dedim içimden ama kaçırmadı.

Ben o kadar karamsar bir tablo görmüyorum. Takım kendini kasmadan maçı rahatça rakip sahaya yıkıyor. Tamam net pozisyon yok, Antalyanın da 1 pozisyonu var ama Burak'ın da dediği gibi Mancini'ye göre hazırlık maçı kıvamında bir maç bu. Sistemi oturtmaya çalışıyor. Biraz taktiksel gözle izlediğimde umut veriyor bana. Sistemde sıkıntı yok, oyuncularda var. O da Chedjou ile Drogba'nın hazır olmaması, Riera'nın çabukluk yetersizliği ve Melo'nın gerçek yeri olmamasından. Chedjou kendini bulur bi de iyi bir stoper gelirse bu sistemle zor gol yeriz ben size söyleyeyim.

Rakip ataktayken dikkat edin orta sahanın ortasındaki (Emre) oyuncu hemen ön libero mevkisine geliyor. Dediğim gibi sıkıntı sistemde değil, oyuncu performanslarında. Hücumdaki üretkenlik Telles'in gelmesi, Melo'nun Emre'nin yerine orta sahanın ortasına geçmesi, Drogba'nın maç eksiğini kapatması ve Burak'ın form yakalaması ile çözülecektir.

Sneijder bana göre çok faydalı işler yapıyor. Çok büyük faydaları var takıma ancak görülmüyor. Sadece şut ve paslarına bakılıyor. Halbuki ileride topu kaybettiğimizde Inter günlerinden alışkanlık edindiği çok akıllı bir pres yapıyor ve rakip savunmacıları uzun oynamaya ya da riskli paslar atmaya zorluyor. Top kapması önemli değil. Barcelona'nın hücum oyuncularının yaptığını yapıyor. Allahtan Mancini geldide takıma o bunları görüyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Biraz daha sabır gerektiriyor bu sistem. Göreceğiz bakalım.

Eboue'de pes etmiş gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ugur incemaninda kirmizi karti es gecildi rieraya oldugu gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Penaltı inşallah kaçar dedim içimden ama kaçırmadı.

Ben o kadar karamsar bir tablo görmüyorum. Takım kendini kasmadan maçı rahatça rakip sahaya yıkıyor. Tamam net pozisyon yok, Antalyanın da 1 pozisyonu var ama Burak'ın da dediği gibi Mancini'ye göre hazırlık maçı kıvamında bir maç bu. Sistemi oturtmaya çalışıyor. Biraz taktiksel gözle izlediğimde umut veriyor bana. Sistemde sıkıntı yok, oyuncularda var. O da Chedjou ile Drogba'nın hazır olmaması, Riera'nın çabukluk yetersizliği ve Melo'nın gerçek yeri olmamasından. Chedjou kendini bulur bi de iyi bir stoper gelirse bu sistemle zor gol yeriz ben size söyleyeyim.

Rakip ataktayken dikkat edin orta sahanın ortasındaki (Emre) oyuncu hemen ön libero mevkisine geliyor. Dediğim gibi sıkıntı sistemde değil, oyuncu performanslarında. Hücumdaki üretkenlik Telles'in gelmesi, Melo'nun Emre'nin yerine orta sahanın ortasına geçmesi, Drogba'nın maç eksiğini kapatması ve Burak'ın form yakalaması ile çözülecektir.

Sneijder bana göre çok faydalı işler yapıyor. Çok büyük faydaları var takıma ancak görülmüyor. Sadece şut ve paslarına bakılıyor. Halbuki ileride topu kaybettiğimizde Inter günlerinden alışkanlık edindiği çok akıllı bir pres yapıyor ve rakip savunmacıları uzun oynamaya ya da riskli paslar atmaya zorluyor. Top kapması önemli değil. Barcelona'nın hücum oyuncularının yaptığını yapıyor. Allahtan Mancini geldide takıma o bunları görüyor.
    Maçı izleyemeyen biri olarak şu yorum benim için çok iyi oldu valla. Bir de abi daha çok yazsan genel olarak, hiç fena olmaz.

Chedjou'dan çok ümitli değilim ben, kötü oyuncu değil ama sanki kafa olarak sahada değilmiş gibi maçlarda. Var bir sıkıntısı gibi geliyor bana. Sneijder'ın yaptığı pres son zamanlarda benim de dikkatimi çekmeye başlamıştı, her açıdan yükselen bir grafiği var. Nazar değmesin.

Mancini bir şeyler deniyor, geldiğinden beri. Fatih Terim ben namağlup takım bıraktım dedi ama Real karşısında madara olmuştuk, gruptan çıkardı bizi adam. Taktiksel açıdan da bizim pek alışkın tarzda olmadığımız bir isim. Anladığım kadarıyla yorumcu Levent Tüzemen, Fatih Terim'ci kesimdendir kendisi, bu denemeleri Fatih hoca yapsa methiyeler düzerdi.

Şu takımı tam kadro, hatta yedekleri bile ideal olarak görmek lazım. Kalede Eray yerine Muslera olması bile çok fark yaratır.

Mancini ile kesin kararlara varabilmek için gelecek sezonu beklemek lazım, bu adam Sneijder, Drogba, Melo, Muslera, Eboue'den başka kimseyi bilmediği bir takıma, yeni bir ülkeye geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melodan 2 tane daha klonlamak lazim.

Sayfa 13 / 31 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri