Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Fenerbahçe bence geçen sezondan güçlü değil.

Transfer şart kadro yeterli değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Artık bu saatten sonra alınacak oyuncular ya çok pahalıya gelir, ya da patlak olur. Geçen sene örneğini gördük zaten. Deivid, Edu, Kezman.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rıdvan dılmende söylüyor suan.......Fenerbahce kadro olarka zayıf diyor..

Nesil
    2006

Bu saatten sonra alınacak oyuncudan yarar gelmez. Boşverin transferleri. Bundan sonra 20 yaşın altında ki oyunucular ile oynayalım.

Efe ve Kerim Fenerbahçe'den yetiştiler. Bu gün bizle adeta dalga geçtiler. Elimizde ki yenetekler bize karşı oynadılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe kadrosu zayıfladı diyor.Bana göre de doğru

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ali Bilgin ve Colin Kazım oyuna girdi ama hiç bir varlık göstemediler, İlhan Parlak daha çabaladı ama yok...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ya Allah Aşkına Edu nun artısı ne Yasin Çakmak dan... Niye oynatılmadı Yasin Çakmak...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ya Allah Aşkına Edu nun artısı ne Yasin Çakmak dan... Niye oynatılmadı Yasin Çakmak...
    Brezilyalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

Edu Brezilyali diye oynatildi diyelim,bu Yasin Can`dan da mi kötü futbolcu?Zico bunu yedek kulübesinde cürütmek icinmi aldi?

Ilk Süper Lig macinda,Fenerbahce`yi yenen Istanbul Büyüksehir Belediyesini kutluyorum.Kesinlikle hak ettikleri bir galibiyet oldu.

Fenerbahce Tuncay`i daha cook arayacak.O takimi atesliyordu,takima büyük destek sagliyordu.Ama yeniler öyle degil.Sahada yürüyorlar,takima olumlu katkilari yok.

Ha birde gecen sezon burada biz Edu`nun abartildigini,iyi bir defans olmadigini söylüyorduk.Cok adam kaciriyor,agir bir defans.Kafa toplarina hakim degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gürcan bilgiçrakip iyi analiz edilmemiş falan diyor....Cift forvet neden cıkmadı diyor..Rakipleri dogru analiz edecek bir kararları yok diyor...falan filan..sorumsuz futbolcular gibi oynadılar diyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Gürcan bilgiçrakip iyi analiz edilmemiş falan diyor....Cift forvet neden cıkmadı diyor..Rakipleri dogru analiz edecek bir kararları yok diyor...falan filan..sorumsuz futbolcular gibi oynadılar diyor..
    Stajyer bu taktikten başka taktik bilmiyor ki uygulasın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fenerbahce bu kadroyla ligi bi sekilde idare eder bence...Ama Avrupa'da basari hedefleniyosa kadronun yetersiz oldugunu dusnuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tr_Captain:Can yerine yasin cakmak oynamıyor,eminim bu adamlar 5 mac anca oynar(Sakat oyuncu olmadıgı sürece) veya Gokhan gonülü al önderi stopere cek
    cünkü bu oyuncular tecrübeliller....

Hatta forvete mateus girse cok iş yapardı

Bu arada anderlect macında lugano,Alex varmı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mateus hala Fener'de mi ?

E zaten 8 yabancısı var o zaman Fenerin...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Mateus hala Fener'de mi ?

E zaten 8 yabancısı var o zaman Fenerin...
    Hukmen 3-0 o zaman

Gonderildi dedi bi arkadasim....

Nesil
    2006

Yasin Çakmak'tan hayır geleceğini sanmıyorum. Yasin sırf saçını kestirebilmek için Rize'den İstanbul'a gele bir futbolcu. Artık gerisini siz düşünün... Eğer yarar gelirse bu söylediklerime pişman olmaya razıyım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Yasin cakmak milli oyuncu sen gidip mıllı olmayan Can'ı oynatıyorsun adama sorarlar bence milli olan adamı alıyorsun yedek bunu baskasına desen güler

Çünkü milli oyuncuya her zaman belli avantajlar uygulanır....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrikler İ.B.B.Ne denilebilir ki

Maçın özetini izliyom...

1.golde Can Arat ıskalamış...
    2.golde U.Boral hatalı...

Tümer %100golü kaçırmış...

Zico aciklamasinda sahada azim eksikligi ve isteksizlik vardi dedi...Eksikleri oldugunu kabul etti...Ayrica Tuncay a bagimli kalinmamasi gerektigini, asil eksik olanin takim ruhu ve konsantrasyon oldugunu belirtti...Takimimiz futbol oynamadi dedi en sonda....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Zico aciklamasinda sahada azim eksikligi ve isteksizlik vardi dedi...Eksikleri oldugunu kabul etti...Ayrica Tuncay a bagimli kalinmamasi gerektigini, asil eksik olanin takim ruhu ve konsantrasyon oldugunu belirtti...Takimimiz futbol oynamadi dedi en sonda....
    Bunun farkına varması bile büyük bir olay. Ben şanssızdık gibi bir açıklama bekliyordum.

Maç 2-0 olduğuna 5-6 yiyelim istedim. Böyle bir şok ancak bizi kendimize getirirdi. Bu ağlubiyet çok güzel oldu, bu 11'le bu taktikle olmayacağını görmüştür umarım Zico.

Zico takımı hem taktiksel açıdan hem de kafa olarak iyi hazırlayamamış. Sağ kanat diye sahada duran ama 1 kez bile sağ kanada gelmeyen Deivid'le oynarsan böyle olur. Takımın sahada nasıl oynadığı bile belli değil, Tümer'in tam olarak nerede oynadığını çözemedim ben. Bir ara sağ kanattaydı.

Anderlecht maçına da bu 11'le, bu anlayışla çıkarsa 5 tane yeriz ŞL'ye de veda ederiz. Zico'ya şimdilik birşey söylemiyorum o maçta oynatacağı oyun bu sene Zico'nun ne katkısı olacağını hepimize gösterecek. Aynı tas aynı hamam devam ederse 5. haftaya gelmeden kovulur Zico.

Daha ilk maç ama bu maçtan çok önemli derslerin çıkarılması lazım. Tekrar diyorum keşke 6-0 yenilseydik, o zaman radikal kararlar alınırdı. Benim çok çok az da olsa umudum var. Anderlecht maçına değişik bir kadro ve anlayışla çıkacağız.

İBB'nin de hakkını yememek lazım. Abdullah Avcı'yı ve tüm oyuncularını tebrik ediyorum.

Sabit fikirli Zico'nun fikrinin değişmesi ümidiyle Anderlecht maçını bekleyeceğim, orada da ayno tabloyu görürsek tüm taraftarlar ümitsizliğe kapılabiliriz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Kezman ilk yarıda bir orta sonucu kafa yursa gol atabileceği pozisyonda yarım vole denemesine girdi ve başarısız oldu. Önce bir kafa golü atsada sonra bunlara girse daha iyi olacak.

10. dk ara. ( Mesaj Kontrol Zamanı )

Abdullah Avci taktiksel olarak olumlu bir mac gecirdiklerini soyledi...Cok az pozisyon vererek galibiyeti hakettiklerini, bundan sonraki haftalarda da istikrarin surmesini diledi...

Nesil
    2006

Umarim Belediye böyle devam eder. Kendilerine destekliyorum. Eğer stadları uzak olmasa maçlarına giderdim. Sonuçta şehrimin takımı. Tek rahatsızlık duyduğum nokta kulübün ismi.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Tek rahatsızlık duyduğum nokta kulübün ismi.
    Ayni sekilde dusunuyorum...Ozellikle buyuk sehirlerdeki belediye takimlarina hep supheyle bakarim...Gelismemis sehirlerde belediye takimlari desteklenebilir ama buyuk sehirlerde bu rekabete zarar veriyo...Ancak IBB baskaninin aciklamasini izledim bugun...Belediyeden maddi kaynak tahsis edildigini kesinlikle reddediyor...Dogru mudur bilemiyorum...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Ayni sekilde dusunuyorum...Ozellikle buyuk sehirlerdeki belediye takimlarina hep supheyle bakarim...Gelismemis sehirlerde belediye takimlari desteklenebilir ama buyuk sehirlerde bu rekabete zarar veriyo...Ancak IBB baskaninin aciklamasini izledim bugun...Belediyeden maddi kaynak tahsis edildigini kesinlikle reddediyor...Dogru mudur bilemiyorum...
    İsim kötü olmasının sebebi. Avrupa Kupalarına giderlerse bu ismi söylenmesi zor olur ayrıca çok uzun. Yerine İstanbul, İstanbul FK veya Belediyespor yapabilirler. Belediyeden kaynak alıyorlardır. 3500 adet lisanslı oyuncuları var başka dallar dahil olmak üzere.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İsim kötü olmasının sebebi. Avrupa Kupalarına giderlerse bu ismi söylenmesi zor olur ayrıca çok uzun. Yerine İstanbul, İstanbul FK veya Belediyespor yapabilirler. Belediyeden kaynak alıyorlardır. 3500 adet lisanslı oyuncuları var başka dallar dahil olmak üzere.
    Ben belediye takimi olmasi nedeniyle rahatsizim...

FB Tv suanda ozeti veriyor..

Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri