Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 374 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Yok arkadaş kesinlikle sıkıntı bende yoksa bu kadar kişinin aynı şekilde akıl tutulması yaşaması olağan değil.Bir maç içinde yani 90 dakikalık tek bir maç içinde bu kadar art niyetli olan bir oyuncu görmemiştim.Bu daha ne kadar açık bir şekilde yazılır ve anlatılır bilmiyorum.

Ve bunları durduk yere yaptı.Ne sert bir müdahale sonucu sinirlerine hakim olamayıp yaptı ne de başkasının kışkırtması sonucu yaptı anlatmaya çalıştığım şey bu.Tamamen sakinken ve isteğiyle yaptı.
    Herkesin tanıdığı Pepe'yi örnek gösterebiliriz. 90 dakika boyunca art niyetli fauller yapan bir oyuncu.

Yok arkadaş kesinlikle sıkıntı bende yoksa bu kadar kişinin aynı şekilde akıl tutulması yaşaması olağan değil.Bir maç içinde yani 90 dakikalık tek bir maç içinde bu kadar art niyetli olan bir oyuncu görmemiştim.Bu daha ne kadar açık bir şekilde yazılır ve anlatılır bilmiyorum.

Ve bunları durduk yere yaptı.Ne sert bir müdahale sonucu sinirlerine hakim olamayıp yaptı ne de başkasının kışkırtması sonucu yaptı anlatmaya çalıştığım şey bu.Tamamen sakinken ve isteğiyle yaptı.
    1. Valencia inter uefa yari final marchena
    2. Durduk yere yapmadığını ve neyin karsiliginda yaptigini cok iyi biliyoruz hepimiz.

Edit: marchena
    Ikisi de kaptan karistiriyorum
    Last edited by davidvilla : 07.Nisan.2014 at 22:56

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    1. Valencia inter uefa yari final albelda
    2. Durduk yere yapmadığını ve neyin karsiliginda yaptigini cok iyi biliyoruz hepimiz.

Maçı izlediğimi hatırlıyorum ama olayları hatırlayamadım bulabilirsem özetine bakarım.

Sorması ayıp neyin karşılığında yapmış?Hadi Emre bir şey yapmış onun karşılığını vermek Melo denen Emre'den beter adama mı kalmış??Zaten Emre'yi tanımayan birine şuradaki yorumları okutup maçı izletmeye başlasan Emre'nin daha 10. dakikada Melo ve Eboue'yi üst üste koyup dövmesini bekler.Adam Melo'ya yaptığı ve kırmızı kart gördüğü pozisyona kadar kendisine yapılanlara ses çıkartmadı.Hatta kaptanlık pazubandını çıkarırken Melo'ya bir bakışı vardı ki yanımdaki Galatasaraylı arkadaşım o bakışı şöyle tarif etti."Şimdi seni şurada tekme tokat dövmek vardı da haklıyken haksız duruma düşmeyeyim." diyor Emre gözleriyle dedi.

Yine söylüyorum dün Emre sahadaki en suçsuz insandır.Efendiliğiyle nam salmış Mehmet Topal'dan bile suçsuzdur dünkü maçta.Melo,Sneijder ve Eboue ise maça tamamen ortamı germek için çıkmıştır ve hakem de bu futbolla alakası olmayan adamların sahada istedikleri gibi ortamı germesine müsade etmiştir.

edite edit : Tamam şimdi Marchena deyince hatırladım biraz olayları sanırım Burdisso'ya yada Samuel'e tekme atmıştı O maçta Marchena'da zıvanadan çıkmıştı haklısın

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Totti agresiftir,sinirlidir fakat çoğu kişi onu seviyor değil mi? Özellikle Roma taraftarı ona tapıyor.Şu görüntüyü bir izle istersen:

http://www.youtube.com/watch?v=jehNMZ0BHCs

-Biraz da bu durum insanın adının çıkmasıyla alakalı.Bu dakikadan sonra Melo ne yaparsa yapsın boş.

Maçı izlediğimi hatırlıyorum ama olayları hatırlayamadım bulabilirsem özetine bakarım.

