arkadaşlar konuyu dağıtmayalım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
dürbün falan lazım yoksa taraftara gelir![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Okan neden oynamadı Ümit KAran falan
Futbolcu Bilgileri
beşiktaş gs maçında gerets takımı korkak oynattı korktu dediğim için "böyle diyemezsin" diyen yöneticiler bazı arkadaşların imzalarını görmüyorlar sanırım...
gs 76 ts 1 maç devam ediyor![]()
Galatasarayı tebrik ediyorum
mactan geldim simdi mac sonunda bi dalga gecmisiz trabozonlularla macta arda cok iyi oynadi trabzonun golu faul
bu maça gitcektim ama son anda vaz geçtimkeşke gitseydim.
:
Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum.İki karambol diyebilecegimiz gol yedik attıgımız golde bana göre fauldü.Hakem berbat bir maç yönetti özellikle Gökdeniz'in bir avantaj pozisyonunu kesti gitse gol olabilirdi.Maçın bittigi an Ceyhun'un çıktıgı andı o an içimden Yattara'nın hiçbişey yapamayacagı geçiyordu ve öylede oldu.Ayrıca Musa'yada geçmiş olsun diyorum umarım biran önce iyileşir ve sahalara döner...
GaLatasaray HaKKettiği ßir GaLibiyet ALdı KutLuyorum TeßrikLer..!!![]()