Benfica maçları harika, Yarı finalde PSG gelsin daha iyi olur bence![]()
Bu linke bir baksana https://www.youtube.com/watch?v=NvD557xVIEI bu şekilde açılıyormu sorunu çözemedim telif hakkını kabul ettim düzelmesi lazım.O kadar emek verdik boşa gitmesin
Yeni skorboard ve maç verileri daha güzel olmuş![]()
Last edited by Likliki : 10.Temmuz.2014 at 22:04
Last edited by Likliki : 10.Temmuz.2014 at 22:21
Videoları artık izleyebiliyorum harika olmuşlarAğzına sağlık çok da güzel anlatıyorsun.City nin muhteşem kadrosuyla iyi mücadele etmişsin sağlık olsun
Buralara kadar gelmek muhteşemdi
![]()
Ooo çok sevindim.Manchester maçlarını yüklerken uefa introsunu kestim öle koydum o şekilde oldu.Diğerlerini izleyemiyorsun daha değilmi.Valla son dakikalar baya heyecanlandım dedim bunlarıda
elersek yuhh artıkAma son dakikalarda yememiz kötü oldu.dakika 20'den itibaren bi teknik direktör zamana oynayın dermi yaw
Ben dedim
![]()
TÜRKİYE KUPASI
İNCELEME VE ÖDÜLLER
YILIN OYUNCUSU
GOL KRALI
Ligin son haftasında Beşiktaş'ın yenilmesi
bize şampiyonluk şansı verdi.
Ama bizde bu hafta Trabzonspor deplasmanına gidiyoruz.
3 büyükleri birçok defa yendik ama nedense Trabzonspor bize çok ters geliyor.
Haydi bakalım şansımız bol olsun
ZTK için tebriklereski maçlara baktım da sorun hala devam ediyor ama City maçlarında sorunu halletmişsin
![]()
Teşekkürler hocam.Evet ya yine en çok gol atan takımız ama çok gol yiyoruz.City maçlarında baya bir uğraştım taktikle tuttu.Aslında ilk maçtaki kırmızı kartında etkisi var ama2.maçtada dakkada bir talimat verdim valla.Ama lig maçında uğraşmadım o kadar Sonuçta yediğimizden fazla gol atıyorduk
![]()
BJK maçı çok iyi olmuş TS yi yeneriz hadi bakalım![]()
Ligin başınadan beri çok iyiler.Kadrosunu güçlendiren bi onlar var zaten Fenerbahçe,Galatasaray fos.Hiç beklemiyordum böyle bir sonuç.Hatta benim aklımda 2. olalım elenelim uefa'ya katılalım oradan da kupayı alabiliriz diyordum.Çünkü Şampiyonlar ligi sıkıntılı üstdüzey bir takım geldimi ne yaparsan yap olmuyorDortmund'u felan eledik ama bi Man.City değillerdi.
Vay arkadaş 2-0 öne geçiyoruz,tamam şampiyonuz diyoruz.Adamlar 2-2 yapıyor.Maçın paylaşımını hazırlamıştım önceden ama,şimdi paylaşınca gene sinirlendimSon dakikalardaki şansımız inş.devam eder böyle.Seneye sağlam transferler yapıp işi şansa bırakmamak lazım artık.Ligede baya önem verecem artık
Helal şampiyonluk da gelmiş bu sene muhteşem geçtiBütçeler harika gözüküyor,benimde TS kariyerimde bi aralar bütçeler coşmuştu sonra başka bir başkan gelince klübü bırakmama sebep oldu
![]()
Aman allah korusunYönetim bende de sıkıntı 4. sene oldu hala antrenör sayısını artıramadım.Kendiliğindenmi artıyodur nedir.Ama 4 sezonda 3.kez altyapı antrenman tesislerini genişletiyorlar.Bu sezon sağlam transferler yapmak lazım.Devre arasında Januzaj ve Memphis Depay'la anlaştım.Bedavaya sezon başında gelecek.Ortalık iyice karışacak.2 sene önce anlaştığım 2 tanede genç oyuncu gelecek
Çok fazla verim alamadığım yabancıları türk takımlara kiralık verecem çünkü iki seneye türk olacak olanlar var.Bakalım yapacak çok iş var
![]()
Januzaj ve depay çok iyi transfer,gelecek regenlerde iyidir uyum sorunu çıkarmazlarsa bu sene ortalığı dağıtırız.![]()
Dağılmayalım Likiki![]()
Dağılmayız merak etmeYav modemi balkona taşıyalım dedim şimdide net gitti kabloda sorun felanmi. Var acaba.Telefona mahkum kaldık.Sıkıntıdan yeni sezona forma duzenliyorum.görsel bitti 3d yi hazırlıyorum.Net gelirse paylasacam.Yeni sezonda LG,AVEA,ADİDAS ve ULKER le anlaştık
![]()