Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
82. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

43 52.44%
  • Fenerbahçe

31 37.80%
  • Berabere

8 9.76%
Sayfa 13 / 17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 481 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şunlara taraftar demeyelim, içip içip gelmişler olay çıkarıyorlar. Maalesef ki ülkemizde de durum böyle, medeni bir şekilde tepkimizi gösteremiyoruz.

Gerçek Fenerbahçe taraftarı haftaya Saraçoğlu'na gider, takıma desteğini verir. Yensen de yenilsen de kalbimizdesin hep Fenerbahçe.

Hep Destek Tam Destek.

O nedenle bu insanlıktan nasibini almamış kişiler nedeniyle futbolcular da moraliniz bozmak umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

oyun ve oyuncuların yaptıkları tartışılırsa ve her kişini söylediği saygı çerçevesinde ki düşünceye düzgün yorumlar yapılırsa neden sorun çıksın.

valla maçı kuzenin düğünü nedeniyle izleyemedim.. ama beni maçın atmosferinden ayrı tutmayan sevgilime buradan ayrı bir teşekkür ederim

Galatasaray istemiş ve almış maçı, bundan sonraki maçlarınıda aynı disiplin ve istekle kazanıp lig şampiyonluğu ünvanına sahip olmak artık çokta zor değil. Aynı şekilde Fenerbahçe içinde henüz biten birşey yok. Şu 2 hafta dananın kuyruğu kopacak ya hayırlısı...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Pozisyonda yanlış karar varda Nonda Fenerbahçe defansının arkasından gelip topu Arda'ya kazandırmıştı yanılmıyorsam ve gollük bir pozisyon yoktu. Top ordan döndü Alex'in kaçırdığı pozisyon oldu. Allah'tan gol olmadı yoksa çok konuşulurdu. Tabi birde Barış'ın elle aldığı top var ve orda Edu'yu geçip atsaydı yine çok konuşulurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Galatasarayım maçı haketti,istedi ve kazandı..Çok iyi pres yaptık çok iyi kapandık (: Cevat hoca anlıyor bu işten..Alex'e,Deivid'e,Kezman'e,Semih'e adım attırmadık doğru düzgün.Gol kralı,asist kralı birşey yapamadı.Ne biz oynattık ne onlar oynadı.Tebrik ediyorum Galatasaray'ı.İnş.lig sonunda da kupayı alan taraf oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hakem çok büyük bir yanlışa imza atmadı, öyle olsaydı forum daha gergin olurdu , yoksa burdaki taraftarlar her zaman anlayışlı.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Zamanında Beşiktaş - Galatasaray şampiyonluk maçında kaleci Fevzi de yine hatalı bir gol yemişti ve şampiyonluk gitmişti..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Derbide Galatasaray'a yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de, bir grup taraftar tesislere gelerek takım otobüsünü yumruklayıp, bazı futbolcularla dalaştı.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında avantajını yitiren Fenerbahçe'de, bir grup taraftar futbolculara tepki gösterdi.
    Karşılaşmanın ardından Samandıra Tesisleri'nin önünde toplanan bir grup öfkeli sarı-lacivertli takım taraftarı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün tesislere girişinden önce tepkilerini dile getirirken, kimi taraftarların takım otobüsünü yumrukladığı görüldü.
    Taraftarların, futbolcuların tesislerden özel araçlarıyla çıkışını da bekleyip, kimi futbolcuları protesto ettikleri de gözlendi. Bir grup taraftar, Sırp futbolcu Mateja Kezman'ın arabasına saldırırken, Kezman'a İngilizce ve Türkçe küfürler eden Fenerbahçeliler, daha sonra Kezman'ın arabasına tekme ve yumruk atarak tepki gösterdiler. Sırp golcü, arabasının camını açıp taraftara karşılık vermek istedi, ancak taraftarların öfkesi daha sonra da devam etti. Kezman da sarı-lacivertli taraftarlara Sırpça ve İngilizce küfürler etti. Taraftarlar daha sonra tesislerden çıkan Alex'in arabasına da bira şişesi fırlattılar. Alex, arabasının camını açarak, sarı-lacivertli taraftarlara el kol hareketi yaptı.
    Daha sonra tesislerin önüne gelen jandarma ekipleri, tepkili taraftarları uzaklaştırdı.
    Bu haberin kaynağı nedir acaba?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VoLkan kariyerini bir Gs derbisinde parLatmıştı. Şimdi çöküşü de bir Gs derbisinden sonra oLursa tam trajedi oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    VoLkan kariyerini bir Gs derbisinde parLatmıştı. Şimdi çöküşü de bir Gs derbisinden sonra oLursa tam trajedi oLur.
    Çöküş falan olmaz Hayrettincim abartmayın bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post

