Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 374 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada hem küfür var hem sahaya yabancı madde atma var kuralları tam bilmiyorum ama GS'nin seyircisiz oynama cezası alması gerekiyor değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç başlamadan önce seyircisiz olayı kesinleşti zaten. Sınırdaydık çünkü. Arena'da bir sonraki maçta ilk defa kadın ve çocuklar olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bu arada hem küfür var hem sahaya yabancı madde atma var kuralları tam bilmiyorum ama GS'nin seyircisiz oynama cezası alması gerekiyor değil mi ?
    O zaten kesin bir şey,Burak abinin dediği gibi maçtan önce belli oldu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Oyle ya da boyle bitti kurtuldik artik kilit.
    Last edited by davidvilla : 07.Nisan.2014 at 22:01

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Daha fazla izlemen lazim demekki. Albelda joey barton robbie fowler gozunden kaçmış. Melo bir barton olamaz. Kac ayak kirdi bilir misin sen mesela?
    Ne guzel burada boyle karalamak nasıl olsa itiraz eden yok. Yerel ligden tut cikart. Materazzi'nin falan yaninda melo mum.
    Dedigim gibi renkli gozlukleri cikarip daha fazla maç izlemek lazım.

Emre de oyle ahim sahim cirkef degil.

Biz dunya bizim etrafimizda dönüyor saniyoruz

Ne demişim okudun mu sert futbolu severim demişim.Sen gelmiş kasap diye tabir edilen Joey Barton'u söylemişsin.Dün Melo her hareketiyle art niyetini belli etmiştir.İlla yaptıkları ayak kırmaya yönelik olması gerek değil bunun için.Art niyetliydi işte başka bir tabiri yok bunun.Saydığın adamlar serttir Melo'dan da Emre'den de serttir ama dünkü Melo kadar art niyetli olarak sahada bulunmamışlardır.Her pozisyonunda ortada fol yok yumurta yokken dirsek sallamıştır,tekme sallamıştır hepsini geçtim vücut diliyle bile her yaptığının art niyetli olduğunu göstermiştir.Bu ikisi farklı bir şey.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Neymar'a ''neymar futbolun justin bieber'ı gibi. youtube'da çok iyi. ama gerçekte kedi pisliği gibi...'' demiş,Thiago Silva'ya "şişko transeksüel" demiş,21 yaşındaki bir genci dövmekten tutuklanmış,2012 yılındaki City - Qpr maçında Tevez'e dirsek,ardından Agüero'ya tekme ve başka bir oyuncuya kafa atma hamlesinde bulunmuş,2004 aralık ayında arkadaşının gözünde sigara söndürmüş ve daha neler neler sahada yaptıklarını yazmıyorum.

Bu adamla Melo'nun art niyeti karıştırmamak lazım karıştıranın da pek futboldan anladığını düşünmüyorum veya maç izlemiyordur yeterince.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Melo, rakip takıma fazlasıyla antipatik geldiği için yaptığı hareketler art niyetli olarak gözüküyor. Melo art niyetli değil. Akıllıca futbolcuların üzerine oynayıp kart görmesini sağlayan bir futbolcu bence. Bu her ne kadar fair-play'liğe aykırı olsa da takıma faydalı olduğu kesin. Daha beterini Kader Keita'da yapıyordu bi zamanlar, bildiğim kadarıyla halen de yapıyor.

Yok arkadaş kesinlikle sıkıntı bende yoksa bu kadar kişinin aynı şekilde akıl tutulması yaşaması olağan değil.Bir maç içinde yani 90 dakikalık tek bir maç içinde bu kadar art niyetli olan bir oyuncu görmemiştim.Bu daha ne kadar açık bir şekilde yazılır ve anlatılır bilmiyorum.

Ve bunları durduk yere yaptı.Ne sert bir müdahale sonucu sinirlerine hakim olamayıp yaptı ne de başkasının kışkırtması sonucu yaptı anlatmaya çalıştığım şey bu.Tamamen sakinken ve isteğiyle yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Yok arkadaş kesinlikle sıkıntı bende yoksa bu kadar kişinin aynı şekilde akıl tutulması yaşaması olağan değil.Bir maç içinde yani 90 dakikalık tek bir maç içinde bu kadar art niyetli olan bir oyuncu görmemiştim.Bu daha ne kadar açık bir şekilde yazılır ve anlatılır bilmiyorum.

Ve bunları durduk yere yaptı.Ne sert bir müdahale sonucu sinirlerine hakim olamayıp yaptı ne de başkasının kışkırtması sonucu yaptı anlatmaya çalıştığım şey bu.Tamamen sakinken ve isteğiyle yaptı.
    Herkesin tanıdığı Pepe'yi örnek gösterebiliriz. 90 dakika boyunca art niyetli fauller yapan bir oyuncu.

1. Valencia inter uefa yari final marchena
    2. Durduk yere yapmadığını ve neyin karsiliginda yaptigini cok iyi biliyoruz hepimiz.

Edit: marchena
    Ikisi de kaptan karistiriyorum
    Last edited by davidvilla : 07.Nisan.2014 at 22:56

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Totti agresiftir,sinirlidir fakat çoğu kişi onu seviyor değil mi? Özellikle Roma taraftarı ona tapıyor.Şu görüntüyü bir izle istersen:

http://www.youtube.com/watch?v=jehNMZ0BHCs

-Biraz da bu durum insanın adının çıkmasıyla alakalı.Bu dakikadan sonra Melo ne yaparsa yapsın boş.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    1. Valencia inter uefa yari final albelda
    2. Durduk yere yapmadığını ve neyin karsiliginda yaptigini cok iyi biliyoruz hepimiz.

Maçı izlediğimi hatırlıyorum ama olayları hatırlayamadım bulabilirsem özetine bakarım.

Sorması ayıp neyin karşılığında yapmış?Hadi Emre bir şey yapmış onun karşılığını vermek Melo denen Emre'den beter adama mı kalmış??Zaten Emre'yi tanımayan birine şuradaki yorumları okutup maçı izletmeye başlasan Emre'nin daha 10. dakikada Melo ve Eboue'yi üst üste koyup dövmesini bekler.Adam Melo'ya yaptığı ve kırmızı kart gördüğü pozisyona kadar kendisine yapılanlara ses çıkartmadı.Hatta kaptanlık pazubandını çıkarırken Melo'ya bir bakışı vardı ki yanımdaki Galatasaraylı arkadaşım o bakışı şöyle tarif etti."Şimdi seni şurada tekme tokat dövmek vardı da haklıyken haksız duruma düşmeyeyim." diyor Emre gözleriyle dedi.

Yine söylüyorum dün Emre sahadaki en suçsuz insandır.Efendiliğiyle nam salmış Mehmet Topal'dan bile suçsuzdur dünkü maçta.Melo,Sneijder ve Eboue ise maça tamamen ortamı germek için çıkmıştır ve hakem de bu futbolla alakası olmayan adamların sahada istedikleri gibi ortamı germesine müsade etmiştir.

edite edit : Tamam şimdi Marchena deyince hatırladım biraz olayları sanırım Burdisso'ya yada Samuel'e tekme atmıştı O maçta Marchena'da zıvanadan çıkmıştı haklısın

Maçı izlediğimi hatırlıyorum ama olayları hatırlayamadım bulabilirsem özetine bakarım.

Sorması ayıp neyin karşılığında yapmış?Hadi Emre bir şey yapmış onun karşılığını vermek Melo denen Emre'den beter adama mı kalmış??Zaten Emre'yi tanımayan birine şuradaki yorumları okutup maçı izletmeye başlasan Emre'nin daha 10. dakikada Melo ve Eboue'yi üst üste koyup dövmesini bekler.Adam Melo'ya yaptığı ve kırmızı kart gördüğü pozisyona kadar kendisine yapılanlara ses çıkartmadı.Hatta kaptanlık pazubandını çıkarırken Melo'ya bir bakışı vardı ki yanımdaki Galatasaraylı arkadaşım o bakışı şöyle tarif etti."Şimdi seni şurada tekme tokat dövmek vardı da haklıyken haksız duruma düşmeyeyim." diyor Emre gözleriyle dedi.

Yine söylüyorum dün Emre sahadaki en suçsuz insandır.Efendiliğiyle nam salmış Mehmet Topal'dan bile suçsuzdur dünkü maçta.Melo,Sneijder ve Eboue ise maça tamamen ortamı germek için çıkmıştır ve hakem de bu futbolla alakası olmayan adamların sahada istedikleri gibi ortamı germesine müsade etmiştir.

edite edit : Tamam şimdi Marchena deyince hatırladım biraz olayları sanırım Burdisso'ya yada Samuel'e tekme atmıştı O maçta Marchena'da zıvanadan çıkmıştı haklısın
    Oncekinde de albelda yazmisim onun bir vukuati yok ya gunahini aldik.

Simdi gerçekten yoruldum artık ama sen bize guven durduk yere bilenmedi melo emre'ye. Mac oncesi aciklamalar. Eski maclar vs. Hersey içinde.

Bir de bizim ligde topcular cok bos atarlaniyorlar. Avrupada boyle bir atmosfer olusursa kan cikiyor. Arjantinde de oyle. Biraz isin şov kismi da var. Turk yasam tarzinin yansimasi var.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Derbi bittiğine göre en iyisi konuyu kilitlemek olacaktır.

Bir yerden sonra olaylar farklı yerlere çekiliyor ister istemez her iki taraf içinde.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Mesaj Yetkileri