Sayfa 13 / 17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 500 sonuç

Konu: UEFA Şampiyonlar Ligi 2007-2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Acaba bozukluk bizim tvde mi aYGÜN herkes kaçtı diyor.

2-1 bitecek maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Reşat Nuri Güntekin bileydi yazdığı roman yüzünden insanlar enfes bir maçı seyredemeyecek eminim yazmazdı o romanı.Neyse reklamda biraz bakabildim en azından.
    So what?
    Saike

Ronaldo tüh be pk kaçırmış çok üzüldüm nese büyük oyuncu kurtarır takımını...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldo penaltıyı çok kötü kullandı ManUtd büyük avantaj elde edebilirdi ama olmadı Hnery girerse Barca gol bulabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carrick 1 hamlede 1 hamle yaptı. by İlker Yasin

maç 0-0 İ.Yasin dio man unt bu skora sevinmeyecek

ne adam ya Legend valla

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ve Barcelona Manu'yu elinden kaçırdı.Maçın skoru 0-0.Manu geçebilir turu Old Trafford'da

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

0-0 bitti ManUtd'nin penaltı hariç pozisyonu yok

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ronaldo yu penaltıdan dolayı ve hakemle ağız kavgaları(sinir oldum) ve fergusonun ronaldoyu target man rooneyi sağ kanat ve tevezide ön liberoda oynatmasından dolayı tebrik ediyorum.

messi gibi kimse oynayamaz.izlemeye devam edin yavaş yavaş iyileşiyor...
    ilk yarıda evrayı hediye paketi yapıp old traforda geri yolladığı hareket süperdi.

son olarak ronaldinho,puyol ve henry ve messi 90 dk oynasaydı diyorum?

messi
    to be continued

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    son olarak ronaldinho,puyol ve henry ve messi 90 dk oynasaydı diyorum?
    Oynasaymışş..

ManU'yu hiç bu kadar çaresiz görmemiştim.Van Der Sar çok iyiydi kalede.Rövanşta ManU mükemmel oynayıp Barcelona'yı evine yollayacaktır.

messi sakatlıktan yeni döndü ondan... kondisyon sorunu sanırım ben Barcayı eğer Reijkard akıl edip yedek kadro ile oynarsa haftasonu daha avantajlı görüyom... Malüm Man Unt-Chelsea maçı var Manunun çok yorgun olcaklar...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

penaltıyı atarken çok güvendi kendine ronaldo.
    tr.captain nın söylediği gibi çok kasıyo kendini rahat olsa penaltıyı atardı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın ilk yarısını seyredemedim malum nedenden dolayı.Gerçi ilk yarı 2.yarı ile aynıymış.2.yarıda seyrettiğim maçtan zevk aldım gerçekten.Manu kapanmasaydı daha zevkli bir maç olurdu.Barcelona akıllı hücum etti,Manu süper savunma yaptı.

2.maç Manu'nun böyle oynamayacağını düşünürsek ve Barcelona'nında Manu gibi 90 dk savunmaya çekilmeyeceğini varsayarsak daha zevkli bir mücadele seyredeceğimizi düşünüyorum.Futbolun meyvesi olan gol rövanşta kesin olacaktır bence.Kim kazanır belli olmaz.2 takımda gerçekten iyi kadroya sahip..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

C.Ronaldo penaltıyı atsaydı süper olurdu.

2. maç ne olacağı hiç belli olmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlker Yasin'in ne gereksiz bir adam oldugunu dün bir kez daha anladım.

Ronaldo penaltiyi atsaydi süper zevkli bir mac izlerdik,Barca yüklenirdi,ManU hizli oyunculari sayesinde pozisyonlar bulabilirdi.

Messi cok iyiydi dün,Ronaldo penaltiyi kacirdiktan sonra morali bozuldu,kötü oynadi.

Neyse artik,rövans macini bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Maçtan önce banko 2 diye atıp tutanlar vardı.Çocuk oyuncağı sandılar herhalde bu işleri.Duyanda Adanademir-Manchester oynuyor sanırdı.Çarşamba günü ne kadar kaliteli bi takım olduğumuzu gösterdik isteyince herkesi ezebilecek kapasitedeyiz.Maç genelinde çok iyi oynadık ama Eto'o cezasahasında biraz yalnız kaldı cezasahası dışına kadar gelip oralarda tıkandık.İkinci maçta bize 1 gol yeter.Puyol da dönüyor zaten rövanş maçında defansımız çok daha güçlü olacak.İngiltere'de turu geçen taraf biz olacağız..

Şu Ronaldo'ya diyorum o kadar büyük maçların adamı değil diye millet kızıyor.Al işte kardeşim yalan mı konuşuyoruz burda.Kalede Valdez top kaleyi tutsa gol olacak artistik bir penaltı atışı kullanıyor.Sonra da maç boyunca yine her zamanki bildiğiniz halleri..

Bide bu İlker Yasin kadar ahmak adam görmedim ben.Ne diye böyle güzelim maçlara böyle spikerleri veriyorlar anlamak mümkün değil.Be adam futboldan anlamıyorsun bari sus da bizim maç keyfimizi bozma.Eskiden Ertem Şener çok güzel anlatıyordu bu maçları.O daha anlatmıyor maçları.Star TV'den mi ayrıldı?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Barça mı? ManU mu?

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş mücadelesinde Manchester United, Old Trafford'ta FC Barcelona'yı Salı gecesi ağırlayacak.
    Nou Camp'ta geçen hafta yapılan mücadele golsüz beraberlikle tamamlanırken. MANU'nun Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, karşılaşmanın henüz başında penaltı atışından yararlanamamıştı.
    Geçtiğimiz sezon yarı finalde AC Milan'a elenen Manchester United, bu kez sahasında alacağı galibiyetle finale adını yazdırmak istiyor. Alex Ferguson, karşılaşma öncesi düzenlediği basın toplantısında, bunu başarabilecek kadroya sahip olduklarını söyledi.
    İlk maçta savunma ağırlıklı oyanamak zorunda kalan Ferguson, bu karşılaşmayı sezonun en kötü mücadelesi olarak değerlendirdi. Manchester United, Premier Lig'de haftayı Chelsea yenilgisi ile kapatırken, Ağustos ayından sonra ilk kez üst üste 3 resmi maçta galibiyet elde edememiş oldu.
    FC Barcelona cephesinde ise Frank Rijkaard, cesur yürekli oyuncuları ile finale çıkacak olan ekibin kendileri olacağını iddia etti.
    La Liga'da bu sezon bekleneni verememelerinin ardından, Old Trafford'ta ilk önce gol atmayı isteyeceklerini söyleyen Rijkaard, atacakları golle çok rahatlayabileceklerini söyledi. Son çalışmasını Pazartesi akşamı Old Trafford'ta yapan Barcelona, maç saatini beklemeye başladı.

29.04.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Bu günkü maçı sabırsızlıkla bekliyorum . Tahminim 1-0 2-0 2-1 gibi bir skorla Manchester alır ....

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de Manchester bırakmaz.Barça zaten formda değil.

Süper bir maç olacak gerçekten.Bakalım ilk finalist kim olacak.Gönlüm Barca'nın kazanmasını istiyor,ama ManU finale çıkar diye düşünüyorum ..

ManU kazanacak bence. 3-1 ( Ronaldo,Rooney/Messi)

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    ManU kazanacak bence. 3-1 ( Ronaldo,Rooney/Messi)
    ronaldo 2 tane mi atacak

Ya Ronaldo,ya Rooney 2 tane sallayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

süper mac bizi bekliyor.

Rooney 11'de yok. 4-4-1-1 taktikle cikacakmis ManU.

Manchester United
    Van der Sar
    --Hargreaves---Brown---------Ferdinand------Evra
    ---Park-----Carrick--------Scholes--------------Nani
    --------------------Ronaldo------------------
    --Tevez--

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hey allahım yaa kesinlikle anlamıyorum ne işi var İlker Yasin'in bu maçta ?

Rezalet...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence de İlker Yasin'den başka yorumcu mu kalmadı koskoca ülkede!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu yoruma bakarmısınız .

Rooney'in yokluğunda Nani'yi oynatan Ferguson daha çok ofansı düşündüğünü gösterdi.

Galiba bu İ.Yasin Rooney'İ orta saha Nani'yi forvet zannediyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın olduğunu unutmuşum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

''Gollü Beraberlik Hariç Her Türlü Beraberlikte Final'e Kalır...''