6 Pas'tada konuşuyorlardı.Doğru bir olaymış.Alex'in arabaya bira şişesi fırlatmışlar,Kezman'la bir taraftar küfürleşmiş falan.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/108600/

şimdi burada denk geldi bana da...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok tarıkcım oLur mu oLur. Adam kendini suçLar, şampiyonLuk gitti diye, destek göremezse arkadaşLarından. VoLkan sende biLiyorsun çok duygusaL bir insan. Yoksa ben merakLı değiLim o duruma düşmesine. Avrupa Şampiyonası var onu düşünürüm. Ama oLabiLecek bir şey yani

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

6 Pas'tada konuşuyorlardı.Doğru bir olaymış.Alex'in arabaya bira şişesi fırlatmışlar,Kezman'la bir taraftar küfürleşmiş falan.
    Olay'ın doğru olduğunu biliyorum maratonda görüntüeride gördüm ama arkadaş nerden alıntı yaptıysa sondaki cümle çarpıtılmış Alex'in taraftara karşı el kol hareketi falan yaptığını yazmış ama yalan görüntüleri gördüm yok öyle birşey.

Oraya giden ezik beyinsizler içinde diyecek söz bulamıyorum maçtan çok olan bu olaya sinirlendim hatta çıldırdım diyebilirim oraya gidipte bu tepkileri gösterenlerin yatacak yerleri yok!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

PravokatörLerde oLabiLir. Fenerbahçe iLe aLakası oLmayan. Sırf oLay oLsun, gündem oLsun diye uğraşan LafukLarda oLabiLir.

Sheriff Misafir

Tebrikler GS yendi, iyi oynadı ve kazandı, söyleyecek birşey bulamıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yok tarıkcım oLur mu oLur. Adam kendini suçLar, şampiyonLuk gitti diye, destek göremezse arkadaşLarından. VoLkan sende biLiyorsun çok duygusaL bir insan. Yoksa ben merakLı değiLim o duruma düşmesine. Avrupa Şampiyonası var onu düşünürüm. Ama oLabiLecek bir şey yani
    Şampiyonluk onun yüzünden gitmedi kimse ona böyle düşündürtmez bence. Adam geçen seneki olaylardan sonra gelip bu sene performansının zirvesine çıktı hatırlasana geçen seneki baskıyı adama jöle bile götürdüler. Bence yaptığı anlık bir hataydı ve maça tam motive değildi daha maçın başındaki surat ifadesinden anlaşılıyordu. Tekrar toparlayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

QTM diyorum başka bir şey demiyorum bu olayı bile çarpıtmışlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

QTM diyorum başka bir şey demiyorum bu olayı bile çarpıtmışlar
    QTM nedemek oluyor (: ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Samandıra yı şimdi izledim verkacta, hoş olmaayan durumlar. Hem maglubiyet için aglıyor taraftarlar hem de otobuslerı fln yumrukluyorlar .

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Samandıra yı şimdi izledim verkacta, hoş olmaayan durumlar. Hem maglubiyet için aglıyor taraftarlar hem de otobuslerı fln yumrukluyorlar .
    Şunalara taraftar demeyin lütfen. Bizlere ayıp oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Fatih Terim olayı doğruymuş.. Yalnız bu GS kulübünün ayıbı degil. GS Kulübü Hagi, kalli vs bunlara ayırdıgı yere Fatih Terim i de davet etmiş, Terim Belki tepki olur vs diye ne için oldugu bilinmez bunu kabul etmemiş, Herzaman oldugu gibi TFF nin elinde olan Protokol tribununde macı izlemeye gitmiş. Orada da baska milletekiline yer verilmiş, Fatiih hoca da diger gösterilen yerden görüş acıısı olmadıgı için staddan ayrılmış.

