Kariyeri yeni baştan mı başlatıyorsunuz?Ona göre bir kaç oyuncu tavsiye edebilirim...
Kariyeri yeni baştan mı başlatıyorsunuz?Ona göre bir kaç oyuncu tavsiye edebilirim...
servet fm14te çok mu iyi , herkes bu adamı öneriyor![]()
Aga takımda 1m maaş alanların alayını yollaolcanı 6 meden direk öner talibi çıkar inş sende de (: yollayamadıklarıı benim gibi kirala zaten transfer bütçesi falan yok
---------------------------------------------------------
oyuncu tavsiyesine gelince mevki söyle portföyden çıkarıp sunayım (:
Servet beleşe düşerse alırız ayıp ettin
Klasik servet ama muhabbeti çok döndü
Diaz hocam listesini sunacakta ben hayır diyecemhocam emre güralı yaratıcı forvet olarak koyuyorum onun yanına bitirici bir adam arıyorum böyle zırank diye doksana takacak çok hızlı yada driblingi yüksek biri olmasada olur atsın kafa vursun yeter(Jankoyu soranlar olacaktır o kadar para alıyoki tutamam takımda)Olcanı 6 ya teklif gelirse direk satarım zaten birde varsa elinde yabancı yerli fark etmez sol bek rica ediyorum
![]()
Kardeş freeplayers listesi var onu steamden indir, ben obradovici aldım sol beke gayet güzel serbest.Sağ beke seitaridisi aldım istemessen miguel var,bir tane bedava al sağ bek,devre arasına kadar bunlarla git vulicevic var vojvodinada çok iyi bir sağ bek bedavaya geliyor ama o glene kadar sadıklarımdan bir tane al çünkü zekiyle gitmez bir dönem. Ben malouda bosingwa janko gönderdim, alanı 1.3 e sattım.Gayet iyi durumda şu anda maaş bütçem 1.1M transfer bütçem de 80binBonservisli transfer yapmamama rağmen bütçe kendiliğinden 0 landı.Forvete de Carlton Cole'u aldım yine bedavaya ama kafa vuruşları iyi yapan forvetler var bedava olarak.Delibasic var o da iyi forvette belese.Br de paran olursa Zuculini al ama zor onu almak para yok çnkü klüpte
Düzeltme 1:Jankoda 500K ya gitti ama 2015 e kadar 800B maaş ödeme şartıyla gitti,olsun o da kardır...
Düzeltme 2:Sol bek tavsiyesi Lucas Mareque(bedava)
Denis Stracqualursi jankodan 2-3 gömlek daha iyi 350 bine aldım sanırım yıllıkta 400 bine falan anlaşırsın diğer oyuncuları bilmem daha doğrusu isimlerini bilirim ancak fyatları muhtemelen ucuz değildir ayrıca deniş 25 yaşında..ismi yanlış ise deniş st yaz çıkacaktır oda olmadı klübü Emelec Arjantin ligi açık olması lazım ama
-------------------------------------
Samed yeşili kiralayabilirsin Emre güralı komple forvet destek yap çift forvette biri destek olsun mutlaka
----------------------------------------
bu arada İsviçre ligini açarsan adili endogan var yerli statüsünde ancak biraz tuzlu ilk sezon 3.5 milyondan açıyolar ağızlarını
---------------------------------------
Brezilya ligine git Sassa diye bir adam var şuan bende mevcut aldım yani menejerleri haklarını satın almadan al en fazla 1.5 alırsın yaşı 19 komple forvete koy pm çalışsın 2-3 sene crystal palaceda bana Al ve CL yi getiren adamlardan biriydi kendisi
---------------------------------------
Benim forvet hattım şuan bunlar mesela Emre Güral-Sassa-Samed Yeşil ve Denis bunlara bak beğenmezsen yeniden liste sunayım![]()
Keşke fırsatım olsa da kariyerimi güncelleyebilsem aldığım oyunculara bakardınız..sen yabancıları boşver kadroyu ilk sezondan yerlileştir başarı peşinde koşma hemen bir çiçek açmayla baharglmez yani bir sezon iyi olayım derken komple borç batağı yerli statüsü derken patlamasın..
Halilde şener ozan var serdar aziz var musa var sende soner abdulkadir emre güral aykut Onur var yerliler fena sayılmaz üstüne aranızda anlaşım piyasadaki yerlileri toplayın jem-samed-hakan calhanoglu-koray gunter vs vs
Hocam sıfırdan daha iyi olacak eşit şartlarda![]()
En baştan başlamak daha iyi olacak.. bu kariyerde hem oyunu tanıdınız hem de zaten pek başarıyı sağlayamamıştınız![]()
Onada bakarım hocam sağolasın
Bosingwayı ilk sene satmayı düşünmüyorum janko malouda alanzinho gidicekler ilk fırsatta coleda aradığım adam değil dalibasici bilmiyorum onada bakarım paralı transfer için ince eliyorum zuculiniye bakarım ama büyük ihtimalle alınmazSon olarak lucasada bakıcam profilini bilmiyorum ama bedava olması bile yetti
Samede bakarım gelir inşallaharjantin açık herhalde ama isviçre açık olmaz büyük ihtimal sassa bakarımda soyadını hatırlarsan harika olur
İlk sezon amacım şampiyonluk falan değil zaten ilk sene fenerin ardından 3.lük diye düşünüyorum![]()
Bana kalırsa baştan oynamak ikiniz içinde iyi ama şu konuları birleştirseniz daha iyi olur. Böyle ayrı ayrı kafa karıştırıcı![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho