Başarılar yeni sezonda
Başarılar yeni sezonda
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mert şu an OKS'de. 12 dakika oldu sınav başlayalı.
Insallah Mert Sinavda Basarili Olur Darisi Benim Basima Seneye De Benim Oks Sinavim Var
Ben oks yi geçen sene atlatmıştımgeçen yıl o kadar zorlanmadım yaa büyütmeyin fazla
başarılar sınava giriceklere...
Konu nerelere gelmiş yahu![]()
onun zamanında oks kalkıyo galiba![]()
Beşiktaş Maçı
Eskiden büyük takımlar bizimle maça çıkaraken favori gösterilirdi.Ama artık dengeler bozuluyor gibi.Maçta skoru,oyun üstünlüğünü elimizden kaçırmayarak Beşiktaşa kolay yenilmeyeceğimizi gösterdik.
Sivas maçı
Bu maçta zorlandık biraz açıkacası.Ama yinede galibiyetle ayrılmayı bildik.
UEFA'da gruplara kalma yolunda son rakibimiz Ajax oldu.
Hollanda'da Amsterdam ArenA'daki Ajax maçı birazdan..
Tebrikler Mert Guzel Gidiyorsun
Ajax mı? İşin zor valla Mert.
Ajax maçı..
Yenilmemize rağmen avantajlı bir skorla ayrıldık sahadan.Rövanş maçı için 1-0,2-1 gibi skorlar tur atlayıp gruplara kalmamız için yetiyor.
Bursa maçı.
Rahat kazandık bu maçı.Nicolas Millan bu maçta oyuna ağılığını koyarak maçı kazandırıyor bize.Zaman geçtikçe çok teknik bir oyuncu oldu Nicolas.Ayıptır söylemesi bir kaç hafta önce transfer döneminde AC Milan'da peşine düşmüştü yani (:
Ajax maçı(Rövanş)
Ve geçen sene UEFA'da çeyrek final oynadıktan sonra tekrar UEFA'da gruplara kaldık.Dediğim gibi hedef Şampiyonluk.Ama inşallah kolay bi gruba düşeriz.
2009-2010 sezonu UEFA Kupası grupları belli oldu!!Birazdan gruplar geliyor.
Bekliyoruz. Ajax'ı geçmen zor dedim ama geçmişsin valla. Bravo Mert.
Eyvah! UEFA Kupasında gruplar belli oldu.Ateşe düştük resmen.İşte gruplar.
Bu da fikstür:
15 Ekim 2009 Eskişehirspor-B.Dortmund
29 Ekim 2009 Anderlecht-Eskişehirspor
19 Kasım 2009 Eskişehirspor-AC Milan
26 Kasım 2009 Olympiakos-Eskişehirspor
Anderlecht ve Olympiakos maçlarından puan çıkartısam işim kolaylaşır.Yoksa "0" çekerim gibi geliyor bana bu grupta.Hadi hayırlısı
Gruplara kalman çok iyi oldu. Yine para gelecek.
Ligde iyi gidiyorsun ama büyük takımlara takılıyorsun.
Edit: Grup çok zor gerçekten![]()
Grup çok kasacak gibi Mert ama sen başarırsın yahu zaten bu gruptan çık UEFA Kupasını alırsın sen.
Başarılar süper bir kariyer ama birşey soracağım sıkılmadın mı Eskişehirspordan.![]()
Vallahi Emre Abi bu senenin sonunda bırakmayı düşünüyorum.Bir başka düşüncem bir ortak kariyer düzenlemek ama kim gelir bilmiyorum.![]()
Bence seninle ortak kariyer yapmak isteyen çok olur başarılı bir menejersin Mert.
Artık bencede bırak yani daha ne yapacaksın Şampiyonlar Ligini mi alacaksın yahu.![]()
Grup çok dişli. Dortmund'dan da puan çıkartırsın. Milan'ı bilemiyorum. Bu arada Milan senin ortak kariyer takımın değil miydi yahu?![]()
Çok gol yiyorsun gibi Mert hayırdır Runje mi kalede?![]()
![]()
Runje emekli olmuştur...
Her zamanki gibi 4 büyüklerden Galatasaray kazanmış![]()
Yok be Emre Abi Volkan Babacan'a teslim kale ama o da mutsuzlaştı takımda.Herhalde gitmeden önce son kazığını atar gibi gol yiyor
Orduspor Maçı
Süper Lige yeni terfi etti Ordu bu sene.Ancak maddi sıkıntılardan dolayı iyi bir kadro kuramadıkları için kümeye düşmeme savaşı veriyorlar.Biz rahat bir oyun oynadık karadeniz ekibine karşı.
eheueh yine gol yemişsin gol yemeden bitirdiğin maç sayısı kaç MErt merak ettim bak.
Ama kazanmak herşeyden önemli tabii.
Alexandre çok formda herhalde.
Gruptan çıkarsın sana inanıyoruz
4-3-3 falan oynuyor galiba![]()
Anderlecht ve Olympiakos var daha ümidini kaybetme.