Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    ne kadar zamanla 1 maçla mı alışacaklar önümüzde zor maçlar var ne olursa olsun bu adamlara güvenmemiz gerek yasin bu sene fenerbahçede banko oynasın önce ... bekir egemen aydın örneklerini sadece saysısal fazlalık olsun diye yazdığınısızı düşünüyotum heralde ciddi değilsinizdir
    Arkadaş bizim yorumlarımıza güldüğünü söylüyor ama kendisi komik duruma düşüyor farkında değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Aydın Toscalı, .
    Baki'yi unutmuşun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Arda Turan, Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncusudur.Herşeyiyle..
    Vay beee...

Barış Özbek'te en iyi sağ kanat hatta...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serdar Özkan çok yetenekli genç. Yavaş yavaş milli takıma alıştırılması gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Zamanla! 1 maçla, 10 maçla, bu oyuncuya bağlıdır!

Sen İbrahim Toraman'ın yaptığı hataları izle, sonra gel bana anlat hata yapmıyor diye Toraman'dan, Zan'dan oluşan defans Kasımpaşa'dan gol yedi. Üstelik ceza sahasında bir adam vardı. En yakın örnek bu. Dahasını sen daha iyi bilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Futbolculuk hayatını önemli derecede etkilemeyecek, kulübüne zarar geitrmeyecek davranışları olmadığı müddetçe, bir futbolcu saha dışında [özel hayat] istediği şekilde yaşayabilir.Buna kimse karışamaz..

Futbolu ile değerlendirelim, malum konumuz "Futbol."
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

eğer dışardaki hayattan bahsediyosak ohooo arda hiç birşey........

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Fenerbahçe de oynamıyoarlarmı bu adamlar evet... G.Zan v İ.Toraman sanki razil mi ediyor BJK yi, Lugano-Edu da onlardan bir farkı yok...
    Fırat bari sen yapma Lugano Edu çok iyi topçular geçen sene hazırlık kampına katılamadılar ve kaynaşmalar zor oldu bu sene anderlcht maçında beraber oynadılar harikaydılar

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

yasin cakmaki ben de beniyorum ama avrupa kupasinda oynatmam. once fenerbahcede oynasin tecrube kazansin sorna iy oynarsa sans zaten verilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Vay beee...

Barış Özbek'te en iyi sağ kanat hatta...
    Sen öyle söylersinde ben inkar eder miyim?

Sen İbrahim Toraman'ın yaptığı hataları izle, sonra gel bana anlat hata yapmıyor diye Toraman'dan, Zan'dan oluşan defans Kasımpaşa'dan gol yedi. Üstelik ceza sahasında bir adam vardı. En yakın örnek bu. Dahasını sen daha iyi bilirsin.
    Lugano-Edu hiç gol yemedi oynadıklarında takımları ne yaprsın işte...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fırat bari sen yapma Lugano Edu çok iyi topçular geçen sene hazırlık kampına katılamadılar ve kaynaşmalar zor oldu bu sene anderlcht maçında beraber oynadılar harikaydılar
    Yahu Egemen öyle bir söylüyorki Avrupa da BJK yi sanki G.Zan-İ.Toraman her maç yakıyor gibi... Lugano-Edu dadah pahalı olmalarına rağmen çok bir fark yok demeye çalışıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Futbolculuk hayatını önemli derecede etkilemeyecek, kulübüne zarar geitrmeyecek davranışları olmadığı müddetçe, bir futbolcu saha dışında [özel hayat] istediği şekilde yaşayabilir.Buna kimse karışamaz..

Ama istisnasız bütün futbolcularda özel hayat saha içine müdahale ediyor ... Dünyada bunun bir çok örnekleri var o yüzden edebiyat yapmaya gerek yok saha içini etkilemicekse istediğini yapsın diye boş bir laf olamaz ( Tarık medyada konuşulduğu için söylüyorum lütfen tartışmayalım buda bnm görüşrüm )

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yahu Kasımpaşa gol atamaz mı.Ne alakası var bununla.De Nigris Fener'e gol attığında ceza sahasında tek başınaydı.Yasin'in suçu o zaman.Haa evet Yasin de berbat futbolcu oldu şimdi.Edu'nun Beşiktaş maçında yaptığı hatayı hatırlatırım.O zaman neden bu adamı yerden yere vurmadın.Tabi Fenerbahçe oyuncusu.Hatta Milan'ın elinden kaptınız onu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tartışmak istemiyorum Deniz..

Herkes aynı düşünmek zorunda değil..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben şahsen "Futbol" bakımından değerlendirdim.Fizik gücünün yetersizliği,çabuk sakatlanması,topsuz oyunda olmaması ve oyundaki sürekliliğinin olmaması Arda'nın çok iyi olmasını engelleyen faktörler bana göre...

Gol yemek başka, hatalı gol yemek başkadır. Bunu ayırt edelim önce.

Lugano ile Edu bariz hatalar yaparak Avrupa'da gol yemediler. Kalecinin bir takım hatalarından veya taktik hatasından gol yediler, defansın bariz hatası yoktu.

Yahu bu zihniyetle biz iyi futbolcu falan çıkaramayız. Bir Arda nasıl doğdu, hepiniz biliyorsunuzdur. V.Manisaspor'da çok şans buldu, ertesi sene Galatasaray'da banko oynadı ve parladı, milli takımda da artık banko ve hakediyor. Stoper konusunda da Fatih Terim biraz daha yenilikçi davransa, belli adamlarda ısrar etmese eminim defansif problemimiz de çözülecektir. Verin şansı, en azından hazırlık maçlarında, ondan sonra değerlendirin, performansı iyiyse oynatın resmi müsabakada, görün... Şans verilmeden hiçbir şey olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

defans forvette basliyor. takimda 11 kisi var sadece 2 3 kisi defans yapiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lugano ile Edu bariz hatalar yaparak Avrupa'da gol yemediler. Kalecinin bir takım hatalarından veya taktik hatasından gol yediler, defansın bariz hatası yoktu.
    89da AZ Deplasmanında yenilen golde Edu kafa vuramıyor boşa çıyor ve 2 kişi boş kalıp gol oluyor al sana BARİZ hata

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen öyle söylersinde ben inkar eder miyim?
    Objektif bakmayı ögrenmeliyiz.Görmek istediğimiz gibi bakmamalıyız...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yahu bu zihniyetle biz iyi futbolcu falan çıkaramayız. Bir Arda nasıl doğdu, hepiniz biliyorsunuzdur. V.Manisaspor'da çok şans buldu, ertesi sene Galatasaray'da banko oynadı ve parladı, milli takımda da artık banko ve hakediyor. Stoper konusunda da Fatih Terim biraz daha yenilikçi davransa, belli adamlarda ısrar etmese eminim defansif problemimiz de çözülecektir. Verin şansı, en azından hazırlık maçlarında, ondan sonra değerlendirin, performansı iyiyse oynatın resmi müsabakada, görün... Şans verilmeden hiçbir şey olmaz.
    Tamam haklısın şans verilmesi lazım ama diğer adamları yerden yere vurnak ne derece doğru.

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Yahu Kasımpaşa gol atamaz mı.Ne alakası var bununla.De Nigris Fener'e gol attığında ceza sahasında tek başınaydı.Yasin'in suçu o zaman.Haa evet Yasin de berbat futbolcu oldu şimdi.Edu'nun Beşiktaş maçında yaptığı hatayı hatırlatırım.O zaman neden bu adamı yerden yere vurmadın.Tabi Fenerbahçe oyuncusu.Hatta Milan'ın elinden kaptınız onu.
    De Nigris'in golünde Can'ın hatası var, Can da berbat futbolcu, bunu belirtiyorum. Yasin'in o pozisyonda hatası yok.

Edu Brezilya Milli Takımına da çağrılan, Milan tarafından da istenmiş olan bir futbolcudur. Ben Avrupa maçlarındaki hatalardan bahsediyorum, Türkiye'den değil.

89da AZ Deplasmanında yenilen golde Edu kafa vuramıyor boşa çıyor ve 2 kişi boş kalıyor al sana BARİZ hata
    O pozisyonu tekrar izlemeni öneririm veya hafızanı tekrar yokla. Edu'nun hatası yok orda. Diyelim ki var, bu bariz hataysa, Toraman'ın bugün yaptığı, Gökhan'ın ıskaladıkları barizin de öteside hatalar o zaman

sen objektif bakmıyorsun ki tarık abi baksın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O pozisyonu tekrar izlemeni öneririm veya hafızanı tekrar yokla. Edu'nun hatası yok orda. Diyelim ki var, bu bariz hataysa, Toraman'ın bugün yaptığı, Gökhan'ın ıskaladıkları barizin de öteside hatalar o zaman
    O golü unutmam mümkün değil videosu varsa koyun hep beraber izleyelim Edu kafaya çıkıyor vuramıyor 2 kişi boş kalıyor zaaten kaleyi bulan her şut gol olduğu için o pozisyonda gol oldu... ben zaten 1 pozisyonda oyuncuları değerlendirmem dediğin pozisyonlar için bir şey diyemem

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bunu görmen güzel, devam et..

Bence hazırlık maçlarına bu kadar takılmamak gerekir.Nitekim, büyük takımların kolay rakiplerine yenildiğini de görüyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    sen objektif bakmıyorsun ki tarık abi baksın
    Ben gayet objektifim.Orkun milli takıma alınmalıdır diyende bendim.İ.Üzülmez'in yerine Volkan Yaman oynamalı diyende ben...

Lugano ile Edu bariz hatalar yaparak Avrupa'da gol yemediler.
    Egemen Show...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İlk yediğimiz gol yedik golü hiçbir futbolcu bişey bile demedi.Arada bi Hamit döndü birine bişey dedi.Bülent Korkmaz gibi defans lazım Milli Takıma.Hırslı,futbolculara moral kazandırabilecek,defansı toparlayacak biri.Kalite o kadar önemli değil.Ama görünen o ki hırslı,defansı toparlayacak,yenilen golden sonra moral verip ortamı düzeltebilecek biri yok Milli Takımda

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

De Nigris'in golünde Can'ın hatası var, Can da berbat futbolcu, bunu belirtiyorum. Yasin'in o pozisyonda hatası yok.
    Edu Brezilya Milli Takımına da çağrılan, Milan tarafından da istenmiş olan bir futbolcudur. Ben Avrupa maçlarındaki hatalardan bahsediyorum, Türkiye'den değil.
    Tamam da Toraman'ın da Kasımpaşa'nın golünde hatası yok
    Edu ve Lugano hiç hata yapmayan futbolcular değil.Lugano'nun copa america performansı ortada!Edu'nun Beşiktaş maçındaki hatası da ortada

Yedek kadroyla çıksak, veya genç bir kadroyla, yenilsek, eyvallah, ama bu tam kadro yani! Eksiksiz kadroyla çıkıyoruz, yine de yeniliyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

fatih terim onumuzdeki malta maci takimi iy kurar ve oyunculari guzel hazirlar. bu mactan ders almisdir aurelio, serdar ya huseyin ilk 11 de olmali.

Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri