bence basinasa gerek yok onun yerine sağ beke uğurun kalitesinin çok üstünde bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum
bence basinasa gerek yok onun yerine sağ beke uğurun kalitesinin çok üstünde bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kalli röporajında; basinas gibi adam istiyorum dedi. bu transferi dogruluyodur herhalde..
Kesinlikle katılıyorum. Onun yaşında o kadar iyi bindirme yapabilen o kadar iyi savunma yapabilen başka bir genç yetenek yok. Uzun yıllar Galatasaray'ın sağ beki rahat diye düşünüyorum. ayrıca sadece Galatasaray'ın değil Türk Milli Takımı'nın vazgeçilmez sağ beklerinden biri olacak çok yakında.
Yunan tv lerinde Basinas'ın Galatasaray'ın beraber geçtiği haberler varmış...Gökmen Özdemirde dogruladı şimdi..
Kesin haber:Adnan Polat basinas transferinden sonra bir baska transfer için ingiltereye gitmiş..Zaten bugünde maçta yoktu..Merakla bekliyoruz.
Basinas bence Linderoth'un yerine alınabilecek en mükemmel oyuncudur..
Yinede Mehmet Topalin üstünde durulmali ve oynatilmali. Bence Galatasaray Ugur'a bir yedek oyuncu bakabilir
Basinas şimdiden hayırlı olsun.Az önce Haldun Üstünel Ligtv'de transfer tam bitsin ondan sonra açıklama yapacağız demiş.Mallorca'nın maçından sonra açıklarlar artık geldiğini..
evet bende izledim..spiker basinas ı sordu Haldun Üstünel de şuan için bi açıklama yapamam dedi..ama birçok oyuncuyla temaslarımız sürüyor dedi...
basinas + wilhelmson rüya gibi olur..
M.Güven ve Özgürcan'a karşılık Martinez için Sakaryasporla anlaşılmış Kanal 24 te son dakika geçti.
Martinez cok iyi bir kaleci Galatasaray alırsa iyi iş yapmıs olur.Özgürcan'la Mehmet Güven'in de o kadar iyi bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum ben Galatasaray Martinez'i aldıysa iyi bir transfer yapmıs olur bence.
Yönetim Basinas'dan sonra 2. transfer bombasını patlattı (!) M.Güven ve Özgürcan'a karşılık Martinez için Sakaryasporla anlaşılmış Kanal 24 te son dakika geçti.
Arkadaslar Mehmet güven bonservisi ile verilebilir..Bence bizde oynayacak seviyede degil..Son maçta ne hatalar yaptı..Brugge macını izleyen iyi bilir..Özgürcan kiralık verilmeli bence....
Basinas Ve Martinez ile kontejan doldu..Bakalım kimler gönderilecek...Bouzid kesinlikle gönderilmez çünkü sonuçta alternatif..Carusca kontrattta fesh edilebilir..
Last edited by Emurafu : 13.Ocak.2008 at 15:02
Martinez alındıysa kalecilerden biri kiralık olarak verilebilirdi.
Aykut, Orkun ikiside herhangi bir takımda ilk 11'de sahaya çıkabilecek kaleciler.
Bakalım haber doğruysa bir kaç saat içinde gelişmeler ortaya çıkar. Mehmet Güven bence iyi bir oyuncu olabilir, Emrah senin tam tersini düşünüyorum Mehmet kiralık, Özgürcan bonservisiyle verilmeli.
Özgürcan Hakan Şükür'ün yerini doldurma konusunda en büyük adaydır. Mehmet Güven de kötü bir oyuncu değil, bence ikisinin de bonservisi hiç kimseye verilmemeli. Mehmet Güven 1 ,5 yıl daha denenmeli, olmazsa satılmalıdır. Özgürcan'ın ise daha önünde çok uzun yıllar olacaktır Galatasaray formasıyla.
Martinez ve Basinasın hafta içinde imza atacağı söyLeniyor.
Her ikisi de GaLatasaray için ihtiyac oLan transferLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Wilhelmsson=Rüzgarın oğlu. Wilhelmsson bize gelirse resmen kanadı yol yapar.![]()
Galatasaray yönetimini takdir etmek gerekiyor doğrusu.Bu sezon transferde çok başarılılar.
Martinez iyi bir kaleci.Hayırlı olsun.Mustafa abiye katılıyorum.Keşke Aykut kiralık olarak verilseydi.Şimdi 3 tane iyi kalecinin bir arada olması kötü oldu Gs için.Hem Aykut'ta yedekte bekleyerek çürümemiş olurdu.
Bu arada bu Kanal24'ün istihbaratı ne kadar güçlü yav.2 transferide önceden haber verdiler.![]()
So what?
Saike
Wilhelmsson gelirse bence bir kanat oyuncusuyla yollar ayrılmalıdır. Bu oyuncu, her ne kadar gitmesine karşı olsam da Carrusca olacaktır. Yeteneklerine rağmen sisteme kurban olmuştur kendisi. Kendine uygun bir takıma giderse patlama yapar. Biz de "Bu Carrusca'yı biz nasıl sattık" diye düşünürüz.
Mustafa Mehmet güven harbi çok kötü..Yani gitmesi bence abartılmamalı..Özgürcan konusuna gelim..Özgürcan hakan şükür veliahtı olabilir..Ama birbirimizi kandırmayalım özgürcan hiçbir zaman bizim takımda ilkonbir sansı bulamazdı..Her gençi oynatacaz diye birsey yok..Zamanı gelince Ajax gibi gençlerini satıp yararlanacaksın.Diger gençlerinde önünü açılacak..Alt yapıda mehmet düz var kimse onu konusmuyor..
Ocak ayında oldugumuz unutmayın..Para saçmadan bence iyi transferler yaptık..
Bakalım hangi yabancılar gidecek..Bouzid kesin gitmez onu geçelim..Carusca yada Linderoth yolcu olabilir.
Last edited by Emurafu : 13.Ocak.2008 at 15:21
Bence çok gereksiz bir transfer galatasaray adına zaten galatasaray çok güzel 2 tane kaleci var galatasaray yönetimiş hiç gerekmeyen bir transfer yaptı...
Martinez içinde herhalde bonservis bedeli ödenmeyecek.Gs yönetimi bu dönemde yapılabilecek en iyi transferleri yaptılar eksik gördüğü mevkilere.Tabii bu mevkilerde eksiklik varmıydı tartışılır ama Kalli ihtiyaç duyduğuna göre vardır.Alınan oyuncularda fena değil ve 2side Avrupa'da oynayabilir durumdalar.Ocak ayında oldugumuz unutmayın..Para saçmadan bence iyi transferler yaptık..
So what?
Saike
Carrusca gönderilir. Linderoth'un sözleşme dondurulur. Böyle bişi yapılabilir. Feldkamp Bouzid'de ısrarcı olmaya devam edecek bence.Bakalım hangi yabancılar gidecek..Bouzid kesin gitmez onu geçelim..Carusca yada Linderoth yolcu olabilir.
Allah aşkına galatasaray kalesinde sorunmu vardı ya???kalecinin yediği gollerin hiç birinde hata yoktu bariz defans hataları...
Daha geçen haftalarda Mehmet Güven gelecegin yıldızı diyen sizlerdiniz,şimdi zaten işe yaramıyordu diyosunuz..
Herneyse,2 oyuncuda Gs'de oynayacak kapasitede degildi.Martinez iyi transfer bakalım nasıl maclar cıkarcak..
Hayırlı olsun..
Transferler hayirli ugurlu olsun, ama su imzayi bi görelim![]()
Emir brugge maçında ve bursa maçında sahanın en kötüsü idi.Önündeki adama pas atamıyor..Ben bir gelişme göremedim
Mehmet düz,İrfan,Semih gibi gençlerin sırası artık![]()
Bencede Mehmet abartılacak bir yetenek değil ama Özgürcan kesinlikler gönderilmemli.Gelecekte bence işimize çok yarar.