Şu Tümer ne biçim bir insan ya..
Kime karşı kimden yana belli değil...
Fenerbahçe
Beraber
Galatasaray
Şu Tümer ne biçim bir insan ya..
Kime karşı kimden yana belli değil...
Sabri gerekeni yaptı...
Susması gereken yerde susmasını bilmeli taraftar....
appiah-tümer ikilisi çok şımardı sanki çok müthiş oynadılar ya![]()
22.12.1999 aynı maç skor 1-2
toplama çıkartma öğretmeyelim di mi![]()
hemen 9 yıl yaptılar 99-00 yılında yendik galiba
uaburak89 Febe degil FENERBAHCE.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
nolur yapmasın Ultraslan bi de bunu nerden buldun bende bakayım bir
Bunun anca yarısı olur, 33.haftaya kadar bazı şeyler unutulur, ama o akşam stadda olacağım umarım bundan fazlası olmaz.
Ali Sami Yen öncesi hep fair play havası yaratılmıştır ve yine öyle olacaktır![]()
İnşallah bizim taraftarımız böyle bir hataya düşmez!
Sanırım saatlerdir burda söylediklerinizi ağzınıza tıktı ua
Böyle bir hata yapabileceklerine inanmıyorum...
Büyüklük bizde kalsın...
Kisa bir yazi yazmak istedim mac hakkinda..
Ilk yarida tartismasiz Fenerbahce daha mucadeleci oyunu ile, bu mucadelesinin karsiligini iki golle aldi.
Ikinci yarida Galarasaray'in daha iyi gorunmesinin nedeni Fenerbahce'nin one gectigi maclarda hep yaptigi gibi geriye yaslanmasi idi. Daha rahat top cevirebilen Galatasaray pozisyonlar bulmaya basladi. Atip beraberligi yakalayabilirdi ama Volkan'in basarili kurtarislari bunu engelledi.
Hakem'e soz soylemeden de gecemeyecegim. Ne yazik ki iki kirmizi kart cikmadi (Lugano ve Deniz) bir de penalti verilmedi (Onder). Bunun beraberinde Emre'nin Kezman ile pozisyonunda ilk yarida sari kart gormemesi Galatasaray'in defansinda Emre'nin toplara sert girmeye devam edebilmesini sagladi. Alex'in kendisini yere atmalari ise bence cok antipatikti ve Alex'in onemli maclara neden agirligini koyamadiginin aciklamasi idi.
Her ne kadar bu cikmayan kartlar ve penalti, skora tesir edebilecek durumlar olsa da, ilk yarida Galatasaray'i oynatmayan oyun tarzi ile zaten ben Galatasaray'in musabaka'yi kazanmasini beklemiyordum.
Sahaya atilanlar, yaralananlar ne yazik ki her derbi macinda oluyor, bu saygisizliga imza atanlarin artik stat ici kameralarin yerlestirilmesi, ve bundan sorumlu insanlarin statlardan men edilmesi ile sonuclanmasini temenni ediyorum.
Sene 99 skor 2-1. Sene 2006-2007 Fenerbahce galibiyeti.(Bu sene içinde Kadıköyde baska FB-GS macı olmayacagına gore) 1 sene sonra sene 2007-2008 kac sene ediyor acaba ?
--------------------
G.Saraylı taraftar polisi bıçakladı!
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi gerilim yükseldi. Galatasaraylı bir taraftar Ali Sami Yen çevresinde görev yapan bir Polisi bıçakladı. Yaralanan polis hastaneye kaldırıldı
KAYNAK
Galatasaraylı taraftalar, Fenerbahçe cephesinde sevinç gösterileri yaşanırken bulundukları tribün koltuklarını yerlerinden sökerek, sarı-lacivertli tribünlere atmaya çalıştı.
Sarı-kırmızılı taraftarların yer aldığı tribünlerde havada uçuşan koltuklar dikkat çekerken, tribün üzerine gerilen ağ nedeniyle koltuklar Fenerbahçeli taraftarların üzerine gitmedi.
KAYNAK
Fenerbahçe Cumhuriyeti
al işte bitane daha...ya burda maçla ilgili yorumlar yapın.burası taraftar sitesi değil.....ne bu yeminler olsun yok asacaz kesecez kimsiniz töbe aşa allahmısınız siz?adam öldürmek gebertmekmi futbol??ben fenerliyim ama o yapılanların kayıtsız şartsız cezalandırılmasını istiyorum.bugün belki babanız fenerli siz cimbomlusunuz belki siz fenerlisiniz en yakın arkadaşınız cimbomlu..kim bilebilir.hayat devam ediyor böle şeylerle gaza gelmeyin...
Bazı taraftarlar vardır övünülecek şeyleri isimlerde arar. İsmi davranışlar, işler yapar. Bizim övüneceklerimiz Metin Oktaylarımız, Hakan Şükürlerimiz, Fatih Terimlerimiz. Bizim övüneceklerimiz bazen yapmadıklarımız, bazen yaşamımız Metin Oktay gibi. Ne bir maçta takımı satarız ne de severiz bir anlık. Bizim sevgimiz her yenilgi sonunda depreşir. Her kaybedilen maç ağ gerer Galatasaraylılığımızın altına.
Ben en büyük Galatasaray demiyorum. En büyük Galatasaraylılık.
Dinime küfür eden Müslüman olsa misali:'Fenerbahçe'
Osman haklısın abi....