Rusya maçı çok iyi olmuş Japonya yı geçeriz.
Rusya maçı çok iyi olmuş Japonya yı geçeriz.
Ceyrek final rakibimiz Ingilizler oldu
hatirlarsinizki bize 6 atmislardi hazirlik macinda turnuva oncesinde
10 kisi kaldik ve 10 dk var
#direnAfrikaAslani
INTIKAM ALINDI !!!
Maci hak eden bizdik, ve kazanan biz olduk !
Yarin final rakibimiz ARGENTINA
Vay be çok iyi sonuç yarı finaldeyiz![]()
"KORKMUYORUZ"
Alex SONG
Korkmadan oynadik ama beceriksizdik. Net pozisyonlarimizi harcadik, onlardan cok daha iyi pozisyonlara girdik ama olmadi.
Ucunculuk icin mucadele verecegiz
Gruptan cikma hesaplari yaparken, geldik turnuva ucuncusu olduk. Biraz Senol Gunesin Turkiye takimina benzedik galiba
2 senedir kulup calistirmiyordum.
2 sene boyunca bir cok kuluple gorusme gerceklestirebildim. Eskisehirinden tut Flamengosuna kadar.
Sonunda bize geri donebilen bir yonetim oldu. Stoke City bizi teknik direktorlugune laik gordu, bizde onlari laik oldugu yerlere getirmeye calisacagiz.
Kamerun milli takimindaki gorevimi biraktim.
Kendilerine basarilar diliyorum, cok sey ogrendik ordaki gorevimizde.
Kamerun milli takimini birakmadan once Alex Song'un milli takimi birakmasini engelledik. Konustuk ve devam edecek.
Ilk goreve geldigimde Kamerun B takimini Rigobert Songa teslim etmistik, simdi ise Federasyon A milli takimin basina getirdi onu.
Tebrikler 3. olmuşsun. Stoke ile başarılar dilerim.
Kamerun gibi bir ülke ile bence 3.lük büyük hemde çok büyük başarı , Belçika gibi tehlikeli takımdan gol yemeden 3.lüğü almakta şahane olmuş , Stoke tuhaf takımdır umulmadık maçları alırlar beklenmedik mağlubiyetler yaşarlar![]()
Stoke city hayırlı olsun![]()
Takimimiz iyi oyunculari var, butun bolgelerdeki oyuncular birbirlerine yakin duzeyde kalite bakimindan.
Takimin 3 lider oyuncusu diyebilecegimiz oyuncularin profilleri paylasildi.
Eski ogrencilerimizden Jon Williams ve Shane Duffy'de burda karsimiza cikiyor.
£15m butcemiz var, tek veya cift transfer yapmak istiyoruz (kiraliyabileceklerimiz haric).
Sag kanat ve merkez orta saha ihtiyacimiz var acil olaraktan.
Gecen sezonu Leeds United'in 3 puan onunde 9cu sirada bitirmisiz.
Bu bize Avrupaya gidebilmenin cok uzakta olmadigini gosterir.
Hazirlik maci yapmadan takimin basina ilk macimiza ciktik.
"The Return Of The King" basligina en uygun skoru aldik.
Yanlislarimizi duzeltigizi dusunuyorum ve daha iyi bir oyun anlayisi ile sahada olacagimizi dusunuyorum.
Ikinci yari basliyana kadar sahada Stoke City yoktu. Basin toplantisinda eski Leeds'li oyuncular ve teknik direktoru oldugumuz icin bize sorular soruldu, bunlardan biraz etkilendik heralde.
Ikinci yari konusmasini iyi yapinca maci cevirmesini bildik.
Son gunlere giriyoruz transfer icin. Elle tuttulur birsey yok henuz arastirmalar yapiyoruz, Kamerun basinda oldugumuz icin 2 sezondur elimizde sadece Afrikali genclerin listesi var, onlardanda istedigimiz mevkilere uyan yok suanda.
Tek transfer yapmak istiyoruz, bu arkadas icin imkanlari zorluyoruz ama istenilen para £21m
Morata icin PSG £21milyona cikartti teklifi ve yine reddetik.
Hocam satabilirdin gibime geliyor ama ginede sen bilirisin. Regen daha iyi gözüküyor. Cameron macerası güzel bitti tebrikler yeni takımında başarılar dilerim
Capital cup 2raunda galip geliyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Onumuzdeki 3-4 gunluk surec cok haraketli gececek. Dar bir kadromuz var, eklentiler yapmamiz lazim.
Merino olacak gibi degil biz diger transferlere yonelelim.
Afrika gunlerimden izledigim ve izlenmesi gereken oyuncular listeme aldigim bir futbolcu.
£2m karsiliginda bizim oldu.
PSG altyapisindan carptik arkadasi. Sozlesme fesh bedeli olarak 3.4m gitti ama olsun degecek.
Rennais kulubu bu cocuguda youth kontratinda birakmis. Bize dusende bunu gidip almakti. £3.3m odenecek sozlesme fesh bedeli.
Ve son genc. Yine Fransa ve yine PSG altyapisi.
Porto'da istiyordu bizde istiyorduk ve oyuncu bizi secti.
Khalifa bu transferden sonra takimdan ayrilacak.
Sozlesme fesh bedelli £4.1m
Transferler hayırlı olsun maçlara süper başlamışsın![]()