Abi aykut falan diyolar kazık atarsın diyorlar aramızda öyle bir münasebet yok halil abiyle takım zaten batık aykutuda satarsak iyice batacaz![]()
1-gençleşme çok erken zamanda oldu.Türk stoper sayılı var onları almak çok zor.
2-Mali durumun çok iyi değil bu yüzden antrenör - alt yapı gibi şeyleri tamamen geliştiremessin bu yüzden çok erken yaptın fakat çok güzel yinedebaşarılı olucaksın İNANIYORUM
![]()
Yine iyi Türkleri almışsın abi senden Türk bulamayacak takımlar yakında![]()
Bendeki alt yapı , antrenörler ligde şuan kimsede yok , az takip et öyle artistlik yap Görkem Bey
Ersan'ı aldım Beleş sene sonu tekrar bakıcam
Bulamasınlar benim için sıkıntı yok
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<
Mehmet Ekici'den gram verim alamadım ayrıca maliyeti çok yüksekdi satın alırken 50 maç sonra 2,5 mn € peşin ödeme anlaşmamız var ve oyuncuda takımdaki en yüksek maaşı alıyor Musa o bölgede çok daha verimli oynuyor
Mehmet'in gitmesi kötü olmuş abi ama o kadar bonservis bırakması harika bir de abi kullandığın yüz paketini özel mesaj olarak atarmısın bana ?
başarılar hocam favorim antalya :sigara:
Maçlar kötüye gidiyorken Sivas galibiyeti çok iyi oldu. Ersan iyidir fakat Mehmet'in takımdan ayrılması pek iyi olmamasına rağmen iyi para kazandırmış![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Enes atmaya başlamış abi
Necip ile Musa iş yapar. Musa ve Necibi nasıl oynatıyorsun hangisi defansif ?
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Ordu maçı iyi olmuş kupada zorlu rakip![]()
Jose Mourinho
Geçen seneki performanslar'dan eser yok. :P
Moral bulduk kupa da dediğin gibi çok zor
fark ettin mi bilmiyorum ama takım bu yıl komple yerli geçen sezon Belluschi , Civelli ve Pinto hatta yabancı kalecimiz duvardı bu oyunculardan eksik oynuyorum nedeni bu olabilir mi ?
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<
Spoiler: Bilgi
Spoiler: Lig Tablosu
Toparlanmışız , 2.'liği zorlarız artık..
Ben zaten bu sezon çok başarılı olacağımızı en başından beri söylüyorum..
Mehmet Ekici kalsa daha iyi olurdu sanki ama senin tercihin , iyi para bırakmış..
Bikaç gündür nete uğrayamıyordum..Neler olmuş öyle
FB ve BJK Avrupa men cezası olduğunu unutmuştum ben..Mikailin kariyerde gördüm 3. clye gidiyo falan bu sene umarım ilk 2 fener bjk falan olur da 3.olup direk gruplara neyi kalırım![]()
Yani o yüzdendir normal kovulmadan yırtmışsınız iyi ama ŞL'ye kalacak gibisiniz.![]()
Son maçlar fena değil.
Bu kariyer de iyice sıkıcı olmaya başladı..![]()
![]()
BJK'nin cezası bitti , FB'nin de bu yıl son işte onun sayesinde katılıcaz bakalım
ikimizden biri kalacak o biride benim
İstikrar yok takımda
Buna bende katılıyorum , bu sezonluk böyle oldu bu yıl geçiş sezonumuz i sonraki yıl daha iyi olmasını sağlıycam ama Servet'i gene almıycaz![]()
Servet bizimdir bizim kalacakKendi konuma yazamıyorum çok alıntı var telefondayım bari burdan yazayım
![]()
Servet'in fotoğraf![]()
![]()