Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Daha Başarılı Olur?

Voters
209. You may not vote on this poll
  • Murat Özdemir(Beşiktaş)

35 16.75%
  • Sekopej(Fenerbahçe)

82 39.23%
  • Eray Dengiz(Galatasaray)

71 33.97%
  • nekop(Trabzonspor)

9 4.31%
  • Jesus_FB(Kayserispor)

3 1.44%
  • Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)

7 3.35%
  • Coşkun Özdemir(Bursaspor)

2 0.96%
Sayfa 13 / 31 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 912 sonuç

Konu: Kin Nefret Şiddet 7 Takım 1 Şampiyon

1. Default

4 takım da çıkar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

7.Hafta Maçları

Galatasaray Kazanmaya Devam Ediyor

Galatasaray 2. yarıda zorlanmasına rağmen maçı ilk yarıda bulduğu gollerle kazanmasını bildi.

Trabzonspor Haftalar Sonra

Trabzon kötü gidişe dur dedi ve deplasmanda Rize’yi yenerek 3 puana ulaştı.

Beşiktaş Son 3 Dakikada

Beşiktaş Gençlerbirliği karşısında zorlanmasa da galibiyet golünü 87’de buldu. Haftayı 3 puanla kapattı.

Fenerbahçe’de Yine Gol Yok

Fenerbahçe yine gol yollarında sorun yaşıyor. Karşılaşmada üstün olan taraftı ama maçı kazanamadı. Gol yollarındaki beceriksizlikleri Fenerbahçe’ye pahalıya mal olmak üzere...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eray çok iyi gidiyorsun yav, bu kadar beklemiyordum senden açıkçası.. (:

Galatasaray 2'de 2 Yaptı!

Ali Sami Yen yıllar sonra kapılarına bir Şampiyonlar Ligi maçına açtı. Gülen taraf yine Galatasaray oldu. Galatasaray, İstanbul Ali Sami Yen stadında PSV'yi 2-1 yenerek gruplarda 6 puanla lider oldu..

Galatasaray'ın süper ikilisi Cesar Delgado ve Eddie Johnson'un golleriyle PSV takımını 2-1 yendi. Maç sonunda Dengiz açıklamasında "İyi oynadık ve kazandık. Artık hedefimiz gruplardan çıkmak. Bunun için elimizden geleni yapcağız. Milan'ı İtalya'da yenip gruplardan çıkma şansımızı garantilemek istiyoruz." diye konuştu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Haftalar sonra kazandık takım olarak morale ihtiyacımız vardı ve bunuda bu maçla birlikte kazandık artık üst üste galibiyetler alarak Trabzonspor'u layik oldugu yerlere getirecegiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde Son Puan Durumu

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şu photoshop'la yapılan resim süper Galatasaray neden sarı renkli değil ?

8. Default

Beşiktaşım OleeeYYY

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

UEFA'DA SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

İlk maçta İnönüde 0-0 berabere kaldığımız Atromitos'u YUNANİSTAN'A gidip yeneceğimize söz vermiştik.Bu sözümüzü gerçekleştirdik.Hemde eksik kadroyla , oyunculaımı tebrik ediyorum...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçta 2-0 geriye düştük. Sonrasında 3 forvete dönerek maçı 2-2’ye getirdik. Artık yeter, 3 forvete dönüyorum, yediğimizden fazlasını atalım yeter...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada;

Blackburn 3-0 Kayserispor

ve Kayserispor'da elendi...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

12. Default

Kayserispor'un durumu çok kötü. İki yıldızını kaybedince ne hallere geldi.

Çok güzel gidiyor.

Trabzon beni biraz caydırdı ama Kartalım şampiyon olacaktır..Galatasaray'ıda Avrupa'daki süper işlerden dolayı tebrik ederim..o kadro nasıl durdurulur bilinmez ama Beşiktaş zamanla toparlar ve herşeye rağmen şampiyon olur..

Ben KENNEDY BAKIRCIOGLU nun menejeri GLUMP HLION kennedy takiminda memnun degil ve ayrilmak icin caba sarfediyor bende onu burda en cok ihtiyaci olan vede tuttugumuz GALATASARAY a oneriyorum KENNEDY 25 YASINDA AMRC oyuncusu 3/200/00 dolar ve sweden li GALATASARAY IN DIKKATINE bu adami kacirmayin........ GLUMP HLION
    FC TWENTE de oynuyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eray sampiyonlar liginde gercekten cok iyi gidiyorsun zaten suanda bu ortak kariyerde en basarili sensin

Nesil
    2006

Serkan ligde ki durumum hiç iç açıcı değil. Murat UEFA zaferinden dolayı tebrik ederim. Serkan artık Avrupa'da ciddi galibiyetler istiyoruz. 2-0'dan 2-2'lik sonuçlar değil. Eray seni unutmuşum senide tebrik ederim.

