Nerden nereye en azından şampiyonuz artık bence bu da büyük başarı geriden gelip lider olmak.
Nerden nereye en azından şampiyonuz artık bence bu da büyük başarı geriden gelip lider olmak.
şampiyon tebrikler.. 6 puan fark bitime 3 hafta var bu saaten sonra maç verilmez artık
İkinci yarı performansımızla şampiyonluğu aldık. Ligin itibarının artmasıyla takımlar da bir hayli zorluyor. Daha yapacağımız çok iş var.
Teşekkürler.Denizli maçı ile olmadı fakat Rize maçında garantiledik şampiyonluğu.
Dışarı çıkıyorum şimdi. O yüzden güncelleme geldiğimde sizlerle olacak. Şampiyon olduk. 2. ise sürpriz bir takım oldu.
TariboWest
Hocam tebrik ederim. Zor günler geçirmene rağmen takımı şampiyon yapmana azcık kalmış.Denizliyi yenip şampiyon olursun.
Öncelikle Fenerbahçe kariyerini pek takip edip bakamadım ama Enes den pek randıman alamadıysan ederi varsa yollamanı öneririm. Benim kariyerde milli takımda hiç verim alamadım.Klübü Fenerbahçede de geçen sezon 19 maçta 3 golü var ve 6,66 ortalama ile oynamış. Onu kendin alıp yetiştirince iyi bir oyuncu oluyor galiba.
32. Hafta
33. Hafta
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
34. Hafta
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
TariboWest
Tebrikler Şampiyon. Nerden geldin, nereye getirdin.Büyük bir başarı senin yaptığın. Şimdi güzel takviyelerle avrupada zafer peşinde koşabilirsin.
Lige kötü başlamamıza rağmen sonu güzel oldu tekrar tebrik ederim
Enes'e onca laf attık ama adam şampiyonluğun mimarlarından![]()
Kötü başlasak da takımın toparlanacağına inanıyordum. Nitekim beni yanıltmadılar, şampiyonluk geldi. Artık Avrupa'da kupa almak lazım.
Teşekkürler.
Gollerini atıyorsun, eyvallah. Ama bunlardan bir iki tanesini Manu'ya at be kardeşim.![]()
TariboWest
Yaz Transfer Dönemi
Olivier Kotto - Manchester United - 9.75 m €
Lorenzo Crisetig - Sampdoria - 10 m €
Wilfredo Lima - Atletico Madrid - 5 m €
David Alaba - Manchester City - Kira
Hakan Çalhanoğlu - Fiorentina - 6 m €
Ahmet Özkoç - Tottenham - 7.5 m €
Deniz Çelik - Schalke - Kira ( 2 Yıl )
Fatih Yılmaz - Denizlispor - 12.5 m €
Nedim Güngör - Heerenveen - 2.8 m €
Serdar Aziz - Kayserispor - 4 m €
Evren Şen - Eskişehirspor - 2.8 m €
Transfer Özeti
TariboWest
Hocam transfer güzel ama çok para harcamışsın dikkat et mali durumuna sonra sıkıntılar çekmeyelim.
transferler gayet güzel, kotto ve lima nerenin hayvanlarıymış![]()
Transferler çok iyi bu sene ŞL'de biraz ilerlemeliyiz en azından bir çeyrek final.![]()
Çok yetenekli isimler kadroya katılmış önemli başarılar izleyebiliriz tabii taktikte uyuşursa gelenlere
Geçen sezon o kadar deli para harcamamıza rağmen ve AL'de mücadele etmemize rağmen kulüp kar açıkladı. O yüzden bu sezon sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Regenlerimiz sağlam.![]()
İnşallah.
İnşallah.Şöyle bi kupa gelse hiç fena olmaz ama bu sezon zor gibi.
![]()
TariboWest
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
Sezonu kupa ile açtık.
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Maç
Yorumsuz
TariboWest
Lige çok iyi başlamışız Olympiacos tamamen şansızlık.![]()
Lig başlangıcın çok iyi olmuş. Ama Olimpiacos tamamen maç motorunun azizliği olmuş.
Ligde biraz sallandık ama toparladık.
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu Puan Durumu
Gruptan çıkmayı garantiledik. City maçında hem ülke puanı için hem de prestijimiz için oynayacağız.
Juventus 4. kez görüşmeyi teklif etti ve yine reddettik.
TariboWest
Tebrikler sezone güzel başlamışız . Devamı gelir inşallah.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Güzel gidiyoruz hocamda Ankarasporun orda ne işi var![]()
Vay be iyi iş çıkarmışlar.
Çok ezici bir taktiğimiz var ama forvetler değerlendirme konusunda pek beceriksiz .
O Bursa düşmesin amannnn :S
Çift forvetli ise taktiği alabilir miyim![]()
İlk yarının sonlarına doğru takım hafiften bi sallantı yaşadı. Ama ikinci yarıda hesapları kapatacağız.
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip PSG
Ziraat Türkiye Kupası Grupları
TariboWest
Devre arasında tek transfer yaptık.
İbrahim Alıcı - Leverkusen
Transfer Özeti
3 oyuncu ile de yollarımızı ayırdık. 2 oyuncumuzu da kiralık gönderdik.
TariboWest