Sorması ayıp neyin karşılığında yapmış?Hadi Emre bir şey yapmış onun karşılığını vermek Melo denen Emre'den beter adama mı kalmış??Zaten Emre'yi tanımayan birine şuradaki yorumları okutup maçı izletmeye başlasan Emre'nin daha 10. dakikada Melo ve Eboue'yi üst üste koyup dövmesini bekler.Adam Melo'ya yaptığı ve kırmızı kart gördüğü pozisyona kadar kendisine yapılanlara ses çıkartmadı.Hatta kaptanlık pazubandını çıkarırken Melo'ya bir bakışı vardı ki yanımdaki Galatasaraylı arkadaşım o bakışı şöyle tarif etti."Şimdi seni şurada tekme tokat dövmek vardı da haklıyken haksız duruma düşmeyeyim." diyor Emre gözleriyle dedi.

Yine söylüyorum dün Emre sahadaki en suçsuz insandır.Efendiliğiyle nam salmış Mehmet Topal'dan bile suçsuzdur dünkü maçta.Melo,Sneijder ve Eboue ise maça tamamen ortamı germek için çıkmıştır ve hakem de bu futbolla alakası olmayan adamların sahada istedikleri gibi ortamı germesine müsade etmiştir.

edite edit : Tamam şimdi Marchena deyince hatırladım biraz olayları sanırım Burdisso'ya yada Samuel'e tekme atmıştı O maçta Marchena'da zıvanadan çıkmıştı haklısın
    Oncekinde de albelda yazmisim onun bir vukuati yok ya gunahini aldik.

Simdi gerçekten yoruldum artık ama sen bize guven durduk yere bilenmedi melo emre'ye. Mac oncesi aciklamalar. Eski maclar vs. Hersey içinde.

Bir de bizim ligde topcular cok bos atarlaniyorlar. Avrupada boyle bir atmosfer olusursa kan cikiyor. Arjantinde de oyle. Biraz isin şov kismi da var. Turk yasam tarzinin yansimasi var.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Derbi bittiğine göre en iyisi konuyu kilitlemek olacaktır.

Bir yerden sonra olaylar farklı yerlere çekiliyor ister istemez her iki taraf içinde.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    fb ne zaman puan kaybetse futbol değil hakem konuşuluyor. çok uzağa gitmeye gerek yok 3-3lük bjk maçındaki abooo nun yorumları yine aynı komiklikteydi, fbnin 6 golü vardı, bjk 8 kişi kalmalıydı falan (gerçi eurolig başlığında yazdıkları daha komik sene başında fbyi dünya şampiyonu yapmıştı bir miami heat kapışır diyordu). valla müthiş bir takım bu fb, hakemler fb düşmanı olmasa ligi 102 puanla bitiricekler çünkü. ben daha hiç hakemin iyi bir maç yönetip de fb nin puan kaybettiği bir maç görmedim bu forumda.
    Her şeyi abartmanız haydi neyse kabul edilir ama yazmadıklarımı yazmış gibi iddia edip dalga geçmeye çalışmanız gerçekten tuhaf. Nasıl bir hayal gücünüz olduğunu tahlil edemiyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler bu Galatasaray - Fenerbahçe maçının konusudur.

Lütfen maç hakkında konuşalım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Nasıl yani? Tarafsız değilim zaten, bir takımı tutuyorum, Fenerbahçeliyim. Hiç bir zaman bir takım tutmadığımı iddia etmedim ki.

Tarafsızlık başka bir olgu. Adil olmak başka bir şeydir, taraf olmak başka bir şeydir.

Araştırma için adalet duygumu hiç kaybetmedim. Yarış yapmıyoruz, ne ise onu gerçekçi yansıtmaya çalışıyoruz. Yine de subjektiftir, futbol oyununu saha içinde değerlendirmek gözleme dayalı olduğu için kişiden kişiye algı değişiklik gösterebilir.

Ona bakarsanız TFF'nin bütün kurulları kulüplerin önerdiği delegelerden oluşur. Hiç biri taraf olmayan insanlar değildir. Adil olmak insan olmanın gerekliliğinden biri ama tarafsız olmak zorunda değil insanlar.

Eleştirinizin ciddiye alınacak bir yanı yok. Elle tutulacak hiç bir argümanınız yok. Fenerbahçelilerden de aynı şekilde Fenerbahçe'yi zayıf yaptığımız yönünde eleştiriler alıyorum. Hiçbirinizin neden böyle düşündünüzü açıklayabilme durumunuz hiç olmadı. O yüzden ciddiye alamıyorum, kusura bakmayın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Mesaj Yetkileri