Sayfa 13 / 25 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 741 sonuç

Konu: Tüm Transfer Haberleri Buraya :!: :!: :!:

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Konyaspor'da şimdi rota avrupa
    20 Haziran 2005 12:16

Faslı oyuncu Karrazi ile anlaşamayan Konyaspor, rotayı Avrupa'ya çevirdi. Yeşil-beyazlılar Avrupa'da forma giyen 2 oyuncu almayı planlıyor.

Konyaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Bahattin Karapınar, transfer çalışmalarını yurt içi ve dışında aralıksız sürdürdüklerini, gelecek vadeden oyuncular almaya çalıştıklarını söyledi.

Karapınar, daha önce prensipte anlaştıkları Karrazi ile Konya'da masaya oturduklarını, ancak karşılıklı pürüzlerin giderilememesi nedeniyle bu oyuncu ile yolları ayırdıklarını bildirdi.

Karrazi'nin ülkesine dönmesinin ardından rotayı Avrupa'ya çevirdiklerini vurgulayan Karapınar, ''Avrupa'dan 2 oyuncu alacağız. Avrupa'da forma giyen mutlaka iyi bir forvet almayı istiyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. Transfer dönemi çok uzun'' dedi.

Arnavutluk'tan stoper Osmani ve Brezilya'dan ön libero Eduardo'nun hafta içinde Konya'ya imzaya geleceğini belirten Karapınar, ''Bu iki oyuncu ile sorun kalmadı. Ön protokol imzalandı. Konya'ya gelip imza atacaklar ve kampa katılacaklar. İkinci Lig'den de gelecek vadeden 3 genç yeteneği daha takıma kazandırmak istiyoruz. İzlediğimiz ve görüştüğümüz bu 3 oyuncuyu da önümüzdeki günlerde renklerimize bağlayacağız'' diye konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Transferde kim kiminle anlaştı
    17 Haziran 2005 18:01

Takımlarda transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor! Malatyaspor Bursaspor'dan ayrılan Okan Yılmaz'ı alırken, diğer takımlarda bombalar peş peşe patladı.

Gelecek sezon öncesinde çıtayı yükselten Çaykur Rizespor, forvet açığını kapatmak için kolları sıvadı.

Portekiz Kupası’nı kazanan Setubal’ın 25 yaşındaki yıldızı Albert Meyong’u listesine alan Karadeniz temsilcisi, bu transferi bitirmek için düğmeye bastı. 1980 doğumlu olan Kamerunlu futbolcu, geçtiğimiz sezon attığı 25 golle vitrine çıkmıştı.

Yeşil - Mavili ekibin yöneticilerinin önümüzdeki günlerde Portekiz’e gideceği ve Setubal takımının idarecileriyle masaya oturacağı vurgulandı. Bu arada Çaykur Rizespor, uzun süredir temasta olduğu Sakaryasporlu Gökhan Kaba ile de her konuda anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde resmi imzayı da atacağı kaydedildi.

Malatyaspor "Kral"ı transfer etti

Malatyaspor, Bursaspor ile yollarını ayıran golcü futbolcu Okan Yılmaz'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Okan, Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 2 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törene, Malatyaspor İkinci Başkanı Celal Birsen, yönetim kurulu üyesi Ergun Besli ve futbolcunun menajeri Ali Güven de katıldı.

Okan, imza tördeninin ardından 44 numaralı formayı elinde tutarak basın mensuplarına poz verdi.

Golcü oyuncu, Bursaspor'daki başarılarını Malatyaspor'da da devam ettireceğine inandığını kaydederek, ''40. kuruluş yılında Malatyaspor'a güzel şeyler vermek istiyorum'' dedi.

Yurt içinde 11-12 kulüple görüştüğünü, yurt dışından da 2 teklif aldığını anlatan Okan, bu kulüplerin hepsine teşekkür ederek, şunları söyledi:

''Son olarak İtalya'dan Empoli takımıyla görüştüm. İkinci Lig'de oynamama rağmen İtalya'dan teklif gelmesi hem kendi adıma, hem de Türk futbolu adına gurur vericidir. Her futbolcu Avrupa'da oynamak ister ama orada sunulan şartlarla, Malatyaspor'un gösterdiği maddi ve manevi desteği kıyaslayarak tercihimi yaptım.'' Okan Yılmaz, kulüp başkanı Hikmet Tanrıverdi'ye de kendisine sunduğu olanaklardan dolayı teşekkür etti.

Malatyaspor İkinci Başkanı Celal Birsen ise kulübün 40. kuruluş yıldönümüne yakışır bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını ve bu doğrultuda da Okan ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Malatyaspor'un bu sezon oluşturacağı kadroyla hedeflediği noktaya ulaşacağını ifade eden Birsen, Okan Yılmaz'ın da golleriyle bunda katkı sahibi olacağını söyledi.

Birsen, Okan ile anlaştıktan sonra golcü futbolcunun İtalyan ekibiyle görüştüğünü, ardından da kendilerini tercih ettiğini hatırlatarak, bu tercihinden dolayı Okan'a teşekkür etti.

Diğer yandan, menajer Ali Güven ise Okan'a İtalya'da Empoli'nin yanı sıra Fiorentina'nın da talip olduğunu kaydetti.

Diyarbakırspor, Beşiktaşlı Ali Cansun ile 2 yıllığına anlaştı.

Diyarbakırspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, transfer komitesinin yaptığı çalışmalar sonucunda Beşiktaşlı Ali Cansun ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Diyarbakırspor, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sözleşme imzaladıktan sonra, dış transferde Gençlerbirliği'nden Atilla Birlik, Akçaabat Sebatspor'dan Hasan Özer ve Çaykur Rizespor'dan Ahmet Çalışır ile Arnavutluk Milli Takım kalecisi Lika'yı 2'şer yıllığına renklerine bağlamıştı.

İç transferde de Stravreski ve Jupi'yle de 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İmzalar Atıldı

İç transferde Yakup Sertkaya,Serdar Topraktepe ve Serkan Reçber , dış transfer de ise Mehmet Önür,Ömer Aysan Barış,Veli Acar ve Sadullah Erarslan ile sözleşme yapıldı.
    Kaynak:Teamsah (c.ç.)

21.06.2005

bursasporda bugun 7 oyuncu ımza attı!! olay tv de imza torenını ızledım ve baskan sıvasın kalecısı yavuz eraydın ılede kesın anlasıldıgını soyledı!!
    baskan transferı bugun bıtırmek ıstedıklerını ama bazı futbolcuların yurtdısında olmasından dolayı 1 hafta ıcınde transferı bıtıreceklerını soyledı!!

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

lyon başkanı Jean Michel Aulas verdiği demeçde chelsea nin essien e 16.75 milyon pound önerdiğini fakat onu almak istiyorlarsa daha iyi bir teklif getirmeleri gerektiğini söyledi.
    yuh artık be,15 milyon avrodan fazla edecek bir oyuncu da değil bence.

birmingham başkanı Steve Bruce:Mikael Forssell için chelsea ye 3 milyon pund ödedik.pandiani ondan 5 yaş daha büyük ve kesinlikle deportivo nun istediği 4 milyon pound bu oyuncu için fazla
    pandiani bu yıl birmingham da kiralık oynadı.14 maçda 4 golü var.

Liverpool, Tottenham ve Bolton figo ile ilgileniyor.Newcastle ise oyuncu ile görüşmelere başladı.
    aman iyi,bize gelmesin de nereye giderse gitsin.

Middlesbrough başkanı Steve Gibson,leverkusen li pogatetz in transferini bitirmek üzere olduklarını açıkladı.

Zurawiski ye celtic in de talip olduğu ve 2 milyon avro ödemeye hazır oldukları açıklandı.trabzonspor ise rakamı yüksek bulduğu için transferden çekilmek üzere.

Guti nin menejeri Zoran Vekic yaptığı açıklamada arsenal ve real madrid arasındaki görüşmelerin devam ettiğini ve arsenal in fiyatı 10 milyon avronun altına çekmeye çalıştığını açıkladı.

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

fiorentina spor direktörü Pantaleo Corvino frey in 2 yıl için istediği 7 milyon avronun çok olduğunu ve başka çözümlere yöneleceklerini açıkladı.
    cejas ve lupatelli gibi iki tane harika kalecileri var ama hala kaleci peşindeler,hayret.

Udinesen forveti David Di Michele nin menejeri bir italyan radyosuna yaptığı açıklamada roma nın bu oyuncuyu ısrarla istediğini söyledi.

Udinese defans oyuncusu Per Kroldrup everton teklif aldığını ve değerlendirebileceğini söyledi.

Cicinho, marca gazetesine verdiği röportajda Real Betis in kendisi ilgilendiğini söyledi.
    konfederasyon kupasında yıldızı parlıyor,bu sezon mutlaka avrupadan bir kulüp kapar.

the sun gazetesinin haberine göre aston villa,Southampton forveti Kevin Phillips i 1 milyon pound karşılığı transfer etmek üzere.

Sampdoria,milan forveti Marco Borriello yu sezon sonuna kadar kiraladı.oyuncu geçtiğimiz yıl reggina da 29maç oynamış ve 2 gol atmıştı.
    ayrıca atalantalı defans oyuncusu Sala da imza attı.

Atletico Madrid ay sonuna kadar saviola dan cevap bekliyor,olumlu yanıt gelmediği taktirde rota kezman a çevrilecek.

Atletico Bilbao nun yeni teknik adamı eibar takımından Josè Luis Mendilibar.

Mesut Yuvaya Döndü

Başkan Kızıl'la dübn bir araya gelip ön protokol yapan Mesut Ünal,cuma günü resmi sözleşme imzalayacak."Gözümü açtığım yere geldim" diyen tecrübeli futbolcu kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini söyledi./ yıl aradan sonra tekrar Bursaspor forması giymenin mutluluğunu yaşayan Mesut, 2 yıldır Sakaryaspor takım kaptanlığı yapıyordu.

Kaynak:Bursa Hakimiyet (c.ç.)

22.06.2005

Türkmehmet'te işlem tamam

Tecrübeli oyuncuyu kiralamaktan vazgeçip bonservisiyle birlikte alan yeşil beyazlı yönetimin 2 yıllık ön protokol yaptığı belirtildi.Cuma günü Başkan Levent Kızıl'ın İstanbul'daki ofisinde resmi sözleşme imzalanacak.
    Kaynak :Bursa Hakimiyet (c.ç.)

22.06.2005

Yavuz İmzaya Geliyor

Kaledeki sorunu biran önce çözmek isteyen yönetim ,Sivassporlu Yavuz Erenay'ı Bursa'ya davet etti.Maliyeti yüksek olduğu için Fenerbahçeli Recep'ten vazgeçen Transfer komitesi Yavuz'la anlaşma zemini arayacak.Bonservisi Sivasspor'da olan başarılı file bekçisinin, pürüzlerin ortadan kalkması halinde imza atması bekleniyor.
    Kaynak:Bursa Hakimiyet (c.ç.)

22.06.2005

Cavenaghi sesleri...
    Sadece bir yabancı almayı kararlaştıran yönetim, Spartak Moskova'nın Arjantinli yıldız Fernando Cavenaghi için temasta

Fenerbahçe'nin, Arjantinli Fernando Cavenaghi'yi transfer etmek için harekete geçtiği ileri sürüldü. River Plate'ten geçen yıl 10 milyon Euro gibi rekor bir ücretle Rusya'nın Spartak Moskova takımına transfer olan yıldız oyuncu, kulübü ile yaşadığı sorunlar yüzünden Fenerbahçe'ye teklif edildi. Cavenaghi'nin menajerleri Ömer Sivori ile Ramon Paris, İspanya'da yaptıkları açıklamada, Fenerbahçe'nin Cavenaghi ile ciddi şekilde ilgilendiğini belirttiler, önümüzdeki hafta resmi bir görüşme yapacaklarını açıkladılar.

22 yaşında, devlerin gözdesi

Orta sahanın solunda ileriye dönük futbol oynayan ve gol yollarındaki becerisi ile tanınan Cavenaghi'nin de Fenerbahçe'ye gelmeye hazır olduğu belirtiliyor. Arjantinli yıldızın menacerleri Ömer Sivori ile Ramon Paris'in İspanya'da yaptıkları açıklamada, Fenerbahçe'nin Cavenaghi ile ciddi şekilde ilgilendiğini söyledi. 22 yaşındaki Cavenaghi, geçen yıl aralarında Barcelona ve Juventus olmak üzere çok sayıda ünlü kulübün gözdesi olmuş, ancak 10 milyon Euro gibi rekor bir teklif gelince tercihini Moskova'dan yana kullanmıştı.

22.06.2005

3 yerli 1 yabancı!

Fenerbahçeli yöneticiler için son yönetim kurulu toplantısının önemi büyüktü. Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen idareciler, teknik direktör Daum’un da görüşünü aldı. Ancak Mallorca’daki yazlığında bulunan Alman çalıştırıcıya telefonla bağlanan yöneticiler, Daum’la yaklaşık 40 dakika boyunca fikir alışverişinde bulundu. Teknik direktörleriyle transferleri her detayına kadar konuşan yöneticilerin bu ilgisi Daum’u da memnun etti.

Yönetime teşekkür etti

Kendisine gösterilen bu ilgi sonrasında Daum’un, “Size çok teşekkür ediyorum. Böylesine profesyonelce çalışan bir yönetimle mutlaka başarıya ulaşacağız. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe önemli işler yapacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dediği öğrenildi. Yönetim bu telefon görüşmesinden sonra net kararını verdi. Bir yabancı futbolcu almayı kararlaştıran Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim, 3 de yerli oyuncuyu transfer edecek.

Rüştü’den vazgeçmiyor

Rüştü sorununu bir an önce çözmek isteyen Fenerbahçe’nin gündeminde bulunan Emre, Nihat, Hamit ve Yıldıray gibi isimlere fazla taviz verilmeyecek. Eğer bu futbolcular kendileri Sarı - Lacivertli kulüple masaya oturmak isterlerse, transferlerine sıcak bakılacak. Daum’un, yerli olarak daha çok savaşçı, başarıya aç ve yıldız olmayan oyuncular istediği de vurgulandı. Daum’un ayrıca Rüştü’nün mutlaka kalması yönünde görüş belirttiği de öğrenildi.

22.06.2005

Yerli golcü Ersen!

Yerli golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de Denizlisporlu Ersen Martin ismi ön plana çıktı. Bu futbolcunun Kanarya’ya ‘Gelirim’ cevabı verdiği, ancak Yeşil-Siyahlı kulübün yüksek bonservis bedeli istediği ifade edildi. Denizlispor indirim yaparsa transfer gerçekleşecek.

22.06.2005

22 Haziran 2005 11:11

Konyaspor, Karrazi ile imzaladı..

Konyaspor, Faslı orta alan oyuncusu Sait Karrazi ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.. Basın Sözcüsü Sefa Ortaç, Karrazi'nin artık yeşil beyazlı forma altında ter dökeceğini söyledi..

Konyaspor Basın Sözcüsü Sefa Ortaç, uzun süredir görüştükleri ve daha önce prensip anlaşmasına vardıkları 23 yaşındaki Karrazi ile aralarındaki küçük sorunların giderildiğini söyledi.

Son yapılan görüşmede Karrazi ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Ortaç, ''Konya'ya geldiğinde anlaşma sağlanamayan ve ülkesine dönen Karrazi ile karşılıklı anlaşma sağladık. Karrazi artık yeşil-beyaz forma altında ter dökecek'' dedi.

Ortaç, transfer çalışmalarının sürdüğünü, kamp dönemi olan 27 Haziran'a kadar prensipte anlaştıkları futbolcularla sözleşme imzalayacaklarını belirterek, hedefledikleri güçlü kadroyu büyük ölçüde oluşturduklarını kaydetti.

22 Haziran 2005 10:52

Del Horno Chelsea'de !..

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin, İspanya La Liga takımlarından Athletic Bilbao'da forma giyen Asier Del Horno ile anlaştığı bildirildi..

Athletic Bilbao'nun resmi internet sitesinde yayınlanan habere göre, Del Horno'nun transferi daha sonra yapılacak bir basın toplantısıyla duyurulacak.

Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada ise 24 yaşındaki futbolcuyla, 14.6 milyon dolar karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Kariyerinin büyük kısmını Bilbao'da geçiren Del Horno, İspanya Milli Takımı'nın da önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

22 Haziran 2005 10:12

Git-mi-yo-rum..

Beşiktaşlı Carew'e PSG, Lyon ve Olympiakos'tan sonra CSKA Moskova da talip oldu. Norveçli golcü, "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" diyerek bu cazip teklifi reddetti..

Beşiktaş'ın Norveçli golcüsü John Carew'den CSKA Moskova'ya ret... Carew, milli futbolcumuz Nihat Kahveci ile de anlaşan Rus ekibinin teklifine "Hayır" dedi. Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea'nin "pilot" takımı hüviyetindeki CSKA'nın, Norveçli oyuncu için 5 milyon euro bonservisi gözden çıkardığı ifade edildi. Fransa'dan PSG ve Lyon ile Yunanistan'dan Olympiakos'un da ciddi olarak ilgilendiği 26 yaşındaki forvetin Rus yöneticilere, "Teşekkür ediyorum. Ama Beşiktaş'ta ve İstanbul'da mutluyum" dediği öğrenildi.

Tavan fiyatı önerdiler
    Diğer tekliflere de olumsuz yanıt veren Norveçli'nin Beşiktaş yönetimiyle yaptığı görüşmelerde de "Barcelona ve Real Madrid gibi takımlardan teklif gelmediği sürece buradan ayrılmam" ifadesini kullandığı bildirildi. Öte yandan Beşiktaş, Igor Biscan için kesenin ağzını iyice açtı... Siyah-beyazlı ekip, Hırvat ön liberoya, Carew'e verdikleri tavan fiyat olan 1.6 milyon euro teklif etti. Bu rakam Biscan'ın aklını çeldi.

(Kaynak: Sabah)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ribery konusunda tahminlerimde haklı çıktım.
    NTV, Ribery ile röportaj yapmış, buyrun okuyalım:

-------------

Ribery: Sorun para değil, güven
    Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Marsilya kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Franck Ribery, transfer sürecinde yaşadıklarını, Galatasaray ile olan anlaşmazlıklarını NTV Muhabiri Haluk Yürekli’ye anlattı.

NTV-MSNBC
    Güncelleme: 12:25 TSİ 22 Haziran 2005 Çarşamba
    İSTANBUL - Parasını alamadığı ve kulübe artık güvenmediği için Galatasaray’dan ayrıldığı söyleyen Fransız futbolcu, ‘kulüpten alacağım yoktur’ belgesini imzaladığı sırada menajerinin olmadığını ve kendi dilinde olmayan bu kağıdı anlamadan imzaladığını söyledi. Ribery, “Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar ve yalan söylediler” dedi.

Fransız yıldız, “Galatasaray’la aramda hiçbir ilişki kalmadı” derken, sarı-kırmızılı kulübün kendisine ödeme yapmakta geç kaldığını söyledi.