Bu GS nin ayıbı degil. Protokol tribununde kimin nerede oturacagını Kulüp belirlemiyormuş, TFF belirliiyorumuş...

hak eden taraf bizdik ve kazandık şansızlığımıza kırdığımıza inanıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Fatih Terim olayı doğruymuş.. Yalnız bu GS kulübünün ayıbı degil. GS Kulübü Hagi, kalli vs bunlara ayırdıgı yere Fatih Terim i de davet etmiş, Terim Belki tepki olur vs diye ne için oldugu bilinmez bunu kabul etmemiş, Herzaman oldugu gibi TFF nin elinde olan Protokol tribununde macı izlemeye gitmiş. Orada da baska milletekiline yer verilmiş, Fatiih hoca da diger gösterilen yerden görüş acıısı olmadıgı için staddan ayrılmış.

Bu GS nin ayıbı degil. Protokol tribununde kimin nerede oturacagını Kulüp belirlemiyormuş, TFF belirliiyorumuş...
    aynen öyle galatasaray ile alakası yok bazı arkadaşlar galatasaraya suç bulacağına tff ile irtibata geçsinler
    Last edited by aysem : 28.Nisan.2008 at 03:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Az once macin ozetini izledim ve bi kac haber okudum.

Kezman icin uzuldum gercekten kendini bilmez taraftarlar hepsi, boylelerini stadlara veya tesislerin yanina yaklastirmicaksin.

Galatasaray yi tebrik ederim, haftaya Fenerden zor bi rakip Sivas var.

Sampiyon Fener olur demistim, ama demeki hak etmiyolar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Tebrikler GS yendi, iyi oynadı ve kazandı, söyleyecek birşey bulamıyorum..
    Yoruma gerek kalmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    (: Cevat hoca anlıyor bu işten....
    son 20 dk 5 li savunmaya dönüp baskıyı durup dururken üzerine alınca galatasray serseri bir gol yeseydi görürdüm ben o zaman cevat hocayı
    (şans) lincoln sakatlanmasaydı daha şanssız olabilirdi
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    QTM nedemek oluyor (: ?
    Pierre Van Hooijdonk'un sözüyle; Quality Turkish Media.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bugün tekrarını izledim ve golde ümit ofsaytta fakat nonda değil.
    Bu arada avrupadaki baraşıdan mıdır nedir fenerlilerde bi doygunluk görüyorum, çokta üzülen yok
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

3-5 kendini bilmez gelip olay çıkartmış Samandıra'da.Bunlar kesinlikle Fenerbahçe taraftarı değildir,olamaz da..

Gerçek taraftar takımının iyi gününde de kötü gününde de yanında olandır Gerçek Fenerbahçe taraftarı haftaya Gençlerbirliği maçında takımını yalnız bırakmayacak olandır

Kezman'a çok üzüldüm,dün Fenerbahçe'nin en iyilerindendi maç sonu kendini bilmez birinin sözlü tacizine uğramış.Umarım bu olay futbolcularımızın moralini bozmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    oha artık gs defansı son 8 lig maçında 1 gol yemişiz
    Kalli gittiginden beri gol yemedik...Fatih hoca eger su emre'yi milli takıma almassa yuh yani..Servet-Emre uyumu çok güzel..Büyük ihtimal Aykutta milli takıma alınacaktır..

Burdan ligtv'yi kınıyorum..Yahu adamlar hiçbir güzellikleri göstermediler...Koreagrafinin yapılmış halini bile göremedik..

Maç hakkında çok fazla konusmaya gerek yok..Bütün Aslanlarımızı tebrik ediyorum..

Yanlız sabri lütfen sen korner kullanma

Hakem bir çok sarı kartı es gecti..Son 15 dakika oyuncularımız baya darbe aldı..Maçı izlerken bu kadarda olurmu dedik..

Bu arada maldonado stopermi???..Yahu bakıyorum her topu geride o alıyor..Edu'dan bile geride..Top alıyor tık diye yanındakine pas veriyor..Üstelik çok agır gördüm onu..Selcuk'a büyük ayıp oluyor bence...Sırf bu yüzden aurellio bile fazla etkili olamıyor..Kim kusura bakmasın ama gecenseneki inamoto'dan bir farkı yok:
    Last edited by Emurafu : 28.Nisan.2008 at 11:35

Sayfa 13 / 17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri