Spoiler: Maçın Golleri
Formalite maçı da olsa kazanmasını bildik ve Avrupa nın dev takımlarına mesajımızı verdik!!
Galatasaray ın grubu
Gs yi harcadılarUefa Avrupa Ligin de yoluna devam edecek!!
Formalite maçı da olsa kazanmasını bildik ve Avrupa nın dev takımlarına mesajımızı verdik!!
Galatasaray ın grubu
Gs yi harcadılarUefa Avrupa Ligin de yoluna devam edecek!!
Tesislerimizin geliştirilmesi tamamlandı ve şu anki durumu böyle
Bizim gibi gelişmekte ve büyümekte olan bir kulüp için halen çok yetersiz olduğu için yine yatırımlara devam ediyoruz!!
Stsl 12. Hafta
Spoiler: İstatistikler
Stsl 13. Hafta
18. Dakikada 3-0 olunca bir an Liverpool un rekorunu kıracağımı düşündüm ancak olmadı maalesef
Maç eksiğimiz olmasa belki de liderdik
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu Kuraları Çekildi!!!
Daha zayıf takımlar da vardı Grasshoppers ve Dinamo gibi ancak Sporting de bizim için güzel rakip. Eleyebileceğimizi düşünüyorum
maçların guzel çeyrek finalde başarılar şimdiden
Sporting'i elersen yarı final gelirGidişat harika gözüküyor, inşallah bozulmaz, işler yolunda.
Kardeş dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerekiyor. Geçen sezon Wolfsburg da kekti ama şanssızlıklar bizi çok pis vurdu ve evimizde 5 tane yedik
Teşekkürler İnşallah kardeşÇeyrek biraz daha gerçekçi duruyor ondan sonrası sonu karanlık olan bir tünel gibi
![]()
Stsl 14. Hafta
Stsl 15. Hafta
Stsl 16. Hafta
Stsl 17. Hafta
17. Hafta Sonucu Oluşan Puan Durumu
Antalyaspor büyük bir süprize imza atıyor. Şu an ligin en flaş takımı konumundalar ancak ilerleyen haftalarda puan kayıplarıyla alt sıralara düşeceklerini düşünüyorum![]()
iyi maçların şanssızlık diğer takımlarda iyi olması 1. olabilirdin
Dadaşım kariyerini baştan sona okudum.Çok basarılıyız.Sportingi eleriz.2012de Erzurum kariyeri açmıştım Erzurum Belediye'yle ilk defa Erzurum kariyeri gördüm tebrikler.
Haha Antalyaspor ne yapmış öyle
En az 3. olur Antalya diye düşünüyorum.Onlarda bizim gibi fazla şanssızlık olmuyor.Aynı gazla devam ediyorlar valla![]()
Devre arasında sadece 2 oyuncu aldık. Biri ilk 11 için ( Avrupa'da Oynayamayacak) Diğer geleceğe yatırım amaçlı.
GELENLER
GİDENLER
Not: Maximilian Meyer ile kavga ettik sözleşme konusunda. Manyak oyuncu neyin kafasını yaşıyorsa sezon başı geldi yıllık 3.4 m € kazanıyordu üstüne benden zam istiyor 6m € istiyor üstelikHemen şutladım
Ziraat Türkiye Kupası Grup Maçlarımız ve Puan Durumu
Stsl 18. Hafta
Sol kanadımız sezonu kapattı olacak gibi değil!! Çok şükür transfer döneminin son günündeyiz!! Bomba bir oyuncu geliyor!!
Sol kanadımıza sene sonu kadar müthiş bir takviye yaptık!!
Fiziksel olarak çöküntüde tabi ama idare edecektir bizi
Stsl 19. Hafta
Yehuuu liderliği tekrar aldık!!
Stsl 20. Hafta
Pastore iyidir.Çöküntü falan işlemiyor bu seride yaşlılara
Sakatlanmasınlar yeter![]()
Maça çok hızlı başlamış fakat bir türlü golü bulamıyorduk. 34. Dakikada Ercan Eskirecepoğlu rakibine pis dalınca hakem direk kırmızı kart gösterdi. Ancak bu bile bizi durduramazdı çünkü turu geçmeye inanmıştık hemen Stanciu yu sol kanada çektik ve hücum etmeye devam ettik. Fakat 67. dakikada 10 kişi kalmamızın etkisiyle 1-0 yenik duruma düştük. Fakat yılmadık 72. dakikada korner sonrası oluşan karambolde Deniz İldiz skoru 1-1 e getirdi. Tam işler rayına oturdu derken 79. Dakikada Camara 2. sarıdan atıldı. Forvetimiz Findlay i de çıkarıp skoru korumak istedik ancak bunun adı Dadaş hiç bunun altında kalır mı81. Dakikada kornerden gelen topa iyi vuran Ceyhun Dikmen in goluyle skoru 1-2 ye çevirip bir mucizeye imza attık. Kalan dakikalarda herkes defanstaydı ...
Not: 2. Maç için Halim ( Sol bekimiz) de cezalı durumdaOyuncu kalmadı valla 2. maç için
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri
Umarım Fener Antalya yı eler çünkü Antalya bizim baş belamız
Lizbon maçındaki kartı için itiraz ettik sonuç ortada!! Keşke itiraz etmeseydik
Stsl 21. Hafta
1 Puanı zor kurtardık valla!!
Stsl 22. Hafta
Pecnik sezonu kapattı !! Nayırrrrrrrrrrr Nolamaz!!!!
Stsl 23. Hafta
Yedek golcü dediğin böyle olur, adamı oyuna soktum hat-trick yaptı
Pastore de gitti!! 3 Hafta yok!!
Lizbon maçında zaten 3 adam cezalı bir de sakatlıklar eklendi. Ne yapacağımızı bilmiyorum Allah yardımcımız olsun !!!
3Kulvardada çok iyi gidiyoruz
sakatlıklar şanssızlık ligde iyisin umarım lizbonu geçersin
İlkay Han sakatlanınca ve yedeklerde de sakatlıkların vermiş olduğu sıkıntıdan dolayı Amc pozisyonu ouncusu olmayınca taktiksel değişikliğe gidiyoruz!!
0-1 yenik duruma düşünce içimizde ufak bir korku oluştu çünkü 2. yi yesek eleniyorduk ancak Dadaşlarımız buna izin vermedi!!!