Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 469 sonuç

Konu: Hangi Oyuncu (Oyuncu Kıyaslama)

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

beyler yattara ıcın ne dusunuyosunuz alıyımmı deneyen varmı cevap yazın bıde bana genc ucuz son vurusu ıyı olan bı forvet soyleyın17-23 arası en fazla 10mılyon dolar olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Abi oyunda yattara süper.Oynat.
    Al sana forvetler;
    Antonio Carlos,Pablo Vitti,Fernando Genro,Kerlon....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by AtayH
    Sol Kanat için İbrahim Akın mı ? Ricardinho mu ?
    Ben şimdilik ikisndende vazgeçemediğim için İbrahim'i forvete aldım sol tarafa,Ricardinho sol kanatta.Sizce napmalıyım İbrahim Sol kanatta mı daha iyi yoksa forvette mi ?

İbrahim sol forvette güzel oynuo ancak, ama Nobrede sol forvette iyi sağa aldığım zaman kesilio napcam

Nesil
    2006

İbrahim sol forvette güzel oynuo ancak, ama Nobrede sol forvette iyi sağa aldığım zaman kesilio napcam
    Bendede Nobre ikili forvet olduğunda solda oynatıyordum ve çok başarılı oluyordu ama artık hemen satıyorum iyi para getiriyor bence Nobre'yi satıp yerine K. Nemeht alabilirsin Macaristan'lı 17 yaşında MTK takımda oynuyor çok kaliteli bir golcü.
    Bu arada İ.Akın sol forvette denemedim hiç ama ofansif sol kanat da verimli olabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bendede Nobre ikili forvet olduğunda solda oynatıyordum ve çok başarılı oluyordu ama artık hemen satıyorum iyi para getiriyor bence Nobre'yi satıp yerine K. Nemeht alabilirsin Macaristan'lı 17 yaşında MTK takımda oynuyor çok kaliteli bir golcü.
    Bu arada İ.Akın sol forvette denemedim hiç ama ofansif sol kanat da verimli olabiliyor.

teşekkür ederim kardeşim fikirlerinden dolayı.Ama Nobre süper bende şu an adam hat-trick manyaa oldu satasım gelmio hiç.

Ajax'a defansın soluna fabio santos'u aldım ama aklım birazda chiquinho'da kaldı. sizce hangisi daha iyi?

Nesil
    2006

teşekkür ederim kardeşim fikirlerinden dolayı.Ama Nobre süper bende şu an adam hat-trick manyaa oldu satasım gelmio hiç.
    Bendede öyleydi ama her zaman iyinin iyisi vardır Nobre'yi sat Brezilya 20A'daki Marcelinho veya 20 yaşında ki sol ayaklı Forvet Farfan'ı al bunlar Nobreden daha yenetekli bu arada rica ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

Quote Originally Posted by emreözdoğan
    Ajax'a defansın soluna fabio santos'u aldım ama aklım birazda chiquinho'da kaldı. sizce hangisi daha iyi?
    chiquinho'da iyidir ama fabio santos sana daha faydalı olur
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emreözdoğan
    Ben diğer bahsettiğin oyuncuyu bilmiyorum ama Santos gerçekten iyi.

3. yılımı oynuorum, nottingham forresti aldım nostalji olsun die we cok sardı, su an premier ligde 5.yim we avrupa kupaları icin bi amcye ihtiyacım war. kallstrom we vukcevic arasında kaldım, fiyatları yakın, ozellikleri de ole sayılır fakat ufak bi hile yaptım (fm scout) we kallstromun sakatlanmaya karsi daha dayanıksız oldugunu gordum (vukcevic 6, kallstrom 12), aralarında da 3 yas fark war, ne yapmalıyım? simdiden tesekkur ederim..

bence veron ve owen bana gør sizi bilem

tabi ki fred hocam dediğinde laf mı

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by bigben619
    3. yılımı oynuorum, nottingham forresti aldım nostalji olsun die we cok sardı, su an premier ligde 5.yim we avrupa kupaları icin bi amcye ihtiyacım war. kallstrom we vukcevic arasında kaldım, fiyatları yakın, ozellikleri de ole sayılır fakat ufak bi hile yaptım (fm scout) we kallstromun sakatlanmaya karsi daha dayanıksız oldugunu gordum (vukcevic 6, kallstrom 12), aralarında da 3 yas fark war, ne yapmalıyım? simdiden tesekkur ederim..
    sanırım kerlon AMC de oynuyor onu bi dene çalışma izni sebebiyle gelmez ise de vukcevic i dene
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

fred iyi ama fenerbahce ye gelmiyor brazol ya da golleri arka akraya atiyor suan uefa cupasindayim

henrik larson mu zigic mi hangi sini alyim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vukcevic i al kesinlikle

owen ya..
    ama cok sakatlaniyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by murat67
    fred iyi ama fenerbahce ye gelmiyor brazol ya da golleri arka akraya atiyor suan uefa cupasindayim

henrik larson mu zigic mi hangi sini alyim
    Zigic'in özelliklerini pek iyi bilmiyorum ama Larsson'u alırsan takıma bir star kazandırdığın için forma satışları artabilir.

arkadaşlar bende fernando torres'i aldım sizce iimi

yani iyi bi de ibrahimoviçi al yanına alabiliyosan

aldim henrik larssono cok iyi oyunco ama o yetmiyor bir de orta saha
    diego mu pires mi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by murat67
    aldim henrik larssono cok iyi oyunco ama o yetmiyor bir de orta saha
    diego mu pires mi
    Bence ortasahaya Kerlon'u al daha iyi ama eğer bu ikisinden birisinin istiyorsan Diego derim ben.

Quote Originally Posted by merciless
    arkadaşlar bende fernando torres'i aldım sizce iimi
    Bundan iyisi şamda kayısı bundan iyisini bulman çok zor ama yanına bir ikili istiyorsan L**untina'yı veya İbrahim Oviç'i al ikiside olmassa Farfan'ı al.

AneLka - PazZini hangisi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LoVeRBoY
    AneLka - PazZini hangisi
    Bu oyunda Anelka'yı tek geçerim adam sanki bir gol makinası.

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bu oyunda Anelka'yı tek geçerim adam sanki bir gol makinası.

31 maçta 28 gol attı hakLısın tam bi gol cihazı

valencia'ya jo**uin'in yedeği olarak hangisi takımda kalsın? angulo mu rufete mi? ben angulo kalsın diye düşünüyorum ama sizede bi sorayım dedim. sizce hangisi kalsın?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

abi owen alacacaktin. benim forvetler owen ve zigic aralarina 76 gol attilar bi sezonda

sağa halit altıntop mu cihan mı bide mascheranoyu alsam saidou yerine çok fark edermi

sağa hamiti al saidou nun yerine mascherano'yu al çokk iyi futbolcu (saidou dan daha iyi.)

Nesil
    2006

En iyisi Hamit bana göre saido'yu beğenmiyorum ben.

ewt hamit çook iyi

Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri