Maçın hakkı beraberlik fln değil direk Galatasaray'ındı.
Servet'i, Cihan'ın yanına yollasınlar.
Manisa'yı tebrik ediyorum daha doğrusu kalecisini farkı önledi.
Maçın hakkı beraberlik fln değil direk Galatasaray'ındı.
Servet'i, Cihan'ın yanına yollasınlar.
Manisa'yı tebrik ediyorum daha doğrusu kalecisini farkı önledi.
Servet icin bir cozum bulmak farz oldu...Ligde boyle yaparsa UEFA da ne yapar dusunmek istemiyorum...
İkinci yarı EZDİK, özellikle ilk 15 dakikasında.. Maçın hakkı bizimdi.. Ama farketmez, şampiyon biz olacağız çünkü en iyi futbolu biz oynuyoruz..
Yaziklar olsun Servet hantalina ! Ve yaziklar olsun ona mac sonuna kadar tahammül eden Karl Heinz FELDKAMP`a ! Utanin be ! Kalli sen Servet`i nasil Galatasaray futbolcusu olarak görürsün ? Kalli senki Alman futbolunun efsanelerindensin.Böyle takintilar yakismiyor sana.Yol yakinken dön bu huyundan !
Anti Servet Cetin !
Macin hakki beraberlik falan degildi.Servetin iki tane aptalca hatasindan goller yedik.Manisa kontataklarda geldi.Galatasaray mac boyunca üstündü.Daha net gol pozisyonlari yakaladi.Kalecilerinin devlesecegi zaman tuttu.
Lideriz,ve bu liderligi kimse bizden alamayacak.
Hakan Sükür bile gol attigina yeteri kadar sevinemedi,utanin be.Bari adamin hatrina,bu hafta büyüklerin puan kaybetmesinin hatrina yenseydiniz !
Vestel aslan gibi mücadele etti, goller de kaçırdı. Galatasaray da aynı şekilde, maçın hakkı beraberlikti. Ha unutmadan, Galatasaray'ın attığı ilk gol bedavadan, penaltı penaltı değil.
Bu haftaki tüm üç büyüklerin maçlarının hakkı beraberlikti.
Manisaya cok net pozsiyon vermedik ama bizim net pozisyonumuz baya var...
Manisa daha cok uzaktan sutlarla etkili olmaya calısdı bazende kontra yaptılar ama bütün mac nerdeyse manisa sahasında gecti...
Fenerbahce-Sivas macındada aynı seylero ldu fenerbahce iyi oynadı dediniz hakeden bizdik dediniz
Ya manisayı 10 dakikadan fazla yarı sahadan cıkartmadık
Verilmeyen penaltımızda varHakem kritik yerde 3 tane frikigimizi vermedi...
Macta kötü oynayan servet vardı Galatasaray degıl...
Artık bende servete isytemiyorum bir kere bouzid koysunda görelim...
maçın hakkı kesinlıle bizimdi orta iyi futbol var diğer takımlarıda görüyoruz şampiyonluk bu sene bizim olacak
Hakan Balta'nın pozisyonu var ilk yarı, %100'lük. Holosko'nun kaçırdıkları var. Bir de ikinci yarı kafa vurdu duran toptan biri, az farkla auta gitti, takılıyordu neredeyse.
Şampiyonluk tartışması yapmak için erken, geçen sene de bu zamanlar Galatasaray liderdi. Ondan evvelki sene de hep Fenerbahçe liderdi ama sonuçta şampiyon Galatasaray oldu. Futbol bu, son haftaya kadar bir takımın matematiksel olarak şansı varsa, o takım şampiyon olabilir.
Bu maçın hakkı şunundu bunundu muhabbeti de saçma aslında, 1.000.000 kişi de dese şunun hakkıydı yazık oldu diye, ne değişecek ki.. Skor aynı kalıyor..
Avantajı iyi değerlendiremedik belki ama, ben oynanan futboldan memnunum..
Baran kardeşimin dediği gibi, takıntılardan vazgeçerse Kalli daha da iyi oluruz.. Servet ve Sabri'nin dinlendirilmesi lazım..
Taraftarin sampiyonluga olan inancini dile getirmesinden dogal ne olabilir peki....
Puan kaybınıda bi futbolcuya yüklemek mantıklı degil bence.
Galatasaray Mondragon ve Tomas'ı çok arayacak gibi görünüyor. Aykut'a 3 top geldi, birini çıkardı, diğer ikisi gol oldu. Vestel'in kalecisi maçı kurtardı.
Bu arada HAKAN BALTA RESMEN GALATASARAY'DA!
Mac hakkinda yorum yapalim Kisisel tartismalara girmeyelim Lutfen.Aksi taktirde ceza puani alabilirsiniz.
çok gereklıya hakan balta
Bir adam yenilen her iki golde de hata yapıyorsa, maç içinde aynı futbolcuya(Holosko) sürekli madara oluyorsa kimse kusura bakmasın ben bu adama sabaha kadar yüklenirim.. ( Yanlış anlaşılma olmasın, cümle müsait..)
Kalli bouzidi büyük ihtimal sundan oynatmıyor bouzid hazırlık maclarında vasatın altında idi........Üstelik song ile cok uyumsuzlardı ama bugünkü maca baktım servet Kötününde altında
Gollerde aykutun hatası yoktu ilk gol neysede 2. gol servete carptı..ama orkun oynaması lazım orkun cepheden iyi..
Hakan Balta çok iyi transfer, bugün de harikaydı, karşı karşıya bilerek kaçırdı herhaldeŞakasına söylüyorum, ciddiye alanlar için şaka olduğunu şimdiden söyleyeyim.
Sezon sonu da Selçuk İnan sözleşme imzalayacakmış Galatasaray ile sanırım.
Hakan Balta yarın resmi sözleşmeyi imzalıyor. Volkan Yaman'dan çok daha yararlı olur diye düşünüyorum. Volkan Yaman-Hakan Balta önlü arkalı da oynayabilirler, epey sağlam olur sol kanat.
Balta en beğendiğim sol kanat oyuncularından, Galatasaray en iyi yerli transferini son gün yaptı, helal olsun.
Servet yarın 2 topu çizgiden çevirse başlarda tac edilir, biliyorum![]()
![]()
(/s)
Egemen nerde gördün haberi valla hakan cok iyi olur size müjdem var kalli hakan uzun boylu falan diye stoperde düsünüyormus
Yok,Umut karistirma bizi baskalariyla
Anti Cihan dedik,Cihan iyi oynadigi maclarda da yollanmasini istedik.Simdi de Anti Servet diyoruz ! Bu adamin yararindan cok zarari var.Kalli hadi göndersin Servet`i,yok göndermezse eger hala oynatirsa bundan sonra Galatasarayin taraftarinin Kalliye bakis acisi degisir
Takintili Hoca istemiyoruz.Forza Bülent Kaptan !
etti 3 verilmeyen penaltı
server süper oynadı. 2 goldede büyük payı vardı (onların attığı iki golde) hele hele son dk lardaki atağımızda top toplayıcı çocuğun koşu yoluna verdiği pas süperdi.
Kral Hakan şükür !