beyler yattara ıcın ne dusunuyosunuz alıyımmı deneyen varmı cevap yazın bıde bana genc ucuz son vurusu ıyı olan bı forvet soyleyın17-23 arası en fazla 10mılyon dolar olsun
beyler yattara ıcın ne dusunuyosunuz alıyımmı deneyen varmı cevap yazın bıde bana genc ucuz son vurusu ıyı olan bı forvet soyleyın17-23 arası en fazla 10mılyon dolar olsun
Abi oyunda yattara süper.Oynat.
Al sana forvetler;
Antonio Carlos,Pablo Vitti,Fernando Genro,Kerlon....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Originally Posted by AtayH
İbrahim sol forvette güzel oynuo ancak, ama Nobrede sol forvette iyi sağa aldığım zaman kesilio napcam![]()
![]()
Bendede Nobre ikili forvet olduğunda solda oynatıyordum ve çok başarılı oluyordu ama artık hemen satıyorum iyi para getiriyor bence Nobre'yi satıp yerine K. Nemeht alabilirsin Macaristan'lı 17 yaşında MTK takımda oynuyor çok kaliteli bir golcü.Originally Posted by AtayH
Bu arada İ.Akın sol forvette denemedim hiç ama ofansif sol kanat da verimli olabiliyor.
Originally Posted by batuhan1907
teşekkür ederim kardeşim fikirlerinden dolayı.Ama Nobre süper bende şu an adam hat-trick manyaa oldusatasım gelmio hiç.
Ajax'a defansın soluna fabio santos'u aldım ama aklım birazda chiquinho'da kaldı. sizce hangisi daha iyi?
Bendede öyleydi ama her zaman iyinin iyisi vardır Nobre'yi sat Brezilya 20A'daki Marcelinho veya 20 yaşında ki sol ayaklı Forvet Farfan'ı al bunlar Nobreden daha yenetekli bu arada rica ederim.Originally Posted by AtayH
![]()
chiquinho'da iyidir ama fabio santos sana daha faydalı olurOriginally Posted by emreözdoğan
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Ben diğer bahsettiğin oyuncuyu bilmiyorum ama Santos gerçekten iyi.Originally Posted by emreözdoğan
3. yılımı oynuorum, nottingham forresti aldım nostalji olsun die we cok sardı, su an premier ligde 5.yim we avrupa kupaları icin bi amcye ihtiyacım war. kallstrom we vukcevic arasında kaldım, fiyatları yakın, ozellikleri de ole sayılır fakat ufak bi hile yaptım (fm scout)we kallstromun sakatlanmaya karsi daha dayanıksız oldugunu gordum (vukcevic 6, kallstrom 12), aralarında da 3 yas fark war, ne yapmalıyım? simdiden tesekkur ederim..
bence veron ve owen bana gør sizi bilem
tabi ki fred hocam dediğinde laf mı![]()
sanırım kerlon AMC de oynuyor onu bi dene çalışma izni sebebiyle gelmez ise de vukcevic i deneOriginally Posted by bigben619
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
fred iyi ama fenerbahce ye gelmiyor brazol ya da golleri arka akraya atiyor suan uefa cupasindayim
henrik larson mu zigic mi hangi sini alyim
vukcevic i al kesinlikle
owen ya..
ama cok sakatlaniyor
Zigic'in özelliklerini pek iyi bilmiyorum ama Larsson'u alırsan takıma bir star kazandırdığın için forma satışları artabilir.Originally Posted by murat67
arkadaşlar bende fernando torres'i aldım sizce iimi
yani iyi bi de ibrahimoviçi al yanına alabiliyosan
aldim henrik larssono cok iyi oyunco ama o yetmiyor bir de orta saha
diego mu pires mi
Bence ortasahaya Kerlon'u al daha iyi ama eğer bu ikisinden birisinin istiyorsan Diego derim ben.Originally Posted by murat67
Bundan iyisi şamda kayısı bundan iyisini bulman çok zor ama yanına bir ikili istiyorsan L**untina'yı veya İbrahim Oviç'i al ikiside olmassa Farfan'ı al.Originally Posted by merciless
AneLka - PazZini hangisi![]()
Bu oyunda Anelka'yı tek geçerim adam sanki bir gol makinası.Originally Posted by LoVeRBoY
![]()
Originally Posted by batuhan1907
31 maçta 28 gol attı hakLısın tam bi gol cihazı![]()
valencia'ya jo**uin'in yedeği olarak hangisi takımda kalsın? angulo mu rufete mi? ben angulo kalsın diye düşünüyorum ama sizede bi sorayım dedim. sizce hangisi kalsın?
abi owen alacacaktin. benim forvetler owen ve zigic aralarina 76 gol attilar bi sezonda
sağa halit altıntop mu cihan mı bide mascheranoyu alsam saidou yerine çok fark edermi
sağa hamiti al saidou nun yerine mascherano'yu al çokk iyi futbolcu (saidou dan daha iyi.)
En iyisi Hamit bana göre saido'yu beğenmiyorum ben.
ewt hamit çook iyi