Yazdığınız keLimeLere dikkat edin. Konuyu kapatıcağım böyLe giderseniz haberiniz oLsun. Birbiriniz iLe sataşmak, Laf atmak yerine maç hakkında yorum yapın son uyarım ona göre.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maç çok zevkliydi. Bizim hakkımızdı maç ama olmadı.
Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Hasan Şaş, Galatasaray'a devre arasında veda edeceğini açıkladı. Şaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Hakemlerin rahat davranmasından kırmızı kart gördüm. Ortada küfür yok, diğer takım futbolcularını da görüyoruz, onlara bu kadar rahat sarı kart gösterebiliyor mu. Nasıl olsa Hasan sinirli diye kartı gösteriyorlar. Hakeme de sorun, Hasan küfür etmiş mi. Hasan'a hemen sarı kart gösteriyolar Karar verdim, Galatasaray'a veda edeceğim, Avrupa'da bir takıma gideceğim. Devre arasında yönetim ile konuşup takımdan ayrılacağım."
Kaynak: Sporx.com
Macı izLemedim ama yine son dk aLdı Gs oLcak iş değiL.SinirLenmemek eLde değiL.Nası bi baLdır bu..
Neyse Haftaya değiLde başka bir hafta oturuz LiderLiğe artık.
O yüzden oyuna değinmedim zaten Gs iyi oynadı veya kötü oynadı demedim.Ama Şansın SürekLi yanında oLdugu ap açık ortada.
İyi oynamış oLabiLir,Her zaman iyi oynarak mac kazanıLmaz Gs bu yönden cok ŞansLı onu demek İstedim.Tüm ŞartLar Şuanda Lehinde iLerLiyor.
Ama Şansın geçerLi oLmadıgı HAFTA GELİYOR.![]()
ya siz harbi komedisiniz..maçı mı izlemediniz yoksa buraya sadece yorum yapmak için mi yorum yapıyosunuz anlamadım.
yeter artık ya her hafta aynı kişiler aynı şeyleri yazıyor kıskanıyosanız adam gibi çıkın evet GS iyi top oynuyo ve kıskanıyoruz diyin, çok mu canınız sıkıldı gidin bjk veya fb konusunda kendi kendinizi yıpratın
Topal Inanilmaz kotu di, top kontrolu cok zayif
1 paun almak iyi oldu hafta işimiz çok zor uzun bir aradan sonra kadiköye lider gidiyoruz
Hasan sana güle güle..
2 senedir futbol oynadigi mi var ?
Belediye'nin kazanacağına o kadar inanmıştım ki maçı bile izlemeyi bıraktım son dakikalarda büyük heyecan yaşadım ama kazanamadı Belediye şuç Belediye rakibin on kişi ve defansa çekiliyorsun en az rakip kadar baskı kursalardı Belediye alırdı.
G.Saray'ı tebrik etmek gerekiyor iyi direndiler, on kişi ile pes etmeden bir puan aldılar hala nağmaluplar ama bu nağmalup bu oyun ile fazla sürmez.
Hasan o sözleri sinirliyken söylemiştir. Ayrıca haber çok saçma. Adam kırmızı kart görmüş sonra adamın birisi gelip sıcak sıcağa röportaj istiyicek hasanda o anki ruh haliyle hemen kabul edip röportaj yapıcak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tamam harareti bitirin, herkes birbirine cevap yetiştiriyor, hepmizi suçluyuz kırmayalım, kibarca devam etsin kimseye yararı yok..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
2.yarı tek kale oynarsın, golü 80'de değil 92'de atarsın sonra ne kadar ballı, ne kadar şanslı olur...
size bi güzel gülüyorum bi taraflarımla..
Tebrik edelim iki takımıda. Geriden gelip beraberliği yakalayan Galatasaray'ı da kutlarım.
Sahanın yıldızı:Servet
Top bizde iken forvette Top onlarda iken defrasnda..Çok kosdu..
Bu arada Hasan Futbolu bırakıcam bu sartlarla oynamam demiş..Gstv ve konusuyorlar
Yazıklar olsun ne sansı be...
Arkadaslar tam tersi bugün sans olsa 4-2 biterdi...Yapmayın gözünüzü sevim.
2.yarı ezdik..Kör muamelesi yapmayın..
Hakem ve hasagici yenemedik...Az daha onuda yapıyorduk..
Aksam Tvleri izleyin sansmı bakın....
İki takımıda tebrik etmek lazım.
İlk yarı İbb gercekten hakkını verdi,2-0 önde kapattı devreyi.
İkinci yarı Galatasaray tek kale top oynadı..
Sonuc olarak beraberlikti macın hakkı..
Futbol 90 Dk'dır son dakikada attı falan filan bunlar boşu boşuna konusulan şeyler.Bazı Beşiktaş'lı arkadaslarımda bunun intikamını alıyo olsa gerek,boşuna tartısmalar cıkıyo.Gs'li arkadaslarımızında biraz daha anlayışlı olması lazım..
Hasan olmasa bu maçta maç zor dönerdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
"Maçı izlemedim.son dakikada gol atmış yine Gs.Yaw bu Gs ne ballı takım"
Bu tür yorumları görünce anlıyorumki fanatiklik diz boyu.Maçı izlemeden sadece golün dakikası yüzünden beraberlik olabiliyor.Ama yok o gol önce gelmiş olsaydı da "ya yuh 2-0 2-2.bu kadar bal olmaz" tabiri kullanılacaktı.
Bunun adı bellidir fanatikliktir.Önceki mesajlarımdan birinde de belirtmiştim.Son dakika gollerini severim.Atan takımın mücadele kuvvetini ortaya koymaktadır.İstersen bir takım her maç son dakikada gol atsın.Daha iyi benim için.Futbolcuların hırslarını,mücadele isteklerini görüyorum.Deniyorlar olmuyor.Bu da mı gol değil hakim bey oluyor ve mutlu son.Mücadelenin karşılığını alıyorsun.O baskıyı kurabilmek başarıdır.Sadece Galatasaray değil her takım için geçerlidir.Baskıyı kur mücadele et gol 90+10'da da gelse gol goldür.Sen zaten kazanma isteğini koymuşsun ortaya.Puan veya puanı nasıl istediğini koymuşsun ortaya.Atamasan da canın sağolsun
Bizim medyada hemen manset atmıs..Hasan gibi futbolcuya soru sorulurmu..Şimdi bunu iyi uzatırlar..Yarın iyice abartırlar yok hasan amerikaya gidiyor diye....