bu konu sayesinde kendime guzel bir forvet listesi olusturdum oyun icin.Herkese tesekkurler![]()
bu konu sayesinde kendime guzel bir forvet listesi olusturdum oyun icin.Herkese tesekkurler![]()
carlos tevez_klaas jan huntelaar
muhteşem ikili
birde jo__wagner love ikilisi
torres-shevchenko
Fernando canenaghi falcao gokhan unal
benim gol makinam didier drogba ve marcio nobre FB
İbrahimovic ve Kerlon
frederic kanoute nası yazıldığını bilmiyom :d süper bi oyuncu. hazırlık maçlarında 5 maçta 10 gol(rakiplerim porto ajax lazio gibi ekiplerdi..) iki maç yaptım barca ve osasunayla ...2 maçta 6 gol attı ..(toplam 7 gol oldu) inş. böle dewam eder
profili güzel diil fazla. ama profile diil performansa bakmak lazım );
Anelka-vucinic
adriano ve robinho
Wason Renteria
Eto - Zigic ikisini de aynı anda oynatmak lazım bence. ama tek 1 yerin kaldıysa zigic'i al
Fernando Torres - Henry
kerlon-vitti
bence vitti
zigic ve vitti
julio ricardo cruz da ii. chelseade oynuyo bana karşı tam 4 gol attı 1 maçta. ben liverpooldum.
fernando torres-didier drogba...
Bence Vicente Sanchez ve Eduardo Alves Da Silva
kesinlikle morales tir malagaya geldiğimde tek cevher birde suazo ama golcü değil yarattığı atakların hepsi gol oldu ama
GSye fredi aldım 8 maçta 24 gol!!
falcao - pazzini
Luca Tonİ Kesinlikle
bence en iyisi adriano cafercanda eger iyi gelistiriseniz bir sezonda rahat 25 i geciyor
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Sergey Kisliy ! Sergey Kisliy ! Sergey Kisliy !
Şekerspor ile başlamıştım.Bütçem 1.2 MN YTL'di . . .
1 MN YTL'ye almıştım Kisliy'i
Adam Lig B'de 54 Gol Attı Şaşkına Döndüm!
Her sene en az 30 gol atar bende . . .
zigic ve robert(psv deki)
torres-kuyt
kerlon-tevez cok iyi bence yada tek forvet zigiz bence harika bi sezonda bi kanatta ergün bi kanatta ugur yildirim tıkır tıkır çalışıyo:
bunu tartısmaya bile gerek yok. bazı arkadaslar torres-tevez ikilisini koymuslar yan yana. tamamda o ikisini yan yana oynatmak icin chelsea yada real madrid gibi bir takımın basında olmak gerek. malum ikisinin fiyat kafadan 60 milyon euro. benim tavsiyem ucuzlardan yana olacak. rodallega-cesar delgado ikilini oynatıyorum performansları super...
fred falcao