Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 385 arası toplam 385 sonuç

Konu: Deli Gibi Sevmek Ruhumuzda Var|1.Sezon|OrtakKariyer|TS&BURSA

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Kariyeri yeni baştan mı başlatıyorsunuz?Ona göre bir kaç oyuncu tavsiye edebilirim...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Kariyeri yeni baştan mı başlatıyorsunuz?Ona göre bir kaç oyuncu tavsiye edebilirim...
    Konu aynı kaldığı yerden devam ediyor tek fark sıfırdan bir oyunla başlıyoruz.Önerilere açığım hatta güzel olur.Takıma kimler katılsın kimler gitsin gibi önerilere açığım ama ilk işim gönderebilirsem maloudayı göndermek olacak onuda buradan belirteyim

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Konu aynı kaldığı yerden devam ediyor tek fark sıfırdan bir oyunla başlıyoruz.Önerilere açığım hatta güzel olur.Takıma kimler katılsın kimler gitsin gibi önerilere açığım ama ilk işim gönderebilirsem maloudayı göndermek olacak onuda buradan belirteyim
    SERVET ÇETİN + AYKUT DEMİR => LİGİN EN İYİ STOPER İKİLİSİ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

servet fm14te çok mu iyi , herkes bu adamı öneriyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by omersal View Post
    yok ya bi muhabbeti oldu kaldı öyle goygoy yani

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aga takımda 1m maaş alanların alayını yolla olcanı 6 meden direk öner talibi çıkar inş sende de (: yollayamadıklarıı benim gibi kirala zaten transfer bütçesi falan yok
    ---------------------------------------------------------
    oyuncu tavsiyesine gelince mevki söyle portföyden çıkarıp sunayım (:

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    yok ya bi muhabbeti oldu kaldı öyle goygoy yani
    biliyorum da muhabbeti , gerçekten mi dedi acaba dedim yabancıların çoğunu sat bence , ayrıca müslüm forever

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    SERVET ÇETİN + AYKUT DEMİR => LİGİN EN İYİ STOPER İKİLİSİ..
    Servet beleşe düşerse alırız ayıp ettin
    Klasik servet ama muhabbeti çok döndü
    Aga takımda 1m maaş alanların alayını yolla olcanı 6 meden direk öner talibi çıkar inş sende de (: yollayamadıklarıı benim gibi kirala zaten transfer bütçesi falan yok
    ---------------------------------------------------------
    oyuncu tavsiyesine gelince mevki söyle portföyden çıkarıp sunayım (:
    Diaz hocam listesini sunacakta ben hayır diyecem hocam emre güralı yaratıcı forvet olarak koyuyorum onun yanına bitirici bir adam arıyorum böyle zırank diye doksana takacak çok hızlı yada driblingi yüksek biri olmasada olur atsın kafa vursun yeter(Jankoyu soranlar olacaktır o kadar para alıyoki tutamam takımda)Olcanı 6 ya teklif gelirse direk satarım zaten birde varsa elinde yabancı yerli fark etmez sol bek rica ediyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

biliyorum da muhabbeti , gerçekten mi dedi acaba dedim yabancıların çoğunu sat bence , ayrıca müslüm forever
    Youtubeda denk geldi dinledim duygularım debreşti bastım başlığa :sigara:

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Diaz hocam listesini sunacakta ben hayır diyecem hocam emre güralı yaratıcı forvet olarak koyuyorum onun yanına bitirici bir adam arıyorum böyle zırank diye doksana takacak çok hızlı yada driblingi yüksek biri olmasada olur atsın kafa vursun yeter(Jankoyu soranlar olacaktır o kadar para alıyoki tutamam takımda)Olcanı 6 ya teklif gelirse direk satarım zaten birde varsa elinde yabancı yerli fark etmez sol bek rica ediyorum
    Zigic ve Crouch'a bak istersen biri 33 biri 32 yaşında ama ucuza gelirler herhalde..

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Zigic ve Crouch'a bak istersen biri 33 biri 32 yaşında ama ucuza gelirler herhalde..
    Crouchun yıllık maaşı yüksek diye hatırlıyorum zigicinki düşükse bakabilirim ama servet gibi söz vermiyim alamam falan

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Crouchun yıllık maaşı yüksek diye hatırlıyorum zigicinki düşükse bakabilirim ama servet gibi söz vermiyim alamam falan
    ahaha

Yaya Sanogo'yu da kiralayabilirsin Arsenaldan belki

Ricky van Wolfswinkel var

Federico Santander var bi de Tigre'deydi yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

ahaha

Yaya Sanogo'yu da kiralayabilirsin Arsenaldan belki

Ricky van Wolfswinkel var

Federico Santander var bi de Tigre'deydi yanlış hatırlamıyorsam
    Hepsine bakıcam İnşallah olcanla maloudadan gelen bütçeyle takımı toplarım

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hepsine bakıcam İnşallah olcanla maloudadan gelen bütçeyle takımı toplarım
    bi adam daha var bu böyle kafacı mafacı değil ama ilk senesinde bile gerek golleriyle gerek asistleriyle katkı yapar yani
    Wesley Said
    Rennes'deydi yanlış hatırlamıyorsam..

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Kardeş freeplayers listesi var onu steamden indir, ben obradovici aldım sol beke gayet güzel serbest.Sağ beke seitaridisi aldım istemessen miguel var,bir tane bedava al sağ bek,devre arasına kadar bunlarla git vulicevic var vojvodinada çok iyi bir sağ bek bedavaya geliyor ama o glene kadar sadıklarımdan bir tane al çünkü zekiyle gitmez bir dönem. Ben malouda bosingwa janko gönderdim, alanı 1.3 e sattım.Gayet iyi durumda şu anda maaş bütçem 1.1M transfer bütçem de 80bin Bonservisli transfer yapmamama rağmen bütçe kendiliğinden 0 landı.Forvete de Carlton Cole'u aldım yine bedavaya ama kafa vuruşları iyi yapan forvetler var bedava olarak.Delibasic var o da iyi forvette belese.Br de paran olursa Zuculini al ama zor onu almak para yok çnkü klüpte

Düzeltme 1:Jankoda 500K ya gitti ama 2015 e kadar 800B maaş ödeme şartıyla gitti,olsun o da kardır...

Düzeltme 2:Sol bek tavsiyesi Lucas Mareque(bedava)

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Denis Stracqualursi jankodan 2-3 gömlek daha iyi 350 bine aldım sanırım yıllıkta 400 bine falan anlaşırsın diğer oyuncuları bilmem daha doğrusu isimlerini bilirim ancak fyatları muhtemelen ucuz değildir ayrıca deniş 25 yaşında..ismi yanlış ise deniş st yaz çıkacaktır oda olmadı klübü Emelec Arjantin ligi açık olması lazım ama
    -------------------------------------
    Samed yeşili kiralayabilirsin Emre güralı komple forvet destek yap çift forvette biri destek olsun mutlaka
    ----------------------------------------
    bu arada İsviçre ligini açarsan adili endogan var yerli statüsünde ancak biraz tuzlu ilk sezon 3.5 milyondan açıyolar ağızlarını
    ---------------------------------------
    Brezilya ligine git Sassa diye bir adam var şuan bende mevcut aldım yani menejerleri haklarını satın almadan al en fazla 1.5 alırsın yaşı 19 komple forvete koy pm çalışsın 2-3 sene crystal palaceda bana Al ve CL yi getiren adamlardan biriydi kendisi
    Benim forvet hattım şuan bunlar mesela Emre Güral-Sassa-Samed Yeşil ve Denis bunlara bak beğenmezsen yeniden liste sunayım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Keşke fırsatım olsa da kariyerimi güncelleyebilsem aldığım oyunculara bakardınız..sen yabancıları boşver kadroyu ilk sezondan yerlileştir başarı peşinde koşma hemen bir çiçek açmayla baharglmez yani bir sezon iyi olayım derken komple borç batağı yerli statüsü derken patlamasın..
    Halilde şener ozan var serdar aziz var musa var sende soner abdulkadir emre güral aykut Onur var yerliler fena sayılmaz üstüne aranızda anlaşım piyasadaki yerlileri toplayın jem-samed-hakan calhanoglu-koray gunter vs vs

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hocam sıfırdan daha iyi olacak eşit şartlarda

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

En baştan başlamak daha iyi olacak.. bu kariyerde hem oyunu tanıdınız hem de zaten pek başarıyı sağlayamamıştınız

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

bi adam daha var bu böyle kafacı mafacı değil ama ilk senesinde bile gerek golleriyle gerek asistleriyle katkı yapar yani
    Wesley Said
    Rennes'deydi yanlış hatırlamıyorsam..
    Onada bakarım hocam sağolasın
    Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Kardeş freeplayers listesi var onu steamden indir, ben obradovici aldım sol beke gayet güzel serbest.Sağ beke seitaridisi aldım istemessen miguel var,bir tane bedava al sağ bek,devre arasına kadar bunlarla git vulicevic var vojvodinada çok iyi bir sağ bek bedavaya geliyor ama o glene kadar sadıklarımdan bir tane al çünkü zekiyle gitmez bir dönem. Ben malouda bosingwa janko gönderdim, alanı 1.3 e sattım.Gayet iyi durumda şu anda maaş bütçem 1.1M transfer bütçem de 80bin Bonservisli transfer yapmamama rağmen bütçe kendiliğinden 0 landı.Forvete de Carlton Cole'u aldım yine bedavaya ama kafa vuruşları iyi yapan forvetler var bedava olarak.Delibasic var o da iyi forvette belese.Br de paran olursa Zuculini al ama zor onu almak para yok çnkü klüpte

Düzeltme 1:Jankoda 500K ya gitti ama 2015 e kadar 800B maaş ödeme şartıyla gitti,olsun o da kardır...

Düzeltme 2:Sol bek tavsiyesi Lucas Mareque(bedava)
    Bosingwayı ilk sene satmayı düşünmüyorum janko malouda alanzinho gidicekler ilk fırsatta coleda aradığım adam değil dalibasici bilmiyorum onada bakarım paralı transfer için ince eliyorum zuculiniye bakarım ama büyük ihtimalle alınmaz Son olarak lucasada bakıcam profilini bilmiyorum ama bedava olması bile yetti

Denis Stracqualursi jankodan 2-3 gömlek daha iyi 350 bine aldım sanırım yıllıkta 400 bine falan anlaşırsın diğer oyuncuları bilmem daha doğrusu isimlerini bilirim ancak fyatları muhtemelen ucuz değildir ayrıca deniş 25 yaşında..ismi yanlış ise deniş st yaz çıkacaktır oda olmadı klübü Emelec Arjantin ligi açık olması lazım ama
    -------------------------------------
    Samed yeşili kiralayabilirsin Emre güralı komple forvet destek yap çift forvette biri destek olsun mutlaka
    ----------------------------------------
    bu arada İsviçre ligini açarsan adili endogan var yerli statüsünde ancak biraz tuzlu ilk sezon 3.5 milyondan açıyolar ağızlarını
    Brezilya ligine git Sassa diye bir adam var şuan bende mevcut aldım yani menejerleri haklarını satın almadan al en fazla 1.5 alırsın yaşı 19 komple forvete koy pm çalışsın 2-3 sene crystal palaceda bana Al ve CL yi getiren adamlardan biriydi kendisi
    Benim forvet hattım şuan bunlar mesela Emre Güral-Sassa-Samed Yeşil ve Denis bunlara bak beğenmezsen yeniden liste sunayım
    Samede bakarım gelir inşallah arjantin açık herhalde ama isviçre açık olmaz büyük ihtimal sassa bakarımda soyadını hatırlarsan harika olur

Keşke fırsatım olsa da kariyerimi güncelleyebilsem aldığım oyunculara bakardınız..sen yabancıları boşver kadroyu ilk sezondan yerlileştir başarı peşinde koşma hemen bir çiçek açmayla baharglmez yani bir sezon iyi olayım derken komple borç batağı yerli statüsü derken patlamasın..
    Halilde şener ozan var serdar aziz var musa var sende soner abdulkadir emre güral aykut Onur var yerliler fena sayılmaz üstüne aranızda anlaşım piyasadaki yerlileri toplayın jem-samed-hakan calhanoglu-koray gunter vs vs
    İlk sezon amacım şampiyonluk falan değil zaten ilk sene fenerin ardından 3.lük diye düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Hocam sıfırdan daha iyi olacak eşit şartlarda
    Aynen öyle bir sene kaybımız olmamıs olacak
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    En baştan başlamak daha iyi olacak.. bu kariyerde hem oyunu tanıdınız hem de zaten pek başarıyı sağlayamamıştınız
    Hiç sorma ya erciyes bizim üstümüzdeydi bir ara antalya dehşet oynuyordu bu kulüpleri küçümsemek için değil ama baya bir kötüydük yahu

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Bana kalırsa baştan oynamak ikiniz içinde iyi ama şu konuları birleştirseniz daha iyi olur. Böyle ayrı ayrı kafa karıştırıcı
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Bana kalırsa baştan oynamak ikiniz içinde iyi ama şu konuları birleştirseniz daha iyi olur. Böyle ayrı ayrı kafa karıştırıcı
    Konusuruz onu halil abiyle daha rahat okunsun diye yaptık aslında

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Konusuruz onu halil abiyle daha rahat okunsun diye yaptık aslında
    Alışık değiliz böyle yeniliklere
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Alışık değiliz böyle yeniliklere
    Tamamdır konuyu kapattırıyorum tek konudan gidicez

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Mesaj Yetkileri