“BİR KEZ PARA ALDIM”
    Ribery, Marsilya'ya transferini NTV Muhabiri Haluk Yürekli'ye anlattı.

Genç futbolcu, “13 Haziran’da kontratımı feshettikten bir gün sonra Galatasaray 307 bin Euro’luk ödeme yaptı. Ama çok geçti. Artık mesele FIFA, Marsiya ve Galatasaray arasında” dedi.

Ribery, “Galatasaray’a geldiğimden beri sadece bir kez para aldım. Şubat ayında transfer peşinatımın küçük bir bölümünü aldım. Sezon sonuna kadar başka para almadım. Ne maaş ne de başka prim. Galatasaray Kulübü’nde pek çok sorun var” dedi.

“TEHDİT EDİLDİM”
    “Galatasaray yönetiminden Bülent Tulun ve Haim Fresco, altı aydan beri birlikte çalışmadığım menajer John Bico’yla beraber evime geldiler” diyen Fransız futbolcu şöyle devam etti:

“Ailemin evine geldiler ama konuşmak istemedim. Bundan sonra menajerimle ya da kulübümle görüşmelerini söyledim. Bico konuşmak için evin camına vurdu ve kapıyı açmazsam arabamı bir beyzbol sopasıyla mahvedeceğini söyledi. Arabamın yanındaydılar. Avukatıma danıştım. Bana hiçbir şey yapmamamı söyledi. Jandarmayı çağırdım ve onları şikayet ettim” dedi.

Ribery, jandarmaya verdiği şikayet dilekçesinin de elinde olduğunu belirtti.

“BİRAZ ÜÇKAĞITÇILIK YAPTILAR”
    Ribery 30 Mart tarihinde imzaladığı Galatasaray’dan alacağım yoktur belgesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

“İmzaladığım dönemde menajerim yoktu. Bico’yla yollarımızı ayırmıştık. Bu konunun yasal prosedürü hakkında hiçbir bilgim yoktu. Bana iyi Fransızca konuşan bir yönetici bu kağıdı imzalayabileceğimi söyledi. Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar. Onlara güveniyordum ama yalan söylediler. Yalnızdım, menajerim yoktu. Profesyonel çevreye yeni alışıyorum. Aynı kağıdı Song’a da imzalatmak istediler ama tecrübeli olduğu için kabul etmedi. Song yedi ay para almadan oynadı.”

“KALMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM”
    Galatasaray’dan ayrılmasının tek nedeninin para olmadığının da altını çizen Ribery, “Güvenimin sarsılması ve yalanlar da ayrılmamda etkiliydi. Marsilya’ya imza atmadan önce Galatasaray’da kalmak için elimden geleni yaptım. Menajerim dört defa mektup yolladı, faks çekti. Pek çok toplantı oldu ama sonuç çıkmadı. Para ödenmemesine rağmen sahada elimizden geleni yapıp terimizin son damlasına kadar taraftar ve kulüp için oynadık. Ama böyle devam edemezdim” dedi.

“AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM”
    Yaşananlara karşın Türkiye’de oynamış olmaktan mutlu olduğunu da dile getiren Fransız futbolcu, “Türkiye’de oynamaktan ve taraftarı tanımaktan memnun oldum. İnsanlar ülkelerini ve kulüplerini temsil ediyorlar. Futbol için yaşıyorlar ve beni benimsediler. Bundan çok memnunum. Ailelerinden biriymişim gibi gördüler. Beni “ferrari” diye çağırmalarından çok mutluyum. Böyle bir kulüpten ayrıldığım için çok üzülüyorum. İstanbul’daki insanları hep güzel hatırlayacağım” şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/news/329927.asp
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO
    ribery' nin sözlerine bakarak mı tahminlerinde haklı çıktın? Köşeye sıkışmış bir adam o, hertürlü haksız ve yersiz ithamlarda bulunacaktır tabiki...

Galatasaray kulübündeki haberlere göre de Fransız kulübünün yönetimi, daha önce Galatasaray adına uluslararası davalara bakan avukat Dupont'a gitmiş ve Galatasarayla kulüpleri arasında 'arabuluculuk' yapmasını istemiş....

Marsilya takımının ve Ribery' nin başı çok ağrıyacak buna emin olun...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    ribery' nin sözlerine bakarak mı tahminlerinde haklı çıktın? Köşeye sıkışmış bir adam o, hertürlü haksız ve yersiz ithamlarda bulunacaktır tabiki...

Galatasaray kulübündeki haberlere göre de Fransız kulübünün yönetimi, daha önce Galatasaray adına uluslararası davalara bakan avukat Dupont'a gitmiş ve Galatasarayla kulüpleri arasında 'arabuluculuk' yapmasını istemiş....

söylediklerine sen gerçekten inanıyormusun volkan galatasaray ın nasıl bir mali sıkıntıda olduğunu herkes biliyor. futbolcuların paralarının ödenmediği doğru olabilir. yani ribery nin söylediklerinin doğru olduğnu düşünüyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray parası ödenmemiş kimse yoktur derken, Galatasaray'a mı inanacaktım??
    Göz göre göre yalan söylüyorlar, kimsenin parası kalmamışmış.İnsanları saf mı sandılar, Galatasaray'ın ödemelerindeki düzensizliği herkes biliyor.

