Chelseanin finale çıkamaması güzel, kupa ManU'nun kimse heveslenmesin ..![]()
Chelseanin finale çıkamaması güzel, kupa ManU'nun kimse heveslenmesin ..![]()
İyi iyi 2005'in acısını bu kez fena çıkaracağız liverpool'dan.. Hadi Kaka yap bi şov daha..
Pennant'a hayran kaldım. Mourinho açısından bende üzüldüm ama Liverpool'un çıkmasını istiyordum. Bugünde umarım Milan çıkar ve 2005'in rövanşını yaparlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manu kupayı alır Finale çıkarsa.
Offf ya su Kaka yıne attı nefret edıyorum adamdan ya
Süper bu adam ya Kaka' Leite...2-0 oldu burdan sonra vermez Maçı Milan... Kaka'da gol kralı olur büyük ihtimalle...
Bende sinir oluyorum, ama hakkını vermek lazım .. Güzel bir gol attı ..
Ne ballı takı su Milan ya off offf
Olamaz ya, şoktayım resmen .. Hiç beklemiyordum .. ManU'nun işi çok zor artık ..
Manchester devre bitmeden bir tane atsa ikinci yarı kurtarır.Atmasa ile ben Manchester'ın çıkacağına inanıyorum.Umarım yanılmam.
C.Ronaldo 20kere geçmeye kalktı Gattuso yu, 20sinde de aldı topu Gattuso...
Şair Ferguson en güzel iki mısrasını kurşun kalemle yazmış Ertem,yağmurda ikisi de silindi -şu anki msn iletim-
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
ben demiştim kaka'da keramet varzaten dediğim gibi her zaman dedim milan yener c.ronaldo rooney boşlar
Gattuso kaba adam şiirden falan hiç anlamaz.
3-0 oldu Gilardino
İyi oldu ManU'a şimdi sıra ligde Chelski olacak inşallah şampiyon...
C.Ronaldo artistlik yapamadı bu maç![]()
Milan maçı 3-0 kazandı.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Liverpool - Milan Atina'da Liverpool penaltılarla alır. (Bakınız İstanbul.)
Kaka' nın sayesinde Finalde AC Milan... C.Ronaldo yu göremdim ben shada... İşte Kaka' farkı... Kupayı inş. Milan alır...
Kupa Liv'in![]()
Kaka Ronaldo ile olan kişisel duellosunu tereddüte yer vermeden bitirdi...
Kupa Liv'in olck.Milan yıne eli bos döncek,aglıycaklar yine.
Yazik oldu...
Umutlarimiz gelecek bahara kaldi
Bir macta futbolcu mu degilmi belirlenseydi...
Cristiano Ronaldo bir mac kötü oynadi diye,hemen onu kötülemek isteyenler baslamis.Genel olarak sezona bakin Ronaldo nasil futbolcuymus?
Ronaldo iyi futbolcudur ve en yetenikli oyunculardan ama en iyi futbolcu değildir,çünkü iyi oynadığı tüm maçlarda takımı iyiydi,hiçbir zaman takım kötü durumdayken çıkıp kurtarmadı,eğer rakibin savunmacıları iyi değilse hiç durmadan çalım atıyor,attığı 10 çalımda anca bir tanesi takıma faydalı oluyor.Kaka ilk maç 2 çalım attı ikisinde de attı golünü,dünyanın en iyi futbolcusu öyle değil böyle olunur
Sakın bana youtube linki verip Kaka bunu yapabilir mi demeyin,çalım atana değil doğru zamanda doğru çalımı atıp gol atan ya da attırana verirler kupayı!
eurosport kaka'yı almamış adam tek başına finale kadar çıkardı takımı daha ne yapsın bencede şuanda dünya'da ronaldo ve messi'nin önünde 1. sırada
Almış kardeş göremedin galiba sen. Kaka'yı almayacak da kimi alacak.
Herneyse, Bayern-Milan eşleşmesinin tur atlayanı kupayı alır demiştim.
Yanılmadığım için mutluyum çünkü liverpool bozuntusunu bu kez hayal kırıklığına uğratacağız Kaka ile.
O gerçekten dünyanın en iyisi.
Ayrıca finalde Gattuso sayesinde bir ölü bir kaç yaralı falan çıkabilir önlem alınması gerek.. Adam kan kokuyor resmen..
Yok Emperor kimse kötülemiyo C.Ronaldo yu sadece Kaka' nın daha iyi oldugunu gördük...