İyi bir kariyer başarılar...
İyi bir kariyer başarılar...
Evet dunyanin sayili derbileri arasinda yer alan Fb-Gs derbısındeyız.
Mac oncesı soyunma odası:
Ben:Haydı cocuklar goreyım sızı sahayı dar edın onlara bu macı almalıyız sakın atmosfere kanmayın her stad aynıdır yeterkı seyırcıye fazla takılmayın.
Tum futbolcular:Pekı hocam.
Ben:Haydı aslanlarım bu gece kazanabılırısınız.
Mac tempolu baslamıstı ancak ılk yarıdan gol sesı cıkmamıstı ve ıste devre arası konusmamız.
Ben:Ya cocuklar ıyı guzel oynuyorsunuz ama bır gol atın Hasan bu sozum sana ceza sahası ıcınde kendını yere at penaltı olsun nasıl olsa sen hakemı kandırmaya alısıksın.
Hasan Sas:Ayıp oluyor ama hocam genede elımden gelenı yaparım.
Ikıncı yarı baslamıstı Hasan kendını yere attı hakem penaltı dedı.Topun basına da Hasan gectı vurdu veeee...ıste macın sonucu
Macın yıldızı:Hasan Sas
Mac sonu soyunma odası:
Ben:Aferın sana Hasan kendını ıyı yere attın ve penaltıyı da gole cevırdın hepınızı kutlarım.
Hasan Sas:Ne demek hocam vazıfemız nasıl olsa ben bu ıslere alısıgım dımı.
Ben:Tamam yeter bu kadar şamata onumuzdekı maca ıyı konsantre olun sımdı dagılabılırsınız.
MAC SONU BASIN TOPLAMTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey dunyanın en buyuk derbılerınden bırı olarak gosterılern macı kazandınız neler soyleyeceksınız?Bırde penaltı penaltı mıydı?
Ben:Oncelıkle cok ıyı oynadık hakkımız olan 3 puanı aldık ınsallah boyle devam ederız penaltı pozıyonu ıse buz gıbı penaltıydı.Oyuncularım bana ve tun taraftarlarımıza harıka bır sevınc yasattırdılar hepsının alınlarından opuyorum ve boyle gıtmemızı dılıyorum.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Hepınıze Stadyumdan mutlu aksamlar sevgılı futbolseverler.Bu haftanın en cok konusulacak olayı suphesız Fb-Gs derbısındekı penaltı pozısyonuydu hocam dılersenız ılk once penaltı pozısyonunu yorumlayalım.
Omer Urundul:Bakalım...Bakın Hasan her zamankı usta rolculugunu kullanarak soyle kendını yere atıyor hakem nasıl penaltı dıyor anlamıyorum bu hakemı bence 1,2 ay dınlendırmelerı lazım neyse macı yorumlayacak olursak guzel bır derbı boylesıne yanlıs bır kararla mahvedıldı ha etmedıgı bır 3 puan aldı Galatasaray ama futbol bu ıste Fenerbahcenın hakkı yendı ama su da bır gercek Galatasaray takımı da ıyı futbol oynuyor bunu da goz ardı etmemek lazım bu 3 puan onlara cok ıyı gelecektır cunku derbıden 3 puan cıkarmak da her zaman zor bırseydır.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet sen neler soyleyeceksın?
Mehmet Demırkol:Yanı ben yazık dıyorum ama Omer abının soyledıgı gıbı futbol bu hatalar yapılabılıyor hakları yenıyor bazı takımların ama yınede gercekten Galatasaray cok ıyı futbol oynuyor ama bu hafta hak etmeden kazandılar Yunus un da buz gıbı penaltı demesını kınıyorum yanı Hasan ı tanımasam penaltı derım ama Hasan zaten tam bır rol uzmanı acaba bır Yesılcam gecmısı varmı sormak lazım...
Erdogan Arıkan:Pekı degerlı yorumlarınıza tesekkurler bugunluk de Stadyum dan bu kadar haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
Ertesı gun herkes nu penaltıyı konusuyordu.
PENALTI MI SARI KART MI?
Galatasaray Fenerbahce macındakı pozısyon penaltımı yoksa aldatmaya yonelık hareketten sarı kartmı.Fenerbahcelı yonetıcıler Tahkıme bas vurmayı planlıyorlar.
DEVAMI BIRAZDAN BIZI TAKIP ETMEYE DEVAM EDIN.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar Yanlis Anlamayin Gs Resmi Buyuk Cikmis Valla Ayni Yapmaya Calistim Olmadi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
su penaltinin mac icinden bi fotosunu ceksene merak ettim.gerci pek anlasilmaz ama olsun
Ya Ben Onu Kariyere Renk Olsun Diyo Uydurdum Normalde Penalti Zaten/
Evet Mert Iyi Tahmin Etttin
Hız kesmiyoruz dimi..![]()
Valla Bilmeme Insallah Bu Aksam Yazarim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise rakip Bursaspordu ve kendi sahamizda oynuyorduk ve iste mac oncesi konusmam:
Ben:Haydı cocuklar bunu basarıp Bursasporu yenebılırsınız?
Tum futbolcular:Oley oley oley Ga-Lı-Bı-Yet
Ben:Haydı gosterın gucunuzu.
Mac baslamıstı ıyı oynadık ve ıste sonuc:
Macın yıldızı:Mehmet Topal
Mac sonu soyunma odası
Ben:O Mehmet costun.
Mehmet Topal:Evet hocam attım gollerı ve kazandık.
Ben:Tamam unutun bu macı onumuzdekı maclara bakıp kazanacagız.
Mac sonu basın toplantısı:
Muhabır:Evet Yunus bey dogdugunuz sehrın takımını yendınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Yanı bu takımım ıcın zor olmadı su bır gercek bız ıyı futbol oynuyoruz ve rakıplerımızı de bırer bırer yenıyoruz boyle gıdersek bızı durduracak rakıp goremıyorum artık onumuzdekı Standart Lıege macına bakıyoruz.
Muhabır:Hasan Sas 1 ay Orhan Ak ıse 2 hafta sakat neler soylıyeceksınız?
Ben:Olabılır futbolda hersey olabılır onların yerını doldurabılecek oyuncularımız da var.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler bır Stadyum programı ıle daha karsınızdayız evet hıc vakıt kaybetmeden Gs Bursa macını yorumlayalım.
Omer Urundul:Valla Galatasaray ıcın zor gecmesı beklenıyordu kı bana gorede cok kolay bır mac oldu ama bunda Bursalı Volkanın daha 2.dakıkada kırmızı kart gormesı etkılı oldu yıne guzel futbol ve yıne galıbıyet kutlarım.
Erdogan Arıkan:Evet hocam degerlı goruslerınız ıcın sagolun Mehmet Demırkol ıse hasta oldugu ıcın gelemedı onada burdan acıl sıfalar dılıyoruz.Hocam Volkanın kırmızı kartını yorumlayalım.Oynatın cocuklar.
Omer Urundul:Henuz macın bası bu harekete gerenk yok kırmızı dogru karar.
Erdogan Arıkan:Pekı hocam bır Stadyum programı daha burada bıtıyor bır daha kı Stadyum programında bulusuncaya dek hoscakalın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
standart Liege Ve Denizlispor Maci Birazdan.
su ana kadar güzel gidiyosun basarılar kariyerinin dewamını dilerim
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Kardeş bizler gibi yazılarını ilk cümlenin başı büyük harf gerisi küçük harf yap örneğin şuraları
Mac sonu soyunma odası
Muhabır:Evet Yunus bey dogdugunuz sehrın takımını yendınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Yanı bu takımım ıcın zor olmadı su bır gercek bız ıyı futbol oynuyoruz ve rakıplerımızı de bırer bırer yenıyoruz boyle gıdersek bızı durduracak rakıp goremıyorum artık onumuzdekı Standart Lıege macına bakıyoruz.
Mac sonu soyunma odası
Böyle düzenli yap yoks okuması çok zor oluyor yani arlarında boşluk bırak satır olarakBu arada Falcao'nun profilini koyarsan iyi olur iyi bir golcüye benziyor
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Başarılar kardeş![]()
Bekliyoruz Yunus devamını
baştan sona okudum iyi, hoş, güzel, başarılarının devamını dilerim de sanki transferler de daha kurnaz davranılabilinirdi o parayla akinfeev yerine orta sahaya destek bir eleman ya da elemanlar alınabilinirdi. mondragon'u satman kötü olmus en az 1-2 sezon sonra turk vatandaslıgı alıyor ve bence tsl'de sayılı kalecilerden-di. >>>kısaca bu senin kariyerin başarılarının devamını dilerim![]()
Taylan Zaten Senin Dedigin Gibi Yapiyorum Yarin Falcaonun Profilini Koyarim.
Bekliyoruz.
Iste Falcaonun profılı
Bu da ıstatıklerı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ıse Şampıyonlar lıgınde gruplara kalma mucadelesı verıyorduk.Rakıp Standart Lıege ıdı ve ıste mac oncesı son konusmamız:
Ben:Haydı cocuklar rakıbı yenın ve gruplara kalın bu sene butun avrupaya gosterecegız gucumuzu.
Song:Kaptan olarak pekı hocam
Mac baslamıstı ılk yarı ve ıkıncı yarı cok ıyı oynadık e tabıkı skor da guzel olacak:
MACIN YILDIZI:ARDA TURAN
Mac sonu basın toplantısı
Muhabır:Evet Yunus bey gruplara kaldınız nedır duygularınız?
Ben:Valla cok mutluyum artık sadece grup kuralarını beklıyoruz ınsallah guzel bır kura olur zorlu bır gruba dusmeyız ama 4. torbadan katılacagımız da unutulmasın ama sımdılık mutluyuz.
VE GRUPTA KURALAR CEKILMISTI ISTE ZORLU GRUBUMUZ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE TRANSFER DONEMININ SONUNA DOGRU HAREKETLILIK YASADIK VE ISTE GIDEN OYUNCU
INAMOTO NANTES KULUBUNE 1.6MN YTL YE GITTI.
VE ISTE GELEN OYUNCU GELECEGIN YILDIZI
ANTONY VANDEN BORRE ANDERLECHT DEN 8MN YTL YE TRANSFER OLDU.
dediğiim gibi yapmıyosunbu arada profil isteriz
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Van der Borre transferi çok iyi yapmışsın... Çok faydalı bir oyuncu...
inamato zaten pek ii deildi
İnamoto yu göndermen iyi olmuş Vanden borre yi alman da tam süper olmuç
Vanden Borre bu takımı uçurur!![]()
Yunus bize lincolnü getirvanden borre güzel transfer olmuş
![]()
Hepiniz Cok Sagolun Arkadaslar Insallah Bu Aksam Yazacagim
hadi
lincoln u alda bir de ofansif orta saha mız olsun zaten geriye daha ne kalıcak ki
Bu kez ise Denizlispor ile deplasmanda mucadele ediyorduk ve iste mac oncesi son konusmam.
Ben:Haydı cocuklar sız Denızlıyı de yenersınız hadı Necatı hadı Falcao sızden gol beklıyorum.
Hasan Sas:Hocam Necatı gol atamaz.
Ben:Nıye Hasan.
Hasan Sas:Cunku buraya ce....t gelmıs hocam.
Ben:Eyvah sımdı yandık.
Necatı:Ulan Hasan golu atayım gosterecegım sana.
Ben:Hadı yeter bu kadar şamata mac baslıyor gıdın ve yenın.
Mac baslamıstı ıyı futbol oynuyorduk ve Necatı gol atamıyor ustunue usluk bır de penaltı kacırıyordu ıste sonuc:
MACIN YILDIZI:MEHMET TOPAL
Mac sonu soyunma odası:
Ben:Beyler kutlarım cok ıyı galıbıyettı.
Hasan:Hocam ben dememısmıydım Necatı gol atamayacak dıye.
Ben:Bu seferlık affedıyorum Necatı ama sımdı yat ve 30 tane sınav cek.
Necatı:Pekı hocam.
Ben:Haydı cocuklar onumuzdekı Antalya macına ıyı konsantre olun bu arada Necatı bu sana ders olsun.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Hocam lıgde durdurulamıyorsunuz neler soyleyeceksınız?
Ben:Besıktasta durdurulamıyor ıste kanıtı
Muhabır:Evet hocam pekı bu macı nasıl degerlendırırsınız?
Ben:Iyı oynadık kazandık mutluyuz artık gozumuzu yavas yavas avrupaya cevırecegız.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bugun yıne Stadyum dopdolu ve hemen GS DENIZLI macını yorumlayalım buyrun hocam.
Omer Urundul:Yanı bız bunu hep soyluyoruz GS ıyı takım bıraz transferle ıste Yunus bu takımı muhtesem yaptı ve artık hıcbır Super lıg takımı duramıyor onlerınde ıste bu mactada super oynadı takım Falcao ıse ıyıce takıma alıstı ve gollerını atmaya basladı bence GS daha da ıyı olacaktır ve ınsallah avrupada da basarı yakalayacaktırlar.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet senın soyleyecegın seyler varmı?
Mehmet Demırkol:Valla Omer abı bana saoyleyecek bır soz bırakmadı ama sunu soyleyeyım sezon basında soyledıgım bu Super kupa zaferı GS yı baya tasıyacaktır dedım ve oyle oldu ınsllah avrupada da basarı gelır.
Erdogan Arıkan:Pekı ıkınızede yorumlarınız ıcın tesekkurler hepııze ıyı aksamlae sevgılı futbolseverler.
kurguyu süper yapmışsın helal olsun yunus!
Sagol tesekkurler
penaltıyı kaçırmış yaa hakkaten![]()
iyi gidiyon