Bunun dışında benim dediğim zorla imzalatılma durumunda haklı çıktım.Bundan sonrasını göreceğiz...

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

ülen cengiz varya harbi Galatasaray düşmanısın yani

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne alaka, sen hep fanatik bakıyorsun.Ben ise gerçekçi bakıyorum, nasıl düşünürsen düşün.

Şunu unutma ama, Galatasaray bu konuda çok sorunlu ve bu durum da aylarca gazetede manşet oldu.Galatasaray'ın maddi sorunları yüzünden tartışılan manşetler atıldı, Gs Yönetimi zor durumda kaldı zaman zaman.

Bu yüzden bana Galatasaray'ın haklı olduğu imajını inandıramazsın.
    Gerçekçi ol ve gidenin arkasından üzülme.Biri gelir, biri gider.

Bu lise yüzünden kurtulamayacaksınız bu durumdan gibi görünüyor.Liseli adaylar istenmediği halde seçiliyor

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Geldi geliyor

Yıldırım Demirören, İspanya'da İgor Biscan'ın menacerleri ile görüşüp, transferi bitirme noktasına getirdi.
    22.06.2005

Hırvat futbolcunun, Kartal’ın eski oyuncularından Mrmiç ve Zago ile görüştükten sonra, “evet” dediği öğrenildi

Diğerleriyle anlaşamadı
    Del Bosque’nin tazminat sorununu çözmek için İspanya’ya giden Başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı, burada İgor Biscan’ın menacerleri ile biraraya geldi Yıldız oyuncu İtalyan Sampdoria ve İspanyol Deportivo La Coruna takımları ile görüştükten sonra anlaşma sağlanamayınca ibre iyice Beşiktaş’ın lehine döndü. Yıldırım’ın bu gelişmelerden sonra Biscan’ın transferini bitirme noktasına getirdiği öğrenildi.

Olumlu referanslar
    Biscan’ın Beşiktaş’a ‘Evet’ demesindeki en önemli etkenlerden biri de Siyah - Beyazlılar’ın eski futbolcuları oldu. Hırvat futbolcu önce, bir dönem Kartal’ın kalesini koruyan vatandaşı Mrmiç’le görüştü. Bu oyuncudan, “Kesinlikle gitmelisin. Hayatının en mutlu dönemini İstanbul’da geçireceksin” yanıtını alan Biscan, daha sonra aynı menacerlik şirketi ile çalışan Zago’yu aradı. Brezilyalı’dan da olumlu referans alan yıldız oyuncu, rotayı Beşiktaş’a çevirdi.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Ne alaka, sen hep fanatik bakıyorsun.Ben ise gerçekçi bakıyorum, nasıl düşünürsen düşün.

Şunu unutma ama, Galatasaray bu konuda çok sorunlu ve bu durum da aylarca gazetede manşet oldu.Galatasaray'ın maddi sorunları yüzünden tartışılan manşetler atıldı, Gs Yönetimi zor durumda kaldı zaman zaman.

Öncelikle şunu belirteyim ki öylesine gözü kara yorumlar yapıyorsun ki şaşıyorum, ufak bir takılmaya bile verdiğin şu cevaba bak, ayrıca bana hep fanatikçe bakıyorsun diyemezsin çünkü bu forumda 1 tane yazım fanatizm içermiyor...

Olayın ne hukuki yönünü biliyorsunuz ne de iç yüzünü ama hukukçu gibi yorumlar gırla maşşallah... Durun bakalım bekleyin biraz neler olacak sonuç nasıl olacak... Bu sadece galatasarayın sorunu değil, federasyon bile arka çıkarken sizlerin felaket tellalcılığı yapmanızı çekemem...

Ayrıca çok aşırı, fanatikçe yazılar yazılıyor burada biraz daha dikkat edelim yazdıklarımıza

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Volkan kardes alıs buna.
    Sanki giden sadece galatasarayin parasi.
    Devletin parasi bunlar bizlerden giden paralar ama ne olacak isde baska takımı tutunca adamlara nee.
    Ben galatasaraylıyım ve özhan canaydinin baskan olmasından utanıyorum.
    Ama aynı sekilde bu davayıda kazanacagımıza yürekden inaniyorum.
    Zorla imzalanmis diyen arkadaslar imzalanirken yanındamıydınız adamlarin.Yanlarında olmadıgınıza göre konusmanın manasi yok aynı sekildede benim galatasaray parasini ödemis dememe hakkım yok yani bosu bosuna konusmus oluyoruz sonuca yakında ortaya cıkacak ya biz haklı cıkacaz yada siz ama sonuc acıklanana kadar ütopyalara dayanarak yazılar yazmayalim bence....!!!
    [url=https://www.cialispascherfr24.com/]website[/url]

Sheriff Misafir

Zorla imzalanmis diyen arkadaslar imzalanirken yanındamıydınız adamlarin.Yanlarında olmadıgınıza göre konusmanın manasi yok aynı sekildede benim galatasaray parasini ödemis dememe hakkım yok yani bosu bosuna konusmus oluyoruz sonuca yakında ortaya cıkacak ya biz haklı cıkacaz yada siz ama sonuc acıklanana kadar ütopyalara dayanarak yazılar yazmayalim bence....!!!
    umarım siz haklı çıkarsınız. imzalarken yanında değildik ama galatasarayın nası bir maddi sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. yani muhtemelen kandırılarak imzaladı bu kağıdı diyorum ben.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Öncelikle şunu belirteyim ki öylesine gözü kara yorumlar yapıyorsun ki şaşıyorum, ufak bir takılmaya bile verdiğin şu cevaba bak, ayrıca bana hep fanatikçe bakıyorsun diyemezsin çünkü bu forumda 1 tane yazım fanatizm içermiyor...

Olayın ne hukuki yönünü biliyorsunuz ne de iç yüzünü ama hukukçu gibi yorumlar gırla maşşallah... Durun bakalım bekleyin biraz neler olacak sonuç nasıl olacak... Bu sadece galatasarayın sorunu değil, federasyon bile arka çıkarken sizlerin felaket tellalcılığı yapmanızı çekemem...

Ayrıca çok aşırı, fanatikçe yazılar yazılıyor burada biraz daha dikkat edelim yazdıklarımıza
    Sana fanatikçe yazdığını kim söyledi, fanatikçe bakıyorsun diyorum.
    Yani Ribery olayına yönlü bakıyorsun.Kimse uzaktan bilemez ama ben olayı çözmek için uğraşıyorum.İpuçları ile ilerliyorum.Hiçkimse sorgulamazsa üstü kapanmaya çalışılır, olan size olur bana değil.

GS Yönetimi'nin kayıtsız kalmasını, olayın üstünü örtmesini istiyorsanız sorun yok.Bununla ilgili köşe yazısı yazacaktım ama vazgeçtim.Artık 2. konum olan altyapı hakkında yazacağım

Ayrıca ben Galatasaray düşmanı falan değilim, mantıklı yorumlar yapıyorum.Sizin yapamadığınız yorumları yapıyorum, bu yüzden 3. oldu Gs.Kimse eleştirmedi hatta yüceltti.Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı bile iddia edildi, kimin zararına oldu

Şu Galatasaray kadrosu inanılmaz derecede kötü, ne sağ bek, ne sol bek, ne sağ açık, ne sol açık var.Necati aslında ne tam santrafor ne orta saha.Sert şutları var sadece.Beğenemiyorum (Beğenmek için izlediğim halde, benim istediğim stilde oyuncu değil).Hakan Şükür'ü zaten sezon herkes eleştirdi, tekrar söylememe gerek yok.
    Conce'yi de gönderirseniz yerine önlibero da bulamazsınız, fena değil.En azından işini yapıyor.

Yani şimdi size göre Galatasaray süper demem gerekiyor illa.
    Eleştiri ile yorum yapılamıyor, tek yönlü yapmam gerekiyor ki fanatik sayılmayalım.
    Yazık, çok yazık..

Birini beğenmiyorum dediğim için grupçuluk yaptığım,Galatasaray'ı böldüğüm söylendi.
    Ayıp..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

ABOOO, konuyu nasıl Hakan'a getiriyorsun anlamıyorum her konuda bunu nasıl başarabiliyorsun çözemedim

Neyse Ribery konusunu bekleyelim ve görelim şimdi biz ne desek yalan olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by apaydin2148
    ABOOO, konuyu nasıl Hakan'a getiriyorsun anlamıyorum her konuda bunu nasıl başarabiliyorsun çözemedim

O kadar yazının içinden Hakan Şükür'ü nasıl çıkartabiliyorsun, esas ben anlamıyorum.
    Ben orada kadro yapısından bahsettim.Durumundan bahsettim.Cımbızla alıyorsunuz, sonra oradan farklı anlamlar çıakrtıyorsunuz.

Konu dışı ama bana şunu söyleyebilir misin?
    Bu sezon Hakan Şükür formsuzluğundan dolayı eleştirildi mi, eleştirilmedi mi?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

F.Bahçe İnterli Edgar Davids'i alıyor
    22 Haziran 2005 17:04

F.Bahçe, Emre Belözoğlu'nun Newcastle satılma olasılığı nedeniyle, FC Inter'de Edgar Davids transfer etmek için düğmeye bastı. İşte son dakika gelişmeler...

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından FC Inter'de, Emre Belözoğlu'nun İngiliz kulüplerinden Newcastle United'a satılma olasılığı giderek güçlenirken, Fenerbahçe'nin siyah-mavili oyunculardan Edgar Davids ile de ilgilendiği ileri sürüldü.

İtalyan spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport bugün, 32 yaşındaki Hollandalı orta alan oyuncusu Edgar Davids için Fenerbahçe'nin FC Inter nezdinde zemin yokladığını yazdı.

Davids'in teknik direktör Roberto Mancini ile aralarının iyi olmadığına değinilen haberde, ''Fenerbahçe'nin Edgar Davids konusunda bir sondaj yaptığı ileri sürüldü. Mancini ile ipleri koparmış durumdaki Davids, Almanya'daki Dünya Kupası'nda oynamak istiyorsa kendisine bir takım bulmak zorunda'' denildi.

La Gazzetta dello Sport, FC Inter'i Andy van der Meyde ve Emre Belözoğlu'na talip olan İngiliz kulüpleriyle de bu hafta içinde yoğun görüşmeler beklediği belirtilerek, ''Özellikle Emre'nin taliplileri çok. Ama herşey için Emre'nin 27 veya 28 Haziran'da İtalya'ya geri dönmesi beklenecek'' dedi.

Bu arada ''Calciomercato'' adlı haber portalı ise Emre konusunda Newcastle United ile mutabakat sağlandığını ileri sürerek, şöyle yazdı:

''Türk oyuncunun Newcastle United ile mutabakat sağladığı ileri sürülüyor. Resmi duyuru hafta içinde yapılabilir. Bu transfer sayesinde Inter'in kasasına yaklaşık 9 milyon Avro girecek.''

REAL MADRİD İLE SOLARI PAZARLIĞI SÜRÜYOR

İtalyan basını ayrıca FC Inter'in, Real Madrid'ten Arjantinli orta alan oyuncusu Santiago Solari'yi transferini amaçlayan görüşmelerin de sürdüğünü yazdı.

Arjantinli oyuncuya ilişkin fiyat ve sözleşme konusundaki anlaşmazlıkların halen giderilemediği belirtildi. Habere göre, halen Real Madrid ile 4 yıllık bir sözleşmesi bulunan Solari için FC Inter, 3 yıllık bir sözleşme öneriyor.

La Gazzetta dello Sport'taki haberde ise Solari ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edildi.

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

galatasarayın konuları neden fenerlılerı bu kadar ılgılendırıyor anlamıyorum.4 ayda 3 takım degıstıren,menajerının ne halt yedıgını anladıktan sonra her yere faks cekerek benım rıberyle bır alakam yoktur dıyerek bır anlamda ıcınde bulundugu ortamın vahımlıgını anlayan ıkılının sozlerıne bu kadar ınanmanız cok komık.

rıberynın cıkıp ne demesını beklıyorsunuz"evet galatasaraydan hem paramı aldım hemde sozlesmem olmama ragmen marsılyaya ımza attım" boyle demesını mı beklıyorsunuz.ben demıyorumkı galatasaraylı yonetıcılerın her soyledıgı dogru degıl ama eger bıraz arastırma yaparsanız(hanı bırılerı ıpuclarını takıp edıyormuşya bknz:aboo) o zaman TURKIYE FUTBOL FEDERASYONUN bu konuda soyledıklerıne bır bakın

""""Son günlerde basında yer alan ?Frank Ribery? olayı, Galatasaray Kulübü tarafından Federasyona sunulan evraklar ve bunların içeriği çerçevesinde incelenmiş olup, futbolcunun yukarıda bahsedilen ?sözleşmeye saygı prensibine? bağlı davranmadığı sonucuna ulaşılmıştır. Bu çerçevede futbolcunun, futbolcu menajerlerinin ve futbolcu ile feshi teşvik ettiği iddia edilen kulübün, Galatasaray Kulübü?ne yönelik ithamları, bu ithamlarının hukuksal düzenlemelerimize uygun olmayan sonuçlarına ilişkin açıklamaları ve nihai tavrı objektif verilerle izah edilmediği gibi Türk futbolunun uluslararası imajına ve algılanmasına yönelik haksız bir girişimdir."""""

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by apaydin2148

O kadar yazının içinden Hakan Şükür'ü nasıl çıkartabiliyorsun, esas ben anlamıyorum.
    Ben orada kadro yapısından bahsettim.Durumundan bahsettim.Cımbızla alıyorsunuz, sonra oradan farklı anlamlar çıakrtıyorsunuz.

Konu dışı ama bana şunu söyleyebilir misin?
    Bu sezon Hakan Şükür formsuzluğundan dolayı eleştirildi mi, eleştirilmedi mi?
    şakaydı sadece.bir anlam yüklemedim yazına.
    Ayrıca artık Hakan Şükür'le ilgili konuşmayalım artık.kariyeri iyisiyle kötüsüyle ortada

Sayfa 13 / 25 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri