Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

Hybrid View

cok tesekkurler firatcan alcinkaya deniyorum hemen saol

Nesil
    2006
    Yer
    V.İ.P.

bindirmeler v3.0 la chelseyi çalıştıyorum.etkili gibi geldi.ama bazen sorunlar verebiliyor.bu taktikle tuncayı çok ii kullandım.ama sanki forvet oyuncularını tam performans kullanamıyorum.sezonluk lig golüm 70 civarıydı galiba.bazen başka bi 4-4-2 taktiğiyle oynattım.takım alıştığı için öok fazla bi verimde alamadım.neyse taktiği hazırlayan arkadaşlara tşkler...

deniycem kardeş sonra yorum eklerim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kardeş taktiğin beni gıcık etti.Roma'yı yenmemem gerekiyordu ama sonuç;

Ama hakkaten süper taktik romaya karşı alınan bu galibiyet hiç de normal değil kardeş çok saolasın emeğe saygı

güle güle kullanın arkadaşlar işinize yaraması beni çok sevindirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Deneyeceğm

mentality değerini maça ve takımına göre ayarlamayı unutmazsan zevkli maçlar çıkarırsın arkadaşım

Nesil
    2006
    Yer
    -

Aslında ben taktiği tam olarak aptım yani mentality falana filan karışmadı hazırlık maçında 2-0 kazandım ama malesef 3'lü forvetin kanatta olanlar sanki hiç oynamıyor yani 9 kişi gibiyiz bunun yüzünden kulllanmayacağım aslında uğraşsam biraz taktiği istediğim gibi yaparım ama...Bu arada çook sağol

Nesil
    2006
    Yer
    V.İ.P.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Aslında ben taktiği tam olarak aptım yani mentality falana filan karışmadı hazırlık maçında 2-0 kazandım ama malesef 3'lü forvetin kanatta olanlar sanki hiç oynamıyor yani 9 kişi gibiyiz bunun yüzünden kulllanmayacağım aslında uğraşsam biraz taktiği istediğim gibi yaparım ama...Bu arada çook sağol
    bende aynı şeyi dile getirdim burda.forvetlerden tam olarak verimi alamıyosun.bazı maçlarda yaratıcı olabiliyorlar ama istikrar sağlayamıyosun.ben chelsea ile fa cup hariç bütün kupaları ilk sezonda aldım ama ikinci sezonda ilk maçlarda acayip kötü sonuçlar alıyorum.dördüncü lig maçımda galibiyet aldım bunu söliyim başka bi taktik bakmaya başladım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evt pls link

Default taze link

bu taktigi bilmeyenmi kaldi.. taaa 00-01 den beri bu taktigi kullanirdim.. çevremdeki kime baksam bu taktikle oynar Amc lere feci şans veren bir taktik..

ben menejerlik serilerinden en çok cm 00/01i severim hala onu oynuyorum şu an.en son açtığım oyunda 2042 senesindeyim neyse , dediğin gibi bindirmeler taktiğinin bazı versiyonlarında cm 00/01 den esinlendim.şunu da tekrar hatırlatarak herkese iyi oyunlar dilerim:Bindirmeler taktikleri hiç şüphesiz FM'nin en iyi taktikleri değildirler.Ancak,yeri geldiğinde,maça ve takıma uyum sağlandığında en eğlenceli taktikler olduğunu iddia ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi bu taktiğin özelliği ne?

hangi versiyon ? 1 mi 2 mi 3 mü? deneyerek keşfedebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tigris View Post
    hangi versiyon ? 1 mi 2 mi 3 mü? deneyerek keşfedebilirsin.
    öyle yapacağım sağol

büyük bir takımda ve hızlı forvetlerin varsa v3ü birkaç maç dene en az bir maçta müthiş 1 sonuç ve çok zevkli bir maç çıkaracaksın.%98.hatırlatmak gerekirse:Bindirmeler taktikleri hiç şüphesiz FM'nin en iyi taktikleri değildirler.Ancak,yeri geldiğinde,maça ve takıma uyum sağlandığında en eğlenceli taktikler olduğunu iddia ediyorum.

hadi hayırlı oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Bencede güzel bir taktik ama riskli bir taktik olduğunu söylemeliyim eline sağlık yinede çalışmaların güzel...

teşekkür ederim.bindirmeler taktikleri risk ve eğlence üzerine bir yol çizdi.Elimde stabil ve başarılı taktik şablonları da var ama sizlere sunmak için vaktim yok şu ara oynamıyorum.Bir boşluk bulursam yine elimden geleni yapacağım,iyi eğlenceler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abicim çok güzel sunmuşsun bi deniyeceğim. Forvette ortada eddie johnson, sağda kone solda carrusca var bakalım nolcak..

deniyen ark ların geneli iyi takımlarla oynamış bu taktik ç.rizespor da başarılı olur mu v3ten bahsediyorum forvette dragan jelic eddie johnson özgürcan mehmet yıldız gibi isimler var ama çok ağır bir antrenman programım olduğu için çok sakatlık yaşıyorum bu yüzden bir ara mehmet yozgatlı ferdi elmas altan aksoy u dahi oynattım istersen ss yollayabilirim takımı yeter ki başarılı olayım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

güzel taktik

bindirmeler 1 i indirmek istiom ama linkler olmus bi yardim edermisiniz nerden bulabilirim

Yunus'un önerisi üzerine kariyerimde deneyecegim bu taktigi

biri baksin yaa bindirmeler 1 i ariom yardim edermisiniz nerden bulabilirim

walla bu tatiği hazırlıyan arkadaş öncelikle emeğine sağlık ama dünya üzerinde hiç bir
    takım bu taktikle en ufak bir başarıya imza atamaz, modernlikten uzak olduğu gibi ancak local ve günü kurtarır şekilde bir kaç maç kazanabilir yoksa uzun vade takımlara başarı sağlamsına olanak yok !!!

(not: bu takliği en az yarım sezon olmak üzere, river plate-beşiltaş ve tottenham başka olmak üzere bi dünya takımda denedim)

arkadaşlar ingilizcesi olanlar şu linkten faydalanabilirler.

http://www.fmunderground.net/fmu/index.php?fmu=6_3_327&

download linki de orada mevcuttur,rapidle uğraşmayalım..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tekrar saol yine işime yarıcak

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

wallahi tuttum bu taktiği ben süper kupa finalinde chelsea ye karşı yapacak pek bişeyde yoktu zaten bu bile başarı

Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

guzele benzıo deneyecem

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri