Serdar Özkan çok yetenekli genç. Yavaş yavaş milli takıma alıştırılması gerekir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zamanla! 1 maçla, 10 maçla, bu oyuncuya bağlıdır!
Sen İbrahim Toraman'ın yaptığı hataları izle, sonra gel bana anlat hata yapmıyor diyeToraman'dan, Zan'dan oluşan defans Kasımpaşa'dan gol yedi. Üstelik ceza sahasında bir adam vardı. En yakın örnek bu. Dahasını sen daha iyi bilirsin.
Futbolculuk hayatını önemli derecede etkilemeyecek, kulübüne zarar geitrmeyecek davranışları olmadığı müddetçe, bir futbolcu saha dışında [özel hayat] istediği şekilde yaşayabilir.Buna kimse karışamaz..
Futbolu ile değerlendirelim, malum konumuz "Futbol."
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
eğer dışardaki hayattan bahsediyosak ohooo arda hiç birşey........
yasin cakmaki ben de beniyorum ama avrupa kupasinda oynatmam. once fenerbahcede oynasin tecrube kazansin sorna iy oynarsa sans zaten verilir.
Lugano-Edu hiç gol yemedi oynadıklarında takımları ne yaprsın işte...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu Egemen öyle bir söylüyorki Avrupa da BJK yi sanki G.Zan-İ.Toraman her maç yakıyor gibi... Lugano-Edu dadah pahalı olmalarına rağmen çok bir fark yok demeye çalışıyorum...
Ama istisnasız bütün futbolcularda özel hayat saha içine müdahale ediyor ... Dünyada bunun bir çok örnekleri var o yüzden edebiyat yapmaya gerek yok saha içini etkilemicekse istediğini yapsın diye boş bir laf olamaz ( Tarık medyada konuşulduğu için söylüyorum lütfen tartışmayalım buda bnm görüşrüm )
Yahu Kasımpaşa gol atamaz mı.Ne alakası var bununla.De Nigris Fener'e gol attığında ceza sahasında tek başınaydı.Yasin'in suçu o zaman.Haa evet Yasin de berbat futbolcu oldu şimdi.Edu'nun Beşiktaş maçında yaptığı hatayı hatırlatırım.O zaman neden bu adamı yerden yere vurmadın.Tabi Fenerbahçe oyuncusu.Hatta Milan'ın elinden kaptınız onu.
Tartışmak istemiyorum Deniz..
Herkes aynı düşünmek zorunda değil..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Gol yemek başka, hatalı gol yemek başkadır. Bunu ayırt edelim önce.
Lugano ile Edu bariz hatalar yaparak Avrupa'da gol yemediler. Kalecinin bir takım hatalarından veya taktik hatasından gol yediler, defansın bariz hatası yoktu.
Yahu bu zihniyetle biz iyi futbolcu falan çıkaramayız. Bir Arda nasıl doğdu, hepiniz biliyorsunuzdur. V.Manisaspor'da çok şans buldu, ertesi sene Galatasaray'da banko oynadı ve parladı, milli takımda da artık banko ve hakediyor. Stoper konusunda da Fatih Terim biraz daha yenilikçi davransa, belli adamlarda ısrar etmese eminim defansif problemimiz de çözülecektir. Verin şansı, en azından hazırlık maçlarında, ondan sonra değerlendirin, performansı iyiyse oynatın resmi müsabakada, görün... Şans verilmeden hiçbir şey olmaz.
defans forvette basliyor. takimda 11 kisi var sadece 2 3 kisi defans yapiyor.
De Nigris'in golünde Can'ın hatası var, Can da berbat futbolcu, bunu belirtiyorum. Yasin'in o pozisyonda hatası yok.
Edu Brezilya Milli Takımına da çağrılan, Milan tarafından da istenmiş olan bir futbolcudur. Ben Avrupa maçlarındaki hatalardan bahsediyorum, Türkiye'den değil.
O pozisyonu tekrar izlemeni öneririm veya hafızanı tekrar yokla. Edu'nun hatası yok orda. Diyelim ki var, bu bariz hataysa, Toraman'ın bugün yaptığı, Gökhan'ın ıskaladıkları barizin de öteside hatalar o zaman![]()
O golü unutmam mümkün değil videosu varsa koyun hep beraber izleyelim Edu kafaya çıkıyor vuramıyor 2 kişi boş kalıyor zaaten kaleyi bulan her şut gol olduğu için o pozisyonda gol oldu... ben zaten 1 pozisyonda oyuncuları değerlendirmem dediğin pozisyonlar için bir şey diyemem
İlk yediğimiz gol yedik golü hiçbir futbolcu bişey bile demedi.Arada bi Hamit döndü birine bişey dedi.Bülent Korkmaz gibi defans lazım Milli Takıma.Hırslı,futbolculara moral kazandırabilecek,defansı toparlayacak biri.Kalite o kadar önemli değil.Ama görünen o ki hırslı,defansı toparlayacak,yenilen golden sonra moral verip ortamı düzeltebilecek biri yok Milli Takımda
Yedek kadroyla çıksak, veya genç bir kadroyla, yenilsek, eyvallah, ama bu tam kadro yani! Eksiksiz kadroyla çıkıyoruz, yine de yeniliyoruz.
fatih terim onumuzdeki malta maci takimi iy kurar ve oyunculari guzel hazirlar. bu mactan ders almisdir aurelio, serdar ya huseyin ilk 11 de olmali.