Arkadaş onu anlatmış zaten. www.imageshack.us adresinden göndermek istediğin görüntüyü upload et, sonra da hotlink 2 yi buraya kopyala. Bu kadar.
Arkadaş onu anlatmış zaten. www.imageshack.us adresinden göndermek istediğin görüntüyü upload et, sonra da hotlink 2 yi buraya kopyala. Bu kadar.
İyİde Dostum GÖrÜntÜyÜ Resİm Formatinda Bİlgİsayarima Nasil KoyacaĞim... ÇÜnkÜ GÖzata GeldİĞİmde Dİrekmen Belgelerİme Gelİyor... Onu Beceremedİm...
Originally Posted by el bandido
Print scrn tuşu var f12 nin yanında ona bas ve sonra painte gel yapıştır de resim oraya gelir ve sonra farklı kaydet diyip resmi jpg formatında kaydet sonra da upload et..
-
bonaventoure kalou yu 16,5 T. aldım
ilk yılım messi-yıldıray-hamit-guarin-alex(psv)-tevez-nihat-vanden borre-joquin vs....
haaa unutmadan fenere aldım bunları .....
rsanchez maşşallah bunların hepsini ilk senende nasıl aldın![]()
Güzel soru vallahi. Kaç senedir oynarım bu oyunu daha böyle bir şey yapamadım. Yok hadi almak için yeterli paran var diyelim, bu adamlar ilk senende, bir başarın ve dünyada tanınmış bir ismin yokken sana gelmezler. Ayrıca Guarin'i ilk senende zaten alamazsın, başka bir kulüpte kiralık oynuyor çünkü. Diyelim sözleşme imzaladın, bir sonraki sezonda sana geldi, Hamit, Yıldıray, Nihat da tamam da Messi, Alex, Joaquin ve Vanden Borre'yi nasıl aldın. Bir sırrı varsa bize de söyle de biz de yapalım.
Ben şahsen mantık sınırları dahilinde FM'de olamayacak şey yoktur diye düşünen bir insanım ancak bu kadarı da mümkün değil.
Borre ve Alex geliyor ama öbürleri soru işareti![]()
-
60.000 YTL ye 35 yaşındaki Hakan Şükür'ü ibreti alem olsun diye Fenerbahçe'ye sattım. İsteyene Screen Shot neyinde gösterebilirim . Dahada inanmayan olursa save imi yollarım![]()
![]()
Ha bu arada ben öneri yapmadım direk fener istedi![]()
![]()
halil altıntop u aldım gs ye zelenka da sezon sonunda geliyo
bide dmc ye arthur diye bir genci aldım
ben chelsea ye adrianoyu 80milyon pounda aldım
bide portolu diego yu 10milyon pounda galatasaraya aldım. cm03-04te de brezilyadan bi takımdan galtasaraya almıştım keratayı. benden sonra bu adamı ilk keşfeden de portoydu zaten. adam 35-40 metreden ne goller atıo yaa.
re@l bana save i yollar mısın çok merak ettim bide 2007 yıllında 58 T. Patrick Vieira yı transfer ettim
Tabi [email protected] eklersen yollarım kardeşOriginally Posted by Torer
ibagaza yı aldım ben en büyük transfer başarım o....
valla en büyük transfer başarım cafercanı kiraladım![]()
al chelsæ yi çocuklarına anlatıcak anın olsunOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
ben sıfırdan başladım.direkt havadan chelsea ye inersem çocuklarım hazırcı der bana.oyunumda ingiltere ispanya italya seçili bu hızla beş sezon sonra chelsea dayim zaten o yüzden canını sıkma anılarımı sıfırdan yaratıyorum.Originally Posted by CeZa_06
ya ben baya bişi yaptımda yalnız FMM ile tüm oyuncuların ikinci aldığım vatandaşlığını Türk yaptım eğer hile değil derseniz yazayım
bu arada oyunda bi tuhaflık oluştu 400-500k ya alabileceğiniz vittiye 3,5m verdi,m hala vermiyolargiodaya da 2,5m verdim onuda vermiyolar ya bu adamların ikisi 1m etmiyo normalde
![]()
oyun başında i,stese idin gelrilerdi şimdi yıldız olmuşklardır havalrdadırlargelmezler
![]()
-
Originally Posted by Maymuncuk
oyun başı ya vitti açılır açılmaz taban fiyat 1,9m gioda fiyatı normal ama vermiyolar 2,5 3m versem vereceklerde onuda ben vermiyom![]()
bende samuel eto'o yı aldım adamlar 34 $ sattı onu almak için tam 3.5 ay uğraştım takım fıstık gibi önüne geleni bir maçta en az 3 gol oluyo
FenerbahÇeye Ballack I Getİrdİm Ama ArkadaŞlar Sİz Fazla UĞraŞmayin ÇÜnkİ Alman Mİllİ Takimininda AntrÖnÖrÜyÜm Ayrica Emre We Yildiray Forwette Alan Smİth
alman milli takımını nasıl alıyorsun? ben denedim hatta oSa'nın dediği gibi de yaptım. yine yok alman milli takımı...
Originally Posted by drciwan
"data\db\lnc\all" klasörünü açıyoruz...Bu klasör içindeki tüm dosyaları siliyoruz(brussels.lnc, fake.lnc, france.lnc ve nleague.lnc)...Daha sonra aşağıdaki linkten "Turksportal İsim Düzeltmeleri" paketini indiriyoruz...
DOWNLOAD İÇİN TIKLA
Yukarıdaki paketi indirdikten sonra paketin içerisinden çıkan "turksportal.lnc" dosyasını "data\db\lnc\all" içine atıp yeni oyun kuruyoruz...
oyunun başında almıştır...
abi işte bu yama , geçende denedm hata verio du, nesse şimdi düzelmiş bida indireym
bide bjk ye ilk sezonda grosso yu almıştm bi oyunda kontrat açmamasına rağman bastm parayıparanın gözünü seweym be milan ın elinden kapmıştm
![]()
Lyon'dan Fred'i aldım. (şimdi 50M veriyolar satmıyom her sene ortalama 35 gol falan atıyo)
Ayrıca Yıldıray, Hamit, Emre, Gökdeniz'i aldım.
Kleberson'u 20 M 'a Real'e sattım
Bide Brazilyalı Andersonu aldım 40 M 'a Milana sattım (ama yıl 2009 falandı)
iste yılın bombası patladı ve essien 40 milyon paunda barcelonaya geldi artık bundan sonra beni kimse tutamaz