Tebrikler Abi... Oldukça başarılı bir sezon geride bıraktın...
Arkadaşlar bugün transfer harekatına başlıyoruz.Dediğim gibi bir tane yıldızla anlaştık her konuda takımımıza katıldığında ismini açıklicam.Şimdi diğer oyuncular için çalışmaları başlatıyorum..
bekliyoruz. tebrikler almisin bütün kupalari biri haric
Çok başarılısın![]()
abi şampiyonluğu ne zaman ıslatıyozama MANu macında 3 tane fire wermene çok güldüm yaw dedim içimden nedir bu abimin çektikleri
ama olsun netice
ŞAMPİYOM POMPEY
3 Kupa güzel başarı Seneye ŞL'yi istiyoruz![]()
Riquelme dursun bence. En azından adı var![]()
abi o 25 yasında bulduğun playmaker a bağlı
sen onu bi koy bizde fikrimisi iletelim
İşte Profili
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth Artık Dünya Kulubü Olmak İstiyor..
Bu gelişmelerden haberdar olan Ömerçip ''Gerçekten çok mutlu oldum artık çok daha güzel bir eğitim vericez oyuncularımıza '' dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetim Elini Cebine Attı !!
Dünya yıldızlarıyla görüşüyoruz taraftarımızın gönlü rahat olsun..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FA Community Shield
Yenersin Chelsea'yi zor olsada..
playmaker vaart
21 yasındaki kanat oyuncusunuda biliyorumda solemeyim![]()
Abi kim o amc?
Klüb git gide gelişiyor Abi... Yıldız transfer bekliyoruz...
Yok ss falan size bundan sonra
Evet beyler Van Der Vaartın Hamburg'da mutsuz olduğunu öğrendik ve kendisiyle ilgilenmeye başladık.Kendisi seve seve gelebileceğini söyledi ancak sorun Hamburg'un istediği yüksek bonservis..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar kulubümüz bir DMC ile ilgileniyor ki sormayın..Şu anda kulubüyle anlaştık.Oyuncu teklifimizi düşünüyor..Ancak oyuncuyla çok sayıda ilgilenen olması bu transferin önündeki en büyük etmen..
Bu arada sezonun en iyi transferi Riquelme seçildi.Onun için kararsızım..
Stad ve tesislerin gelişmesi çok iyi olmuş.Chelsea'yi zorda olsa geçersin.
ss sizde buluruz onemli deilsen yas mevki ve uyrugunu sole yeterki
(cok mu sey istedim hehe)
Dediğim dmc 5 dünya devinin teklifini redderek Portsmouthu seçmiştir.Artık Maldonado yu iyi bir paraya satabiliriz.![]()
V.D.Vaart transferi harika oluR...
Abi bu transfer konusunda merakta bırakma.İnşallah Chelsea'yi yener şampiyon olursun.
DMC'yi ne zaman soylersin... Saat olarak o zaman senin konuya bir daha bakayim... Bu arada Community Shield'de basarilar!!
Hepsini sırayla koyuyorum ama senin için onu öne alıyim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dediğim dmc..(Sağ Taraftaki) :=)
Henüz 23 yaşında..29 u na kadar ondan formayı kimse alamaz..
Corinthians kulubüne 8.25 milyon pound ödenmiştir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3. Transferimiz
Montolivo hem AMC hem de AML olarak oynayabiliyor.Joker olarak kullanıcam.Riquelme'nin playmaker olarak yedeği olabilicek tek kişi..
Fiorentina kulubüne 6.25 milyon pound ödenmiştir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4.Transferimiz
Artık defansta oyunu Coloccini kuracak..Defansif özellikleri çok iyi olduğu gibi oyuna çok iyi topu sokabiliyor..Belki de en iyi transferim.Deportivo'da mutsuz olunca kaçırmadım.
Kulubüne 6.75 milyon pound ödenmiştir..
Vaart 20 milyon dolara gelir Barçadan önce kap bence favori kulübüne gidiyor genellikle..ama transfeler harika...![]()
Transferler güzel.
Son Transferimiz...
Damien Duff 29 yaşında olmasından dolayı 7 milyon pound'a satılmıştı..Sol açık mevkisinde boşalan bu mevkiyi Mark Gonzalez ile doldurduk.Henüz 23 yaşında ve müthiş hızlı kulubümüze çook fayda sağlıcak..
Ancak gelmesiyle birlikte sakatlandı ve Chelsea maçında yok..
Liverpool'a 7.75 milyon pound ödenmiştir..
Mark Gonzalez'in gelmek isteme sebebi ilk 11 de yer bulamaması,Andres Guardado oynuyor..