Oyunu alan arkadaşlar önceki serilerin maç motorunu ve transferdeki yapay zekasını ve aynı konularda fm17'yi puanlayabilir mi?
Oyunu alan arkadaşlar önceki serilerin maç motorunu ve transferdeki yapay zekasını ve aynı konularda fm17'yi puanlayabilir mi?
arkadaşlar menajer uyruğunu sadece ingiliz yapabiliyorum lütfen yardımcı olun çözümü bilen var mı türk vs yapamıyorum
regen suratları hep aynı mı çok benziyorlar dünyadaki genç girişine bakıyorum suratlar aynı saçlar falan biraz değişik, önceden mısırlıyla senegalli aynı tip olmazdı olmaz gerçekte de ama oyunda aynı gibi![]()
Manager resmi için 3D generate edilen değil de, eskiden olduğu gibi kendi resmimizi koyamıyor muyuz acaba?
Arkadaşlar hepnize iyi oyunlar...
Şöyle bir sorum olacak...
FM2016 da Tüm özellikleri ile kariyer modu hızlı mod ve meydan okuma modu vardı.
Benim eskisi kadar vaktim olmadığı için hızlı modu kullanıyordum.
Fakat FM2017 hevesile koştum aldım eve geldim hüsran![]()
Hızlı Mod yok tüm özellikleri ile oynayıpta toplantılar kadro numaralama yabancı oyuncu ayıklama falan bunlarla uğraşmak istemiyorum .
Hızlı mod oynamanın bir yolu var ise bilen yazsın lütfen..
Peki Hocam Onuda satın mı almak gerekiyor. Eğer gerekmiyorsa nasıl yükleyebilirim.
Steam mağazada bakıyorum şuan 69,90 diyor touch modu için bahsettiğiniz fiyata nasıl alabilirim.
İlginiz için teşekkürler şimdiden.
Merhaba yeri mi bilmiyorum ama FM16'da Rakip takım analizi genel kısmına tıklayınca tam sayfa çıkıyordu kare kare bilgi veriyordu.
En fazla yenilen gol pas. En fazla atılan gol türü orta vs. Fm17'de genel ekranı bulamadım. Genele tıklayınca sadece yazı ile olumsuz ve olumlu yönleri yazıyor. Acaba bu ekran artık böyle mi olacak yoksa ben mi bulamadım. ?
Sözleşme saçmalığı artarak devam ediyor.Çok uçuk rakamlar var yine
Celta Vigo ile oynuyorum. Üst üste 3 maçta saçma sapan skorlardan maç döndürüyor rakipler. Önce osasuna karşısında 3-0 öne geçtiğim bir maçta osasuna 3-3 çevirdi. Sonrasında Genk ile Avrupa Ligi maçında 4-1 önde kapattığım devreden sonra maç 4-4 bitti. Trajikomik uzaktan ve çapraz goller. Son olarak lig sonuncusu Leganes deplasmanında ilk yarıyı 2-0 önde kapamama rağmen maçı 3-2 ye döndürdü rakip.
Bu maç motoru bana hayal kırıklığı yaşattı.
Sıfıra inip ön direğe yapılan ortaların hepsi gol oluyor. Rakip istediği zaman bu şekilde kolayca atıyor, motor o senaryoyu yazıyor heralde.