indiriyorum calisirsa haber vericemOriginally Posted by alkaweb
![]()
indiriyorum calisirsa haber vericemOriginally Posted by alkaweb
![]()
PROFİL EKRANINDA SORUNU OLANLAR. 24. sayfada dediğimi yapın. sorununuz çözülecektir.
calisti beyler calisti herkese iyi oyunlar alkaweb sanada tesekkurler...
önemli degil ama benim skins klasöri ile sizinkilerin farkı ne ki :S
bir de dandik bi demo için sürekli dil tercihleriyle mi oynayacağız. tercihleri yine türkçeye çevirince oyun çalışıyor mu. yoksa ingilizcede kalması mı lazım.
walla ben sağ alttakini oyundayken tr yapıyom oyun calışıyo ama oyundan çıkıp tekrar girdigimde oyun açılmıyo tekrar ingilizce yapmak zorunda kalıyorum
Bir kac ss de ben atiyim.
[img=http://img368.imageshack.us/img368/5976/1vy2.jpg]
[img=http://img368.imageshack.us/img368/4240/2ej9.jpg]
saçma sapan dil kuralı
dediğim gibi bence dandik bi demo. tr ligi de yok. 1 ay bekler full oyun oynarım daha iyi.
kardeş senin oyunun niye türkçe nasıl yaptın ?
nekop kardes senin yükledigin oyunda hangi ligler ver
türkiye ligi varmı bende indircemOriginally Posted by nekop
turkiye ligi hicbirinde yok ben sadece arama yaparak baktim...
senin indirdigin calısıyor deme kac mb hangi lig var bir link versene
anasayfada var 260 mb sherberry bu arada bu adramovic yildiz diye tutturdu kimi getirsem adrianoyumu tevezimiOriginally Posted by anakonda52
![]()
bende su an indiriyom çilekliyi
ya bende oyunu yuklemeye girio hedef klasor soruo yapiom ama kabul etmio ne yapmam gerek hedef klasoru bulamio
cilekli demo deme seninm dedigin yüklicem onu iyisallah calısır
ya arkadaşlar ben bu demo için xp nin dilini ingilizce mi yapcam?
fm2007_demo_strawberry bunu indiriyorum turksportal pc olanı bu deme deneyen oldumu
ewt dogru pc için
demoyu indiren varsa bi ss atsın
iniyor bakalım ne olcak bu cok uzun
60 mb lık nasıl beyler cilekli olan indirsem hatav verirmi
ya ben onu indiriyorumda az önce %34 de birden geldi dosya calısmadı tabiki...ordan indiren varmı hiç? bide iki saat zaten bidaha başa donuyo...
evet hangi demo iyi onun linkleri verilsin bence
ya bu demoyu indiren varsa ss atsın bizde görek
abi bu oyun nasıl türkçe oluyo yardım edin lütfen
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
beyler ilk hazirlik macimi 6-1 kazandim shevchenko 4 tane atti artik shevchenko bende bi efsane oldu![]()
bende 51% oldu
bunlar eğer fm 2007 nin full versiyon u içinde ingilizce olma zorunlulugu getirirlerse varya .... bunlar oyunu türkler oynamasın diye yapıyolar