Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 446 sonuç

Konu: Atletico Madrid Alanı!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Yorum : Akıcı,sade ve sürükleyici bir anlatım
    Önerileriniz : Herşey çok iyi.Önerim yok
    Eleştirileriniz : Atletico'nun UEFA'dan sonra lig kupasınıda kaldırması
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Yorum :Mükemmel bir sekilde kariyerini anlatiyorsun ve buna ssleride katarak bize okunmasi keyif verecek bir kariyer hikayesi birakiyorsun Basarilarinin devamini dinlerim.
    Önerileriniz :Iyi bir kaleci al.Leo franco seni her zaman kaldiramaz.Birde seedorfun yerine kerlonu oynatmaya basla
    Eleştirileriniz :Yorumlari birakta lig kupasi ne zaman geliyor onu söyle Uefayi aldin simdi sira sampiyonlukta

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yorum : Harikasın. Daha ne diyeyim.
    Önerileriniz : UEFA final maçı fotoromanı olursa hoş olur. Ayrıca artık şampiyonluk istiyoruz.
    Eleştirileriniz : Taraflı olunca daha hoş oluyor.

Puan=100/100
    Yorum=Muthissin Emrah abi.Benim yazdigim kariyer hikayesinde esinlendigim ornek kariyerlerden biri.
    Onerileriniz=Artik La Liga sampiyonlugu bekliyoruz Emrah Abi
    Elestirileriniz=Bu kadar guzel bir kariyeri elestirmek sana o kadar yorum yazana saygisizlik olur

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yorum :Turksportal'da yeni bir çığır açtın ne diyelim başka.
    Önerileriniz : Eskisi kadar olduğu gibi maç detaylarına fazla inmiyorsun gene çok iyisinde biraz daha dikkat.Konun sabitlenmesinide sağlayabilirsin.
    Eleştirileriniz : Yok valla.
    Önerini eleştiri olarak kabul ediyorum. Artık daha yüzeysel yazdığımı biliyorum, eskiye dönüyorum bundan sonra. İlk yazılar gibi olacak artık. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    Yorum : Okumaktan Büyük Keyif Duyuyorum,Araya "ss"de ekleyin ce süper oluyor.
    Önerileriniz : Emrah abi bunların dergisini çıkarsana karikatür dergisi gibi..
    Eleştirileriniz : Valla Herşey süper Eleştircek bişey bulamıyorum
    Karikatür çizebilsem olur da sadece yazıyla olmaz. Teşekkürler yorumun için.

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Yorum : Anlatım çok süper.Başlığa her baktığımda karşıma renkli ve akıcı bir yorum geliyor.
    Önerileriniz : Önerecek hiç bir şey bırakmamışsın..
    Eleştirileriniz : Yeter artık Atletico'yu Şampiyon görmek istiyoruz....
    Şampiyon olacağım bu sezon. O zaman asıl şenlik olacak işte. Ama ben ona şampiyonluk demiyorum, Real'i geçmek diyorum. (Bkz. sf 20, "Eğer, Real Madrid 20. olacaksa, biz şimdiden 19. luğu kabul ediyoruz") Teşekkürler...

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Yorum : Akıcı,sade ve sürükleyici bir anlatım
    Önerileriniz : Herşey çok iyi.Önerim yok
    Eleştirileriniz : Atletico'nun UEFA'dan sonra lig kupasınıda kaldırması
    Teşekkürler çok sağol.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yorum :Mükemmel bir sekilde kariyerini anlatiyorsun ve buna ssleride katarak bize okunmasi keyif verecek bir kariyer hikayesi birakiyorsun Basarilarinin devamini dinlerim.
    Önerileriniz :Iyi bir kaleci al.Leo franco seni her zaman kaldiramaz.Birde seedorfun yerine kerlonu oynatmaya basla
    Eleştirileriniz :Yorumlari birakta lig kupasi ne zaman geliyor onu söyle Uefayi aldin simdi sira sampiyonlukta
    Seedorf orta sahanın solunda oynuyor, Kerlon orda sırıtır. Ligi bu sene kesin alıyorum. Geçtiğimiz sezon da alırdım ya ilk yarı kötü geçti. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by cumhurkorkut View Post
    Yorum : Harikasın. Daha ne diyeyim.
    Önerileriniz : UEFA final maçı fotoromanı olursa hoş olur. Ayrıca artık şampiyonluk istiyoruz.
    Eleştirileriniz : Taraflı olunca daha hoş oluyor.
    Tamam fotoromanını hazırlarım finalin. Taraflıdan kastım Real'e atıp tutmam yani. Real'in seveni çok olabilir diye söyledim. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Puan=100/100
    Yorum=Muthissin Emrah abi.Benim yazdigim kariyer hikayesinde esinlendigim ornek kariyerlerden biri.
    Onerileriniz=Artik La Liga sampiyonlugu bekliyoruz Emrah Abi
    Elestirileriniz=Bu kadar guzel bir kariyeri elestirmek sana o kadar yorum yazana saygisizlik olur
    Sağol kardeş ama eleştiriler geliştirmek için. Yorum yazanlar zaten bu konunun vip bölümünde.

YORUM:Harika bir anlatım.turksportal tarihinde yeni bir dönem başlattın.
    ÖNERİLERİNİZ:Artık la liga'da şampiyonluk bekliyoruz.
    ELEŞTİRİ:Eleştiri yapmak haksızlıolur

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yorum:Süper Bir anlatım Ss Katarak Dahada Hoş Bir Görüntü Veriyorsun
    Önerileriniz:La Liga Şampiyonluğunu Alsan çok daha iyi olacak inş.ALLAH başarırsın
    Eleştiri:Gerek Yok herşey çok mükemmel

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

La Liga şampiyonluğunu öneri yerine yazmasanız. O bir zaruret çünkü. Öneri dediğim, daha neler yapabileceğimdir. Sağol kardeş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fotoroman işini çok güzel düşünmüşsün. Ben de yeni kariyerimde fotoromanlar yapacağım.

Nesil
    2006

Site Görevlileri Sana Özel Sabir Bir Konu Açsınlarya

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ne oldu arkadasim devamini bekliyoruz sabirsizlikla enden durdun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Artık hedef Copa del Rey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok gzl olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hadi Emrah abi artık patlamanı yap ne zamandır bişi yazmıon Haa bu arada Gerrard'ı satmam haberin ola

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nasıl yazmıyorum? Daha 23. sayfada muhteşem, olağanüstü, mükemmel, harika, şahane, süper, müthiş, manyak bir yazı yazdım ya. Bu aralar biliyorsun Gökay işim var, o yüzden yazamıyorum.

Az önce aklıma bir fikir geldi. Eğer yapabilirsem, kariyer hikayelerini birbiriyle kaynaştırmayı düşünüyorum. Mesela ben buradan başkasının bir oyuncusuna talip olduğumu anlatan bir yazı yazacağım. O kişi de bana karşılık olarak bir yazı yazacak. Transfer dedikoduları gibi. Bence çok hoş ve eğlenceli olur. Bana eşlik edecek varsa bunu yapabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Nasıl yazmıyorum? Daha 23. sayfada muhteşem, olağanüstü, mükemmel, harika, şahane, süper, müthiş, manyak bir yazı yazdım ya. Bu aralar biliyorsun Gökay işim var, o yüzden yazamıyorum.

Az önce aklıma bir fikir geldi. Eğer yapabilirsem, kariyer hikayelerini birbiriyle kaynaştırmayı düşünüyorum. Mesela ben buradan başkasının bir oyuncusuna talip olduğumu anlatan bir yazı yazacağım. O kişi de bana karşılık olarak bir yazı yazacak. Transfer dedikoduları gibi. Bence çok hoş ve eğlenceli olur. Bana eşlik edecek varsa bunu yapabiliriz.
    Gerçekten süper olur emrah abi dahada renk katar

cok guzel bir fikir ben ve kariyer hikayem variz bu iste emrah abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben varım Anfield'ın koridorlarında bayaa iyi adamlarım var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Emrah abi yaz dedin yazıyorum.Abi zaten Luccin'i 7M dolara verdin kazık yedim.Oynatmıyorumda Fransız diye..Bende kaldı 9 M dolar civarı.Gözünü seviyim sen yarım sezonluğuna 1M dolara ver.İleride zengin olursak Bi 5M dolar daha veririm söz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ama Torres çok kaprisli bir oyuncudur. Sauna, tenis kortu, mini golf, özel doktor, digitürk, sunny uydu, 400 gb hard disk gibi ilginç istekleri var. Bunları karşılayabilir misin? Yaparım diyorsan Torres'in yanında Kerlon'u da kiralayabilirim ama başkandan az önce bir sms aldım. Hemen aktarayım.

Başkan : Emrah, slm. nbr? Uzun süredir görüşemiyoruz ya. Bak, kulağıma bir dedikodu geldi. Fernando'o'yu kiralamak istiyormuşsun. Onu kiralarsan şampiyonluğu kaybederiz. Sonra 1 milyon dolara kiralamak olur mu? En az 5 milyon dolar istemelisin 1 sezonluğuna. Bu konuda seninle konuşmak istiyorum. Bende kontör yok. Ara da bu konuyu görüşelim. Ya bu Turkcell de çok pahalı bu aralar. Avea mı alsam diyorum? Bunu da konuşalım. Ooo 3 sms olmuş. Neyse yeter bu kadar. Hadi görüşürüz..

İşte gördüğün gibi başkan izin vermiyor. Gerçi daha konuşamadık. (Laf aramızda, adam kontör alamıyor ama Paris'e tatile gidiyor. Bu insanları anlamak güç.) Yarın sana kesin sonucu veririm.

Bu arada Luccin çok çok iyi bir DM, kesinlikle oynatmalısın.

Basın toplantısında bir Barcelona muhabirinden bana gelen şu soru, beni çok sinirlendirdi bu gün :

Basından bir ablamız : Sir Gürbüz, neden Fernando Torres'e, "Fernando'o" diyorsunuz? Yoksa Eto'o'dan çok mu etkilendiniz? Biliyorsunuz Eto'o Atletico'ya asla gelmeyecek!

Ben :
    Siz hangi gazetenin muhabirisiniz?

Aynı muhabir ablamız : Marca.

Ben : Arkadaşlar başka sorusu olan var mı?

Basın :
    Ssss!!!

Ben :
    Peki herkese iyi günler, teşkkürler geldiğiniz için.

Yukarıda söylediğim fikri uygularken kendi konunuza link de verirseniz güzel olur. İlk defa okuyan, "bunlar neyden bahsediyor" demesin diye yani.

emrah abi ben dedigim gibi varim benim hikayemin linki imzada var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ama Torres çok kaprisli bir oyuncudur. Sauna, tenis kortu, mini golf, özel doktor, digitürk, sunny uydu, 400 gb hard disk gibi ilginç istekleri var. Bunları karşılayabilir misin? Yaparım diyorsan Torres'in yanında Kerlon'u da kiralayabilirim ama başkandan az önce bir sms aldım. Hemen aktarayım.

Başkan : Emrah, slm. nbr? Uzun süredir görüşemiyoruz ya. Bak, kulağıma bir dedikodu geldi. Fernando'o'yu kiralamak istiyormuşsun. Onu kiralarsan şampiyonluğu kaybederiz. Sonra 1 milyon dolara kiralamak olur mu? En az 5 milyon dolar istemelisin 1 sezonluğuna. Bu konuda seninle konuşmak istiyorum. Bende kontör yok. Ara da bu konuyu görüşelim. Ya bu Turkcell de çok pahalı bu aralar. Avea mı alsam diyorum? Bunu da konuşalım. Ooo 3 sms olmuş. Neyse yeter bu kadar. Hadi görüşürüz..

İşte gördüğün gibi başkan izin vermiyor. Gerçi daha konuşamadık. (Laf aramızda, adam kontör alamıyor ama Paris'e tatile gidiyor. Bu insanları anlamak güç.) Yarın sana kesin sonucu veririm.

Bu arada Luccin çok çok iyi bir DM, kesinlikle oynatmalısın.

Yukarıda söylediğim fikri uygularken kendi konunuza link de verirseniz güzel olur. İlk defa okuyan, "bunlar neyden bahsediyor" demesin diye yani.
    Emrah abi o zaman kalsın.Ya ben o saydıklarından sadece Sunyy marka uyduyu tahsis edebilirim..

Ayrıca başkanla aran çok iyi.Benim başkanla aram berbat..Benim aramı düzeltsene başkanla...

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=37746&page=3

Luccin'e gelincede o bir Fransız.Unutmayın bende ayrımcılık yok..

Son olarak da Telsim daha ucuz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Exclamation ???

Sir Emrah Bey, 1 haftadır yazmıyorsunuz... Ters bi durum yoktur inşallah!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Merakla bekliyorum. Bu arada Copa Del Rey ne oldu?

Nesil
    2006
    Yer
    -

devam güzel geçiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by aliihsandikmen View Post
    Sir Emrah Bey, 1 haftadır yazmıyorsunuz... Ters bi durum yoktur inşallah!
    Bu ara çok yoğunum. Oyuna devam edemediğim için yazamıyorum da.

Quote Originally Posted by cumhurkorkut View Post
    Merakla bekliyorum. Bu arada Copa Del Rey ne oldu?
    Oyun en son yazıda bıraktığım yerde. Son günlerdeki yoğunluk azalırsa devam edeceğiz tabi ki.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    devam güzel geçiyor
    Teşekkür ederim okuduğun için.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Süpersin Emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bu ara çok yoğunum. Oyuna devam edemediğim için yazamıyorum da.

Oyun en son yazıda bıraktığım yerde. Son günlerdeki yoğunluk azalırsa devam edeceğiz tabi ki.

Teşekkür ederim okuduğun için.
    abi böyle hikaye okunmazmı asıl sen saol

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sıze Nostalji yaşatmak istiyorum. Bir zamanlar kadromda bulunan Agüero'nun "korner noktasından" attığı golün bulunduğu maçın kasedini veriyorum. Mutlaka izleyin. Böyle bir golü bir daha göremeyebilirsiniz.

Agüero'nun Sıfırdan Attığı Gol

Ayrıca yakında, Atletico'nun müthiş şampiyonluk yolculuğu devam edecek. Atletico son 11 maçta sadece 2 gol yedi ve bu süreçte İspanya ve Avrupa Süper Kupaları'nı kazandı. Üstelik Avrupa Süper Kupa finalinde Milan'ı 3-0 ile darmadağın etti. Fernando bir de penatı kaçırdı. Tüm gelişmeler yakında CHEMrah TV'de. Sakın kaçırmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    -

heycanla bekliyorum ya da bekliyoruzzz

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri