Karşıyaka için Süper Lig'i kazanmak normal bir şey olmuş tebrik ederim böyle bir takım yarattığın için![]()
eyvallah çok gelişmiş
ÖNCELİKLE GEÇEN SENE BİZDE KİRALIK OLAN VE SEZONA DAMGA VURAN İSİMLERLE YOLA DEVAM ETTİK. ARDINDAN BAZI SATIŞLAR YAPTIK. BU BİZİM KULÜBÜN MALİ SONUÇLARI İÇİN OLDUKÇA BAŞARILI HAMLELERDİ. AYRIYETTEN YENİ ARAMIZA ALDIĞIMIZ KİŞİLER YEDEK ALTERNATİF OLARAK DÜŞÜNDÜK. SADECE VERTONGHEN BU ÇİZGİNİN DIŞINDA. BENCE BU SENE YAPTIĞIMIZ EN OLAĞANÜSTÜ İŞ.
DEFANS BLOĞUNDA BÜYÜK OPERASYON !
Geçen seneki Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligindeki sürpriz çıkış bir çok oyuncumuzun başka kulüplerin radarına girmesiyle sonuçlandı. Biz de neşteri Defans hattına vurduk. Geçen sene devre arası aldığımız Leo bile yarım sezonda takıma çok iyi uyum sağladı ve iyi bir 6 ay geçirdi. Hazır yaşları 30'un üzerinde olan defans oyuncularımızı para ediyorken sattık. Hemde bu oyuncularımızın hepsini bonservis ücreti ödemeden kadromuza katmıştık. Yerlerine daha iyilerini yine Bonservis ücreti ödemeden kadromuza kazandırdık.
Defans hattında bu operasyon ile 10.750.000 Euro bonservis bedelinden gelir sağladık. Kulüp için muhteşem bir iş oldu.
vertonghen çilek transferi olmuş![]()
Hocam transferler çok güzel yeni sezonda da şampiyonluk bekliyoruz![]()
Bonservisi elinde bir Vertonghen bu kulüp için büyük çok büyük bir transfer hem geçmiş üst düzey lig tecrübesi hem de yaşı ve tam olgunluk çağında olmasıyla kulübe çok büyük katkı yapacaktır diye düşünüyorum. Belki bu sezon ŞL de parlatırsak 4-5 milyon Avrolara gönderebiliriz.
Çok sağol Şampiyonluk çok büyük iş değil bu saatten sonra bence Asıl büyük hedef Avrupa,ama ŞL ye de direk gitmek takımın mali yapısında müthiş bir katkı sağlıyor bunu 2 sezondur yaşıyoruz. Harcamalara da dikkat edince kaç seneden beri Ciddi Kar eden bir kulüp yarattık.
Casasola'nın mevcut profili görmedim ama bildiğim çok potansiyelli oyuncu olduğu fakat senin kariyerde hiç atılım yapamamış sanırım çok sakatlık yaşadı.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
GENEL DEĞERLENDİRME
Genel bir değerlendirme yapacak olursak, lige baya kötü başladık ama iyi topladık daha sonrasında. Süper Kupa alamama alışkanlığımız devam ediyor. Bu sene de en önemli Santraforlarını satmış olsalarda en büyük rakibimiz Eskişehir. 3-4 sezon öncesine dayanan çok iyi yerli yapılanması ile iyi kadro yapmışlar. Lukas Spalvis bence oyunda çok müthiş bir santrafor QPR a satsalarda yerine Ligin bence yerli en iyi forvetlerinden biri olan ve Kasımpaşadan aldıkları Nadir Çiftçi ile doldurdular yerini.
Lig'de Konyaspor maçına çok üzüldüm sabaha kadar oynansa puan kaybı olmayacak bir maçtı ama 2-0 dan yakın dakikalarda attıkları 2 golle mucizevi bir puan aldılar bizden.
Türkiye Kupasını her sene önemsemesek de bu sene yedeklerimizin müthiş oyunlarıyla gruplara kaldık 6 sezonun sonunda ilk kez gruplara kalıyoruz. çeyrek final veya yarı finale kadar yedeklerle devam edeceğiz o kulvarda.
Şampiyonlar Liginde ise neredeyse tam tabiriyle ölüm grubuna düştük. Ama o 3 maçın sonunda puanımız şuan 4 olmalıydı ama 1 puanda kaldık. Son maç Almanya'da Leverkusen deplasmanın'da oyunu tamamen domine eden taraf biz olmamıza rağmen mucizevi bir şekide geri dönüş yaptı Leverkusen inanamadık.
GENEL HATLARIYLA TOPLARSAK KONYASPOR VE LEVERKUSEN MAÇI O SONUÇLARI HİÇ AMA HİÇ HAKETMEDİK !!!
Harbiden sinir bozucu olmuş o istatistikler, grupta da zaten yapılacak çok az şey var
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Avrupadan kopmak biraz sıkar kariyerde Ocak ayından önce Tr Liginin bir esprisi kalmadı. Her sene Eskişehir ile çekişiyoruz yeni heyecanlara mı yelken açsak. Yada alttan gelen gençlere şans verip sabır gösterip oyunu farklı bir moda mı taşısak anlamadım gitti kararsız kaldım![]()
Leverkusen olmamış ya. Resmen haksızlık olmuş :/
Bi avrupaya mı açılsak ne yapsak![]()
Ligde iyi gidiyoruz ancak Şlde aynısını söyleyemem![]()
Hocam gitmeyi düşünüyorsan Real yada Barça gibi takımlara değilde Atletico madrid Dortmund Everton tarzı takımlara git derim![]()
gitmeni istemiyorum ama keyif senin![]()
Bakalım çok teklif var ama çoğuyla görüşmeden reddediyoruz
Kafamda Karşıyaka ile ilgili değişik projeler var..
Bakalım biz de ayrılmayacağız gibi duruyor, Bu başkan bütçede de büyük atılım yaptı.
Bende düzenli talibi olan oyuncuları elden çıkarıyorum.
Babunski'yi izleyenler vardı,Bonservisini 30 milyon euro yaptım. Hala takipteler her hangi bir teklif gelebilir o aralıkta. Nuri ve Khedira gibi isimleri elden çıkartıyoruz 1-1.5 milyon euro bonservislere sonucta bedava aldık ve kullandık artık orta saha daha gençlere emanet Avrupa'dan elendik geriye kalanlar ligi götürür gibime geliyor. YENİDEN YAPILANACAĞIZ
Hadi bakalım takipteyiz![]()