Sayfa 13 / 21 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 607 sonuç

Konu: FM 2006'daki en büyük TRANSFER başarılarınız?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaş onu anlatmış zaten. www.imageshack.us adresinden göndermek istediğin görüntüyü upload et, sonra da hotlink 2 yi buraya kopyala. Bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

İyİde Dostum GÖrÜntÜyÜ Resİm Formatinda Bİlgİsayarima Nasil KoyacaĞim... ÇÜnkÜ GÖzata GeldİĞİmde Dİrekmen Belgelerİme Gelİyor... Onu Beceremedİm...

Quote Originally Posted by el bandido
    İyİde Dostum GÖrÜntÜyÜ Resİm Formatinda Bİlgİsayarima Nasil KoyacaĞim... ÇÜnkÜ GÖzata GeldİĞİmde Dİrekmen Belgelerİme Gelİyor... Onu Beceremedİm...

Print scrn tuşu var f12 nin yanında ona bas ve sonra painte gel yapıştır de resim oraya gelir ve sonra farklı kaydet diyip resmi jpg formatında kaydet sonra da upload et..
    -

bonaventoure kalou yu 16,5 T. aldım

ilk yılım messi-yıldıray-hamit-guarin-alex(psv)-tevez-nihat-vanden borre-joquin vs....

haaa unutmadan fenere aldım bunları .....

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

rsanchez maşşallah bunların hepsini ilk senende nasıl aldın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel soru vallahi. Kaç senedir oynarım bu oyunu daha böyle bir şey yapamadım. Yok hadi almak için yeterli paran var diyelim, bu adamlar ilk senende, bir başarın ve dünyada tanınmış bir ismin yokken sana gelmezler. Ayrıca Guarin'i ilk senende zaten alamazsın, başka bir kulüpte kiralık oynuyor çünkü. Diyelim sözleşme imzaladın, bir sonraki sezonda sana geldi, Hamit, Yıldıray, Nihat da tamam da Messi, Alex, Joaquin ve Vanden Borre'yi nasıl aldın. Bir sırrı varsa bize de söyle de biz de yapalım.
    Ben şahsen mantık sınırları dahilinde FM'de olamayacak şey yoktur diye düşünen bir insanım ancak bu kadarı da mümkün değil.

Borre ve Alex geliyor ama öbürleri soru işareti
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

60.000 YTL ye 35 yaşındaki Hakan Şükür'ü ibreti alem olsun diye Fenerbahçe'ye sattım. İsteyene Screen Shot neyinde gösterebilirim . Dahada inanmayan olursa save imi yollarım

Ha bu arada ben öneri yapmadım direk fener istedi

Akin_920 Misafir

halil altıntop u aldım gs ye zelenka da sezon sonunda geliyo
    bide dmc ye arthur diye bir genci aldım

ben chelsea ye adrianoyu 80milyon pounda aldım

bide portolu diego yu 10milyon pounda galatasaraya aldım. cm03-04te de brezilyadan bi takımdan galtasaraya almıştım keratayı. benden sonra bu adamı ilk keşfeden de portoydu zaten. adam 35-40 metreden ne goller atıo yaa.

re@l bana save i yollar mısın çok merak ettim bide 2007 yıllında 58 T. Patrick Vieira yı transfer ettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

Quote Originally Posted by Torer
    re@l bana save i yollar mısın çok merak ettim bide 2007 yıllında 58 T. Patrick Vieira yı transfer ettim
    Tabi [email protected] eklersen yollarım kardeş

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ibagaza yı aldım ben en büyük transfer başarım o....

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

valla en büyük transfer başarım cafercanı kiraladım

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    valla en büyük transfer başarım cafercanı kiraladım
    al chelsæ yi çocuklarına anlatıcak anın olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CeZa_06
    al chelsæ yi çocuklarına anlatıcak anın olsun
    ben sıfırdan başladım.direkt havadan chelsea ye inersem çocuklarım hazırcı der bana.oyunumda ingiltere ispanya italya seçili bu hızla beş sezon sonra chelsea dayim zaten o yüzden canını sıkma anılarımı sıfırdan yaratıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

ya ben baya bişi yaptımda yalnız FMM ile tüm oyuncuların ikinci aldığım vatandaşlığını Türk yaptım eğer hile değil derseniz yazayım

bu arada oyunda bi tuhaflık oluştu 400-500k ya alabileceğiniz vittiye 3,5m verdi,m hala vermiyolar giodaya da 2,5m verdim onuda vermiyolar ya bu adamların ikisi 1m etmiyo normalde

oyun başında i,stese idin gelrilerdi şimdi yıldız olmuşklardır havalrdadırlargelmezler
    -

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    oyun başında i,stese idin gelrilerdi şimdi yıldız olmuşklardır havalrdadırlargelmezler

oyun başı ya vitti açılır açılmaz taban fiyat 1,9m gioda fiyatı normal ama vermiyolar 2,5 3m versem vereceklerde onuda ben vermiyom

mehmet72 Misafir

bende samuel eto'o yı aldım adamlar 34 $ sattı onu almak için tam 3.5 ay uğraştım takım fıstık gibi önüne geleni bir maçta en az 3 gol oluyo

FenerbahÇeye Ballack I Getİrdİm Ama ArkadaŞlar Sİz Fazla UĞraŞmayin ÇÜnkİ Alman Mİllİ Takimininda AntrÖnÖrÜyÜm Ayrica Emre We Yildiray Forwette Alan Smİth

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

alman milli takımını nasıl alıyorsun? ben denedim hatta oSa'nın dediği gibi de yaptım. yine yok alman milli takımı...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by drciwan
    alman milli takımını nasıl alıyorsun? ben denedim yine yok alman milli takımı...

"data\db\lnc\all" klasörünü açıyoruz...Bu klasör içindeki tüm dosyaları siliyoruz(brussels.lnc, fake.lnc, france.lnc ve nleague.lnc)...Daha sonra aşağıdaki linkten "Turksportal İsim Düzeltmeleri" paketini indiriyoruz...

DOWNLOAD İÇİN TIKLA

Yukarıdaki paketi indirdikten sonra paketin içerisinden çıkan "turksportal.lnc" dosyasını "data\db\lnc\all" içine atıp yeni oyun kuruyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

oyunun başında almıştır...

abi işte bu yama , geçende denedm hata verio du, nesse şimdi düzelmiş bida indireym

bide bjk ye ilk sezonda grosso yu almıştm bi oyunda kontrat açmamasına rağman bastm parayı paranın gözünü seweym be milan ın elinden kapmıştm

Smile

Lyon'dan Fred'i aldım. (şimdi 50M veriyolar satmıyom her sene ortalama 35 gol falan atıyo)
    Ayrıca Yıldıray, Hamit, Emre, Gökdeniz'i aldım.
    Kleberson'u 20 M 'a Real'e sattım
    Bide Brazilyalı Andersonu aldım 40 M 'a Milana sattım (ama yıl 2009 falandı)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

iste yılın bombası patladı ve essien 40 milyon paunda barcelonaya geldi artık bundan sonra beni kimse tutamaz

Sayfa 13 / 21 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri