Beyler garip bi sorum olcak.Acemi değiliz ama.
Ya bu gözlemcileri ülkelere nasıl yollayabiliyoruz.Ben bi türlü yollayıp oyuncu gözlemlettiremedim
Beyler garip bi sorum olcak.Acemi değiliz ama.
Ya bu gözlemcileri ülkelere nasıl yollayabiliyoruz.Ben bi türlü yollayıp oyuncu gözlemlettiremedim
İzlenenler yazan yerden yollayacaksın arkadaşım.Scoutların üzstüne geldiğinde sağ alt köşede ekle kaldır yinele gibi seçenekler oluyor oradan ekle deyip istediğin bir yere yollayabilirsin scoutlarını.sonrada yine izlenenler ekranından scout'un yanında yazan raporlara tıklayıp izlenen oyuncuları görebilirsin.
Saol kardeş bi bu sorunum vardı onuda çözdün.Sağol takrar!
uyku sersemligiyle anlamadn yazmisim da kiraya gonderilmis degil kiralik oynayan olmasi lazim
Saolun arkadaslar. Bide su taktik dosyalarini nereye atiyoruz
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\tactics
buraya atiyorum ama oyunu oynarken taktik bolumunde gozukmuyor![]()
Belgelerimin içindekine atacaksın arkadaşım...
bilgisayarimi denetim masasindan ingilizce yaptim ayrladim oyunun cd sini actim zipli dosyayi cikardim fm exe yazio du girdim oyun geldi ama ust tarafinda game untitled yaziyor oynayamiyorum yardim edebilirmisiniz
simdiden tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar aplications un icinde sports interactive dosyasi yok bu yuzden fm dosyasini silemiorum nerde bu dosaya bi yardimci olabilirmisiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar aplications datanin icinde sport interactive dosyasi yok silemedim nerden bulucam bi yardim edermisinizz
arkadaslar benim sorun su
ben gozlemcileri ulkelere gonderiom ama hic bisey bulamad geri gelio hemde gozlemcinin oyuncu potansiyel ve yetenek yargilama gucu 20
bu nasi oluyo
cozumunu bilen varsa noolur yazin cok acil![]()
![]()
![]()
Gözlemcinin yanındaki raporlar yazan yere bas bakalım orada oyuncular vardı belki![]()
bastim aga ordada yok hic bisi bulmadan geri gelio
Ozaman scoutları kov.![]()
Aynen 1502005 bana da sen yardım etmiştin.Yolladım ülkenin birine.Ama hiçbi oyuncu bulamamış!
ama scoutlarin potansieli 20 oda bulamazsa hangisi buljak bu oyunculari?
Hocam bide oyuncu arama yerine bakın rec yazan yerde yıldızlı oyuncular varmı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yada daha önce bir görev vardır önce olan görevleri iptal edip tekrar yollayın ama birazda zaman geçsin sonra bir daha bakın bakalım.Yada iyi oyuncu yoktur vanım.![]()
eyvallah kardes yardimlarin icin saol ben gidipsimdi dediklerini bi uygulayayim
Neyse sen elinden geleni yaptın.Bi daha yollarız olmazsa kardeş!
Umarım hallolur önemli değil yardım edeceğiz tabii.Hadi bir deneyin bakalım![]()
oyunun içinden ss i nası çıkarırım yani ekran görüntüsünü???
Yardimlarin İÇİn Saol SÜnger Bob Yanİ Hugo![]()
bnde kaydettigim oyun acilmiyor ne yapabilirim acilir mi lutfen bi cevap yazin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana cevap yok mu lutfen bi yardim
neden olmustur sizde de louyo mu
abiler ben fm 06 dan beri
cm serisinde olan manager ayarlarindan =her mactan sora 1 gun otomatik olarak dinlendir= secenegini bulamiyorum.
bunu ayarliabilmemin bi yolu varmi
simdiden teskkurler