Ayrıca Avrupa'da 100.yılında şampiyon olan 10 kulupten 2'si Bjk ve Fb...
Ayrıca Avrupa'da 100.yılında şampiyon olan 10 kulupten 2'si Bjk ve Fb...
So what?
Saike
Bu maç berabere biter dedim berabere bitti ve şampiyon olduk Tebrikler Fenerbahçem.![]()
FENERBAHCE Sampiyonlugu sonuna kadar hak etti!!Originally Posted by ibig61
BJK zaten bu futboluyla sampiyonluga oynamayi hak etmiyordu.
Simdi yoneticiler aciklama yapacak mi merak ediyorum. Haftalardir aglayip zirladilar, yok hakemler, yok Ulusoy, yok Lig TV, yok Dereli su bu. Sonucta ne oldu? Fenerbahce son haftalarda her hafta penalyi aldi, dun hakem maci verdi ve (hak ettikleri) bir sampiyonluk aldilar. Demek ki hakemlerin FB'ye karsi bir kasti yokmus degil mi? Demek ki oynayinca kimse engellemiyormus degil mi?
Sonucta en azindan FB adam gibi 100. yil yasayamadi. Beklenen transferler yoktu, Avrupa'da basari sifirdi, futbol olarak kotuydu, puan olarak kotuydu, fakat GS ve BJK'nin daha da buyuk rezilligi sayesinde sampiyon oldular. En azindan bizim gibi muhtesem bir 100. yil CD'si yapamayacaklar, o guzel oldu.
Tum Fenerbahce'lilerin sampiyonlugunun tebrik ederim, insallah seneye tum kuluplerimiz daha duzgun ve iyi top oynar, cunku bu sezon gercekten berbatti.
Avrupa'da başarı sıfır değildi. UEFA Kupası'nda gruplardan çıkan ilk Türk takım olduk, sizin gibi 3 yıldır gruptan çıkamamazlık yapmadıkYenilmeden AZ'ye elendik, son dakika golüyle. Şerefimizle, yenilmeden, ezilmeden elendik.
100. yıl CD'si yaparız muhteşem bir CD olur hem de, hakemlere rağmen, federasyona rağmen, her şeye rağmen şampiyon olduğumuzu gösteririz.
Yazın büyük bir organizasyon olacakmış, Real Madrid, Milan gibi takımların katılacağı, 19 Temmuz'da, o turnuvayı da bekliyoruz heyecanla![]()
Tum Fenerli arkadaslari tebrik ederim.
Fenerbahçeli futbolcular şampiyonluk sonrası büyük bir sevinç yaşarken ilginç açıklamalar da yaptılar.
KEZMAN: Çok mutluyum. Daha önce şampiyonluklar yaşadım ama Fenerbahçe'de şampiyonluk çok özel. Çünkü burada herkes çok tutkulu, futbolla yatıp kalkıyor. Galatasaray maçında da kimin en iyi olduğunu göstereceğiz. Herkes 'Asıl İstanbul'u gör' diyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.
SERDAR: Hayatımda ilk şampiyonluğum. Çok mutluyum. Eşime ve çocuğuma armağan ediyorum. Bana her zaman çok destek oldular. Bir de muhteşem taraftarımıza armağan ediyorum.
ÖNDER: Çok mutluyuz. Geçen sene çok kötü günler yaşamıştık. Bu sene çok önemliydi. Hepimiz zafere inanıyorduk. Anneler gününde bu şampiyonluğu tüm Fenerbahçeliler'e armağan ediyoruz.
'ÖLSEM DE GAM YEMEM'
CAN: En büyük hayalim burada şampiyonluk yaşamaktı. Bu da, 100. yılda gerçekleşti. Artık ölsem de gam yemem. Para pul hepsi yalan. Bundan büyük mutluluk yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Can ve Serdar'ın ilk şampiyonluğu olmaması lazım, 2005'teki şampiyonlukta kadroda değiller miydi? Yedek olarak.
Bir de kadroda bulunan futbolcuların kaç kere şampiyonluk yaşadıklarını bilen var mı? Tuncay 3, Appiah 1, Kezman 1, Lugano 1, Edu 1, Alex 2, Semih 3, Önder 3, Volkan 3, ...
Herşey çok güzeL.Fenerbahçe`nin şampiyonLuğu da tamam ona kimse bir şey demiyor.Bravo diyoruz.AnLamadığım oLay ise ŞerefLi şampiyonLuk keLimesi,bu ne anLama geLiyor acaba onu cözemedim..![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şampiyonluğu bekleyiş![]()
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Çok güzel bir resimHerkesin elinde telefon, kulağında radyo, diğer maç sonuçlarını bekliyor heyecanla. Stadyuma bakar mısınız, tamamı dolu, gerçekten harika bir atmosfer.
Orda Olmak vardı yaaşansıma tüküreyim ben
![]()
-Fenerbahce bizim gibi UEFA'da ceyrek finale mi cikti? (tarihi boyunca cikmadi herhalde)
-Fenerbahce bizim gibi REKOR puanla mi sampiyon oldu yoksa Super Lig'in en az puanli sampiyonu mu oldu?
-Fenerbahce bizim gibi TUM derbileri GOL YEMEDEN kazanarak mi sampiyon oldu?
-Fenerbahce bizim gibi rakibini kendi seyircisi onunde yenerek mi sampiyon oldu yoksa kendi kazanamadan rakiplerinin kaybetmesi sayesinde mi sampiyon oldu?
Yoksa Fenerbahce kablo keserek Turk spor tarihinin en buyuk rezilligini yaparak mi, transferlerini 2 ay geciktirip boyle bir baslangic yaparak mi, yoneticilerinin televizyonda cikip aglamalarini gorerek mi, muhtesem hoca ve oyuncular transfer edecegim derken Zico ile Deividin gelmesini saglayarak mi, rakiplerinin rezil durumlari sayesinde mi sampiyon oldu?
Aradaki farklar net olarak ortada, objektif birileri dogru karari verir zaten.
Yanlis anlasilmasin, kimsenin sampiyonlugunu kucumsemiyorum, sonucta 1. olarak bitirmisse bana gore hak etmis demektir ki hak etti de, fakat bazi seyleri gormemezlikten gelmeyin, yoksa seneye bu sefer husran olur, BJK ve GS bir daha boyle bir sekilde karsiniza cikmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buyuk transferler yapacagini ve Avrupa'dan kupa getirecegini iddia eden bir camia icin UEFA gruplarindan cikmak cok da buyuk bir basari olmasa gerek.![]()
Gerci FB icin basari, o ayri.![]()
Alakasız konuşmaya devam ederseniz kapatırım konuyu..
Fenerbahçe'M tabiki..
(/s)
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Beyler biraz sakin.Olan olmuş.Ceza gelmemiş gelmez de .Burda konuştuklarımızla kalır,boşu boşuna kalp kırmış olursunuz![]()
Neden benim mesajlarım siliniyor? Bazılarının işine gelmediği için mi? Bjk4ever takımıma demediğini bırakmazken bana, bize savunma hakkı verilmiyor?! Nerede adalet?
@bjk4ever, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı kıyaslamaya kalkma, ben bir başlarsam kıyaslamaya söyleyecek bir şey bulamazsın. Ben Fenerbahçe'yi Galatasaray ile kıyaslarım, Galatasaraylıdan laf işitirim, saygıyla karşılar, cevap veririm, ama Beşiktaşlıdan gelen hakaretleri kaale bile almam.
Ceza yağacak şimdi..
Tarık bir yerlerde yazmıştı, sevinçle geldim baktım konu kilitli diye, şimdi ben de 2 gün sonra ilk defa geldim baktım, tartışma çıkmış ve konu kilitlenmiş. Tartışılacak şeyler varsa buyrun tartışalım ama bu konu altında değil, bu güzel konu altında değil.
Maça gelirsek, biri bana deseydi ki Fenerbahçe 100. yılında şampiyonluğa İzmir'de ulaşacak, kesinlikle inanmazdım.
2'de çıktık evden, 3'ü 5 geçe daha İzmir'in güneşinin tepemizde olduğu bir vakitte stada girip, yerimize oturmuştuk. O sıcağa Fenerbahçem için katlanıyorduk. Velhasılkelam bu 4 saat nasıl geçecek derken, bir bakmışsın oyuncular ısınmaya çıkmış, zaten ondan sonrasında maçın havasına girdik.
İzmir Atatürk stadında güvenlik nedeniyle boşaltılan yerler hariç her taraf doluydu ve dışarıda içeriye girmek isteyen birçok da kişi vardı. Maç başladı, zaten daha birşey anlayamadan golü yedik. Halı saha maçı gibi yorumlar yaparken biz de golü attık ve tam halı saha maçı oldu.Üstüne bir de Bursa'nın gol haberi gelince stad yıkılıyordu adeta. Deivid'e o kadar laf söylerken nerden bilelim bize şampiyonluğu getireceğini...
Trabzon 2-1 yapınca açıkçası hepimiz şoktaydık ama kısa sürdü desteğe devam ettik. Diğer maçlardan gelen haberlere göre BJK artık bitmişti, GS yeniyordu, şampiyonluğu garantileyemesek bile 1 puan almalıydık buradan. Penaltı oldu, tamam puan geliyor dedik ama Alex herhalde esen o rüzgarı hesaba katmadı ve tribüne yolladı. Artık yavaş yavaş maç gitti derken Deivid sahneye çıktı ve golü attı, onun sevincini yaşarken daha Sivas'tan gol haberi geldi (şu anda bile tüylerim diken diken oldu) bu haberle şampiyon oluyorduk, o duygular anlatılmaz, tüm stad çoştu, herkes artık son düdüğü ve şampiyonluğu bekliyordu. GS'nin yediği golde tüm yedek kulübesi adeta sahaya girecekti.
Ve maç bitti, şampiyonluğun ilk kutlamaları başladı ve hala devam ediyor. Staddaki şölen sona erdikten sonra sokaktaki şölen başladı. Otobüslerde, dolmuşlarda hatta metroda her yerde kutlama vardı...
Bu güzel geceyi, şampiyonluğu, bu mutluluğu, 100. yılımızdaki bu sevinci bize yaşattıkları için tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum. 100. yılımızda kazandığımız bu şampiyonluktan ötürü de tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
"YÜCE ATATÜRK"