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Lig çok uzun maraton ve şimdiden konuşmak çok erken olur. Eğer 17 maç sonunda böyle skorlar alıp, bulunduğum konumu koruyabilirsem şampiyonluğumu ilan ederim.
    Dediğim gibi erken konuşmaya gerek yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Eray seni destekliyoruz.En başından beri şampiyon belliydi.İkinci kim?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

süper kariyeer. güzel gidiyorsunuz. Trabzonla kim oynuyor?

biz okuldan arkadaşla yapıyoruz aynı davayı 1.5 ay falan oldu.üçüncü sezondayız...trabzonlu arkadaş üzülmesin...illk sezon 11inci oldum...2inci sezon şampiyon bu sene 2inciyim...trabzon geç açılan bir takım...ama benim başarımdaki en büyük pay fatih tekkeyi 10 mil dolara alıp verim alamayınca serbest bırakan ve takımıma dahil olmasına vesile olan arkadaştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzon Ankara Defansını Aşamadı

Trabzon atak oynamasına rağmen bir türlü istediği golü bulamadı ve maç başladığı gibi bitti.

Beşiktaş Denizli’de Kayboldu

Sezonun en ağır yenilgilerinden birini alan Beşiktaş’ta mağlubiyetin baş mimarı olarak kaleci Hakan gözüküyor.

Liderden Kayıp

Lider 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada sadece 1 gol atabildi ve ligdeki ilk yenilgisini aldı. Şimdiden şampiyonluk havasına girmiş camiada bu mağlubiyet şok etkisi yarattı.

Fenerbahçe Namağlup

Eleştirilen Fenerbahçe Manisa deplasmanında zorlansa da Ümit Karan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Hala ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe liderle arasındaki puan farkını 3’e indirdi.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

beşiktaşın toparlanması lazım artık johnson ve delgado susunca gs kaybetmiş bu sefer ama yine de şampiyonluğu eray abi alır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türk Milli Takımı oynadığı 2 maçtan 1 galibiyet çıkardı. Macaristan yenilgisi beklenmiyordu hiç...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan abi süpersin yahu .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir türlü gol atamıyoruz.

Bobo,Nobre,Gökhan Ünal,Gökhan Güleç,Jaba... yok yok yok...Atamıyoruz gol.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herkesin Galasaray’ı şimdiden şampiyon ilan etmesi beni ve oyuncularımı hırslandırdı. Bu uzun maratonda her an herşey olabilir. Farkı 3’e düşürdük. Bu şekilde devam edip, rakibimizin ilk kaybında liderliği almak istiyoruz. Taraftar bize inanmaya ve güvenmeye devam etsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Serkan Özışık istifa!

Elimizden Kaçırdık!

Eksiklerimize rağmen 3-2'lik skor bizi umutlandırdı. Sonuçta böylesine zor bir rakibe karşı iyi bir futbol sergilediğimiz için futbolcularımı tek tek tebrik ediyorum. Mondragon ve Ergün Teber bugün sahada olsaydı belki skor daha farklı olabilirdi. İstanbul'da Milan'ı yenip 2.tur'a kalmak istiyoruz..

Ayrıca Eddie Johnson & Cesar Delgado ikilisi yine gol attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

murat abi bence jaba boşu boşuna yabancı kontenjanını dolduruyo devre arasında gönderip daha iyi bi oyuncu alabilirsin ama yine de sen bilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe Kadıköy’de Şov Yaptı

Gol sıkıntısını gidermek için taktik değişikliğine giden Özışık, bu maçta gol sıkıntısını aştı. Güzel oyun ve bol gollü geçen maçta Fenerbahçe attığından fazlasını kaçırdı. Son golü atan Sergen, sakatlıktan çıktıktan sonra ilk defa giydiği Fenerbahçe formasıyla ilk golünü attı.

Aslan Zorlanmadı

Geçen hafta ligdeki ilk yenilgisini alan Galatasaray bu hafta zorlanmadı. 2 golü 2 golcü oyuncusunun ayağından buldu.

Beşiktaş Gol Arıyor

Gol yollarındaki sıkıntısını bir türlü çözemeyen Beşiktaş, sahadan yine gol atamadan ayrıldı. Maç başladığı gibi 0-0 bitti.

Trabzon Farklı Kazandı

Yeni transfer Renato ve Lima’nın etkili oyunuyla Trabzon Erciyes karşısında fazla zorlanmadı ve 3 puanı 4 -1’lik skorla aldı.

Ve Ligde Son Durum Şöyle:

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 13 / 31 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri